Ben enayinin önde gideniyim...

Bilmiyorum biraz ikinci plana atilmissiniz gibi hissettim. Koskoca adam,ee cocuklari da ufak degil, sizi coktan tanistirmaliydi. Bir de yani cocuklari varken sizinle konusamamasi da tuhaf, sanki lise flortu gibi sakliyor. Bir de demissiniz ki bastaki ilgisi yok, kendini geri cekti diye..lutfen kiymet verip yuceltmeyin bu adami. Ben esim bana kirici bir davranis yaptiginda bile kendimi hemen duygusal olarak uzaklastiririm,anlar. Ki normalde gozunun icine bakarim, bebek gibi severim. Ama degersizlige ya da haketmedigim incitilmelere tahammulum olmaz. Kimse vazgecilmez degil. Bu adam kendini vazgecilmez sanmis sizin sayenizde.

Bende öyle hissediyorum kendimi zaten. Alsın da ona kalsın onu onlarla başbaşa bırakıyorum artık. Ben ona kıymet verdikçe kıymetliydi ama ben gidince bu duygusunu besleyecek başka enayi bulsun bakalım

2 yaşında bebeğin olduğuna göre yeni boşanmışsınız .
zaten çalışarak bebeğinizin vaktinden çokça çalıyorsunuz .

geri kalanını size değer vermeyen bi adama harcıycağınıza çocuğunuza harcasanız keşke.
yaşınız kaç bilmiyorum ama keşke merkezinizde minicik size muhtaç bebeğiniz olsaydı .
Daha az üzülürdünüz

Çok üstüne düşmüşsün o da bu ilgiden çok şımarmış biraz ilgiyi kes canım baktın senin ona gosterdigin ilgiyi onda goremiyorsan bırak derim zorlamanın anlamı yok ne kadar seversen sev bir lafına bir sözüne bile insan kırılır sen bile bir sözüne kirilmişsın:KK43::olamaz:

Kesinlikle...birde bu tezin Almanca olması gerekiyor. Onun Almancada büyük sıkıntısı var zaten. Benim de anadilim Almanca doğma büyüme. Cidden çok zor her gün anca bir sayfa çıkarabildim. Birde kütüphane vs uygun kaynak araştırması yapması asıl vakit alan şeyler ön hazırlık. Paskalya tatilinin tamamını ve arada bazen işten geldiğim günlerde bu çalışmaları yaptım...evet sonuca bak adamın şimdi vakti bol ve onu da benimle buluşmayı bırak konuşmakla bile geçirmiyor. Bu kadar da vefasızlık olmaz ama ben Allaha havale ettim zaten bir beklentim yok. Sadece biraz üzüldüm...evet tam kart horoz 45 yaşında.
Bunların hepsini oglunuzun vaktinden çalarak yaptınız değil mi ??? Ama o çocuklarının vaktinden çalmıyor farkında mısınız ?Sizi gormeye gelmiyor bile ...
Yaşadıklarıniz için başımın gozumun sadakasi olsun deyin ve yol verin ...
Bosanali çok olmamıştır bebeğiniz küçük ..Sanırım bir boşluğa düştünüz acele etmeyin bir kendinizi dinleyin elbet hayatınıza birilerini alma hakkınız var ama o zaman daha doğru dusuursunuz bence

Çocuğu ile vakit geçiren adama ama seninle vakit geçirmek için kendi çoçuğumu anneme bıraktım ben hazırım sen neredesin tribi atmışsınız, adama helal olsun kadın peşinde değil çocuk peşinde koşturuyor keşke tüm boşanmış babalar böyle olsa

Konu başlığına cevap yazıyorum : en azından farkına varmışşınız. Geç olmadan dönün bu yoldan. Bu kadar bencil bi adamla gelecek düşünmeyin sakın. Ne demek bebek farketmezmiş. Hep onun hayatı hep onun çocukları böyle hayat mı geçer. O kadar emin ki sizinle ne Zaman istese buluşacak programını bile haber vermiyo. Ha yanlış anlaşılmasın cocuklarıula vakit geçirecek önceliği onlar tabiki ama size bildirmesi gerekir

Kendimi aşka o kadar kaptırdım ki, gözüm ondan başkasını görmüyor...aptal aşığa döndüm resmen.

Her gün haberleşiriz. 7 aydır birlikteyiz ve onu çok seviyorum. Benim bir oğlum, onun ise önceki evliliğinden iki ergen oğlu var. Arada bazen görüşürler annelerinde kalıyor... Dün bana söylemedi oğullarının kendinde kalacağını ve ben de bilmiyordum. Bugün işten geldikten sonra aramış beni. Çıktığımı yazdım, eve varmak üzere olduğumu. Bana dedi ki: “Ben dışardayım. Oğlanlar bugün bende ve onlara cips almaya çıktım.” Ben de dedimki: “Keşke daha önce deseydin, boşuna acele ettim oğlanı da anneme bırakmıştım. Yoksa onunla vakit geçirip bu kadar strese girmezdim.” Bana şunu söyledi: “Onlar benim evlatlarım ayrıca ben sana çık mı dedim acele mi et dedim.” Ben açıkcası biraz şaşırdım bu cevabına ve kendimi enayi gibi hissettiğimi söyledim. “Seni çok özlemiştim, ondan sesini duymak istedim. Sanırım başka şeylerle meşgul olmam lazım, evet bu kadar özlemek iyi değil.” dedim. “Yoo özlemek güzel bir şey.” Dedi... Sizce sevgime değmeyecek birimi? Biraz hayalkırıklığına uğradım. Bana haber verebilirdi. Ben telaşa girmezdim.

Adamın vakti nede olsa bol. Aptal gibi 20 sayfalık tezini bile bana yazdırdı. Şimdide artakalan vakti benimle geçirmiyor tabiş ki. Buluşmaya ayağına giden de benim buralarda rahat değil diye ama artık bi dur demeliyim buna kendimi çok kaptırdım. İlgi gösterip aniden bıraktı ve daha az aramaya başladı bende o öyle yaptıkca daha çok bağlandım. İstedikçe istedi hiç hayır demedim enayiyim işte. Acaip doldum ama biliyorum suç bende. Boşandığım sene tanıştım benden 11 yaş büyük. eğitim çalışmaları esnasında tanıştık tesadüfen. kaçtım ben ondan hep ilgisini anlayınca ama kalbim boştu tek ilgi gösteren oydu ve oda aylarca peşimi bırakmayınca bende sevdim.
mutlaka kendini geri çekmelisin o sana o kadar değer vermiyor

İlgi yok, anlayış yok, fedakarlık yok, sahiplenme yok.
Siz 2 yaşındaki çocuğunuza ayırmanız gereken zamandan kısıp bu adama veriyorsunuz.
Vermezsen verme tripleri ile karşı karşıyasınız.

Merak ettim boşandığınız eşinize kıyasla artısı nedir bu kişinin?

Cocugun 2 yasinda oldugunu ben de yeni gordum. Cocuga uzuldum su an. Sevgiye, ilgiye ihtiyaciniz olabilir cok normal, ama o daha bir bebek. Size en fazla ihtiyaci oldugu donemde birakip birakip elin adaminin tezini falan yazmissiniz. Insan en cok buna vicdan yapar

Bunların hepsini oglunuzun vaktinden çalarak yaptınız değil mi ??? Ama o çocuklarının vaktinden çalmıyor farkında mısınız ?Sizi gormeye gelmiyor bile ...
Yaşadıklarıniz için başımın gozumun sadakasi olsun deyin ve yol verin ...
Bosanali çok olmamıştır bebeğiniz küçük ..Sanırım bir boşluğa düştünüz acele etmeyin bir kendinizi dinleyin elbet hayatınıza birilerini alma hakkınız var ama o zaman daha doğru dusuursunuz bence
Maalesef işte boşluktaydım. Ama aklım başıma geldi. Ya şimdi mesela onunla konuşmak için ona vakit ayırıyordum bu böyle. Sonra zaten hep çocuğumla vakit geçiriyorum...o konuda aslında sıkıntı yok fakat farkına vardım o benim yaptığım fedakarlığın bitanesini bile yapmıyor ağrıma giden bu. Sadece boşluk vardı içimde ve o bunu doldurdu bu kadar

O da aynisini yapti. Ama sorun iste ona daha çok baglanmam oldu...uzaklasacagima ya sanki bir sey beni daha cok ona itti. Zaten süpheleniyorum narsist kisilik özelligi var, hiç özür dilemez, hep karsisindakini suçlar, o her seyi zaten mükemmel yapiyor ya...onsuz sanki hicbir sey yurumez kendini acaip bir sey zannediyor. birde ben böyle fedakarliklar yapinca iste ego ciktikca cikiyor göklere.

Kimseye bugube kadar boyle bisi soylemedim ama insallah ayrilirsiniz. Yoksa 2 kez bosanicaksin buda kolay bisi degil

hepiniz de yapici elestirileriniz icin sagolun. Evet bugünden itibaren artik her sey farkli olacak. Önceligimi degistirdim, artik o degil. Çünki kabullendim boslukta oldugumu ve onun da bundan faydalandigini.

Birisi helal olsun o babaya demis, ne diyecegimi bilemiyorum konu bu degil. Yapici elestirilere her zaman acigim, tabi bazi gereksiz ve saçma yorumlar da vardi ama olur o kadar artik.

Bende ona bunu söyledim, benim de çocuğum var üstelik daha 2 yaşında, çalışıyorum ve ailem bana çocuk konusunda destek oluyor dedim. Neymiş efendim benmkş daha o kadar küçükmüş ki hiçbir şeyin farkında değilmiş, ben gelebilirmişim. Ben gelmiyorum senin o yaşadığın şehri de hiç sevmedim bak kaçkere geldim ısınamadım orada yaşamak istemiyorum sen bilirsin diyip ağırlığımı koydum. Sanki bebekler. Ben biliyorum ikinci plana atılacağımı, zaten şimdiden bunu yaşıyorum. O zaman kalsın madem öyle çocuklarıyla. Ha birde komik olan ney biliyormusun. Çocukları yurtdışı meraklısı biri zaten iskoçyada staj yapıyor. Kırk yılda bi görüşüyor. Anlamıyorum bunun için mi ben düzenimden vazgeçip ayağina gidecekmişim.
Nasıl bilgisiz ve bencil bir adam ya çok sinir oldum. Çocukların üç yaşına kadar olan kritik döneminin farkında değil üstelik bu dönemde ayrılık yaşamış bu bebek. Lütfen bu konuyu sen bir araştır yavruna zaten özen gösterdiğine eminim bu açıdan da ilgilen.Senin canından parçanı başkasının merhametine bırakma. Görüyorsun adamdaki bencilliği. Çok güzel söylemişsin ayrıca. Kadın erkek rolleri yer değiştirmiş. Zahmete katlanması senin için emek harcaması gereken o!
Resmen yapamadığı Almanca tezi sayende yapmış. Sen bu yazdığın bölümü vs maille mi yolladın elinde delilin varsa ihbar etsene intihalden vs. bi görsün insan kullanıp işi bitince yarı yolda bırakmak nasıl oluyor. Sayende titr sahibi mi olacak bir de mikroba bak ya. Sinir etti beni kusura bakma. Senin boşluğunu farkedip zayıflığından faydalanmış sevgini sömürmüş işini de yaptırmış. Mesele çocukları falan değil işi yokuşa sürüyor ki sen vazgeç onun da tezi yanına kar kalsın bu mesele sessiz sedasız bitsin. Sen kesinlikle terket bunu ama sessiz olmasın bilinsin yaptığı da derim ben.

Birde mesajlarını okuyup hemen geri dönmemek veya zart diye hazır asker gibi tlf açmamak, 2-3 saat sonra aramak.

Aha tamda sana yazarkene ne yapıyorsun tatlım yazmış ben açıp okudum ama cvp vermedim. Yaşasın 🦹‍♀️
Bir adam "tatlım" diyorsa seninle ileriye dönük düşünmüyor ve çokta birşey hissetmiyordur sana karşı..
Benim düşüncem yol ver gitsin..bu kadar bencil ve narsist biriyle zaten olmaz..vaktini ziyan etme..duygularınla oynatma..

Back
X