Ben enayinin önde gideniyim...

Bu ruh hastası için mi çocuğunuzun vaktinden çalıyorsunuz?
Aferin.

Şu son yazdıklarınızdan sonra nasıl eskisi gibi oldunuz siz diyorsunuz ki daha fazla seven taraf benim o da diyor ki sevmek güzeldir. Eeee o size seviyorum bile dememiş değer veriyorum demiş. Bu kadar yelkenleri suya indirmeseydiniz keşke. İçi dışı birsiniz diye daha fazla değer verip daha çok çabalayan namı değer ilişkide erkek olan taraf olacak değilsiniz ki. Bir erkek bir bayan için daha çok çabalamalı görmek istemeli bunun için uğraşmalı peşinden koşmalı. Ama ne onun söylediklerinden nede sizin anlatımınızdan hiç öyle bişey göremedim. Biraz duygusallıktan sıyrılıp mantığa bürünüp kendinizi frenlemekte fayda var. Hayatımızdaki yanlış evlilikleri zaten duygularımız yüzünden yaptık. Yine öyle yapıyorsınuz gibi geldi.

Ben de şuan uzak mesafe ilişki yürütüyorum 2 saatlik gibi mesafe hiç ne zaman ararsın ya da ne zaman buluşuyoruz diye hesap kitap yapmadan buluşuyoruz o geliyor ben içten güçten gitmedim ama bunun lafı olmadı. Duygularım var ama % 50 civarı.
Her ilişki bitebilir ya da sürebilir sürekli bunun hesabını yapamayız.
Siz biraz kendinizi geri çekin biraz o özlesin kaçan kovalanır birazcık

Tezini yazmanızı rica mı etti yoksa siz mi teklif ettiniz merak ettim.
Ben doktora yapma niyetindeyim ve zaten bu sayede tanıştık. Bana yardımcı olacaktı. Alışmam için sana bu çalışmamın bir kısmını vereyim, sen de güncellersin dedi. Daha ilk zamandı (sevgi aşk muhabbeti yoktu) ama o buluşmamiz lazım illa diye tutturdu neymiş mail güvenli değilmiş. Buluştuk önce vermedi sonrakinde verdi çalışmasını. Güya işte kaynaklar güncellenecekmiş sırf. Aman yarabbi evde bir baktım kı...bana kendinin yazdığı zannettiğim o şeyin hepsinin aynısını nette buldum yani zaten netten almış ve bana sanki kendi yazmış gibi vermiş ve düzeltmemi bekliyor. Yani o istedi. Ben de yazdım çünki doktoraya girmek zor umudum var pröfesörüyle konuşacak beni alacak onunki bittikten sonra. Yaptım çalışmasını.

Evet bizimkide o civari mesafede..2-3 saat arası sürüyor duruma göre. Sadece ilk buluşmada o geldi, sonra benim buralarda rahat olamadık sen buraya gel dedi hep gittim. Birde “oraya gitmek bana şu şu kadara mal oluyor” demişti. Adama parası yetmiyor nafaka ödemekten birde birsürü kredi borçları, normal borçları var sağa sola. Bikeresinde hatta benden istemek zorunda kaldı verdim de ama geride ödedi hemen. Çokta üstüne varmıyorum ama haklısınız normalde dediğiniz gibi olması lazımdı...erkek daha çok üstüne düşmesi lazım. İlerisi için de daha konuşmadık kim nereye gelecek nerede yaşayacağız diye geçen pat diye “sen geliyordun buraya değil mi” diyince iyice sinirlendim. Yani böyya böyle mi giriş yapıyorsun dedim, neymış şakaymışmış. Onun çocukları ordaymışmış. Yapma bu konuda şaka dedim ayrıca ben gelmiyorum evim ailem burada dedim. Müstakil evim var burada. Kusura bakmasında çocukları zaten yanında yaşamıyor onun çocukları orada diye ben neden oraya gideyim. Zaten hep fedakarlık yapan benim birde bu eksikti bu konuda hiçbir şekilde taviz veremem. Çucuğumla da daha çok vakit geçireceğim, onunla konuşmak için artık özel fedakarlık beklemesin beyefendi.

Bu kişi için mi taktik yapıyorsunuz? artı diğer sayfalarda gördüğüm ayrıntılarla adam kompleksli bir narsistim diye bağırıyor.
O telefonlarına süresiz olarak çıkmayın bence.

Bu ruh hastası için mi çocuğunuzun vaktinden çalıyorsunuz?
Aferin.

Haklısınız ne diyeyim. Ama sırf bu değil, ben doğum sonrası ağır depresyon geçirdim ve cidden zor dönemler yaşadım.
Bu kişi için mi taktik yapıyorsunuz? artı diğer sayfalarda gördüğüm ayrıntılarla adam kompleksli bir narsistim diye bağırıyor.
O telefonlarına süresiz olarak çıkmayın bence.
ruh hastası, narşist, ukala, kompleksli...hepside var...yibe benim ona gittiğimde onun yaşadığı yerdeki çarşıya çıkmıştık, suçsuz yere bana biri bağırdı ve o da yanımda süs köpeğı gibi durdu ağzını dahi açmadı. Ondan vazgeçmem için o kadar çok sebep var ki. Ama kopamıyorum kahretsin

Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. Bir kez ayrılmışsınız, daha dikkatli olmak zorundasınız. İleride çocuğunuzu böyle bir kişilikle aynı ortama sokmak ister misiniz? Onun gibi biri olursa büyüdüğünde ne olacak?

Buluşacaktınız anladığım kadarıyla, bu sebeple ayıp etmiş.
Zaten sürekli sizin gitmeniz,tezini hazırlamanız vb şeylerde hoş değil bence. Tek taraflı fedakarlık olmaz,olursa sonucu da böyle olur.
Yerinizde olsam bir daha ki buluşmaya gitmeyi teklif etmezdim,sonuçta sizin de çocuğunuz var, istiyorsa görüşmek o gelsin.

Ben bu ara zaten hiçbir şey yapmıyorum aslında. Zaten çok şey yaptım biraz da o göstersin kendini artık. Zaten birdaha biraz zor giderim bundan sonra. Bende ona vakit ayırmam. Başka şeyler daha öncelikli olacak artık kendimi frenlemeliyim yoksa acısını yine ben çekiyorum...

Tez yazmak bana göre çok zor yani ben de şu an kendi 150 sayfalık tezimi düşünüyorum. Bana değil 20 sayfa 5 sayfamı yazanın bile elini öperim (Asla bir başkasına yazdırmam. Etik değil çünkü. Siz ne demek istediğimi anladınız).

Siz adamın işini gücünü yapadurun, oğlunuzla olan vaktinizi kısın adam çocuklarıyla vakit geçirsin oh ne ala.

Bir de unutmam lazım gibi mesajlar çekin ki totosu arşa değsin sizden 11 yaş büyük kart horozun.
Kusura bakmayın hata yaptığınızı ancak bu dille anlardınız.
Umarım aklınız başınıza gelmiştir

Birşey söylemeden kendinizi geri çekin,trip te atmayın bence.
Zaten istiyorsa o gelir,gelmezse zaten gitsin yani boşverin.
Aşırı derecede şımarmış bir adam var karşınızda.

Kesinlikle...birde haklı çıkmak için hep beni suçlaması felan...suçlu çıkarmayı beceriyor bastırıyor. İlk başlarda hep özür dilerdim. Sonra baktım hep ben özür diliyorum ama ney için? Ona dedim sen narşistsin diye. Hiç suçunu bile kabul etmiyorsun ve bikere bile özür dilediğini görmedim dedim. İnsanın hiç mi kabahati olmaz hep benim suçlu olmam kabahat dedim. İşte b n daha geçen sene ayrıldım eski eşimden bana çok kötü şeyler yaşattı lohusa halimle ve bende bu yüzden doğum sonrası ağır depresyona yakalandım. O dönemle alakalı pek bir şey hatırlamıyorum sanki hafızam silinmiş. Sürekli banyolarda saatlerce temizlik yaptığımı hatırlıyorum. Hiç çocuk doğurmamışım, benim değil de ben teyzesiymişim veya kardeşimmiş gibi hissediyorum hala. Doğum sonrası depresyondan kaynaklanıyor bunlar. O dönemi atlatmaya uğraşırkene işte onunla tanıştım, önce uzak durdum ama peşimi hiç bırakmadı hemde aylarca. Kalbim boştu, boşluktaydım da. Babam annemgil evde istemedi beni güya kalabalık yapıyormuşum yani sebep bu. Ve yalnızlığa itildim...İnkar edemem bana epey destek oldu ve sayesinde atlattım diyebilirim. Özgüvenim yerine geldi ama işte onun rolü büyük. İşte bu boşluğu o doldurduğu için midir artık bilemem ama ondan kopmam o kadar kolay değil.

Birşey söylemeden kendinizi geri çekin,trip te atmayın bence.
Zaten istiyorsa o gelir,gelmezse zaten gitsin yani boşverin.
Aşırı derecede şımarmış bir adam var karşınızda.
Evet çok şimarttım onu. Trip atmadan bahane bularak biraz uzaklaşmak lazım

Acikcasi ben tam neye bozuldugunuzu anlayamadim. Cunku bulusmak icin sozlesmemistiniz anladigim kadariyla. O zaman neden onceden haber vermesi gerekiyordu,anlamadigim icin soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…