Bu soğuk espiriyi cocugu olmuyor a baglamanız cok ayıp.....Kesin sekreterin çocuğu olmuyo
Benim de cocugum olmuyor kimseyi kıskanmadımTabi canım zaten kadınlar çocuk sahibi olamıyorlarsa mutlaka elalemi kıskanıp millete saldırıyorlardır.
Konu sahibi, alınganlık etmişsin. Evet ortada densizlik var da he de geç ne takıyorsun kafana.
Hiç şaşırmıyorum artık ne yazık ki. Geçen gün hastalarını malzeme eden ve onlarla alay eden yoğun bakım hemşiresi, babamın hastanede yattığı son günlerinde edindiğim tecrübeler nedeniyle sağlık çalışanlarından gelen böyle korkunç tepkiler artık beni şok etmiyor. Hepsi böyle değil elbette ama sanıyorum ki çürük elmalar epey bir fazla. Diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke tüm meslekler hak edenler tarafından yapılsa. Ehil olmak yetmiyor.
Sekreterinki ise bambaşka olmuş. Bankaya gidiyorsun gözlemliyorsun, yaşlı, sıradan halk tipinde insanlara "amca, teyze, sen" şeklinde hitap edilip azarlanıyor. Ama üstü başı düzgün, takım elbiseli, fönlü vs. biri geldiğinde hanımefendi, beyefendi diye yağlanıp ballanıyor. Tüm sektörler aynı. İnsan kalitesi düştükçe düşüyor memlekette.
Bugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
Içime dert oldu ağzıma geleni sayıp sonra da dr a şikayet etmediğime pişman oldum.ilk bu kadar zoruma gitmedi düşündükçe haddini nasıl bildirmedim diye kızdım kendi kendime.
Sonra anasağlığa gittim gebelik takibi bildirmek gerektiği için oradaki kadın da bu tarz bi şey dedi.
Sizce benim 2.çocuk sahibi olmam kötü bir şey mi? Rabbim nasip etmiş nasıl sorguluyorlar böyle.? Hoş 10 çocukta doğursam bunu kimse sorgulayamaz..
Şunu anladım ki devlete mensup olan
Kadın doğumcuların çoğu anlayışsız.okuyan varsa lütfen rica ediyorum hamileler halinden memnunken onların morallerini bozacak tarz da Konuşmayın suçlar gibi..bu sizi çokta alakadar etmez herkes işini yapsın..
Abartıyor muyum sevgili kk sizce...
of ne çok şey biliyorsunuz ya, hemen teşhisi koydunuzKesin sekreterin çocuğu olmuyo
Size sonuna kadar katılıyorum aslında. Bende kesinlikle aynı fikirdeyim. Benimde iki çocuğum var ve daha fazlasına yetebileceğimi düşünmediğim için başka çocuk düşünmüyorumda. Ama kadının üslubuna gerçekten çok kızdığımı belirtmek için öyle ifade ettim kendimi. Yoksa saldım çayıra annelerede en az o kadına kızdığım kadar kızıyorum.Ona mı kalmış beş tane dogurursun bence fikri çok sağlıklı bi fikir değil.Bi annenin beş çocuğu güzel yetistirebilmesi günümüz şartlarında imkansız nerdeyse.O saldım çayıra mevlam kayira büyüyen çocuklar da sonra bize kalıyor toplum olarak hepimiz görüyoruz.
Sizi tenzih ederim asla böylesiniz demiyorum,konu sahibini de öyle.Kadının üslubu hatalı evet ama o da bana benzer bi fikre sahip olduğundan böyle dedi muhtemelen ,tabi yanlış üslup kullanmış.Bende isteğe göre değil bakabilecek durumumuza göre çocuk yapalım kamu spotunu ekleyip kaçayım
Benim de cocugum olmuyor kimseyi kıskanmadım
Genellemeyin olur mu?
Hersey allahtan cocugu olmayanlar sizi neden kıskansın ki ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?