Ben deliyim?Bu adeta psikolojik hastalık.

Bende öyleyim delilik oldugunu dusunmuyorum. Bun kendi kendine yapiyosan cok sıkıntı degikde eger karsinda biri oldugunu dusunup senin iraden disinda onunda cevap verdiğini duyuyosan bu biraz sıkıntı olabilir. Bende oyle olmasini istedigim veya istemedigim durumlari yasiyomusum gibi yapiyorum bazen

Ahaha ben de teraziyim ve sıklıkla kendi kendime monolog,diyalog halindeyim. Ama bu durum bende söyleyemediklerimi söyleme tarzında oluyor. Yani bir nevi kafamdaki dertleri,soyleyemediklerimi olmayan birine aktarıyorum :)

Aynı şeyi ben de yapıyorum. Bazen tanıdığım birine anlatıyorum, sanki karışımdaymış gibi. Sonra düşünüyorum o kişinin canı sıkılmış mıdır acaba diye. Hayal kurma fazla yok daha doğrusu uç hayallerim yok. Ama okuduklarım hoşuma gitti, birazdan dünyayı kurtaran kadın olarak uykuya dalmayı planlıyorum. Bu arada ben de teraziyim.

Hahaga benimkiler mezarimda yatiyor derbeder ediyorum milleti bak bunu hic denememistim bos bi vaktimde onu da yapayim

En cok yapmak istedigim sey bende bazen yapmak istiyorum ama cok sıkiliyorum sonra kendimden bile sıkiliyorum benim bence deli:)

Yalnızlıktan oluyor arkadaslar.Kimseye guvenmeyince kendi kendimize konusuyoruz dertlesiyoruz bazen.Hayaller de umut dolu çocuksu yandan kalmadir.Hayatin gerçekleri pek sarmıyor malum..

Ohooo sen muzik sinlerken yapiyormussun. Ben bulasik yikarken temizlik yaparken cocuklari yikarken. Kafamda konuşuyorum tartisiyorum tartismayi bitiriyorum. Ohhh rahatliyorum...

Aklima bu şarkı geldi konuya hitaben armağan etmeden gitmeyeyim

Küçüğüm Sezen Aksu
Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalarım
Öğünmem bu yüzden
Bu yüzden kendimi
Özel önemli zannetmem

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün saçmalamam
Yenilmem bu yüzden
Bu yüzden hala kendime güvensizliğim

Ne kadar az yol almışım
Ne kadar az
Yolun başındaymışım meğer
Elimde yalandan kocaman rengarenk
Geçici oyuncak zaferler
Küçüğüm daha çok küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün korkularım
Gururum bu yüzden
Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım
Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden sonsuz endişem
Savunmam bu yüzden
Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem.

Bak bu çok doğru bende çok şiir yazarım mesela bana otur hayatını yada sevgilinle yaşadığın ayrılığı anlat hemen senin adına senin duygularına göre şiir yazarım.Bu arada terazi burcuyum

Deli değilsin.Sadece hayal gücün fazlasıyla geniş.Ama kontrol altına almaya çalışırsan iyi olur tabii.Çünkü kendi kendine konuşurken biri görse zor duruma düşebilirsin.

Bir kaç kere eşimi kendi kendine konusurken yakaladım , telefonla mi konuşuyorsun dedim, utandı biraz, hayır kendi kendime bir konuyu tartisiyordum dedi. O da terazi burcu

Kucukken kendi kendime konuaurdum hatta hayal arkadasim bile vardi. Deli bu kiz okutun bunu hocaya diyen cahiller bile vardi. Ancak yurtdisindaki dayim "asil bunlari soyleyenler gitsin hocaya, hicbirseyi yok kizin. Zeki ve hayal gucu genis oldugumdan dolayi boyle." derdi. Sonra ben buyuyunce hayali arkadasim kayboldu.. Ama muzik dinlerken bana da oluyor o. Mesela otobusteyim bi bakiyorum inecegim duraga gelmisim arada temizlik falan yaparken kendi kendime konusuyorum dalip. Sonra evdekiler duyuyor mu diye dusunuyorum hatta bazen kafamdan gecenler olur, deli miyim dahi mi bilemedim

Ayy benim de hayali arkadaşım vardı

İlkokula başlayınca kayboldu

Sosyal hayatinla ilgili olabilir. Gercek hayattan kopmamalisin. Bu hastaliga yol acar. Sizofreni olabilir. Ya da ilerde halisulasyonlar gorebilirsin bence onlemini al :)

Ben terazi burcu değilim, akrep Burcuyum ama sizin gibi müzik dinlerken bir hayal dünyasına kaptırıyorum kendimi,delilik değil tabiki sizinkiside, hayatımda olumsuz giden şeyleri hayallerimde olumlu gibi filan düşünüyorum kendi kendime de konuşuyorum bazen gülüyorum sonra kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…