- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok farklı işliyor mahkeme. zina suç deil boşanma sebebi, istediğiyle olurmuş. ispatta sorun yok ama eşit kusurlu sayıldım gibi birşey oldu şuanda.zina sucu sayilir ve ispat ederse o adama cocugu bile gostermez hakim.. duygusallikla yanlis hareket etmemeli
gecen hafta bosanma davam goruldu.. valla bence siz pek anlamiyosunuz bu isi, gidip yasayamaz, hele cocugu o kisiyle muhatap ettiremez.. o kadar da degil.. siz sinmissiniz iyice, duygusallikla nerdeyse cocugu da onlara vereceksinzçok farklı işliyor mahkeme. zina suç deil boşanma sebebi, istediğiyle olurmuş. ispatta sorun yok ama eşit kusurlu sayıldım gibi birşey oldu şuanda.
bir ona saydırıyor, bir bana:) sanmıyorum hakimi tuttuklarını. öyle olsaydı o hakim bana o nafakayı bağlamazdı. çünkü beyefendi kafasına göre rakam belirlemiş onun dışında vermem diyordu.hakimler boyle davranmaz normalde, olmadi reddi hakim yap, belki tuttular hakimi ne belli?
saglam bi avukatla sen bu isten Allah in izniyle karli cikabilirsin.. ama yapmayacaksin gbi gorunuyor.. ona yok buna yok, ne diyelim.. hayirlisibir ona saydırıyor, bir bana:) sanmıyorum hakimi tuttuklarını. öyle olsaydı o hakim bana o nafakayı bağlamazdı. çünkü beyefendi kafasına göre rakam belirlemiş onun dışında vermem diyordu.
sana özelden mesaj attım bakar mısın? bir blogda yazıyorum. gerçi daha yeni başladım. okursan anlarsıngecen hafta bosanma davam goruldu.. valla bence siz pek anlamiyosunuz bu isi, gidip yasayamaz, hele cocugu o kisiyle muhatap ettiremez.. o kadar da degil.. siz sinmissiniz iyice, duygusallikla nerdeyse cocugu da onlara vereceksinz
msj gelmemis henuz.. ben burda anlattigin kadariyla bilip yorum yapabilirm arkadasim.. kotulemek icin desana özelden mesaj attım bakar mısın? bir blogda yazıyorum. gerçi daha yeni başladım. okursan anlarsın![]()
ondan yazmadım. baya bi uzun. konudan konuya geçiyorum.msj gelmemis henuz.. ben burda anlattigin kadariyla bilip yorum yapabilirm arkadasim.. kotulemek icin de
soylemiyoruz.. herkes yardimci olmaya calisiyor.. Allah in izniyle bu davayi kazanabilecek konumdasin, ben yine soylemis olayim..
durum değişti..madalyanun bir yüzüde bu..böyle adi bir kocadan çarçabuk kurtulmaya bak..paran varsa yalancı şahit tutarsın ve evindeki namusunu hiç gitmediği yerlere gitti edersin, sonuç: eşinle aynı kusurlu tazminat ödemezsin:). mahkemede hiç tanımadığım kadınlar eşime hakaretler ettiğimi, evden hiç çıkmadığım halde sürekli gezdiğimi idda ettiler. bu aralar en çok da bunları takıyorum. hakim çok gezersen, kocanı ihmal edersen o da başkasına gider dedi. ama hep evdeyim. kimseyi inandıramadım:)
yalanci sahit olayina hakimler fazlaca denk geliyodur bence.. ha olmadi reddi hakim olsun.. bu kadar lehine olay aleyhine donerse ben bile catlarim burdan!durum değişti..madalyanun bir yüzüde bu..böyle adi bir kocadan çarçabuk kurtulmaya bak..
döndü bile sadece nafaka verecek. oda işe girince iptal.yalanci sahit olayina hakimler fazlaca denk geliyodur bence.. ha olmadi reddi hakim olsun.. bu kadar lehine olay aleyhine donerse ben bile catlarim burdan!
tek sığındığım..Tek cevap "ALLAH buyuk"
şuan çok mutlular benimde zoruma bu gidiyor. ama dediğin gibi zaman içinde ne olur bilinmez.
Sen bu lafları duyupta katil olmadığına dua et.. herşey geçicek neler geçmiyor..allah yavruna sağlık sıhat versin..ailenin yanına git bol bol arkadaşlarınla görüş uzaklaş.. yeni insanlarla tanış.. unut zorla kendini.. kimsenin yapığı kimseye kalmaz bak gör...Cocugum 20 aylik henuz. Ben bir kez bunlari cocuguma ayakkabi alirken yakaladim. Cocugumda yanlarindaydi. Cocugumun babasi (en dogrusu bu kelime galiba, eski esim bile demeye utaniyorum) sevgilisine hadi annesi sen sec senin begendigin guzel olur filan diyordu. Beynim o gunden beri yaniyor. Kisa kisa tatillere gidiyorum. Ama donup dolasip yine donuyorum mecbur.![]()