- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Sezeryan mı oldularDengesiz benimde kızım iki yaşında ve üç aylık oğlum var rabbimm kolaylık versin ve bol sabır
Genelleme yapmak istemiyorum ama bi kisim devlettekiler anlayışsız kendini bise sanan kucuk dağları ben yarattım havalarindalar çok çok zorda kalmazsam kesinlikle gitmem. gittim gördüm yani tecrübem var
Hayırlı olsun :) Bu tarz hastanedeki çalışanlar hep böyle konuşuyorlar maalesef...Bende benzer şeyleri duymuştum ama cevabını da vermiştim.Kendi dr um tavsiye ediyor böyle bazıları da işte üstlerine vazife olmayan şeylere karışıyorlar.Kardeşler beraber büyüyor işte bundan güzeli mi var tebrik ederim siziBugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
Içime dert oldu ağzıma geleni sayıp sonra da dr a şikayet etmediğime pişman oldum.ilk bu kadar zoruma gitmedi düşündükçe haddini nasıl bildirmedim diye kızdım kendi kendime.
Sonra anasağlığa gittim gebelik takibi bildirmek gerektiği için oradaki kadın da bu tarz bi şey dedi.
Sizce benim 2.çocuk sahibi olmam kötü bir şey mi? Rabbim nasip etmiş nasıl sorguluyorlar böyle.? Hoş 10 çocukta doğursam bunu kimse sorgulayamaz..
Şunu anladım ki devlete mensup olan
Kadın doğumcuların çoğu anlayışsız.okuyan varsa lütfen rica ediyorum hamileler halinden memnunken onların morallerini bozacak tarz da Konuşmayın suçlar gibi..bu sizi çokta alakadar etmez herkes işini yapsın..
Abartıyor muyum sevgili kk sizce...
Bugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
Içime dert oldu ağzıma geleni sayıp sonra da dr a şikayet etmediğime pişman oldum.ilk bu kadar zoruma gitmedi düşündükçe haddini nasıl bildirmedim diye kızdım kendi kendime.
Sonra anasağlığa gittim gebelik takibi bildirmek gerektiği için oradaki kadın da bu tarz bi şey dedi.
Sizce benim 2.çocuk sahibi olmam kötü bir şey mi? Rabbim nasip etmiş nasıl sorguluyorlar böyle.? Hoş 10 çocukta doğursam bunu kimse sorgulayamaz..
Kadın doğumcuların çoğu anlayışsız.okuyan varsa lütfen rica ediyorum hamileler halinden memnunken onların morallerini bozacak tarz da Konuşmayın suçlar gibi..bu sizi çokta alakadar etmez herkes işini yapsın..
Bunun özeli devleti yok.Nerde olursan ol,biri sana kırıc ve haddini aşan bir cümle kullanınca sizi ilgilendirmez de geç.Doktorda olsa kimse kimseyi azarlayamaz.Hastane yönetimine şikayet etme hakkın var.Bugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
canim oncelikle hayirli dogumun olur insallah allah iki cocugnuda sana bagislasin bendr ikinciye hamileyim ilk cocugum 1 bucuk yasinda ve ben cok istekle hamile kaldim ve cok mutluyum kimsenin sorgulamayada haddi degil benimde halam demisti tuh nolcak kazaylami kaldin oburu buyuseydi suydu buydu tarzinda cumleler soyledi hic bozuntuya vermeden biz istedik hala cokda mutluyum valla iyikide oldu dedim gercekden cok istedim bosver hamileligni strese sokma var boyle insalar konusur konusur susarBugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
İstisnalar vardır muhakkak ama en çok da doktorun yanındaki kızlara gıcık oluyorum.Bugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
Senin anlattığından anladığım iki buçuk yasinda bebeği evde uyurken yalniz biraktin ve bu yüzden de hemşire sana laf etti. Eğer öyleyse az bile etmiş ben olsam sosyal hizmetlere şikayet ederdim. Başka ülkede olsak o çocuğu da senin elinden alirlardi. Tasasi onlara kaldi demissin ama her çocuğun tasasi bütün topluma aittir. Yok eğer çocuk yalniz değilse hemşire de benim gibi anlamis olabilir.
ben açıkcası o çocuğun evde tek bırakıldıgını ihtimal dahilinde bile görmedim. muhtemelen yorum yapmayanlarda bundan yapmamıstır.6 sayfa yazılmış, 2-3 tane yorum var sadece 2,5 yaşında çocuğun evde yalnız bırakılması ile ilgili
Bu normal bir şey mi? Ben mi anormalim? 6,5 yaşındaki kızımı hayatta evde tek bırakıp hastaneye filan gitmem. Markete bile gitmem. Ben mi obsesifim anlamadım? 6 sayfa boyunca yorum yapıp bunu anormal bulmayanlar mı normal?
ben açıkcası o çocuğun evde tek bırakıldıgını ihtimal dahilinde bile görmedim. muhtemelen yorum yapmayanlarda bundan yapmamıstır.
Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim.
Valla eğer öyleyse kadının tepkisini çok haksız görmemBen nedense tek olduğunu düşündüm. Yoksa evde uyuyan çocuk düşüncesi neden tedirgin etsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?