- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Zomzom3535
Başla başla valla bak kendini iyi hissedeceksinAnliyorum. Bende biraz uzaklasmaliyim...en azindan bir yerlerden baslamaliyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başla başla valla bak kendini iyi hissedeceksinAnliyorum. Bende biraz uzaklasmaliyim...en azindan bir yerlerden baslamaliyim![]()
Aman aman aman uzak dur boyle bir karakterden!esimin babasi boyledir kayinvalidemin,cocuklarinin hayatinin ocine etmis,kayinvalidemle de anlasamam ama kadina cok aciyorum ya o kadar zor hir insanki etrafindaki herkezi heseyi kucumser,bir tek kendi mukemmeldir,wn sevdigi sey ovulmek,sahsina ait sunuda yanlis yaptin dedigin an sinir krizleri gecirir,huzursuz dengesiz biridir.Hayat zaten zor boyle insanlarla daha bir zor,insanin yasam enerjisini,huzurunu,mutlulugunu emiyor boyle tipler.
Başla başla valla bak kendini iyi hissedeceksin❤
Çıkma cevap verme umursama mesela askım derse askım deme tamam yazacağına TM yaz gibşŞunun bi tadına varabilsem. Bu gece telefonuna çıkmasam eğer ararsa bunu düşünüyorum...
Ay valla sağol hepsini de uyguluycam. Yani sevgide ilgide cimrileşmek demek.Çıkma cevap verme umursama mesela askım derse askım deme tamam yazacağına TM yaz gibş![]()
Evet oyle düşün heee ayrılmak isterse de sallama gene geri gelecekAy valla sağol hepsini de uyguluycam. Yani sevgide ilgide cimrileşmek gibi düşüneyim bunu
Birde mesajlarını okuyup hemen geri dönmemek veya zart diye hazır asker gibi tlf açmamak, 2-3 saat sonra aramak.Evet oyle düşün heee ayrılmak isterse de sallama gene geri gelecek![]()
Ahahahhaha tepkini koy kız bende eşime soguk davranıyorum suan geldi yanaştı istemedim sırtını döndü yattı oh olsunBirde mesajlarını okuyup hemen geri dönmemek veya zart diye hazır asker gibi tlf açmamak, 2-3 saat sonra aramak.
Aha tamda sana yazarkene ne yapıyorsun tatlım yazmış ben açıp okudum ama cvp vermedim. Yaşasın![]()
Kesinlikle bak asıl zoruma giden de bu. Bende ona dedim ki konu çocukların değil, bu başka bir mezvu da olabilirdi. Çocuklarlayım değil de alışverişe gidiyorum spra gidiyorum vs başka bir şey de olabilirdi dedim. Asıl mesela onun bana haber vermeyip, yola koyulmamı sağlaması, sonrada ekmesi. Kendimi cidden ekilmiş gibi hissettim, geri planda...Konuyu çocuklara getirip sanki ben kıskanç cici anneymişim gibi yapması ağrıma gitti. Oysaki aklımda bile yoktu.Siz zaten cocukların gelmesine bir sey dememissiniz ki gereksiz yere onlar cocuklarim tabi ki gelecek gibi bir tavır sergilemis..
Ben olsam bende kırılırdım haddini bil der gibi sanki..
Sizde ilginizi azaltın bana kalırsa..
Hahahahah oh olsun bunlara. İlgi bekliyorlar acı çeksinler, biz de acıya gülüyoruz resmenAhahahhaha tepkini koy kız bende eşime soguk davranıyorum suan geldi yanaştı istemedim sırtını döndü yattı oh olsun![]()
Benimki gene yaklaştı kavga ettik yok böyle bişey resmen yaHahahahah oh olsun bunlara. İlgi bekliyorlar acı çeksinler, biz de acıya gülüyoruz resmen![]()
Kız ben bunları uyguladım ama var ya kavga ettik yaa. İlk mesajına geç cvp verdim ve canım cicim aşkımsız. İkinci msjına ise hiç cvp vermedim hemen arkamdan aradı ve buzdolabı gibisin vs dedi. İnkar ettim ama sonra oooff içine ettim ağlamam geldi. Ben seni çok iyi tanıyorum, sen için dışın bir birisin kesinlikle besbelli bir şey var sende dedi. Artık dayanamadım inkar edip durmak fayda etmedi çünki beni o kadar iyi tanıyor ki inanmadı. Sonra başladık yine bizim mevzuları konuşmaya işte dedim ki en sonunda buna “sanırım daha çok seven taraf benim”. O da “ya ne güzel işte sevmek özlemek hiç kötü olur mu değer mi üç günlük dünyada seviyorum diye acı çekmek.” “Sana göre hava hoş nede olsa sevenin var” dedim o da “kız sen benim için çok değerlisin bende seni çok özlüyom, çok değer veriyorum benim için çok değerlisin sakın yanlış bir şey düşünme. Hem sevmek kötü bir şey olsaydı Allah onu insanın kalbine koymazdı” dedi. Şimdi geri barıştık yani olmuyır işteBenimki gene yaklaştı kavga ettik yok böyle bişey resmen yasırtını dönünce de ben hırs yaptım işte ama yok prim vermicem
süründürme politikası hız kesmeden devam ediyor
![]()
Ben bilemiyorum ama sanki sizi sevmiyor, yazdıklarınızdan diyorum... nedense hep bir taraf daha çok seviyor, ama bu adamla pek ileri gitmez diye düşünüyorum, adam size öncelik vermediği sürece hep arka planda kalacaksınız.Kız ben bunları uyguladım ama var ya kavga ettik yaa. İlk mesajına geç cvp verdim ve canım cicim aşkımsız. İkinci msjına ise hiç cvp vermedim hemen arkamdan aradı ve buzdolabı gibisin vs dedi. İnkar ettim ama sonra oooff içine ettim ağlamam geldi. Ben seni çok iyi tanıyorum, sen için dışın bir birisin kesinlikle besbelli bir şey var sende dedi. Artık dayanamadım inkar edip durmak fayda etmedi çünki beni o kadar iyi tanıyor ki inanmadı. Sonra başladık yine bizim mevzuları konuşmaya işte dedim ki en sonunda buna “sanırım daha çok seven taraf benim”. O da “ya ne güzel işte sevmek özlemek hiç kötü olur mu değer mi üç günlük dünyada seviyorum diye acı çekmek.” “Sana göre hava hoş nede olsa sevenin var” dedim o da “kız sen benim için çok değerlisin bende seni çok özlüyom, çok değer veriyorum benim için çok değerlisin sakın yanlış bir şey düşünme. Hem sevmek kötü bir şey olsaydı Allah onu insanın kalbine koymazdı” dedi. Şimdi geri barıştık yani olmuyır işte![]()
Mesela başka şeyler olarak oglunzla meşgul olun calisiyorsnz bide çocuk, insanın vakti doğru düzgün olmuyorki zaten heleki çocuk 24 saat ilgi ister versen yani bu kadarda kapılmayin evlilikle bitse dahi sonu yine üzülen olursunz.Kendimi aşka o kadar kaptırdım ki, gözüm ondan başkasını görmüyor...aptal aşığa döndüm resmen.
Her gün haberleşiriz. 7 aydır birlikteyiz ve onu çok seviyorum. Benim bir oğlum, onun ise önceki evliliğinden iki ergen oğlu var. Arada bazen görüşürler annelerinde kalıyor... Dün bana söylemedi oğullarının kendinde kalacağını ve ben de bilmiyordum. Bugün işten geldikten sonra aramış beni. Çıktığımı yazdım, eve varmak üzere olduğumu. Bana dedi ki: “Ben dışardayım. Oğlanlar bugün bende ve onlara cips almaya çıktım.” Ben de dedimki: “Keşke daha önce deseydin, boşuna acele ettim oğlanı da anneme bırakmıştım. Yoksa onunla vakit geçirip bu kadar strese girmezdim.” Bana şunu söyledi: “Onlar benim evlatlarım ayrıca ben sana çık mı dedim acele mi et dedim.” Ben açıkcası biraz şaşırdım bu cevabına ve kendimi enayi gibi hissettiğimi söyledim. “Seni çok özlemiştim, ondan sesini duymak istedim. Sanırım başka şeylerle meşgul olmam lazım, evet bu kadar özlemek iyi değil.” dedim. “Yoo özlemek güzel bir şey.” Dedi... Sizce sevgime değmeyecek birimi? Biraz hayalkırıklığına uğradım. Bana haber verebilirdi. Ben telaşa girmezdim.
Adamın vakti nede olsa bol. Aptal gibi 20 sayfalık tezini bile bana yazdırdı. Şimdide artakalan vakti benimle geçirmiyor tabiş ki. Buluşmaya ayağına giden de benim buralarda rahat değil diye ama artık bi dur demeliyim buna kendimi çok kaptırdım. İlgi gösterip aniden bıraktı ve daha az aramaya başladı bende o öyle yaptıkca daha çok bağlandım. İstedikçe istedi hiç hayır demedim enayiyim işte. Acaip doldum ama biliyorum suç bende. Boşandığım sene tanıştım benden 11 yaş büyük. eğitim çalışmaları esnasında tanıştık tesadüfen. kaçtım ben ondan hep ilgisini anlayınca ama kalbim boştu tek ilgi gösteren oydu ve oda aylarca peşimi bırakmayınca bende sevdim.
Evet cocuklarıypa ilgili bir sey dememissiniz.Kesinlikle bak asıl zoruma giden de bu. Bende ona dedim ki konu çocukların değil, bu başka bir mezvu da olabilirdi. Çocuklarlayım değil de alışverişe gidiyorum spra gidiyorum vs başka bir şey de olabilirdi dedim. Asıl mesela onun bana haber vermeyip, yola koyulmamı sağlaması, sonrada ekmesi. Kendimi cidden ekilmiş gibi hissettim, geri planda...Konuyu çocuklara getirip sanki ben kıskanç cici anneymişim gibi yapması ağrıma gitti. Oysaki aklımda bile yoktu.