- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi
). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?