- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
hiç gereği yok uzatmanın böyle bir durum olaay içinde. bile bile neden acı çekmeye devam etsinki insan?Allah yardimcin olsun yerinde olsam bosanmam onlarin kavusmasini engellerdim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç gereği yok uzatmanın böyle bir durum olaay içinde. bile bile neden acı çekmeye devam etsinki insan?Allah yardimcin olsun yerinde olsam bosanmam onlarin kavusmasini engellerdim ..
Şuan mutlu olabilirler ama şundan emin olun ki bu geçici bir mutluluk. Hangi yuva yıkanın yuvası olmuş bir kişi örnek verebilir mi ? Hangi aldatan aldattığıyla mutlu olmuş ? Elbet Allah'ın tokadını yiyecekleri zaman gelecek. Siz sadece sabredin, bebeğiniz için ayakta kalmaya çalışın. Allah'ın adaletinden de şüpheniz olmasın. Kafayı takmayın geçici mutluluklarına, er yada geç ettiklerini bulacaklar.. Allah sabır versin.Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Niye onların kavuşmalarına izin versin kihiç gereği yok uzatmanın böyle bir durum olaay içinde. bile bile neden acı çekmeye devam etsinki insan?
Şuan mutlu olabilirler ama şundan emin olun ki bu geçici bir mutluluk. Hangi yuva yıkanın yuvası olmuş bir kişi örnek verebilir mi ? Hangi aldatan aldattığıyla mutlu olmuş ? Elbet Allah'ın tokadını yiyecekleri zaman gelecek. Siz sadece sabredin, bebeğiniz için ayakta kalmaya çalışın. Allah'ın adaletinden de şüpheniz olmasın. Kafayı takmayın geçici mutluluklarına, er yada geç ettiklerini bulacaklar.. Allah sabır versin.
Aman ne gereği var. İster kavuşsunlar, ister ayrılsınlar. O günkü psikolojimle yazmıştım. Bazen inişlerim çıkışlarımlarım olabiliyor. Şuan onların ne yapacağı nasıl yaşayacağı beni ilgilendirmiyor.Niye onların kavuşmalarına izin versin ki
Ne olfu cnm evine icra gnderdin mi? o pisliklrin..Aman ne gereği var. İster kavuşsunlar, ister ayrılsınlar. O günkü psikolojimle yazmıştım. Bazen inişlerim çıkışlarımlarım olabiliyor. Şuan onların ne yapacağı nasıl yaşayacağı beni ilgilendirmiyor.
Evet canımNe olfu cnm evine icra gnderdin mi? o pisliklrin..
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
İnşallah canım hayırlısı dualarım seninle..Evet canım. Sadece benim oturduğum eve geliyormuş. Çünkü onun tek malı gözüküyor şuan için. Diğer malların satışını iptal davası açtık. Çünkü mal kaçırıldığı açıkca belli. İnşallah icradan önce iptal davası sonuçlanır. Benim evin değeri 750bin alacağım 300bin. Yok pahasına icrada satılırsa çok üzülürüm
dua edin bana iptal davası bir an önce sonuçlansın.
Gururunuz incinmişte ondan hazmedemiyosunuz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz aldatılan 2 insan var ortada..allah sizi onlardan daha mutlu etsin..Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Rabbim yardimciniz olsuun gercekten zor birduru m umarim hersey gonlunuze gore olur
Aminnn aklıma gelmiyorlar şuan. Bir daha da gelmesinler inşallah...Gururunuz incinmişte ondan hazmedemiyosunuz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz aldatılan 2 insan var ortada..allah sizi onlardan daha mutlu etsin..