• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben eşim ve ailesinden kime güvenincem

Görümcelerini topla samimi bir şekilde özür dile. Eğer söylediklerin çok kötü şeyler değilse eşim diye güvendim anlattım ya da bir şeye kırılmıştım çenemi tutamamışım özür dilerim bunu haketmemiştiniz benzeri. Bence seni annelerine savunan görümcelere bunu borçlusun.
Ama belli ki ailecek tutamıyorlar sır. Korumak için bile olsa açık veriyorlar. En iyisi bundan sonra mesafe.

Hayır annenle çok iyiyiz dedim beraber yatıyoruz ediyoruz sağ olsun her şeye yardım ediyor sadece üzüldüm eski sevgilinden örnek verdi ve seni başkası olsa ailenin dediklerinden sonra almazdı dedi kalbim kuruldu dedim bu kadar zaten kadınla gülüp oynuyorduk iyidik
Eşinin yanlış zamanına denk gelmiş demek ki ? O zaman herkesle arayı sen duzelteceksin.onun adına özür dileyecek , yanlış anlaşıldığını ifade edeceksin.

Ya evet ama ben dertleştim işkillenmek için demedim annemın canını sıkmak istemedim eşimde diyormuş bana ya da başkasına neden söyledin sen niye cevap vermiyosun dedi ben de kadın yaşlı üzmek istemedim
Bu aileyi ve eşinizi tanıyorsunuz olacakları da az buçuk kestirebilirdiniz. Yine de ben sizi hatalı gördüm. Olayların başlatan KV ama fitili ateşleyen siz

İşte küfür etti annesine kadını üzdü kadın dediki bana kuzum sen bana çok iyi baktın sen iyi kalplisin benim oğlum ne olursa olsun senin söylediklerini yaymamalıydı dedi
Annesine küfür etmiş bir hayvana eşim diyorsanız hala konuşacak birşey yok

Merhaba arkadaşlar eşim iş dolayısıyla bir hafta şehir dışına gitti annesini yanıma bıraktı . Acayip iyi davrandık birbirimize ama annem birkaç kez kalbimi kıracak laf etti içerledim . Üstüne gitmedim .(eşimin eski sevgilisini bana örnek verdi ve ailemdeki bazı hainlerin arkamdan konuştuklarını bana taşıdı seni bu söylenenlere göre kimse almazdı dedi )
Neyse bir gün görümcemlerin kızlarıyla otururken ben dertleşmiş bulundum zaten eşimede söylemiştim sonra gitmişler bunu yetiştirmişler anneme kızıp etmişler gelinine niye böyle diyorsun diye ama beni arada bıraktılar . Olaylar büyüdü eşim herkese ateş püskürdü bana bissürü laf anasına bissürü laf etti kızlara da bissürü laf etti ve kızlar hakkında ona ne söylediysem hepsini gitti yüzlerine vurdu yani eşim beni harcadı ben ona sır vermiştim özel şeylerdi . Şimdi kızlar bana tepkili ben herkese tepkiliyim eşime de güvenim kırıldı o da diyoki anam dahil kimse sana bişe diyemez herkesi harcarım diyor şaka gibi arada kaldım kapmalıyım kimseyle bişe konuşmasaydım keşke
Çok sevdiğim bir söz vardır. Ara ara kendime hatırlatırım. Konuştuklarımdan çok pişman oldum da sustuklarımdan hiç pişman olmadım diye. Tavsiye ederim.

Annesine küfür eden sizin laflarını kardeşlerine söyler. Ne densiz, terbiyesiz bir. eşiniz var? Her şey beklenir böyle birinden.

Kusura bakmayin da ondan ona ondan ona laf taşiyip durmayin sizde. Eşinize kizlar hakkinda konuşup sonra ayni kizlarla oturup dertleşmek ne? İstiyorsunuz ki herkese herkes hakkinda konuşayim ama ortaya cikmasin. Sonra millet guvenilmez. 😁😁😁

Esiniz boşbogazlik yapmis gizliden anlattiginiz seyi sanirim sinir anında herkese acmis. Ama hepinize püskürmekte de haksiz degil sanki. Kv gorumce sen, hepiniz bos laf konusup laf taşıyor huzursuzluk yaratiyorsunuz. Hepinizde suc var yani.

o sana eşinin eski sevgilisinden örnek veriyorsa sende benimde eski sevgilim şöyleydi diyiverseydin .
eşin arkanda duracak biriyse başklasıyla dertleşme eşine annen bana böyle böyle dedi de geç

Kusura bakmayin da ondan ona ondan ona laf taşiyip durmayin sizde. Eşinize kizlar hakkinda konuşup sonra ayni kizlarla oturup dertleşmek ne? İstiyorsunuz ki herkese herkes hakkinda konuşayim ama ortaya cikmasin. Sonra millet guvenilmez. 😁😁😁
kaşe mühür imza . döngünün tammalnaması için kızların dedikodusunu da kv ile yapması lazım .

Back
X