Ben deliyim?Bu adeta psikolojik hastalık.

Bence bi hastalik olarak deilde bi cocugun evcilik oynamasi gibi birsey bu..
Bende uyumadan once sunu soyle yapicam boyle yapicam diyip hayal kuyar kafamda yasardim

Hepimiz zihnimizde nerelere gidip geliyoruz, kimlerle kavga edip cevaplar veriyoruzi . Sanırım yalnız kalmışsın bu aralar.

Ne yalan söyleyim bende cok yapiyorum bunu hatta temizlik yaparken falan bi senaryo kurup gorumcem ve kayinvalidemle kavga etmisligim bile var

Bunu bende yapiyorum ama ben kendimin öldügünü ve beni uzen herkesin cenazemde pismanlik gozyaslari dokmelerini hayal edip hazla uzuntu arasinda gidip gelip agliyorum

Ya birde sey var ben araba kullanamiyorum ehliyetim yok ama cok isterdim kullanmayi atiyorum yolda yururken kulaklik takip sanki ustu acik araba kullanip arabamda da dinledigim muzigin caldigini hayal ediyorum yalniz bu konu iyiymis valla yalniz olmadigimizi anladik hepimiz

bende aynısını çok sinirlendiğim veya üzüldügum zaman yapıyorum.karşimda kızdığim kişi varmış gibi konuşuyorumda konuşuyorum.içimi döküyorum

Aynen ya psikolojik olarak rahatladım.Hayır yani sayımızı bilelim.Deliysek dünya çeksin kahrımızı
Akıllı olduk da noldu?

Bende terazi burcuyum ve bende çok hayal kurarım.

Kaç yaşındasın. Yorumlara bakmadım eğer cevapladıysan. Ama insan bazen böyle dönemden geçer ya deli değilsin içini boşaltıyorsun böyle. İçinde derdin varsa git yüzüne söyle ya sana dert olacağına ona olsun

Bunu bende yapiyorum ama ben kendimin öldügünü ve beni uzen herkesin cenazemde pismanlik gozyaslari dokmelerini hayal edip hazla uzuntu arasinda gidip gelip agliyorum
Evet bunu da zaman zaman düşünüyorum ama insanlar nasıl helak oluyor bi gör sanırsın eşi benzeri görülmemiş biri ölüyor bi keresinde kim milyoner olmak ister yarışmasında jokersiz birinci olmuştum çok fiyakalıydı

Evet bende teraziyim ve eskiden her muzik dinledigimde şimdi pek vaktim olmuyor bi senaryo yazip oynardim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…