ben evde kaldım, siz nasıl başardınız?

tamam işte bende bir yanlışlık yok değil mi? evlenmeye niyeti olan adam 1 ay içinde de teklif edebiliyor??

erkeklerimizi de bizlerin şımarttığını ve de aynı zamanda korkuttuğunu düşünüyorum, sürekli gösterip de vermiyoruz, kurallarımız da öylesine katı ki... az önce bir diğer başlıkta okuduğum bir durum kanımı dondurdu, bir genç kızımız bir delikanlıya aşık. kız evlenmeden olmaz diyor, erkek ise buna saygı duyuyor, sözüm ona, ters ilişki teklif ediyor. böylece kızımızın bedensel bütünlüğüne itibar göstermiş oluyorr ayy aman ne düşünceli çocuk dimi.. kızımız da böylece hiç el değmemiş kız olacak, başka bir hıyarın birini kolayca kafalayıp evlenecek, güya cinselliği ilk defa yaşayıp ideal anne olacak..

türkiyede bir yerde bir şeylerde hata var. ama bende değil :)

tamam işte bende bir yanlışlık yok değil mi? evlenmeye niyeti olan adam 1 ay içinde de teklif edebiliyor??

erkeklerimizi de bizlerin şımarttığını ve de aynı zamanda korkuttuğunu düşünüyorum, sürekli gösterip de vermiyoruz, kurallarımız da öylesine katı ki... az önce bir diğer başlıkta okuduğum bir durum kanımı dondurdu, bir genç kızımız bir delikanlıya aşık. kız evlenmeden olmaz diyor, erkek ise buna saygı duyuyor, sözüm ona, ters ilişki teklif ediyor. böylece kızımızın bedensel bütünlüğüne itibar göstermiş oluyorr ayy aman ne düşünceli çocuk dimi.. kızımız da böylece hiç el değmemiş kız olacak, başka bir hıyarın birini kolayca kafalayıp evlenecek, güya cinselliği ilk defa yaşayıp ideal anne olacak..

türkiyede bir yerde bir şeylerde hata var. ama bende değil :)

Kesinlikle sende degil rahat ol :))) o fiziksel olarak bakire o yuzden. Bisey olmaz :p biyolojik kisminida kimse sormuyor zaten. Bende bu kizlari hic anlamiyorum on sewisme o bu herseyi yapiyorlar Allah ne verdiyse.... Birlesme olmuyor ve el degmemis kiz halbuki kizin vucudunun kivrimlarini tum mahalle ezberlemis amaan herneyse boswer herkesin dusuncesi kendine canim benim bide bunu dusunsunler insanlar....

...türk erkeğinin yaklaşmı bu canım ayrıca bir öpüşme ile bile anlaşılır arada bir çekim olup olmadığı yatmaya gerek yok ....

sevgili sossy teşekkürler ederim verdiğin fikirler için. yatmak'tan iğrenç bişimiş, bir mecburiyetmiş, adam istediği için yapıyormuşuz, bize kalsa yapmazmışız gibi söz ediyorsun da.. yatmak sadece erkeğe sunduğumuz bir ödül mü sence? hayatının geri kalanını geçireceğin erkeğin nasıl bir partner olduğunu bir öpücükle anlayabiliyorsan tebrik ederim :) öpüşünce bekaretimiz baki kalıyor ama değil mi? önemli olan kukuya bişey girmesin aman!!

bir de "değerleri olan o tip erkekleri istesen de elde edemezsin zaten" demişsin de ayıp etmişsin. kadını bekaretiyle ölçen erkek değer sahibi değil, sapkın erkektir benim gözümde. çok da üzülmedim elde edemeyeceğim için açıkçası :))

Son düzenleme:
canım bana göre yaş ilerledikçe kariyer iş güç derken insanın sorumlulukları düşünceleri standartları değişiyor
ve mantık çok daha fazla deveye giriyor bu günümüzde yoğun tempoda yaşayan genç insanların sorunu
yalnız değilsin çevremde çok var örneği.ben 6.yılımız biterken bu kasımda nişanlandım üniversite 1. sınıftan beri birlikteyiz.
beraber büyüdük, şekillendik diyebilirim ve herşey doğal akışındakendiliğinden gelişti.mayıs haziran evleniyorum.
bence en güzeli oluruna bırakmak.ve kovalamamak takmamak.
tabi ki sende bir sorun yok.beklemeyi bıraktığın anda karşına prensin çıkacak:)
ayrıca yakın arkadaşların dostların seni, sana uygun birileri ile tanıştırabilir...

ne tuhaf dimi, beklediğinizin gelmesi için beklememeniz gerekiyor. sevişebilmek için sevişmemeniz gerekiyor. telefonda konuşabilmek için onu aramamanız, onla birlikte olabilmek için kaçmanız gerekiyor. sevdiğiniz bir adamın gömleklerini ütülememeniz ve size sahip çıkması için ona kötü davranmanız gerekiyor. aşk oyunu çok acaip bir şey, düşündüm de bekar olmaktan mutluyum sanırım. en kötü bir kimsesiz bebeyi evlat ediniriz ne yapalım :)

bak canım seni anladım yaşam tarzına beklentilerine saygı duyuyorum.eğer bunu yaşamak istiyosan ( sevgilinle aynı evi paylaşmak ) kimsenin buna müdahale etme hakkı yok.görüyorumki bazı hanımlar evlenememeni bekaretinle alakalı olarak düşünmüş.bunun bence hiç bekaretle alakası yok.senin vücudunu istediğin gibi kulanma hakkın var.örf adet bunlara uyan mutlu olur diye bi şart yok.senin bence yanlışın bi insana tam olarak inanmadan taviz vermen.cinsellikle sınırlandırmıyorum çevreni ve maddi durumunuda dahil ediyorum.karşına aynı hayatı yıllar boyu paylaşıcak biri çıktığında bundan şüphe etmezsin.zaten burda bazı hanımların söylediği gibi ittirmek gibi bi insanı resmen kandırmak hoş olmaz.erkeklerde bizim gibi insanlardır.unutmayalım.seninle evlenmediyse ilişkinizdeki eksiklikler yüzündendir.evlenme niyetin olmadan bi insanı önce tanımak anlamak sonra paylaşım ortak paydada buluşmak ve güven duygularını karşılıklı yaşadıktan sonra evlenmek doğal bi sonuç olucaktır.kendi çevrenden tabiki bulabilirsin böyle insanları.zaten aynı kafadan olmadan birlikte nasıl hayat kurabilirsinki.sıkma canını.evlenmek zorunluluk değil.

canım benim kadın bir erkeğe ödüldür tabi ,bu nasıl bir mantık anlamadım ben bak ssenin gibi düşünen arkadaşlarımda var benim yanlış anlama ama onlarda hep terk ediliyor üzülüyorum bende ağlıyorlar hep yazık erkeklere kendinizi kullandrırmayın ya kolay olmayın erkek peşinde koşmayı sever sen bir avrupa ülkesinde yaşasan tamam belki haklı olabilirsin ama türk erkeği böyle bu gerçek yani bu insanları istemiyorum diyorsun sonra evde kaldım diye konu açıyorsun araştırma falan mı yapıyorsun sen gerçekmisin belki bir araştırma konusu bu bilmiyorum kadın profilini araştırıyor olabilirsin ama adam boğaziçi bitirmiş bakire değil diye kız arkadaşınla evlenmiyor en yakın arkadaşımın abisi yani bende son erkek arkadaşımla ilşkiye girmeyi düşündüm geçen aylarda adam sırf benden büyük ve istekleri yerine gelsin diye belki bana bağlanır beni sver diye ama yapmadım bıraktım adamı ben sana soruyorum gerçek sevgi bu mu ?benden alıcağını alacak sonrada ben bu ilişkiden sıkıldım diyecek e sende çocuk değilsin hayatına bakarsın güle güle ben böyle bir adama bu tiplere neden kendimi kullandırayım yazık değilmi bana ,sana, bu sıkıntıya, hiç umrumda deme sakın sende bir kadınsın hoşuna mı gidiyor bu durum allahaşkına erkeklere böyle fırsat vermeyin valla şımardılar ,arsızlaştılar ,evlenmek bile istemiyorlar artık seninkilerde öyle yapmış uyanıklar sende suç yok ben sana suçlu demiyorum ama hatalı davranmışsın seni seven adam alır evlenir şimdide bu çıktı cinsel uyumumuz önemli bunu yaşamadan ben nasıl evleneyim eskiden insnalar hep bu şekilde evleniyorlardı gayetde mutluydular şimdi ne oldu bak etrafına hep terk edilen,ağlayan kadınlarla dolu erkeklerin yalanı bu klasik aldanmayın lütfen ayrıca evde kalmak deyimide çok çirkin sizin gibi okumuş,kültürlü bir kadına bu deyim yakışmıyor ,senki cinsellilğin kadının da ihtiyacı olduğunu savunuyorsun ve bekaretle alay ediyorsun bu kadar çağdaş bakıyorsun olaya ama evde kalmak gibi yurdum insanı deyimini kullanıyorsun bu bile senin aslında nasıl bir ikilem içinde gidip geldğini gösteriyor ,ya ayrıcada evlenmek neden istiyorsun anlamadım evlenmekde neymiş yani demode bir olay zaten aldatılcağını bile bile neden imza atmaya bu kadar meraklsın? bebekde yaprsın evlenmek şart mı? bak nasıl genişletebiliyorum olayı siz türk kadınısınız arkadaşlar duygusalsınız avrupalı gibi yaşayamazsınız ordaki kadınlar olaylara fazla duygusal bakmaz ,ihtiyacım der ,terk edilincede hiç öyle ağlayı sızlamaz,güçlüdür isteedim yaşadım olmadı der geçer evde kaldım ne yapmayalım demez ,tamam bu böyle biriysen helal olsun ama ben herşeyi veriyorum ama beni almıyorlar ben ne yapıcam şimdi vs bunlar çok komik bir yandan batılı istedğini yaşayan bir kadın gibi konuşuyorsun bir yanın hala doğu haberin bile yok öyle olmasaydı evde kaldım nasıl ikna edebilirim nikaha diye başlık açmazdın.

kızlar, çok şükür okumuş öğretmen olmuş, kendi evi arabası parası olan yalnız yaşayan 32 yaşında güzel bir kadınım. Düzenli sosyal bir hayatım, istanbulda köklü bir ailem var. Bakımlı bir kadınım, sanatla uğraşıyorum, erkek arkadaşlarım da oluyor. artık bir ailem, yavrularım olsun istiyorum ama kendi kaliteme uygun adam bulamıyorum, ya yaşı genç oluyor, ya işsiz okumamış oluyor, ya kültür karakter farkı oluyor. Ama bu hepsini toplasan bir adam etmicek insanların hiç birini evlenmeye ikna edemedim. hiç evlenme teklifi almadım. Siz nasıl yaptınız??

bir erkekle 5 yıl birlikte oturdum, onu bile nikah masasına oturmaya ikna edemedim, o da yenisini bulunca bırakıp gitti, biriktirdiğimiz paraları yiyorlar şimdi, bunalıma girdim. Son olarak "tam kendime göresini buldum" dedim; yiğit yakışıklı bir polis memuru ile sadece bir kaç aydır görüşüyoruz, birbirimiz çok sevmekteydik ancak kendisine kaç yaşında insanlar olduğumuzu, böyle ayrı gayrı gizli gizli ilişki sürdüreceğimize birleşip aynı çatı altında yaşarsak daha iyi olacağını söyledim. ancak kendisi erken diyerek buna yanaşmadı ve bi kaç seneye doğu hizmetine gideceğini o zaman zaten benim gibi bi kadının oralarda yapamayacağını ve ayrılmak zorunda kalacağımızı söyledi. ben bunu anlamadım, niye ayrılalım ki?? seneye ayrılmayı planlıyorsan şimdi ayrılalım, genç kız değilim flört edecek halim yok dedim. o da itiraz etmedi, seni anlıyorum haklısın ama seni seviyorum dedi. Su an ayrıldık, ben hata mı ettim, evli hanımlar siz evlenmeyi nasıl başardınız, ben yemeğini ütüsünü hiç bir şeyini ihmal etmiyorum, Erkeğim bekar evinde ev arkadaşlarıyla değil benim evimde baş köşede otursun istiyorum, karşılığında ayrılıktan başka bir şey alamıyorum. E 32 yaşında da kadınım, evlenmeden olmaz diyecek, pastanelerde buluşacak, naz yapacak halim de yok. erkekleri evlenmeye ikna etmek için onları abazalıktan süründürmek, onlara kuku hasreti mi yaşatmak lazım, bu mu yani, bu nasıl aşk..

ha diyeceksiniz ki "bekarlık sultanlık, boşver" o da bir yere kadar. artık aile kurmak lazım, yalnızlıktan bıktım ve ne kadar okumuş marjinal bir kadın da olsanız bekar kadına maalesef toplumuzun bakışı çok rahatsız edici. kimse size itibar ve mahremiyetinize saygı göstermiyor. bunları da sevglime anlattım ama abartıyorsun, sen güçlü bir kadınsın safsatalarına maruz kaldım.. gel gör ki adamı çok seviyorum. tam aradığımı buldum dedim ama evlenmektense ayrılmayı tercih etti.

tavsiyelerinizi fikirlerinizi bekliyorum.

senin durumun hemm karisik hemde cook basit
sen onlarin pesinde kostugu seyi sip diye ellerine veriyorsun hemde bir baglilik olmadan

:20:

sevgili sossy teşekkürler ederim verdiğin fikirler için. yatmak'tan iğrenç bişimiş, bir mecburiyetmiş, adam istediği için yapıyormuşuz, bize kalsa yapmazmışız gibi söz ediyorsun da.. yatmak sadece erkeğe sunduğumuz bir ödül mü sence? hayatının geri kalanını geçireceğin erkeğin nasıl bir partner olduğunu bir öpücükle anlayabiliyorsan tebrik ederim :) öpüşünce bekaretimiz baki kalıyor ama değil mi? önemli olan kukuya bişey girmesin aman!!

bir de "değerleri olan o tip erkekleri istesen de elde edemezsin zaten" demişsin de ayıp etmişsin. kadını bekaretiyle ölçen erkek değer sahibi değil, sapkın erkektir benim gözümde. çok da üzülmedim elde edemeyeceğim için açıkçası :))

ya bekaret o kadarda onemli deilki onemli olan senin icin fedakarlik edecek sana emek verecek adami bulmak iste
o yuzden her zaman ne demisler bi adamin iki kasigi varsa birini kiracaksin emin ol iste ozaman sen degerlsin...

bi erkeğe evlilikle ilgili bişey söylemiceksin hem maddi durumu seninle aynı olsun ya da daha fazla olsun şimdi erkeklerde zengin kadın arıyolar parasını yemek için şöyle akıllı başlı oturmasını kalkmasını bilen birileri vardır mutlaka etrafında senle ilgilenen bi bakın ama belli etme fazla bide görüştüğün kişiyi biraz araştır bence
sana iyi bir eş çocuklarına iyi bir baba olucak birini bulursun inşallah

canım benim kadın bir erkeğe ödüldür tabi ,bu nasıl bir mantık anlamadım ben bak ssenin gibi düşünen arkadaşlarımda var benim yanlış anlama ama onlarda hep terk ediliyor üzülüyorum bende ağlıyorlar hep yazık erkeklere kendinizi kullandrırmayın ya kolay olmayın erkek peşinde koşmayı sever sen bir avrupa ülkesinde yaşasan tamam belki haklı olabilirsin ama türk erkeği böyle bu gerçek yani bu insanları istemiyorum diyorsun sonra evde kaldım diye konu açıyorsun araştırma falan mı yapıyorsun sen gerçekmisin belki bir araştırma konusu bu bilmiyorum kadın profilini araştırıyor olabilirsin ama adam boğaziçi bitirmiş bakire değil diye kız arkadaşınla evlenmiyor en yakın arkadaşımın abisi yani bende son erkek arkadaşımla ilşkiye girmeyi düşündüm geçen aylarda adam sırf benden büyük ve istekleri yerine gelsin diye belki bana bağlanır beni sver diye ama yapmadım bıraktım adamı ben sana soruyorum gerçek sevgi bu mu ?benden alıcağını alacak sonrada ben bu ilişkiden sıkıldım diyecek e sende çocuk değilsin hayatına bakarsın güle güle ben böyle bir adama bu tiplere neden kendimi kullandırayım yazık değilmi bana ,sana, bu sıkıntıya, hiç umrumda deme sakın sende bir kadınsın hoşuna mı gidiyor bu durum allahaşkına erkeklere böyle fırsat vermeyin valla şımardılar ,arsızlaştılar ,evlenmek bile istemiyorlar artık seninkilerde öyle yapmış uyanıklar sende suç yok ben sana suçlu demiyorum ama hatalı davranmışsın seni seven adam alır evlenir şimdide bu çıktı cinsel uyumumuz önemli bunu yaşamadan ben nasıl evleneyim eskiden insnalar hep bu şekilde evleniyorlardı gayetde mutluydular şimdi ne oldu bak etrafına hep terk edilen,ağlayan kadınlarla dolu erkeklerin yalanı bu klasik aldanmayın lütfen ayrıca evde kalmak deyimide çok çirkin sizin gibi okumuş,kültürlü bir kadına bu deyim yakışmıyor ,senki cinsellilğin kadının da ihtiyacı olduğunu savunuyorsun ve bekaretle alay ediyorsun bu kadar çağdaş bakıyorsun olaya ama evde kalmak gibi yurdum insanı deyimini kullanıyorsun bu bile senin aslında nasıl bir ikilem içinde gidip geldğini gösteriyor ,ya ayrıcada evlenmek neden istiyorsun anlamadım evlenmekde neymiş yani demode bir olay zaten aldatılcağını bile bile neden imza atmaya bu kadar meraklsın? bebekde yaprsın evlenmek şart mı? bak nasıl genişletebiliyorum olayı siz türk kadınısınız arkadaşlar duygusalsınız avrupalı gibi yaşayamazsınız ordaki kadınlar olaylara fazla duygusal bakmaz ,ihtiyacım der ,terk edilincede hiç öyle ağlayı sızlamaz,güçlüdür isteedim yaşadım olmadı der geçer evde kaldım ne yapmayalım demez ,tamam bu böyle biriysen helal olsun ama ben herşeyi veriyorum ama beni almıyorlar ben ne yapıcam şimdi vs bunlar çok komik bir yandan batılı istedğini yaşayan bir kadın gibi konuşuyorsun bir yanın hala doğu haberin bile yok öyle olmasaydı evde kaldım nasıl ikna edebilirim nikaha diye başlık açmazdın.

arkadaşın dediklerine katılıyorum, özellikle son bölümlerine..

öncelkle konu açılırken gelecek her tepkiye hazırlıklı olman gerekiyordu..
sossy denen arkadaşın her kelimesine harfi harfine katılıyorum..
sende diyorsun aşk denen olayda bir tuhaflık var ama nerde..
evet kaçan kovalanır..bu böyle dendiği için değil; öyle oldugu için denilen bir söz..
hayatın kanunu bu..bak kendin diyorsunki erkek arkadaşıma evlenelim dedim ve ben seneye giderken nasıl olca ayrılacagız neden evlenelimki dedi..
ve diyorsunki neden şimdi ayrılmıyorda seneye ayrılcak.. Sence neden?? çünkü düzenli bir sex hayatı var keyfi yerinde neden şimdi ayrılsın..
ülkemizde bu böyle erkek sevgilisinden aldıgı şeylerin kadının geçmişinin tekerrü ettiğini unutmaz ..

ya ben sana küçük bi örnek vermek istiyorum en sevdigim erkek arkadaşım...kardeşim gibidir..
çocuk bi kızla çıkmaya başladı "edda evlencem dedi huzurluyum yanında".. ve kız gelip buna taki ben geçmişte bi hata ettim böyle böyle diyene kadar..
çocuk bana diyordu "edda baktımki kızın geçmişi var gözümde değişti ve ha öylemiii gel ozaman kollarıma" dedim .... ne oldu bi süre bu arkadaşımlada aynı evde kaldılar yaşadılar yaşıyacaklarını ve çocuk bıraktı gitti....
şimdi bi kızla tanıştı ve bana 2 gün önce konuştum diyorki edaaa evleneceğim çok farklı bu.. çünkü düşünki elini bile tutamıyorum.. bir kere öpemedim onu..."

sen düşündüklerinde belki sana göre mantıkla bakınca haklıyım diyorsundur..
ama evlilik düşünen erkek öncesinde teorik yaşayan bayanı eş olarak görüyor pratik yapanı değil..
ha sende inşallah kendi fikirlerinde biri karşına çıkınca evleneceksin tabiki.. işte bu türkiyede yüzdeye bölünce oran düşüyor oyüzden zaten bu başlıgı açmandaki neden:)
buarada bir başlık açıp sordugun soruya verilen cevaplarada saygı duymanı diliyorum...

seninle evlenmeleri için bir sebep söylesene.

sen zaten evlenmeden evliymiş gibi bir yaşam sürüyorsun niye bir de resmi imza atıp kendilerini ipotek etsinler

istedikleri zaman basıp gitmek varken niye mesuliyet alıp bazı sorumluklar edinsinler.

herkes evlenecek diye bir kaide mi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes evlenecek diye bir kaide mi var.Evet bu kaide var;herkes evlenmeli;eksik de olsa evlenmeli;bu herkesin hakkı;helal doyumlar ancak evli iken mümkün.Yoksa hayvanlar gibi çiftleşmek aile kurumunu zedeliyor ;özellikle erkeklerde evlenip sorumluluk almayı engelliyor.Bu yüzden evlilik öncesi cinsellik doğru değil(dinimizde haram).Hadi nefse uyuldu evlilik öncesi cinsellik yaşandı.Ben(sen) yaşadım(n) diyelim;ben(sen) hala evlenmek isteyebilir(s)i(n)m ama karşıdaki istemez se ya;alacağını alıyor;neden evleneyim sorumluluk alayım derse.Evliliği çekici kılan cinsellik değilmidir zaten işin iç yüzünde?Özellikle erkeklerde.Hadi bayanlar çocuk ve korunma içgüdüsü.Ama en başta cinsellik iç güdüsü.
Ve evlenmeden onla cinsellik yaşayıp durduğun(m)da ,beni(seni) basit;hafif görürse mesela.Başkasıyla da yaşıyormu acaba diye erkeklik gururu kabarırsa ya..Ki böyle oluyor.Bir tek onla olmuşsundur ama aklına şüpheler girer evlilik öncesinde..Belki de o polis bunu düşündü..Belki de cinsellik yaşamasan bu sefer de onun için gidecekti aklı eğlencede olduğu için.Belki de başka şey ama bu ayrıntı işte üzerinde durduğumuz..Sonuçta evlilik aklında yoktu..
Sen böyle düşünübilirsin ama senin gibi düşünen erkek çok yok..O yüzden oyunu onların kurallarıyla oynamalısın..Evlenme isteğini sonuna kadar destekliyorum;en iyisine karar vermişsin..Beraber yaşamamalısın buna karar verdiysen..Bir de arkadaşların dediği gibi evlenme niyeti olanlarla görüşmelisin.Bunu da cinsel yönden kendini geri çekerek anlayabilirsin.Bekleyebiliyorsa ciddi düşünüyordur;beklemiyorsa aklı eğlencededir;evlilikte değil..Bence cinsel yönden anlaşabilecekmiyim merakını unutmalısın bunun için;anlarsın birşekilde;Anlaşırsın ne olacak ki;altı üstü cinsellik.Bir de arkadaşların da dediği gibi görücü usulu olanları değerlendirirsen onlar evlenmeye istekli olur.Ben de görücü usulü denemek istiyorum ama çıkmıyor;daha önce evlilik yaşadığım için.Boşanmış dahi çıkmıyor;birkaç hiç evlenmemiş çıktı;çoğunu beğenmedim;bir tanesinin de (beğendiğimin)ailesi kabul etmedi.Sen hiç evlenmedin sanırım.Daha kolay olacaktır senin için..

Son düzenleme:
Herkes evlenecek diye bir kaide mi var.Evet bu kaide var;herkes evlenmeli;eksik de olsa evlenmeli;bu herkesin hakkı;helal doyumlar ancak evli iken mümkün.Yoksa hayvanlar gibi çiftleşmek aile kurumunu zedeliyor ;özellikle erkeklerde evlenip sorumluluk almayı engelliyor.Bu yüzden evlilik öncesi cinsellik doğru değil(dinimizde haram).Hadi nefse uyuldu evlilik öncesi cinsellik yaşandı.Ben(sen) yaşadım(n) diyelim;ben(sen) hala evlenmek isteyebilir(s)i(n)m ama karşıdaki istemez se ya;alacağını alıyor;neden evleneyim sorumluluk alayım derse.Beni(seni) basit;hafif görürse mesela.Ki görülüyor..Sen böyle düşünübilirsin ama senin gibi düşünen erkek çok yok..O yüzden oyunu onların kurallarıyla oynamalısın..Evlenme isteğini sonuna kadar destekliyorum;en iyisine karar vermişsin..Beraber yaşamamalısın buna karar verdiysen..Bir de arkadaşların dediği gibi evlenme niyeti olanlarla görüşmelisin.Bunu da cinsel yönden kendini geri çekerek anlayabilirsin.Bekleyebiliyorsa ciddi düşünüyordur;beklemiyorsa aklı eğlencededir;evlilikte değil..Bence cinsel yönden anlaşabilecekmiyim merakını unutmalısın bunun için;anlarsın birşekilde;Anlaşırsın ne olacak ki;altı üstü cinsellik.Bir de arkadaşların da dediği görücü usulu olanları değerlendirirsen onlar evlenmeye istekli olur.Ben de görücü usulü denemek istiyorum ama çıkmıyor;daha önce evlilik yaşadığım için.Boşanmış dahi çıkmıyor;bir kaç bekar çıktı;çoğunu beğenmedim;bir tanesinin de (beğendiğimin)ailesi kabul etmedi.Sen hiç evlenmedin sanırım.Daha kolay olacaktır senin için..

dogru soze ne denir.....sukut,,

herkes evlenicek diye birşey yok herkesin kendi seçimi tercihi ister evlenir ister evlenmez insanlar ama aa yattım onla herşeyi yapıyorum beni almıyor demek komik sadece gülüyorum burda düştüğümüz hallere bak allahım ya .

Cinsellik yaşamak istiyorsa;yalnız yaşlanmak istemiyorsa ,çocuklarının olmasını ;yaşlandığında ona bakmasını:)istiyorsa;bir erkeğin onu korumasını ;aidiyet duygusunu yaşatmasını istiyorsa..aynı şey erkekler için de geçerli...evlenmeli..helal doyumlar evlilikle mümkün..Evlilik insanı hayvanlardan ayıran birşey;sorumluluk aldırır..

Son düzenleme:
insanlar evlensin tabi birşey dedğimiz yok:)bende evlenicem birgün bundan kaçış yok yani de yani fellik fellik koca aramak nedir?beni alsın diye peşinden koşmalar ,ağlayıp sızlamalar ,gurusuz davranmalar bunlar saçma ,hatun diyor ütüsünü bile yaptım almadı beni daha ne desin bu durum vahim değil mi sence bu kadın belkide evde kalma korkusu yaşıyor,toplum ne der diye evlliğie sarmış güya avrupalı düşünüyor,bir erkeği nasıl nikah masasına oturtacağı konusunda tüyo almak için bu başlığı açıyor,evimede kaldı,her ihtiyacını karşıladım diyor neden yapıyor bunu beni alsın diye ben bunu eleştiriyorum evlenmek istemesini değil herkes ister gelinlik giymek,bebek sahiibi olmak ,birlikte huzur bulacağı bir eş yani bu yaratılışta böyle bende isterim istemem dersem yalan söylemiş olurum ama beni alsın diye ütü mütü yapmam ben ya bu nasıl bir iştir anlamadım ,herşeyini yaptım almadı evde kaldım benim aklım almıyor cidden birde marjinalmiş ne marjinali gayatte alaturkasın yani.

Back
X