Ben ettim siz etmeyin

Beyzadeck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
150
95
53
Diyetteyken birgün eşime sucuklu yumurta yaptım . O kadar pişman oldumki napsam napsam gidip zorla çıkardım , hayatımda ilk kez kendi irademle kusmuştum . Sonra bu bana fikir verdi . Bu iğrenç yöntemle 9 kg. Verdim ... Verdim ama ; bir kere buna başlayan bir daha bırakamıyor tam 6 yıldır kusuyorum . Ve midem büyüdü artık istesemde az yiyerek doymuyorum bunu yapmayı bıraktığım anda öyle hızlı geri kilo alıyorum haftada 3,4 kg. Çünkü yediğimi midem eskisi gibi hazmetmiyor . Ağzım kaplama diş dolu mide asitinden diş diş eti kalmadı . Eskiden kanlı canlıyken hep halsizlik ve sürekli sinirli . Çünkü ye çıkar ye çıkar. Bırakmaya çalışıyorum ama ne zmn bırakırım bilmiyorum 5 gündür kusmuyorum aç olup çok çok az yememe rağmen 2,5 kg. Aldım . Ve bunu hayatımdaki herkesten saklıyorum . Sakın ha .

[h=3]Bulimiya nervoza veya kısaca bulimiya bir yeme bozukluğudur. Bulimik atak sırasında normal insanlardan fazla yerler. Bu yeme işlemini genellikle yalnız kaldıklarında çok hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışırlar. Daha sonra yediklerinin kilo almasına neden olmaması için aşağıdakilerden birini kasıtlı ve bilerek yapar.
[/h]
[h=2]Bulimiya nervozanın olası sonuçları
[/h]

6 senedir doktora gitmedim deme lütfen yaptığın çok tehlikeli

Arkadaşım bluima irade dışı kusma . Artık Aşırı zayıflama . Her kusan bulumia olmuyor . Nette aradım benim gibi yapıp saklayan yüzlerce kadın var. ve hepsi benim gibi saklıyor. kusarak aşırı zayıf olamıyorsun o milyonda bir . çıkardığın anda tekrar aynen aç . Utançtan gidemiyorsun /: kendim başetmeye çalışacağım .

kesinlikle bir doktora gitmelisiniz.bu durumun tek caresi dktr kontrolunde normal hayat sartlarina donmeye calismak.yardim almaktan ve esinizin desteginden cekinmeyin.siz bile bile hayatinizi kendi ellerinizle yok ediyorsunuz.o kilo dediginiz sey,aslinda kilo degil,yedigimiz ictigimiz seylerin agirligi,mideniz bir anda dolu oldugu icin siz oyle zannediyorsunuz.doktora gidin,isterseniz basaracaginiza inaniyorum,sevgiler.

Selam Beyzadeck

Bendede 10 senedir var bu sorun. Kendimi berbat his ediyorum artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…