- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi turunculimon
Yeni aydınlanma yaşamış gibisiniz,böyle kafasında aniden ampul yanan sevimli bi görüntünüz varmış gibi geldiİyi akşamlar kk hanımları..
Az önce bi arkadaşın kv ve altın konusunu görünce bende paylaşmak istedim. Ara ara aklıma düşüyordu zaten bu konu, hazır yine takılmışken size de danışmak istedim..
Benim kv ara ara farklı sebeplerden “borç” adı altında bazen 200, bazen 10 gibi rakamlarda benden para aldı. Lohusayken ben uyurken başucumdaki cüzdanımı açıp para aldığı bile var. Hep dilinde bi “sonra veririm”
Aslında problem etmiyordum, çünkü seviyorum kendisini. Öyle tam bir kv de sayılmaz. Ama gel gelelim eşim annesinden borç aldı 2 kez, ve ertesi haftaya hep kuruşuna kadar ödedi. Çünkü istiyor annesi?! Bundan 3 ay öncede bi düğün vardı, toplulukta altın konusu konuşuluyordu birden toplum içinde “bende turunculimondan alcam da takcam” dedi. Benim bişeyden haberim yoktu. Bana döndü sonra, var dimi dedi. Bende herkesin içinde bişey diyemedim. Hani öncesinde yada sonrasında size lazım mı, ihtiyacınız var mı falan bi konuşma geçmedi. İki gün sonrada geldi altını almaya geldim dedi, aldı ve gitti. Bebeğimin altınları bu arada ve altınları takan benim akrabalarım, benim ailem. Onlardan öyle bi hediyeyle gelen olmadı. Şimdi bu altın konusu hiç ama hiç gün yüzüne çıkmıyo. Ama eşim geçen hafta yine annesine kalan bi borç ödedi. Altın mevzusundan da haberi var eşimin, o da bişey diyemedi böyle böyle oldu annene altın vericem dedim o da e ver bari ne diyim dedi. Kendimi enayi gibi hissediyorum düşündükçe. Kendi borçları olunca alıyorlar ama kendileri borçlarına sadık değiller. Bunu dile getirebilecek bi insan da değilim. Geri gelmicek o altın biliyorum. Helal ettim. Ama bundan sonrasında böyle bişey yaşadığımda nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Sizce ben mi abartıyorum?

Şimdi o size borc veriyor sonra alacağını tahsil ediyor

Ee siz alacağınızı tahsil etmek yerine helal ediyorsunuz,yani ne denilebilir ki

Arada bana da borc verin bana ama kv stayl olsun