Ben doğuracam tasası onlara kaldı galiba...

Sekreter ağır kıskanmış
Bu arada hayırlı olsun Rabbim güzel günlerini göstersin ..

çocğu uyutup evde tek mi bıraktınız?
bu takıldı aklıma

konunuza gelince şaka yapmışlar bence
eyy hormonlar

söyleyiş tarzları çok çirkin olmuş haklısınız. yani insan kalbi kırmak yapılması gereken en son şey bile değil. ama onlara anlatmaya çalışsanız da anlamayacaklardır.

ama çocuk bakmak o kadar zor ki başkaları üst üste doğum yapınca nedendir bilmem bana bile dert oluyor ama ben çenemi tutuyorum, iyi dileklerde bulunuyorum.

Devlet hastanelerinde hep böyleler neredeyse. Cok duyuyorum, bir defa gitmek zorunda kaldım şok oldum o hamilelere basıl davrandıklarını görünce.

Hamileyken beni azarlayan kadin dogum doktorunu bimere sikayet ettim. O anda adama da haddini bildirmistim kibar bir dille ama cikista yine de hırsımdan aglamistim.
Esimi zor tutmustuk adami dovecekti içeriye girip

Sizde sikayet edebilirsiniz, yanına kalmasın!

Bundan 38 yıl önce annem beni dogurdugunda ne yaptiysa susturamayinca oradaki hemşire anneme " bir çocuğu susturmayı beceremiyorsun ama 30 yaşında utanmadan dogurmayi biliyorsun! " diye cikismis.
Zavallı annem hiçbir sey diyememis o an.
Yazik ki 40 yıldır aynı devam ediyor sağlık sitemi.
Kendilerine hasta azarlamayi hak görenler edici çoğunluk yazik ki.

Sezeryan mı oldular

Hayırlı olsun :) Bu tarz hastanedeki çalışanlar hep böyle konuşuyorlar maalesef...Bende benzer şeyleri duymuştum ama cevabını da vermiştim.Kendi dr um tavsiye ediyor böyle bazıları da işte üstlerine vazife olmayan şeylere karışıyorlar.Kardeşler beraber büyüyor işte bundan güzeli mi var tebrik ederim sizi

haklısın kızzz

sen doğurma işi yap
onlarda takip işi yapar , mike mike merak etme sen

Bunun özeli devleti yok.Nerde olursan ol,biri sana kırıc ve haddini aşan bir cümle kullanınca sizi ilgilendirmez de geç.Doktorda olsa kimse kimseyi azarlayamaz.Hastane yönetimine şikayet etme hakkın var.

canim oncelikle hayirli dogumun olur insallah allah iki cocugnuda sana bagislasin bendr ikinciye hamileyim ilk cocugum 1 bucuk yasinda ve ben cok istekle hamile kaldim ve cok mutluyum kimsenin sorgulamayada haddi degil benimde halam demisti tuh nolcak kazaylami kaldin oburu buyuseydi suydu buydu tarzinda cumleler soyledi hic bozuntuya vermeden biz istedik hala cokda mutluyum valla iyikide oldu dedim gercekden cok istedim bosver hamileligni strese sokma var boyle insalar konusur konusur susar

Komik mi bu şimdi bakamadığımı nerden çıkarıyorsun? Herkes işini yapsın derdim ben olsam.

O an tepki veremeyip afallamışsın bu onun densizliği,canını sıkma

Tekrarı olursa söylersin

valla alinganlik falan degil bu.. resmen kadin ezmis orda ben hamile degilim.hormonlarim dogal isleyisinde :) ama bu laf benide kizdirdi gorunurde birsey olur hani yaninizda diger cocugunuz olur ustu basi kotudur ozaman insanin aklina bu gelir ama yinede diyemem ben bunu bu sekilde insanlarin arasinda ustelik ayip yahu ne olursa olsun hamile kadini uzmek olmaz

Senin anlattığından anladığım iki buçuk yasinda bebeği evde uyurken yalniz biraktin ve bu yüzden de hemşire sana laf etti. Eğer öyleyse az bile etmiş ben olsam sosyal hizmetlere şikayet ederdim. Başka ülkede olsak o çocuğu da senin elinden alirlardi. Tasasi onlara kaldi demissin ama her çocuğun tasasi bütün topluma aittir. Yok eğer çocuk yalniz değilse hemşire de benim gibi anlamis olabilir.

İstisnalar vardır muhakkak ama en çok da doktorun yanındaki kızlara gıcık oluyorum.
Oranı buranı açarsın doktordan önce bakar. Kibir desen göklerde.(hepsini katamam tabi ki)
Burada bir konu vardı. Konu sahibi hamileydi doktora gidip öğrenmiş daha kendisi muayeneden çıkar çıkmaz doktorun asistanı konu sahibinin kaynını aramış(tanışıyorlarmış) hayırlı olsun diye. Konu sahibi sıkıntıya düşmüştü kız yüzünden.

aynen aynen. hemşire kesin diğer çocuk evde yalnız anasına laf sokayım da doğurmaktan vazgeçsin filan demiştir. hı hı kesin. konu sahibi bunu yapıyosa evet suçlu ama hemşirenin hemen bu varsayıma varıp dakadına bişey söyleme hakkı yok.

her yerde var böyle hadsiz insanlar. susmayıp cevap vermek en mantıklısı.

ben açıkcası o çocuğun evde tek bırakıldıgını ihtimal dahilinde bile görmedim. muhtemelen yorum yapmayanlarda bundan yapmamıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…