• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben eşim ve ailesinden kime güvenincem

Benm eşim annesini evimizden kovamaz böyle bi sebepten.. agzını yırtarım onun kendi annesine bu saygısızlığı annesinin densizliği yüzünden yapmş birindende korkardm.. alırsın insan gbi konusur uyarırsın..
ayrıca ne demek sadece ben kızarm eşiniz hiç normal değiş
Herşeyi geçtim de eşin neden annesini senin başına bekçi dikti 🙄 eş ailesine balda olsa güvenilmez sende tecrübe etmiş oldun. Bidaha kimseye sır dedikodu malzemesi vermezsin
Cidden öyleymiş ya herkesle aram iyidi herkesle bozuldu

Herkes bana küstü kesin beni arada bıraktı hem kızlar hem eşim . Kimse bana güvenmicek artık . Eşim de beni suçluyor bissürü laf etti bana sen sorunlusun vs dedi kendi sorun yapmasına rağmen kalbimi kırdı kimseyle anlaşamıyorsun dedi ki alakası yok herkesle iyidim
Bence hiç bişey olmamışcasina hayatına devam et şuan yapacak başka bişey yok gibi. Asla konuyu ısıtıp tekrar açıp kimseyle konuşma akışına bırak

İşte küfür etti annesine kadını üzdü kadın dediki bana kuzum sen bana çok iyi baktın sen iyi kalplisin benim oğlum ne olursa olsun senin söylediklerini yaymamalıydı dedi
Adam annesini niye evden kovdu ?? Sen ne dedin adama?
Yaymayı falan geç ortada cok daah ciddi sorunlar vars sen farknda değilsin..

Bence hiç bişey olmamışcasina hayatına devam et şuan yapacak başka bişey yok gibi. Asla konuyu ısıtıp tekrar açıp kimseyle konuşma akışına bırak
Eşimle konuşmalı mıyım yarın gelicek

Adam annesini niye evden kovdu ?? Sen ne dedin adama?
Yaymayı falan geç ortada cok daah ciddi sorunlar vars sen farknda değilsin..
Sen benim eşimi nasıl üzersin sen nasıl benim eski ilişkimden eşime örnek verirsin kim eşimi üzüyorsa gitsin demiş

Sen benim eşimi nasıl üzersin sen nasıl benim eski ilişkimden eşime örnek verirsin kim eşimi üzüyorsa gitsin demiş
Senide kırıyor anasınıda kırıyor bacılarınıda kırıyor.. bu adam orta yolu bulmak nedir ortam nasıl düzeltilir bi haber? Ergen gbi davranıyor

Bir şey soracam durumu nasıl anlattınız ? Annen bana kötü kadın mı dedi dediniz ne dediniz de anasını evden kovacak seviyeye getirdi ? Sanki siz de fazla abartarak konuyu anlatmışsınız da costurmussunuz.
Hayır annenle çok iyiyiz dedim beraber yatıyoruz ediyoruz sağ olsun her şeye yardım ediyor sadece üzüldüm eski sevgilinden örnek verdi ve seni başkası olsa ailenin dediklerinden sonra almazdı dedi kalbim kuruldu dedim bu kadar zaten kadınla gülüp oynuyorduk iyidik

Merhaba arkadaşlar eşim iş dolayısıyla bir hafta şehir dışına gitti annesini yanıma bıraktı . Acayip iyi davrandık birbirimize ama annem birkaç kez kalbimi kıracak laf etti içerledim . Üstüne gitmedim .(eşimin eski sevgilisini bana örnek verdi ve ailemdeki bazı hainlerin arkamdan konuştuklarını bana taşıdı seni bu söylenenlere göre kimse almazdı dedi )
Neyse bir gün görümcemlerin kızlarıyla otururken ben dertleşmiş bulundum zaten eşimede söylemiştim sonra gitmişler bunu yetiştirmişler anneme kızıp etmişler gelinine niye böyle diyorsun diye ama beni arada bıraktılar . Olaylar büyüdü eşim herkese ateş püskürdü bana bissürü laf anasına bissürü laf etti kızlara da bissürü laf etti ve kızlar hakkında ona ne söylediysem hepsini gitti yüzlerine vurdu yani eşim beni harcadı ben ona sır vermiştim özel şeylerdi . Şimdi kızlar bana tepkili ben herkese tepkiliyim eşime de güvenim kırıldı o da diyoki anam dahil kimse sana bişe diyemez herkesi harcarım diyor şaka gibi arada kaldım kapmalıyım kimseyle bişe konuşmasaydım keşke
Siz KV hakkında kızlarına mı konuştunuz. Annelerini onlara mı şikayet ettiniz? E başta siz ortalığı karıştırmışsınız. KV size o lafları söylerken cevabını vermeliydiniz.
Siz de masum değilsiniz

Senide kırıyor anasınıda kırıyor bacılarınıda kırıyor.. bu adam orta yolu bulmak nedir ortam nasıl düzeltilir bi haber? Ergen gbi davranıyor
Evet annesi de dedi bu çok tuhaf biri bu sinirlenince ağzından çıkanı duymaz buna bidaha bişe anlatma dedi

Senin neyin varmısta almazlar dedi ailen ne demişki

Siz KV hakkında kızlarına mı konuştunuz. Annelerini onlara mı şikayet ettiniz? E başta siz ortalığı karıştırmışsınız. KV size o lafları söylerken cevabını vermeliydiniz.
Siz de masum değilsiniz
Ya evet ama ben dertleştim işkillenmek için demedim annemın canını sıkmak istemedim eşimde diyormuş bana ya da başkasına neden söyledin sen niye cevap vermiyosun dedi ben de kadın yaşlı üzmek istemedim

Senin neyin varmısta almazlar dedi ailen ne demişki
Anneannem delinin teki herkes farkında bu kız takıntılı demiş ve yengem demişki bu kız siz varken iş yapıyor siz yokken yapmıyor mutlu olamamı çekemediler anneannem evlendim hala kaynanamı üzmemi istiyo bana akıllar veri5or görüşmeyi kestim

Ya evet ama ben dertleştim işkillenmek için demedim annemın canını sıkmak istemedim eşimde diyormuş bana ya da başkasına neden söyledin sen niye cevap vermiyosun dedi ben de kadın yaşlı üzmek istemedim
Kocanı az cok tanıyosundur gidip annesine bunu yapacagını bilmesende kızacagını biliyosundue bence.. adam bigünde böyle biri olmuş olamaz

Anneannem delinin teki herkes farkında bu kız takıntılı demiş ve yengem demişki bu kız siz varken iş yapıyor siz yokken yapmıyor mutlu olamamı çekemediler anneannem evlendim hala kaynanamı üzmemi istiyo bana akıllar veri5or görüşmeyi kestim
😂 ya bu söyledikleriniz gerck olamaz.. kayınvalideniz bu sebeple seni baskası almazdıda diyemez.. bunu söylemek için cok ucuk seyler olmalı bişeyşeri yarım yamalak eksik anlatıyosn gbi

Evet tam olarak böyle diyor ağzıma etti bıraktı beni sonra diyoki karıma kimse bişe diyemez herkesi s …. Ederim saçmalıyor olayları büyüttü
Eşiniz iflah olmaz ama size kırılan insanların da kırılmalarında haklı olduklarını kabul edin.
Siz ona güvenip gerçek duygularınızı ona anlatıyorsunuz, eşiniz laf taşıyor.
Kızlar dediğiniz kişiler görümceler sanırım, onlara karşı da kabahatlisiniz.
Bu duyulmamış olsaydı, yüzlerine gülecektiniz hâlâ.
Kayınvalideniz de densiz ayırca. Eski sevgilisini anlatmak nedir yahu?
Çok karmaşık bir aile ve sizin kafanız da karışık galiba.

😂 ya bu söyledikleriniz gerck olamaz.. kayınvalideniz bu sebeple seni baskası almazdıda diyemez.. bunu söylemek için cok ucuk seyler olmalı bişeyşeri yarım yamalak eksik anlatıyosn gbi
Ciddi söylüyorum bunlar

Annesini ne diye size refakatçi birakiyor ki, bir haftalığına evde yalniz kalamiyor musunuz? Ayrica bu ne biçim aile, herkes mixer.

Back
X