• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Şuan mutlu olabilirler ama şundan emin olun ki bu geçici bir mutluluk. Hangi yuva yıkanın yuvası olmuş bir kişi örnek verebilir mi ? Hangi aldatan aldattığıyla mutlu olmuş ? Elbet Allah'ın tokadını yiyecekleri zaman gelecek. Siz sadece sabredin, bebeğiniz için ayakta kalmaya çalışın. Allah'ın adaletinden de şüpheniz olmasın. Kafayı takmayın geçici mutluluklarına, er yada geç ettiklerini bulacaklar.. Allah sabır versin.

Şuan mutlu olabilirler ama şundan emin olun ki bu geçici bir mutluluk. Hangi yuva yıkanın yuvası olmuş bir kişi örnek verebilir mi ? Hangi aldatan aldattığıyla mutlu olmuş ? Elbet Allah'ın tokadını yiyecekleri zaman gelecek. Siz sadece sabredin, bebeğiniz için ayakta kalmaya çalışın. Allah'ın adaletinden de şüpheniz olmasın. Kafayı takmayın geçici mutluluklarına, er yada geç ettiklerini bulacaklar.. Allah sabır versin.
Niye onların kavuşmalarına izin versin ki
Aman ne gereği var. İster kavuşsunlar, ister ayrılsınlar. O günkü psikolojimle yazmıştım. Bazen inişlerim çıkışlarımlarım olabiliyor. Şuan onların ne yapacağı nasıl yaşayacağı beni ilgilendirmiyor.

Aman ne gereği var. İster kavuşsunlar, ister ayrılsınlar. O günkü psikolojimle yazmıştım. Bazen inişlerim çıkışlarımlarım olabiliyor. Şuan onların ne yapacağı nasıl yaşayacağı beni ilgilendirmiyor.
Ne olfu cnm evine icra gnderdin mi? o pisliklrin..

Ne olfu cnm evine icra gnderdin mi? o pisliklrin..
Evet canım:KK54:. Sadece benim oturduğum eve geliyormuş. Çünkü onun tek malı gözüküyor şuan için. Diğer malların satışını iptal davası açtık. Çünkü mal kaçırıldığı açıkca belli. İnşallah icradan önce iptal davası sonuçlanır. Benim evin değeri 750bin alacağım 300bin. Yok pahasına icrada satılırsa çok üzülürüm:110: dua edin bana iptal davası bir an önce sonuçlansın.

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?

Evet canım:KK54:. Sadece benim oturduğum eve geliyormuş. Çünkü onun tek malı gözüküyor şuan için. Diğer malların satışını iptal davası açtık. Çünkü mal kaçırıldığı açıkca belli. İnşallah icradan önce iptal davası sonuçlanır. Benim evin değeri 750bin alacağım 300bin. Yok pahasına icrada satılırsa çok üzülürüm:110: dua edin bana iptal davası bir an önce sonuçlansın.
İnşallah canım hayırlısı dualarım seninle..

Gururunuz incinmişte ondan hazmedemiyosunuz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz aldatılan 2 insan var ortada..allah sizi onlardan daha mutlu etsin..

Cnm allah yardımcın olsun zor bi sınavv sana düsen, çocuğun için kendin için dimdik durmk ve yeni bi hayat kurman. Hint kuması mı adam aman yavrun vr dünyalara bedel... kadının kocasıyla bir olup tazminat davası açın eşlerinize. İkisininde burnundan getirin..

Evet şu an mutlu olabilirler, hatta aşırı gurur nispet oh işte diyorlar ama ama an gelecek sen kazandığın mükafatlara sevineceksin bile. Unutma ki mükafatını Rabbim verecek, şimdi melekler seninle hele o masum günahsız yavrun :)
An gelecek kendileri bile biz keşke senin yerinde olsaydık ta bize bunlar yapılsaydı da mükafat kazansaydık diyecekler..
Hepsi geçecek, ne zmn nasıl bilemeyiz ama geçecek..

bence seni kıskandırmak için çocuğa anne dedirtiyorlar ve ben hiç mutlu olduklarını düşünmüyorum. seni aldatan onuda aldatacak. sen bunları boşver(boşver demekle olmuyor tabi de) sen kpss çalışmıyor muydun bak hep burdasın bide onları düşünüyorsun. senin evladn var ona iyi bi gelecek hazırlaman lazm. güçlü bi annesi olması lazm. çocuğuna sarıl öp öp öp. o mutlu sende mutlusun, o mutsuz sende mutsuzsun. bak bu kadar derdin var bide elalemle mi uğraşacaksın?

Evet mutlular sen kan kusarken mutlular . Kan kusma yeniden aşık ol . O defteri kapat . Kolay mı dersen değil ama başka hiçbir çaren yok anlıyor musun yok . Bitmiş bir ilişki . Kendine yeni bir sayfa açmazsan kendinden başka kimseye zarar vermeyeceksin . Kendine bunu yapma . Onların mutsuz olmalarını beklemektense kendini nasıl mutlu edersin bunun peşine düş . Kendi içine dön kendini keşfet yeniden başla . Onlarla ilgili herşeyden soyutla ruhunu arın yoksa çok acı çekersin.

Siz sadece sabredin Allah size gösterir birgün nasıl mutsuz olduklarını ben kendimden biliyorum benim eşim anne babası yok babanesi büyütmüş (sozde) bana ve esime cok cektirdiler babanesi ve halasi aynı apartmanda eltimde dahil bana karşı kahkahalarla güluyorlardi burdan yazmayacagim ama öyle iftira ettilerki ben sadece ağladım ama sabret Allah sabredenlerle birliktedir. 1 sene sonra öyle birbirlerine girdilerki babane cadisi eltim ve halasi bana ettiği iftiralari Allah gerçeğini yaşattı. Ve hala yaşatıyor Onlar asla mutlu olmazlar Rabbim izin vermez sen şimdi bebeğini düşün onlar aklından çıkar farkında olmadan zihnini meşgul ettiklerinde hemen Allah zikrini çek canım .inan acılar hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor Allahin izniyle sen onları mutsuz gördüğünde değil sadece sen mutlu olduğunda huzur bulacaksın unutma kimse senden ve çocuğundan daha değerli değil. Allah yardimci olsun.

Sender siz kan kusmayin bence. Birakin gitsin, bu meseleyi unutun. Kocaniz da anasi da ruh hastasi, onlar asla mutlu olamazlar. Siz olabilirsiniz ama, siz nasil sevecegini bilen bir insansiniz. Siz de tekrar asik olun, mutlu olun.

Canım üzülerek en çok kendine eziyet edersin ben ağlayıp hep onlari düşündüm söyle olsunlar böyle çeksin ler diye ama ağlasalarda Gulselerde elimize bişey geçmez sonunda hasta oldum o hastalıkların neticesi şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum sebebsiz sana Allah en güzel hediyeyi vermiş lütfen onları tanıdığını bile unut ancak böyle mutlu olursun yolda görsen dahi ne trip at ne somurt inan en çok böyle çıldiriyorlar ama bunu kendin ve bebeğin için yap Rabbim sana yüzünün ömür boyu gulecegi bebeğini mutlu buyutecegin bir yuva nasip etsin inşallah

Back
X