• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

bir ona saydırıyor, bir bana:) sanmıyorum hakimi tuttuklarını. öyle olsaydı o hakim bana o nafakayı bağlamazdı. çünkü beyefendi kafasına göre rakam belirlemiş onun dışında vermem diyordu.
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ DERLER ZATEN O ADAMDAN SANA KOCA OLMAZMIŞ KURTULDUM SAY EĞER ARKANDA SAHİP ÇIKAN BİR AİLEN VARSA HİÇ ÜZÜLME ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIK ELİNDEN GELDİĞİNCE EŞİNE GÖSTERME SENDE O ŞEKİLDE İNTİKAN AL. ELBETTE BU GÜNLER GEÇECEK SENİNDE YÜZÜN GÜLECEK ŞUNUDA UNUTMA BUNU YAŞAYAN TEK SEN DEĞİLSİN HERŞEYİ GÖREN BİLEN ALLAHIMIZ VAR ŞÜKÜRLER OLSUN, SEN ALLAHA HAVALE ET O SENİN İNTİKAMINI ER YADA GEÇ ALACAKTIR ARKADAŞIM. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN :)

Zaten sizi bir.re aldatn bir adam birah yapar. Bence ayrilmakla iyi bir karar vermissiniz. Sonra kendinizi bir sure toparlarsiniz. Cocugunuzla.ilgilenirsiniz. Aslinda belki belli bir zaman.sonra siz de kendinize yeni kapilar acilmasina.izin.verebilirsiniz.. Hayirli olsun.. Onlari dusunup caninizuzmeyin.. Esiniz kucucuk.bebekli karisini aldattiysa su anki sevgilisinide.aldatir ..kendinize zaman.ayirin.. Sinemaya gidin.. Tiyatroya gidin.. Kitap okuyun.. Bebeginizle.temiz.havada.yuruyusyapin.. İmkaniniz varsa spor salonuna.baslayin.. Yeni bir hobi edinin..

benim başıma geldi
benim oğlum tüp bebek
3.tüp bebek denemesinde hamile kaldım
eski eşim beni doğumdan sonra terk etti,
başka bir kadın için
defalarca yazdım ama hakketten böyle düşünüyorum . ukala gibi algılayanda olmuş ama ben güzel bir kadnım her zamanda böyle oldum , eski eşimide brad pitt gibi hayal etmeyin kadında ondan hallice güzel ama bence asla benimle kıyaslanacak biri değildi. benden 9 yaş büyük idi kadın.
1.5 sene kadr sürdü ilişkileri. bende senin gibi çok sıkıntılar yaşadım gördüm duydum dinledim. uykusuz yemeksiz günler geçirdim, hem psikolog hem psikaytri tedavileri gördüm. tek farkımız benim cocugumu görmüyorlar . sanırım seninkiler gibi yapsalardı onların analarından emdiği sütü burunlarından getirirdim.eski eşim 1.5 sene sonra o kadından özür dilemem için aradı beni (öncesindede bir iki kere aradı baan hakaret etmek için) daha sonra yaptığı herşeyden pişman olduğunu özür dilediğini söyledi ama ne iin söyledi bilmiyorum üzerinde durmadım çünkü o zaman şimdiki eşimle sevgili olalı henüz 1 ay olmuştu. ben o şansı yeni birlikte oldugum adama verdim , eskisiyşe ilgli drup düşünmedim aradan yıllar geçti o günkü konuşma belkide beni zarflamak içindi kim bilir.

ben üzülmüyorum yaşadıklarıma geçti bitti ben başka bir hayata başladım , uğraşlarım yapmak istediklerim var.
aklıma bile gelmiyor bunları yaşamış olmam.

ayrıldıktan 2.5 sene sonra evlendim şuanda evleneli tam 2 sene 1 ay olmak üzere

topla kafanı cnm. senin bir meleğin var. biliyorsun da nasıl zor ulaştığını. ona sarıl onda bul huzuru.
çalışmıyorsan işe başla. çalışıyorsan al izin bir tatil yap. farklı alanlara yönel. çocuğunla bol bol etkinlik yap.
belki klişe aman ahın kalmaz.
senin eline kalır o pis kocan. seni aldatan onu da aldatır. ya da o kadın senin kocayı da aldatır. temennim bu yönde zaten. aldatan kadın olsun da kocan gördün gününü.
Allah bildiği gibi yapsın onları.
emin ol hepsini atlatacaksın. boşanırken o adiden neyi var neyi yoksa al. nafakanı da al çocuğuna da al. sakın gurur yapma. o çocuğunun rızkı o pis kadın ve çocuğunun değil.
ve sana geri döndüğünde çocuğumun babasıdır deyip sakın affetme.
bırak çocuğu da görmesin öyle pis bir babaya baba mı denir??

buarada siz yapın yapmauyın bilemem
yapmazsan ezik derler, yaparsan edepsiz olursun karar senin.

cocuguma anne diyen o dilide, anne dedirtenide keserim valalhi billahi keserim

benim başıma geldi
benim oğlum tüp bebek
3.tüp bebek denemesinde hamile kaldım
eski eşim beni doğumdan sonra terk etti,
başka bir kadın için
defalarca yazdım ama hakketten böyle düşünüyorum . ukala gibi algılayanda olmuş ama ben güzel bir kadnım her zamanda böyle oldum , eski eşimide brad pitt gibi hayal etmeyin kadında ondan hallice güzel ama bence asla benimle kıyaslanacak biri değildi. benden 9 yaş büyük idi kadın.
1.5 sene kadr sürdü ilişkileri. bende senin gibi çok sıkıntılar yaşadım gördüm duydum dinledim. uykusuz yemeksiz günler geçirdim, hem psikolog hem psikaytri tedavileri gördüm. tek farkımız benim cocugumu görmüyorlar . sanırım seninkiler gibi yapsalardı onların analarından emdiği sütü burunlarından getirirdim.eski eşim 1.5 sene sonra o kadından özür dilemem için aradı beni (öncesindede bir iki kere aradı baan hakaret etmek için) daha sonra yaptığı herşeyden pişman olduğunu özür dilediğini söyledi ama ne iin söyledi bilmiyorum üzerinde durmadım çünkü o zaman şimdiki eşimle sevgili olalı henüz 1 ay olmuştu. ben o şansı yeni birlikte oldugum adama verdim , eskisiyşe ilgli drup düşünmedim aradan yıllar geçti o günkü konuşma belkide beni zarflamak içindi kim bilir.

ben üzülmüyorum yaşadıklarıma geçti bitti ben başka bir hayata başladım , uğraşlarım yapmak istediklerim var.
aklıma bile gelmiyor bunları yaşamış olmam.

ayrıldıktan 2.5 sene sonra evlendim şuanda evleneli tam 2 sene 1 ay olmak üzere

merak ettim o pisliğin sonu ne oldu ve çocuğunu hiç mi merak etmesi adi??
(istersen anlatmayabilirsin cnm ama duyunca biraz ferahlık geliyor ahın tutması bu kadar olur dedirtiyor)

Bırakın artık onu bunu.
Siz bir annesiniz.
Ve şu an evladınızdan başka bir düşünce olmamalı kafanızda..
Siz onları düşünürken zamanınızdan gidiyor.
Onlara üzülüp kahrolacağınıza çocuğunuza sarılın doya doya sevginizi yaşayın..
Birkaç yıl sonra acınız, öfkeniz nefretiniz bitince pişman olacaksınız çocuğumla yeteri kadar zaman geçiremedim ona sevgimi veremedim diye..
Ne kadar da büyütüyorsunuz onları beyninizde.. Değer mi..
Yavrunuz tüm hissettiklerinizi hissediyor.
Mutlu bir annesi olsun onun.
Ezik, ah vah başıma da bunlar geldi diye kendine acıyan değil..

Allah yar ve yardımcın olsun. . Artık yeni hayata alışman için onu tanıyanlarla ve ondan haber getirenlerden uzaklaşman gerekiyor. . eğer muhabbeti kesmezsen her haberde canın biraz daha acıyacak. . çocuğuna bakacak biri varsa gir bir işe çalış. senin psikolojin için çalışmak çok iyi gelecek. . Kurtulayım derken eski eşinden hakkın olanları istemekten vazgeçme. Neyiniz varsa hakkın olan herşeyi talep et.

Yolun açık olsun

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Hiçbirşey göründüğü gibi değildir ve hiçbirşey göründüğü gibi devam etmezz.Yıkılan yuva üzerine yuva kuranın da mutluluğu sabun köpüğüne benzer.Güçlü ol,ezik durma.Kendine güven ve bak yoluna.Onlardan ne haber al ne umursa.Bugünün yarını da var.

sizi yurt disinda saniyordum
sizi aldattigini baska bir kadinla yasadigini cocugunuza anne dedirtmeye calistigini
anlatsaniza hakime?
edepsiz ve vicdansiz o herifin mutlu olduguna bakmayin inanin biraz zaman gecince
bakin neler olacak

siz nasıl unutp kendi hayatıma bakarım di,yorsunuz ama adamın annesi ve akrabaları ile oturuyor,davanın sonuçlanmasınız uzatıyorsunuz..bu durumda unutmak mümkün değil ki...
artık evlilik hayatınız sona erdi,oğlunuz ve sizin için yeni bir hayat başlıyor.yaşanmışlıklara ,pisliklere perde çekemezseniz yeni hayatınıza başlayamazsınız..kaç yıl olmuş bırakın artık herkes hayatına baksın..haklısınız kin duymakta ama bırakkın ne hali varsa görsün..elbet eden bulur..
sevgilisine sizin çocuğunuza anne deditrmeye çalışan adamı bırakın artık..
evladınıza da yazık etmeyin.o da anlasın anne babasının ayrı olduğunu..ona güzel bir hayat verebirlsiniz..
bana göre önce o evden çıkın ,sonra şehir değiştirmeyi düşünün..ailenize ne kadr kırgın olsanız da ,yardım isteyin..

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?

mutsuzluklarını görene kadar için soğumaz elbet. ama zamanla daha az umursamaya başlarsın. bana şu an öyle oluyor. intikamımı attım içime zamanı gelince Allah karşıma çıkaracak elbet. biri ağlarken biri gülemez. şu anki mutlulukları da geçici emin ol. başta herkes mutludur çok aksi bir durum yoksa. ama zamanla kavgaları başlayacak. sen sabret Allah'a havale et..

Back
X