- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Ahaha ben de teraziyim ve sıklıkla kendi kendime monolog,diyalog halindeyim. Ama bu durum bende söyleyemediklerimi söyleme tarzında oluyor. Yani bir nevi kafamdaki dertleri,soyleyemediklerimi olmayan birine aktarıyorum :)
Hahaga benimkiler mezarimda yatiyor derbeder ediyorum milletiEvet bunu da zaman zaman düşünüyorum ama insanlar nasıl helak oluyor bi görsanırsın eşi benzeri görülmemiş biri ölüyor bi keresinde kim milyoner olmak ister yarışmasında jokersiz birinci olmuştum çok fiyakalıydı
Ohooo sen muzik sinlerken yapiyormussun. Ben bulasik yikarken temizlik yaparken cocuklari yikarken. Kafamda konuşuyorum tartisiyorum tartismayi bitiriyorum. Ohhh rahatliyorum...Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
Bak bu çok doğru bende çok şiir yazarım mesela bana otur hayatını yada sevgilinle yaşadığın ayrılığı anlat hemen senin adına senin duygularına göre şiir yazarım.Bu arada terazi burcuyumBen 30 yaşındayım, konu sahibi lisede gibi hatırlıyorum diger yazdiklarindan. Ben doğduğumdan beri böyleyim, geçeceğini sanmiyorum.Yasla değil kişilikle alakalı. Ünlü bir şarkı yazarı, sarki yazarken kendini farklı insanlarin yerine koyduğunu söylemişti. Bir kere kız arkadaşından ayrılmış. Kız buna bir söz söylemiş. Ben o kiz oldum ve bu sözün üzerine şarkı yazdım demişti. Bu hayal gücü bizi biz yapan şey. Kiminde çok kiminde az var. O diziler, filmler ,kitaplar ,şarkılar bu şekilde çıkıyor. Herkes kendi yaşadığını yazmıyor ki. Çoğu hayal ürünü.
Sanatçı ruhlu terazilerBak bu çok doğru bende çok şiir yazarım mesela bana otur hayatını yada sevgilinle yaşadığın ayrılığı anlat hemen senin adına senin duygularına göre şiir yazarım.Bu arada terazi burcuyum
Ayy benim de hayali arkadaşım vardıKucukken kendi kendime konuaurdum hatta hayal arkadasim bile vardi. Deli bu kiz okutun bunu hocaya diyen cahiller bile vardi. Ancak yurtdisindaki dayim "asil bunlari soyleyenler gitsin hocaya, hicbirseyi yok kizin. Zeki ve hayal gucu genis oldugumdan dolayi boyle." derdi. Sonra ben buyuyunce hayali arkadasim kayboldu.. Ama muzik dinlerken bana da oluyor o. Mesela otobusteyim bi bakiyorum inecegim duraga gelmisimarada temizlik falan yaparken kendi kendime konusuyorum dalip. Sonra evdekiler duyuyor mu diye dusunuyorum hatta bazen kafamdan gecenler olur, deli miyim dahi mi bilemedim
:)Ayy benim de hayali arkadaşım vardı
İlkokula başlayınca kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?