• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açsam anlatmak zorunda kalıyorum.

Biliyorsunuz boşandım. Boşanmayı temyiz etmedikleri için bugün gittim kimliğimi aldım. Vukuatlı nufüs kayıt örneği aldım, evlendiğim ve boşandığım gün aynı:)) aradaki 5 yıl hariç.

Ama söylemek istediğim bu deil. Kimliği aldım, tatlı acı değişik bir heyecan içindeyim. Ağlasam mı gülsem mi bir garip duygudayım. Apartmanın yakınında inşaat var, arabayı baya uzağa park ettim, evime baka baka yürüyorum. Birden dondum kaldım benim eski kayınvalidenin evini boşaltıyorlar(halen aynı apartmanda oturuyorduk) ben eşimle kavga edince önüme valizi atıp sen bu eve layık olamadın defolup gideceksin diyen kadın gidiyor. Önüne gelen herkese benim mahremimi anlatan, beni evden nasıl çıkaracağı hakkında konuşan kadın gidiyor. Ama ben sevinemedim, eve geldim saatlerce ağladım. O kadar canımı yaktı ki yine de sevinemedim. Eski eşimin bir arkadaşını aradım, n'oluyor dedim nereye gidiyorlar. İflastan sonra hiç benim bulunduğum şehre gelmediklerini öğrendim. Eşyalarının ve evlerinin icrayla satıldığını öğrendim. Olmadı hiç yakışmadı öyle bir aileye bunlar. Bu yaşadıklarım halen hayalmiş gibi.

Eski esiniz ve sevgilisi mi ayriliyor yoksa eski kayin aileniz iflas etti de evi mi bosaltiliyor?
Eger size o dediklerinizi yapan eski k.valide ise simdiki durumu uzucu ancak ilahi adalet bos gecmiyor kimseyi.
Ertelense de ihmal edilmiyor yapilanlarin karsiligi.

Siz simdi nasilsiniz?
Evladiniz ve siz iyiyseniz, gerisini bosverin.
Siz de kolay seyler yasamamissiniz zira.

Biliyorsunuz boşandım. Boşanmayı temyiz etmedikleri için bugün gittim kimliğimi aldım. Vukuatlı nufüs kayıt örneği aldım, evlendiğim ve boşandığım gün aynı:)) aradaki 5 yıl hariç.

Ama söylemek istediğim bu deil. Kimliği aldım, tatlı acı değişik bir heyecan içindeyim. Ağlasam mı gülsem mi bir garip duygudayım. Apartmanın yakınında inşaat var, arabayı baya uzağa park ettim, evime baka baka yürüyorum. Birden dondum kaldım benim eski kayınvalidenin evini boşaltıyorlar(halen aynı apartmanda oturuyorduk) ben eşimle kavga edince önüme valizi atıp sen bu eve layık olamadın defolup gideceksin diyen kadın gidiyor. Önüne gelen herkese benim mahremimi anlatan, beni evden nasıl çıkaracağı hakkında konuşan kadın gidiyor. Ama ben sevinemedim, eve geldim saatlerce ağladım. O kadar canımı yaktı ki yine de sevinemedim. Eski eşimin bir arkadaşını aradım, n'oluyor dedim nereye gidiyorlar. İflastan sonra hiç benim bulunduğum şehre gelmediklerini öğrendim. Eşyalarının ve evlerinin icrayla satıldığını öğrendim. Olmadı hiç yakışmadı öyle bir aileye bunlar. Bu yaşadıklarım halen hayalmiş gibi.
yarına bırakır ama yanına bırakmazmış canım allah
sen üzülme bebişimiz nasıl

boş ver canım ne üzüleceksin
ilahi adalete uğruyorlar işte

Eski esiniz ve sevgilisi mi ayriliyor yoksa eski kayin aileniz iflas etti de evi mi bosaltiliyor?
Eger size o dediklerinizi yapan eski k.valide ise simdiki durumu uzucu ancak ilahi adalet bos gecmiyor kimseyi.
Ertelense de ihmal edilmiyor yapilanlarin karsiligi.

Siz simdi nasilsiniz?
Evladiniz ve siz iyiyseniz, gerisini bosverin.
Siz de kolay seyler yasamamissiniz zira.
Hepsi zor durumda ne yazıkki. Baba, oğullar ortaktı hepsi iflas etti.

...Ve ilahi adalet gerceklestiginde, çeken yani mazlum olan sevinemez bile. Sizin durumunuzda oldugu gibi. Kotu gunler geride kalmis neyse ki.

başka birinin yuvasını yıkan karısını aldatan oğluşunun sırtını sıvazlayan gelinin valizini kapıya koyan kadının başına gelmiş bunlar
onunda valizini kapıya devlet koymuş öyle düşün

yarına bırakır ama yanına bırakmazmış canım allah
sen üzülme bebişimiz nasıl
Aklıma geliyor o gün, oğlum 25 yada 26 günlüktü, attı önüme valizi hadi topla eşyalarını defol git, oğluma sahip mi çıktın, istemiyor seni be zorluyorsun dedi (oğlu da 2 çocuklu o dönem evli olan bir kadın için istiyordu ayrılmayı). Kendisi evi toplanırken başında yok.

Aklıma geliyor o gün, oğlum 25 yada 26 günlüktü, attı önüme valizi hadi topla eşyalarını defol git, oğluma sahip mi çıktın, istemiyor seni be zorluyorsun dedi (oğlu da 2 çocuklu o dönem evli olan bir kadın için istiyordu ayrılmayı). Kendisi evi toplanırken başında yok.
Aynen ilahi adalet işte
allah şükür kurtuldun
şimdi aynı apartmandada değilsin
bebeğinle mutlu bi ömrün olsun inşaallah

Su an kadınla hala birlikte mi

Aynen ilahi adalet işte
allah şükür kurtuldun
şimdi aynı apartmandada değilsin
bebeğinle mutlu bi ömrün olsun inşaallah
Aile apartmanıydı. Halasının evi de eski kayınpederimin üzerine onu da boşaltıyorlarmış. Ayyy çok kötü oldum.

ohh şükür
çok güçlü bi adam olcak
çünkü dağ gibi annesi var :nazar:
Her şeye üzülmese:(. Banane diyemiyorum ben, neden böyle takıntılıyım.
Hep derdim ki bunlar kendilerine bile değer vermiyorlar canları yanmaz, ne zamanki paraları biter o zaman dank eder, ohoooo derdim bunlarda para mı biter.

Sender valla hic uzulmedim canim baslarina gelenlere.Allah sana gostermis ahin cikmis .Dilerim bende onlarin kahroldukarini gorebilirim .Kimse bana kotu kalplisin demesin canimi cok yaktilar hayattan tek istedigim onlarinda cani yansin . Beni mutlu edicek bu yada oyle saniyorum.Senin adina sevindim insllah hep mutlu günlerin olur canim oglusunuda opuyorum .Benimkide buyudu 2.5 olucak nerdeyse ama dana gibi masallah kucagima alamiyorum

Back
X