• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

zina sucu sayilir ve ispat ederse o adama cocugu bile gostermez hakim.. duygusallikla yanlis hareket etmemeli
çok farklı işliyor mahkeme. zina suç deil boşanma sebebi, istediğiyle olurmuş. ispatta sorun yok ama eşit kusurlu sayıldım gibi birşey oldu şuanda.

çok farklı işliyor mahkeme. zina suç deil boşanma sebebi, istediğiyle olurmuş. ispatta sorun yok ama eşit kusurlu sayıldım gibi birşey oldu şuanda.
gecen hafta bosanma davam goruldu.. valla bence siz pek anlamiyosunuz bu isi, gidip yasayamaz, hele cocugu o kisiyle muhatap ettiremez.. o kadar da degil.. siz sinmissiniz iyice, duygusallikla nerdeyse cocugu da onlara vereceksinz

hakimler boyle davranmaz normalde, olmadi reddi hakim yap, belki tuttular hakimi ne belli?
bir ona saydırıyor, bir bana:) sanmıyorum hakimi tuttuklarını. öyle olsaydı o hakim bana o nafakayı bağlamazdı. çünkü beyefendi kafasına göre rakam belirlemiş onun dışında vermem diyordu.

bir ona saydırıyor, bir bana:) sanmıyorum hakimi tuttuklarını. öyle olsaydı o hakim bana o nafakayı bağlamazdı. çünkü beyefendi kafasına göre rakam belirlemiş onun dışında vermem diyordu.
saglam bi avukatla sen bu isten Allah in izniyle karli cikabilirsin.. ama yapmayacaksin gbi gorunuyor.. ona yok buna yok, ne diyelim.. hayirlisi

gecen hafta bosanma davam goruldu.. valla bence siz pek anlamiyosunuz bu isi, gidip yasayamaz, hele cocugu o kisiyle muhatap ettiremez.. o kadar da degil.. siz sinmissiniz iyice, duygusallikla nerdeyse cocugu da onlara vereceksinz
sana özelden mesaj attım bakar mısın? bir blogda yazıyorum. gerçi daha yeni başladım. okursan anlarsın;)

Salla gitsin.

Onlar şuan mutlular mı,ileride mutlu mu olacaklar diye düşünmeyi bırakıp kendi hayallerin ve hedeflerin
üzerinde yoğunlaş.O yokken de sen vardın,yaşıyordun ve mutluydun...Herşeyi beyninde halletmelisin ki davranışlarına yansısın.

Özgürce yollarda gülücükler saçtığını,bebeğinle oyunlar oynadığını,hayallerinde ki adamın seni bulacağını,
kimseye muhtaç olmadan yüzünü eğmeden yaşacağını hayal et.

Bugünden itibaren artık eşim demeyi bırakmalısın.Eşim kelimesinin önüne "eski" ibaresini ekle.Kendinden ve yıllarından
daha fazla çalmalarına müsade etmediği için Allah'a şükret.

Şimdi onların -görünen- mutluluğu gelip geçici.Yıllar veyahut aylar sonra birbirlerinden şüphe edecekler merak etme.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Ama bana göre bu konu üzerinde yoğunlaşma onların mutluluğu da mutsuzluğu da kendilerini bağlasın.
Senin hayatında,beyninde onların işi olmasın bundan sonra.Onlar senin düşüncelerinde olmayı hakediyor mu?

Tüm haklarını söke söke al.Paralı pullu daha mutlu olabilirsin..Para hakkını talep etmelisin.Sürüm sürüm süründür,
onlardan aldığın parayı da çatır çatır ye.Bu arada kadının eşine de bulduğun kanıtlardan verebilirsin adam da
kadını nafakaya bağlasın.(artık olabilir diye biliyorum).Onların canını ancak cebinden çıkacak paraları acıtabilir.
Sana kaptırdıkları için mutsuz olabilirler. :) Genede mutsuz olmaları için değil de; daha mutlu olman için paralarını al.
Allah yardımcın olsun.

sana özelden mesaj attım bakar mısın? bir blogda yazıyorum. gerçi daha yeni başladım. okursan anlarsın;)
msj gelmemis henuz.. ben burda anlattigin kadariyla bilip yorum yapabilirm arkadasim.. kotulemek icin de
soylemiyoruz.. herkes yardimci olmaya calisiyor.. Allah in izniyle bu davayi kazanabilecek konumdasin, ben yine soylemis olayim..

msj gelmemis henuz.. ben burda anlattigin kadariyla bilip yorum yapabilirm arkadasim.. kotulemek icin de
soylemiyoruz.. herkes yardimci olmaya calisiyor.. Allah in izniyle bu davayi kazanabilecek konumdasin, ben yine soylemis olayim..
ondan yazmadım. baya bi uzun. konudan konuya geçiyorum.

paran varsa yalancı şahit tutarsın ve evindeki namusunu hiç gitmediği yerlere gitti edersin, sonuç: eşinle aynı kusurlu tazminat ödemezsin:). mahkemede hiç tanımadığım kadınlar eşime hakaretler ettiğimi, evden hiç çıkmadığım halde sürekli gezdiğimi idda ettiler. bu aralar en çok da bunları takıyorum. hakim çok gezersen, kocanı ihmal edersen o da başkasına gider dedi. ama hep evdeyim. kimseyi inandıramadım:)
durum değişti..madalyanun bir yüzüde bu..böyle adi bir kocadan çarçabuk kurtulmaya bak..

Çok kötü bir durum gercekten Allah kimsenin başina vermesin. Şu yaşadiklarinizi büyük ihtimal hazmedemiyorsunuz. Herşeyden önce güçlü olun zamanla gecicek bu süreci hizlandirmak yada zorlaştirmak sizin elinizde. Kendinizi toparlayin biraz sosyalleşin kendinize eski eşiniz varken baktiginizdan cok daha fazla bakin. Eski kayinvalide ws ws temasa gecmeyin kendinizi toplama sürecine alin yani yeni hobiler filan edinin. Bir şekilde eski eşinizle karşilaşcaksiniz mutlaka ona verebilceginiz en büyük ceza karşisinda onu önemsemeyen güçlü bir kadin olarak durabilmek bu ona yeticektir

Bir abla evliydi ve cocugu vardi
Sonra evliyken esi ailece tanidiklari baska bi kadinla birlikte oldu ve abla bosandi yazligin aldi evini duzdu isinde yukseldi
Eski esi o diger kadindan 2 cocuk yapti ama o kadinda bosadi onu
Cunku onuda aldatti

Adam suan insulin ignesi vurunmadan gezemiyomus etme bulma dunyasi

Mazlumun ahının tuttuguna inananlardanım
Sinirle bise yapma
Amacı yada amacları hava atmak,nispet yapmakdır muhtemelen

Cocugunla ilgilen senii boyle gormesin
Ölümden ötesi yok
Ölümden baska herseye care var inan

bir arkadaşımın başında benzer bir durum var. eski eşi tanınan bir o... ile beraber yaşıyor, bir de çocuk yapmış nikahsız.. arkadaşımın da çocuğu var. çocuğu kadının yanına götürüyormuş pislik. arkadaşım da kadınla çocuğu görüştürmesin diye çareler arıyor avukatla falan görüşüyor. sen de böyle yapabilirsin yavrunu kadının yanına götürememesi için neler yapılabilir avukatınla görüş. ne demek anne dedirtmek

şuan çok mutlular benimde zoruma bu gidiyor. ama dediğin gibi zaman içinde ne olur bilinmez.

onların mutlu olup olmadağını düşünerek zamanını harcama.henüz boşanma olmamış sanırım ve eski kocan bir kadınla birlikte yaşıyor.yani aleni bir şekilde zina yapıyor.sen bunu kanıtlarsan ikisine de dava açabilir onları süründürebilirsin.bence bir avukat bul sana yardımcı olur.üzülmeyi bir kenara bırak ve harekete geç.

Cocugum 20 aylik henuz. Ben bir kez bunlari cocuguma ayakkabi alirken yakaladim. Cocugumda yanlarindaydi. Cocugumun babasi (en dogrusu bu kelime galiba, eski esim bile demeye utaniyorum) sevgilisine hadi annesi sen sec senin begendigin guzel olur filan diyordu. Beynim o gunden beri yaniyor. Kisa kisa tatillere gidiyorum. Ama donup dolasip yine donuyorum mecbur.:KK43:
Sen bu lafları duyupta katil olmadığına dua et.. herşey geçicek neler geçmiyor..allah yavruna sağlık sıhat versin..ailenin yanına git bol bol arkadaşlarınla görüş uzaklaş.. yeni insanlarla tanış.. unut zorla kendini.. kimsenin yapığı kimseye kalmaz bak gör...

Back
X