Ben doğuracam tasası onlara kaldı galiba...

Hiç şaşırmıyorum artık ne yazık ki. Geçen gün hastalarını malzeme eden ve onlarla alay eden yoğun bakım hemşiresi, babamın hastanede yattığı son günlerinde edindiğim tecrübeler nedeniyle sağlık çalışanlarından gelen böyle korkunç tepkiler artık beni şok etmiyor. Hepsi böyle değil elbette ama sanıyorum ki çürük elmalar epey bir fazla. Diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke tüm meslekler hak edenler tarafından yapılsa. Ehil olmak yetmiyor.

Sekreterinki ise bambaşka olmuş. Bankaya gidiyorsun gözlemliyorsun, yaşlı, sıradan halk tipinde insanlara "amca, teyze, sen" şeklinde hitap edilip azarlanıyor. Ama üstü başı düzgün, takım elbiseli, fönlü vs. biri geldiğinde hanımefendi, beyefendi diye yağlanıp ballanıyor. Tüm sektörler aynı. İnsan kalitesi düştükçe düşüyor memlekette.

Hamilileğinizi ve anneliğinizi kimse sorgulayamaz. Hemşirenin size şaka yapma gibi bir ihtimali de olamaz.
Terbiyesizlik etmiş.

Tabi canım zaten kadınlar çocuk sahibi olamıyorlarsa mutlaka elalemi kıskanıp millete saldırıyorlardır.

Konu sahibi, alınganlık etmişsin. Evet ortada densizlik var da he de geç ne takıyorsun kafana.
Benim de cocugum olmuyor kimseyi kıskanmadım
Genellemeyin olur mu?
Hersey allahtan cocugu olmayanlar sizi neden kıskansın ki ne alaka?

Benimde son iki bebegimin arasi 2.5 yas.kime ne istedigin kadar dogurursun nasil bakip bakamadigina o mu karar verecekmis.alinganlik fln yapmiyorsun bence dupeduz sacmalamis.

+1

Kimsenin haddine değil tanımadığı birisine bu şekilde konuşmak, değil konuşmak esprisini dahi yapamaz, kabalıktır.
Üstelik yoldaki sade vatandaş kimliğiyle de orada bulunmuyor, işi başında ve danışan-hasta ile ilgileniyor, bu ne laubalilik, ne kendini bilmezlik?

Olduğu gibi genellemeyeyim, elbette işini düzgün yapan insanlar da mevcut ama şu hastane sekreterlerinin havası doktorlarda yok be. Terbiyesizliğe bak, orada "Pardon da size ne? İşinize bakın siz" deseniz ne güzel olurmuş. Ha demeseniz de büyük bir kayıp değil, sizin demenizle aydınlanacak değil Allah'ın hırtı.

bence kadın sizin evdekini uyutup yalnız bıraktığınızı sandı, o yüzden böyle bir şey söyledi.

Bizde de aynı vallah.Biraz insaniyyet öğrenmeleri lazım...

Anlamadım
2,5 yaşındaki çocuğu evde uyurken yalnız bırakıp önce hastaneye, sonra ana sağlığa mı gittiniz?

Çocuk evde tek başına???????????

Evet maalesef böyle birşey var niyeyse.hemsireler gebelere suclularmis gibi bir davranış içinde.gerci senin bir de sekreter demiş o da ilginc

Sevgili hamişim alınma buna. Neden dersen. Hem maddi hem de manevi anlamda yetemeyecegi halde üçer beşer yapıp, milletin başına bela eden o kadar çok ebeveyn var ki. Bu durum da birçok kişinin canını sıkıyor. Ona ne deme? Çünkü ileride bizim çocuklarımız da o sevgi,ilgi,bakım verilmemiş çocuklara maruz kalıyor, kalacak. E sekreter de yanlış yere patlamış. Yani konunun seninle bir alakası yok.

Size sonuna kadar katılıyorum aslında. Bende kesinlikle aynı fikirdeyim. Benimde iki çocuğum var ve daha fazlasına yetebileceğimi düşünmediğim için başka çocuk düşünmüyorumda. Ama kadının üslubuna gerçekten çok kızdığımı belirtmek için öyle ifade ettim kendimi. Yoksa saldım çayıra annelerede en az o kadına kızdığım kadar kızıyorum.

6 sayfa yazılmış, 2-3 tane yorum var sadece 2,5 yaşında çocuğun evde yalnız bırakılması ile ilgili

Bu normal bir şey mi? Ben mi anormalim? 6,5 yaşındaki kızımı hayatta evde tek bırakıp hastaneye filan gitmem. Markete bile gitmem. Ben mi obsesifim anlamadım? 6 sayfa boyunca yorum yapıp bunu anormal bulmayanlar mı normal?

Ben olsam ağzının payını verirdim, hiç tutamam kendimi böyle durumlarda.
Ve ben de o ayrıma çok şahit oldum, devlet hastaneleri kadın doğum bölümleri özlellikle, köpek gibi davranıyorlar ve genelde kadın doktorlar yapıyor bunu.

Evdeki çocuğunuzu tek mi bıraktınız orayı kaçırdım, yapmamışsınızdır sanırım öyle birşey

Anlamadım sen çocuğu evde tek başına mı bırakıp çıktın. Bu ne cesaret ya. Millette sekretere laf sokma derdinde seni pohpohlama derdinde. Bunlar nasıl kafa anlayamadım ben.

Ufacık çocuğu evde tek başına bırakmama olgunluğuna erişip öyle çocuk yapsaydınız gerçekten!!!!

En sevdiğim huyum bu gibi durumlarda fevriliğim oluyor hadsizliğe hiç tahammülüm yok çok şükür.

Senin de olmasın çatır çatır ver cevabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…