Ben doğuracam tasası onlara kaldı galiba...

Tabi canım zaten kadınlar çocuk sahibi olamıyorlarsa mutlaka elalemi kıskanıp millete saldırıyorlardır.

Konu sahibi, alınganlık etmişsin. Evet ortada densizlik var da he de geç ne takıyorsun kafana.

Ben "kadınlar çocuk sahibi olamıyorlarsa mutlaka elalemi kıskanıp millete saldırıyorlar" demedim. Söylediğimi carpitmayın sizin söylediğiniz bütün kadinlar oluyo.
Belki o sekreter kiskanç haset bi kadın ? Aklıma bu geldi bunu söyledim.
Siz beni alıntılamak yerine konuya yorum yaparsanız iyi olur.

Cok haklisin canim...
Hergun senin duyduklarinin benzerini isyerine gelen bayan musterilerden duyuyorum ve onlarin yuzunden dogumu sonrasini dert etmeye basladim..

Skma tatli canini luzumsuz bos insan cokkkkkkk

Espri yapacak kadar samimiyeti varmı ki sizinle espri yapabiliyor?! Hadsizmiş. Ayrıca espri yeteneğin yoksa yapma değil mi? Espri dediğin şey aşağılayıcı kelimelerden oluşmaz. Birdaha giderseniz çocuğun var mı diye sorun yok derse hayırdır kimse senden çocuk yapmaya fesaret edemedi mi dersiniz. Var derse de yazık üzüldüm çocuğa dersiniz. Evli değilim dersede ayy sen evlenme zaten senden olmaz deyip kahkaha atın espri yaptım dersiniz sonra

Hiç unutmam 99 yılı büyük oğluma doğum yapıcam tabi o yıllarda üsküdarda devletin doğum hastanesi ve tam felaket hijyen 0 ne duş var odalarda millet sigara içiyor wc de neyse Bunlarıda geçtim hemşireleri felaket ağız açtırmıyorlar kadının biri ağlıyor Anne anne diyerek ağrısı var sancı çekiyor mukaddes hemşireydi adı hiç unutmam döndü kadına yaparken anne anne demiyorsun ama dedi ben şok olmuştum

Hiç mi hiç abartmiyorsunuz. Herkes haddini bilse ne güzel olur. .
Bakabilecek imkan, saglik, mutlu evlilik ve çocuk yetistirecek sabır, kapasite varsa 10 tane olsun, kime ne.

Kadının kadına düşmanlığını hiç bir zaman anlamayacağım

Ilkini senmi buyuttun deseydin yada deseydin ki cokmu kiskandin. ayyy benim hamileligimde ben fena sinirliydim hamilelik boyunca kesin agzina bitane yapistirip orda olay cikarirdim

Bodaha gittigin de deki gecen geldigim de boyle boyle soylediniz derdiniz ndir kasintimi basladi oturmaktan bu hastaneyi senin basina yikarim terbiyesiz ahlaksiz de bence cokk sinirlendim yaaa

bence evde çocuk uyuyor yalnız ondan tedirgin oldum dediğiniz için demiş olabilir ,başında biri yok sen buralara gelmişin daha ona bakamadan bunu doğurcan gibi şeyler aklından geçmiştir ,öyle demeyip yalnızmı bıraktınız evde demiş olsa cevabını alsa , ona göre tepkı verse daha iyiymişde ,yargılamadan infaz etmiş

Sizi anlıyorum. On üc gün önce dogum yaptım. Hamilelik sürecimde cok alındım. Burda kötü yorum yazanlara bakmayın hele daha hamile kalmamis kişiler anlamaz sizi. Bekara karı boşaması kolaymış.

Hangi cüretle bunu söyleyebilmiş? Ben olsam önce orda ağzının payını verirdim, doğumum bittikten sonra da şikayette bulunurdum. Bak bi daha birine böyle diyebiliyor mu!

Benim 3cocugum var ve 4düşünüyorum hata 1sene korunmadık bebek olmuyor diye dr gittigimde ne sekreter nede dr niye düsünüyorsun demedi hatta daha erken niye gelmedin dediler bebek icin size lafını bilmeyen denk gelmis hepsini ayni kefeye koymayın takılmayın bukadar.

Üst üste geliyo alınganlık oluyo haliyle hormonlardan. Bunu hep yapıyorlar azarlama vs çok rast geliyorum. Söyleme tarzı pek espri gibi değildi cnm. Yoksa bu kadar takılmazdım..
sen alınganlık yapmamıssın canım o hadsizlik yapmışş. bana rastlamaz ki böyle şeylerr:)

Evdeki küçücük çocuğu yalnız bırakıp gelmediginize göre alinmaniza gerek yok. Tersiyse zaten herkes aynı şeyi düşünür

Yahu ne patavatsız insanlar var.
Benim de 2. hamileliğim.
Dünya tatlısı bir doktorum var çok şükür ki...

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde, ki bize süprizdi, korunurken olmuştu, ama çok sevindik... Doktoruma gidince gayri ihtiyari "ya aslında çocuk düşünmüyorduk, hazır ne güzel de kilo vermiştim, ama hamile kaldığımı öğrendim" dedim.
Doktorum da bana gülmüştü "bak demekki vücudun seni hazırlamış, hem de aralığı iyi olmuş beraber büyürler" dedi...

Bu ne şimdi sizin yaşadığınız? Onlara ne?
Fesübhanallah, ben olsam çok kötü bozmuştum kadını...

Ben de şu devlet özel ayrımına hastayım. Özel doktor daha iyi, özel hastane daha iyi...O kadar para veriyorsunuz herhalde daha iyi ve anlayışlı olacak

Devlet hastanelerindeki genel patavatsız mahalle kadını tarzındaki dr. sekreterleri...

Üzülme boşuna ciddi diyorum geneli böyle eğer sen k.doğum bölümüne değil başka bölüme de gitseydin yine bir sekreter çatışması muhakkak yaşayacaktın aynen mahalle kadını gibi hepsi, bir ağızlarında cak cak çiğnedikleri ciklet eksik...

İşte bu yüzden nefret ediyorum devlet hastanelerinden...

Özel hastanelerde en azından bir güler yüz bir hizmet var devlette afedersin resmen insana köpek gibi davranıyorlar...

sekreter hanım direk sana böyle neden söyledi acaba?
aranızda bir sohbet vs mi geçmişti?
ne bileyim tuhaf geldi bana.
evdeki çocuk yanlız değildi heralde:))
o sebeple mi bişeyler söyleme ihtiyacı duydu ki bu bayan.
"sanane önündeki işine bak sen" diyemedin mi ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…