- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Bu ruh hastası için mi çocuğunuzun vaktinden çalıyorsunuz?Birde ona narsist kisilik özellikleri bulunuyor dendiginde asla asla kabullenmiyor, daha da agresiflesiyor. Herkes onun ayağına gelecek, hep o isteyecek ve baskalari ona hizmet edecek.Hep övgü duyacak. Geçen buluşmamızda hele ağzım açık kaldı, kendini padişaha benzetti. Ruyasına sürekli sultan mehmet han girermiş iş ve Ruyasında hep peygamberler görürmüş. Tamam olabilir ama ben varya ona inanmıyorum çünki kaçkez yalanını yakaladım.
Valla esinin babasi fenaymis ya. Bak benimkinde sinir krizi yok ama varya...elestirdi mi acaip yikiyor üstüne geliyor yani dili acaip sivridir, çok kötü seyler söyler (küfürsüz, mesela aşağılar felan). Ona göre kendinde sorun yok, hep baskalari sorunludur. Ya birde bununla bir Almanca ögrenme maceramiz var. O da bana Türkçe konusunda yardimci olacakti (ben dogma büyüme Almanya). Kendisi Türkiyede yetişmiş biri. Aman yarabbim bir hatasını düzelteyim dedim dünyayı bana zindan etti. Dır dır dır hep tartıştı neden yanlışmışmış felan. Ben de hayır bak Almancada o öyle söylenmez yanlış anlaşılır şöyle böyle söylenir diyorum veya işte bak bu anlaşılmıyor şöyle böyle telafuz edilir diyorum. ama kabul bile etmiyor hem bilmiyor hemde böyle alıngan. Üstelik kin tutmuş hatasını söylediğimden dolayı bana ve hep fırsatımı arar oldu. Türkçede bir hatamı görsün veya aksan vs duysun benim ona dediğimin apaynısını bana söylüyor. Maksadı beni düzeltmek değil, intikam almak çünki eleştirilmek ona öyle koymuş ki...sonra baktım olmuyor bir daha hiç düzeltmedim. He he iyi deyip geçiyorum. O da beni düzeltmiyor artık aman lazım değil.
Şu son yazdıklarınızdan sonra nasıl eskisi gibi oldunuz siz diyorsunuz ki daha fazla seven taraf benim o da diyor ki sevmek güzeldir. Eeee o size seviyorum bile dememiş değer veriyorum demiş. Bu kadar yelkenleri suya indirmeseydiniz keşke. İçi dışı birsiniz diye daha fazla değer verip daha çok çabalayan namı değer ilişkide erkek olan taraf olacak değilsiniz ki. Bir erkek bir bayan için daha çok çabalamalı görmek istemeli bunun için uğraşmalı peşinden koşmalı. Ama ne onun söylediklerinden nede sizin anlatımınızdan hiç öyle bişey göremedim. Biraz duygusallıktan sıyrılıp mantığa bürünüp kendinizi frenlemekte fayda var. Hayatımızdaki yanlış evlilikleri zaten duygularımız yüzünden yaptık. Yine öyle yapıyorsınuz gibi geldi.Kız ben bunları uyguladım ama var ya kavga ettik yaa. İlk mesajına geç cvp verdim ve canım cicim aşkımsız. İkinci msjına ise hiç cvp vermedim hemen arkamdan aradı ve buzdolabı gibisin vs dedi. İnkar ettim ama sonra oooff içine ettim ağlamam geldi. Ben seni çok iyi tanıyorum, sen için dışın bir birisin kesinlikle besbelli bir şey var sende dedi. Artık dayanamadım inkar edip durmak fayda etmedi çünki beni o kadar iyi tanıyor ki inanmadı. Sonra başladık yine bizim mevzuları konuşmaya işte dedim ki en sonunda buna “sanırım daha çok seven taraf benim”. O da “ya ne güzel işte sevmek özlemek hiç kötü olur mu değer mi üç günlük dünyada seviyorum diye acı çekmek.” “Sana göre hava hoş nede olsa sevenin var” dedim o da “kız sen benim için çok değerlisin bende seni çok özlüyom, çok değer veriyorum benim için çok değerlisin sakın yanlış bir şey düşünme. Hem sevmek kötü bir şey olsaydı Allah onu insanın kalbine koymazdı” dedi. Şimdi geri barıştık yani olmuyır işte
Ben doktora yapma niyetindeyim ve zaten bu sayede tanıştık. Bana yardımcı olacaktı. Alışmam için sana bu çalışmamın bir kısmını vereyim, sen de güncellersin dedi. Daha ilk zamandı (sevgi aşk muhabbeti yoktu) ama o buluşmamiz lazım illa diye tutturdu neymiş mail güvenli değilmiş. Buluştuk önce vermedi sonrakinde verdi çalışmasını. Güya işte kaynaklar güncellenecekmiş sırf. Aman yarabbi evde bir baktım kı...bana kendinin yazdığı zannettiğim o şeyin hepsinin aynısını nette buldum yani zaten netten almış ve bana sanki kendi yazmış gibi vermiş ve düzeltmemi bekliyor. Yani o istedi. Ben de yazdım çünki doktoraya girmek zor umudum var pröfesörüyle konuşacak beni alacak onunki bittikten sonra. Yaptım çalışmasını.Tezini yazmanızı rica mı etti yoksa siz mi teklif ettiniz merak ettim.
Ben de şuan uzak mesafe ilişki yürütüyorum 2 saatlik gibi mesafe hiç ne zaman ararsın ya da ne zaman buluşuyoruz diye hesap kitap yapmadan buluşuyoruz o geliyor ben içten güçten gitmedim ama bunun lafı olmadı. Duygularım var ama % 50 civarı.
Her ilişki bitebilir ya da sürebilir sürekli bunun hesabını yapamayız.
Siz biraz kendinizi geri çekin biraz o özlesin kaçan kovalanır birazcık
Bu kişi için mi taktik yapıyorsunuz?Birde ona narsist kisilik özellikleri bulunuyor dendiginde asla asla kabullenmiyor, daha da agresiflesiyor. Herkes onun ayağına gelecek, hep o isteyecek ve baskalari ona hizmet edecek.Hep övgü duyacak. Geçen buluşmamızda hele ağzım açık kaldı, kendini padişaha benzetti. Ruyasına sürekli sultan mehmet han girermiş iş ve Ruyasında hep peygamberler görürmüş. Tamam olabilir ama ben varya ona inanmıyorum çünki kaçkez yalanını yakaladım.
Valla esinin babasi fenaymis ya. Bak benimkinde sinir krizi yok ama varya...elestirdi mi acaip yikiyor üstüne geliyor yani dili acaip sivridir, çok kötü seyler söyler (küfürsüz, mesela aşağılar felan). Ona göre kendinde sorun yok, hep baskalari sorunludur. Ya birde bununla bir Almanca ögrenme maceramiz var. O da bana Türkçe konusunda yardimci olacakti (ben dogma büyüme Almanya). Kendisi Türkiyede yetişmiş biri. Aman yarabbim bir hatasını düzelteyim dedim dünyayı bana zindan etti. Dır dır dır hep tartıştı neden yanlışmışmış felan. Ben de hayır bak Almancada o öyle söylenmez yanlış anlaşılır şöyle böyle söylenir diyorum veya işte bak bu anlaşılmıyor şöyle böyle telafuz edilir diyorum. ama kabul bile etmiyor hem bilmiyor hemde böyle alıngan. Üstelik kin tutmuş hatasını söylediğimden dolayı bana ve hep fırsatımı arar oldu. Türkçede bir hatamı görsün veya aksan vs duysun benim ona dediğimin apaynısını bana söylüyor. Maksadı beni düzeltmek değil, intikam almak çünki eleştirilmek ona öyle koymuş ki...sonra baktım olmuyor bir daha hiç düzeltmedim. He he iyi deyip geçiyorum. O da beni düzeltmiyor artık aman lazım değil.
Bu ruh hastası için mi çocuğunuzun vaktinden çalıyorsunuz?
Aferin.
ruh hastası, narşist, ukala, kompleksli...hepside var...yibe benim ona gittiğimde onun yaşadığı yerdeki çarşıya çıkmıştık, suçsuz yere bana biri bağırdı ve o da yanımda süs köpeğı gibi durdu ağzını dahi açmadı. Ondan vazgeçmem için o kadar çok sebep var ki. Ama kopamıyorum kahretsinBu kişi için mi taktik yapıyorsunuz?artı diğer sayfalarda gördüğüm ayrıntılarla adam kompleksli bir narsistim diye bağırıyor.
O telefonlarına süresiz olarak çıkmayın bence.
Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. Bir kez ayrılmışsınız, daha dikkatli olmak zorundasınız. İleride çocuğunuzu böyle bir kişilikle aynı ortama sokmak ister misiniz? Onun gibi biri olursa büyüdüğünde ne olacak?Haklısınız ne diyeyim. Ama sırf bu değil, ben doğum sonrası ağır depresyon geçirdim ve cidden zor dönemler yaşadım.
ruh hastası, narşist, ukala, kompleksli...hepside var...yibe benim ona gittiğimde onun yaşadığı yerdeki çarşıya çıkmıştık, suçsuz yere bana biri bağırdı ve o da yanımda süs köpeğı gibi durdu ağzını dahi açmadı. Ondan vazgeçmem için o kadar çok sebep var ki. Ama kopamıyorum kahretsin
Buluşacaktınız anladığım kadarıyla, bu sebeple ayıp etmiş.
Zaten sürekli sizin gitmeniz,tezini hazırlamanız vb şeylerde hoş değil bence. Tek taraflı fedakarlık olmaz,olursa sonucu da böyle olur.
Yerinizde olsam bir daha ki buluşmaya gitmeyi teklif etmezdim,sonuçta sizin de çocuğunuz var, istiyorsa görüşmek o gelsin.
Birşey söylemeden kendinizi geri çekin,trip te atmayın bence.Ben bu ara zaten hiçbir şey yapmıyorum aslında. Zaten çok şey yaptım biraz da o göstersin kendini artık. Zaten birdaha biraz zor giderim bundan sonra. Bende ona vakit ayırmam. Başka şeyler daha öncelikli olacak artık kendimi frenlemeliyim yoksa acısını yine ben çekiyorum...
Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. Bir kez ayrılmışsınız, daha dikkatli olmak zorundasınız. İleride çocuğunuzu böyle bir kişilikle aynı ortama sokmak ister misiniz? Onun gibi biri olursa büyüdüğünde ne olacak?
Evet çok şimarttım onu. Trip atmadan bahane bularak biraz uzaklaşmak lazımBirşey söylemeden kendinizi geri çekin,trip te atmayın bence.
Zaten istiyorsa o gelir,gelmezse zaten gitsin yani boşverin.
Aşırı derecede şımarmış bir adam var karşınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?