Ben enayinin önde gideniyim...

Acikcasi ben tam neye bozuldugunuzu anlayamadim. Cunku bulusmak icin sozlesmemistiniz anladigim kadariyla. O zaman neden onceden haber vermesi gerekiyordu,anlamadigim icin soruyorum.
Biz hep aynı vakitte konuşuyoruz. Hani bunu o da biliyor en azından söyleyebilirdi.

Tez yazmak bana göre çok zor yani ben de şu an kendi 150 sayfalık tezimi düşünüyorum. Bana değil 20 sayfa 5 sayfamı yazanın bile elini öperim (Asla bir başkasına yazdırmam. Etik değil çünkü. Siz ne demek istediğimi anladınız).

Siz adamın işini gücünü yapadurun, oğlunuzla olan vaktinizi kısın adam çocuklarıyla vakit geçirsin oh ne ala.

Bir de unutmam lazım gibi mesajlar çekin ki totosu arşa değsin sizden 11 yaş büyük kart horozun.
Kusura bakmayın hata yaptığınızı ancak bu dille anlardınız.
Umarım aklınız başınıza gelmiştir
Kesinlikle...birde bu tezin Almanca olması gerekiyor. Onun Almancada büyük sıkıntısı var zaten. Benim de anadilim Almanca doğma büyüme. Cidden çok zor her gün anca bir sayfa çıkarabildim. Birde kütüphane vs uygun kaynak araştırması yapması asıl vakit alan şeyler ön hazırlık. Paskalya tatilinin tamamını ve arada bazen işten geldiğim günlerde bu çalışmaları yaptım...evet sonuca bak adamın şimdi vakti bol ve onu da benimle buluşmayı bırak konuşmakla bile geçirmiyor. Bu kadar da vefasızlık olmaz ama ben Allaha havale ettim zaten bir beklentim yok. Sadece biraz üzüldüm...evet tam kart horoz 45 yaşında.

Haklısınız ne diyeyim. Ama sırf bu değil, ben doğum sonrası ağır depresyon geçirdim ve cidden zor dönemler yaşadım.

ruh hastası, narşist, ukala, kompleksli...hepside var...yibe benim ona gittiğimde onun yaşadığı yerdeki çarşıya çıkmıştık, suçsuz yere bana biri bağırdı ve o da yanımda süs köpeğı gibi durdu ağzını dahi açmadı. Ondan vazgeçmem için o kadar çok sebep var ki. Ama kopamıyorum kahretsin
Evlenmeye mi düşünüyorsunuz?
Yapmayın. Çocuğunuza yazık olur.

Kesinlikle...birde bu tezin Almanca olması gerekiyor. Onun Almancada büyük sıkıntısı var zaten. Benim de anadilim Almanca doğma büyüme. Cidden çok zor her gün anca bir sayfa çıkarabildim. Birde kütüphane vs uygun kaynak araştırması yapması asıl vakit alan şeyler ön hazırlık. Paskalya tatilinin tamamını ve arada bazen işten geldiğim günlerde bu çalışmaları yaptım...evet sonuca bak adamın şimdi vakti bol ve onu da benimle buluşmayı bırak konuşmakla bile geçirmiyor. Bu kadar da vefasızlık olmaz ama ben Allaha havale ettim zaten bir beklentim yok. Sadece biraz üzüldüm...evet tam kart horoz 45 yaşında.
Sayfalarca yazdıklarınızı okudum biraz kendiniz de de hata var,
Olayları büyütüyorsunuz, bırakamaö demeyin o ya da siz her an vazgeçebilirsiniz. Kendinize gelmeden psikolojik durumunuzdan çok iyi faydalanmış kendinize yatırım yapın size eşlik etmek isteyen gelsin istemeyen gitsin. Kısacık hayatınızda siz kendi değerinizi bilmezseniz elalemin kart horuzundan ne bekliyorsunuz. Biraz uzak durun ondan. Tez yazdırmak para istemek hepsi benim gözümde kocaman eksi...
Atıyorum göbeği vardır zayıflar ama cimri ve insanları kullanmayı seven tip değişmez. Ederi kadar değer vereceksin fazlası zarar.

Sayfalarca yazdıklarınızı okudum biraz kendiniz de de hata var,
Olayları büyütüyorsunuz, bırakamaö demeyin o ya da siz her an vazgeçebilirsiniz. Kendinize gelmeden psikolojik durumunuzdan çok iyi faydalanmış kendinize yatırım yapın size eşlik etmek isteyen gelsin istemeyen gitsin. Kısacık hayatınızda siz kendi değerinizi bilmezseniz elalemin kart horuzundan ne bekliyorsunuz. Biraz uzak durun ondan. Tez yazdırmak para istemek hepsi benim gözümde kocaman eksi...
Atıyorum göbeği vardır zayıflar ama cimri ve insanları kullanmayı seven tip değişmez. Ederi kadar değer vereceksin fazlası zarar.
Benim zaten özgüven sorunum var, o da bunun farkında ve çok iyi kullanıyor. Benim suçum özgüvensiz olmam ve bundan dolayı çok fedakarlık yapmam. Boşluğumdan faydalandı.

Biz hep aynı vakitte konuşuyoruz. Hani bunu o da biliyor en azından söyleyebilirdi.
O zaman cocuklari varken sizle konusmak istemedi sanirim,dogru mu anladim? Ogullariyla tanistiniz mi peki? Tanismadiysaniz ne zaman tanistirmayi dusunuyor? Cunku cocuk da degillermis, anlayacak yastalar.

Benim zaten özgüven sorunum var, o da bunun farkında ve çok iyi kullanıyor. Benim suçum özgüvensiz olmam ve bundan dolayı çok fedakarlık yapmam. Boşluğumdan faydalandı.
Herşeyin farkındasın özgüven sonradan kazanılan birşey. Kendinize gelin yavaş yavaş. İnsanların öncelikleri farklı olabilir bunu kabül edip kendi kendinize mutlu olmanın yollarını arayın.
Her sabaah kalktığımda önce aynağa bakıp heeşey için şükrediyorum. Çocugunuza sağlığınıza şükredin. Şükredecek şeyler çoğalsın

O zaman cocuklari varken sizle konusmak istemedi sanirim,dogru mu anladim? Ogullariyla tanistiniz mi peki? Tanismadiysaniz ne zaman tanistirmayi dusunuyor? Cunku cocuk da degillermis, anlayacak yastalar.

Evet çocouklarının yanında konuşmak istemiyor, doğru anladınız. Daha tanışmadık ama tanışacağız...yani çocuk ta değiller cidden 13 ve 16 yaş küçük değil

O da aynisini yapti. Ama sorun iste ona daha çok baglanmam oldu...uzaklasacagima ya sanki bir sey beni daha cok ona itti. Zaten süpheleniyorum narsist kisilik özelligi var, hiç özür dilemez, hep karsisindakini suçlar, o her seyi zaten mükemmel yapiyor ya...onsuz sanki hicbir sey yurumez kendini acaip bir sey zannediyor. birde ben böyle fedakarliklar yapinca iste ego ciktikca cikiyor göklere.
Tezi bitmiş işini de yaptırmış nezakete gerek kalmadığına karar vermiş herhalde. Ne terbiyesiz adam. Siz ben fedakarlık yapıyorum burada rahat edemiyor diye ben gidiyorum demişsiniz adam ben mi gel dedim diyor. İşte burada işler değişir. Bir de onlar benim oğullarım tabii ki onları tercih edeceğime de gelir bu konu. Ne fedakarlığı bırakın yapmayın lütfen lütfen. Gelmek istiyorsa kendi gelsin sizin ayağınıza. Tamamen kesin. Ben mi gel dedim ben mi yap dedim çok tehlikeli sözler. Demek yaptığınız hiçbir şekilde minnettarlık yaratmıyor kendisinde. Aksine banane modunda. Kesinlikle haketmiyor. Çekin tamamen elinizi eteğinizi kalsın öyle. Tezini niye yazıyorsunuz ki! Size ne sürünseydi. İşleri bitince küstahlaşan erkek modeli. Nankör bir adam bu. Nasıl yapacaksınız biliyor musunuz bunları düşünerek. Bir daha ay yazayım yazamadı ay ben gideyim o rahat değil falan diye düşünürseniz ben mi gel dedim dediğini hatırlarsanız ayakalarınız gitmez. Siz o kadar yola çıkmışsınız aaa canım söylemeyi atladım sana da zahmet oldu demek bu kadar mı zor. Verdiği kıymet buradan belli. İnsan kendi değerini kendisi belirler. Lütfen özgüven sorununuzu gerekirse destek alın çözün. Bu adam size derman olmaz aksine kullanıyor bunu.

Herşeyin farkındasın özgüven sonradan kazanılan birşey. Kendinize gelin yavaş yavaş. İnsanların öncelikleri farklı olabilir bunu kabül edip kendi kendinize mutlu olmanın yollarını arayın.
Her sabaah kalktığımda önce aynağa bakıp heeşey için şükrediyorum. Çocugunuza sağlığınıza şükredin. Şükredecek şeyler çoğalsın

Evet b nde hayatımdaki öncelikleri değiştirmeliyim. Onu resmen merkeze koydum, her şeyi ona göre ayarlıyorum...o işte bunu yapmıyor bunu görmek te beni üzüyor. Pozitif bakmayı öğrenmem lazım ayrıca 7/24 arabesk dinlemeyi bırakmaya karar verdim.

Tezi bitmiş işini de yaptırmış nezakete gerek kalamdığına karar vermiş herhalde. Ne terbiyesiz adam san. Siz ben fedakarlık yapıyorum burada rahat edemiyor diye ben gidiyorum demişsiniz adam ben mi gel dedim diyor. İşte burada işler değişir. Bir de onlar benim oğullarım tabii ki onları tercih edeceğime de gelir bu konu. Ne fedakarlığı bırakın yapmayın lütfen lütfen. Gelmek istiyorsa kendi gelsin sizin ayağınıza. Tamamen kesin. Ben mi gel dedim ben mi yap dedim çok tehlikeli sözler. Demek yaptığınız hiçbir şekilde minnettarlık yaratmıyor kendisinde. Aksine banane modunda. Kesinlikle haketmiyor. Çekin tamamen elinizi eteğinizi kalsın öyle. Tezini niye yazıyorsunuz ki! Size ne sürünseydi. İşleri bitince küstahlaşan erkek modeli. Nankör bir adam bu. Nasıl yapacaksınız biliyor musunuz bınları düşünerek. Bir daha ay yazayım yazamadı ay ben gideyim o rahat değil falan diye düşünürseniz ben mi gel dedim dediğini hatırlarsanız ayakalarınız gitmez. Siz o kadar yola çıkmışsınız aaa canım söylemeyi atladım sana da zahmet oldu demek bu kadar mı zor. Verdiği kıymet buradan belli.
Kesinlikle...haftaya yine beni bekliyor ama benim cidden gidesim yok zaten bunlardan sonra. Üstelik geçen hafta ilerisi için “sen geliyorsun buraya değil mi” dediği için kavga etmiştik. Sen her şeyi benden bekle bakalım diye düşündüm ve ona bu konuda tepki gösterdiğimde şaka yaptım” moduna girdi. Benim çocuklarım burada dedi. Sanki onun çocukları için ben düzenimden vazgeçeceğim, evim var burada kira ödemiycem, kendisi ja girecek pekala buraya gelip iş bulabilir. Tartışmammızın sonunda “istemiyorum ya gelme” dedi. Bu yartışma ileride nerede yaşayacağımızla alakalı ama şuan bu tartışmadan sonra onunla buluşmaya bile gidesim yok, o bekleyedursun bakalım

Evet çocouklarının yanında konuşmak istemiyor, doğru anladınız. Daha tanışmadık ama tanışacağız...yani çocuk ta değiller cidden 13 ve 16 yaş küçük değil
Bilmiyorum biraz ikinci plana atilmissiniz gibi hissettim. Koskoca adam,ee cocuklari da ufak degil, sizi coktan tanistirmaliydi. Bir de yani cocuklari varken sizinle konusamamasi da tuhaf, sanki lise flortu gibi sakliyor. Bir de demissiniz ki bastaki ilgisi yok, kendini geri cekti diye..lutfen kiymet verip yuceltmeyin bu adami. Ben esim bana kirici bir davranis yaptiginda bile kendimi hemen duygusal olarak uzaklastiririm,anlar. Ki normalde gozunun icine bakarim, bebek gibi severim. Ama degersizlige ya da haketmedigim incitilmelere tahammulum olmaz. Kimse vazgecilmez degil. Bu adam kendini vazgecilmez sanmis sizin sayenizde.

7 aydır birlikteyiz ve onu çok seviyorum.

Aptal gibi 20 sayfalık tezini bile bana yazdırdı.

Bütün olan bitenin özü şu iki cümlede saklı. Geçmiş olsun sizi kullanmış ve artık bir kenara atma sürecinde. Bence siz ondan önce davranıp kıçına tekmeyi basın.

Kesinlikle...haftaya yine beni bekliyor ama benim cidden gidesim yok zaten bunlardan sonra. Üstelik geçen hafta ilerisi için “sen geliyorsun buraya değil mi” dediği için kavga etmiştik. Sen her şeyi benden bekle bakalım diye düşündüm ve ona bu konuda tepki gösterdiğimde şaka yaptım” moduna girdi. Benim çocuklarım burada dedi. Sanki onun çocukları için ben düzenimden vazgeçeceğim, evim var burada kira ödemiycem, kendisi ja girecek pekala buraya gelip iş bulabilir. Tartışmammızın sonunda “istemiyorum ya gelme” dedi. Bu yartışma ileride nerede yaşayacağımızla alakalı ama şuan bu tartışmadan sonra onunla buluşmaya bile gidesim yok, o bekleyedursun bakalım
İyi de onun çocuğu çocuk da sizin ki neymiş? Gerçekten bırakın gitsin adam sizi sürekli sömürme peşinde. Etinden sütünden ne gelirse faydalanayım modunda. Lütfen kendinize değer verin ve haddini bildirin bu adama. İstemiyorum gelme nedir ya özür dileyip alttan alacağına hala pis tavırlar. Bak bunları düşün güçlü dur. İleride hep kendi iatediği olsun isteyecek hep kendi çocuklarını ön plana koyacak. Çocuklar da kocaman bu arada bu neyin hassasiyeti. Bıraksın allahaşkına o kadar hassastı madem bırakmasaydı çocuklarını baştan. Yani babadır ok ama siz de annesiniz sizi de anlayacak birini göremedim ben.

İyi de onun çocuğu çocuk da sizin ki neymiş? Gerçekten bırakın gitsin adam sizi sürekli sömürme peşinde. Etinden sütünden ne gelirse faydalanayım modunda. Lütfen kendinize değer verin ve haddini bildirin bu adama. İstemiyorum gelme nedir ya özür dileyip alttan alacağına hala pis tavırlar. Bak bunları düşün güçlü dur. İleride hep kendi iatediği olsun isteyecek hep kendi çocuklarını ön plana koyacak. Çocuklar da kocaman bu arada bu neyin hassasiyeti. Bıraksın allahaşkına o kadar hassastı madem bırakmasaydı çocuklarını baştan. Yani babadır ok ama siz de annesiniz sizi de anlayacak birini göremedim ben.

Bende ona bunu söyledim, benim de çocuğum var üstelik daha 2 yaşında, çalışıyorum ve ailem bana çocuk konusunda destek oluyor dedim. Neymiş efendim benmkş daha o kadar küçükmüş ki hiçbir şeyin farkında değilmiş, ben gelebilirmişim. Ben gelmiyorum senin o yaşadığın şehri de hiç sevmedim bak kaçkere geldim ısınamadım orada yaşamak istemiyorum sen bilirsin diyip ağırlığımı koydum. Sanki bebekler. Ben biliyorum ikinci plana atılacağımı, zaten şimdiden bunu yaşıyorum. O zaman kalsın madem öyle çocuklarıyla. Ha birde komik olan ney biliyormusun. Çocukları yurtdışı meraklısı biri zaten iskoçyada staj yapıyor. Kırk yılda bi görüşüyor. Anlamıyorum bunun için mi ben düzenimden vazgeçip ayağina gidecekmişim.

Back
X