• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Senderr

YazKokulununAnnişi<3
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.181
1.083
158
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:(). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?

Nasil insanlr varya kinamiyim... allah korusunda rabbim ins yardimcin olsun... zor bi durum kac yillik evlisiniz bu arada

Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil yaşadıklarınız. Çocuğunuzu da Allah bağışlasın size. Kaç yaşında bilmiyorum sanırım daha küçük. Ama ileride aklı ermeye başlayınca o kadına koyar tepkisini bence. Siz onları duymayın görmeyin haberlerini verenlerle asla konuşmayın. Hatta imkanınız varsa bir kısa tatile çıkın yavrunuzla.

mesela ona artık "eşim" değil de "çocuğumun babası" ya da "eski eşim" diye hitap ederek başlayabilirsin başa çıkmaya.

ilahi adalet diye bir şey vardır elbet,ona inanmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.

tek yapacağın şey eski eşinin sevgilisine çocuğun asla ama asla anne demesin dedirtmesinler,ne münasabet!

çok şey diyesim geldi de neyse...
zor bir durum gerçekten.. zaten ayrılıyomuydunuz da eşin başkasıyla yaşamaya başladı yoksa kadın yüzünden mi oldu olaylar. minik bebeğin varken bir erkek (adı baba) sadece seni değil çocugunuda aldatmış sayılır benim gözümde.
için rahat olsun kimsenin ahı yerde kalmaz. senin göz yaşlarının hesabını verirler eminim...
yuva yıkanın yuvası olur mu hiç ?

İşin hukuki boyutunu bilmiyorum , çocuk neden sizde değil ? Aldatılan eş , aldatan kadına tazminat davası açabiliyor , boşanma süresince çocuğun orada kalma kararı neye göre verildi ? Madem evli değiller ... Çocuğunuzun yaşı kaç ?

Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil yaşadıklarınız. Çocuğunuzu da Allah bağışlasın size. Kaç yaşında bilmiyorum sanırım daha küçük. Ama ileride aklı ermeye başlayınca o kadına koyar tepkisini bence. Siz onları duymayın görmeyin haberlerini verenlerle asla konuşmayın. Hatta imkanınız varsa bir kısa tatile çıkın yavrunuzla.
Cocugum 20 aylik henuz. Ben bir kez bunlari cocuguma ayakkabi alirken yakaladim. Cocugumda yanlarindaydi. Cocugumun babasi (en dogrusu bu kelime galiba, eski esim bile demeye utaniyorum) sevgilisine hadi annesi sen sec senin begendigin guzel olur filan diyordu. Beynim o gunden beri yaniyor. Kisa kisa tatillere gidiyorum. Ama donup dolasip yine donuyorum mecbur.:(

Su mübarek gecede tek dileğim senin çektiğin acıları çekmeleri ve Suna yürekten inanıyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz ilahi adalet diye birşey var. Bu dünyada degilse bile öteki dünyada Allah göstersin bunu sana

mesela ona artık "eşim" değil de "çocuğumun babası" ya da "eski eşim" diye hitap ederek başlayabilirsin başa çıkmaya.

ilahi adalet diye bir şey vardır elbet,ona inanmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.

tek yapacağın şey eski eşinin sevgilisine çocuğun asla ama asla anne demesin dedirtmesinler,ne münasabet!
Bi de bir daha anne olma ihtimali olmayan bir annenin cocugu, neden baskasina anne desin ki? Demesin yaa:(

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?

sen kendi dunyanda mutlu olmadigin icin onlari mutlu gormek elbette uzer herkesi uzerdi sanirim. once senin mutlu olman lazim ki onlari dusunmeyesin.

İşin hukuki boyutunu bilmiyorum , çocuk neden sizde değil ? Aldatılan eş , aldatan kadına tazminat davası açabiliyor , boşanma süresince çocuğun orada kalma kararı neye göre verildi ? Madem evli değiller ... Çocuğunuzun yaşı kaç ?
Benim cocugum benim yanimda, mahkeme bana verdi. Kadinin cocugu onlarin yaninda.

Cocugun da psikolojisi bozulur boyle, ne demek annesi varken, annesiyle yasarken baska bir kadina anne dedirtmeye calismak? Bunlari mahkemede suclama olarak yoneltmeyi dusunsene? Gerci bilmiyorum oyle bir sey yapilabiliyor mu, ama yaparsin muhtemelen. Gerekirse bir tazminat davasi acarsin. Cocugun velayetini sen alacaksin nasilsa, benim tavsiyem sehir degistir ve uzak bir sehre tasin. Bunlardan uzak yeni bir hayat kur, cocugunu da koru lutfen.

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Evlilikten, bu sebeplerden çok korkuyorum.
Sizin için de gerçekten zor, Allah yardımcınız olsun.
İnşallah kimsenin yanına kalmaz bunlar.

Cocugum 20 aylik henuz. Ben bir kez bunlari cocuguma ayakkabi alirken yakaladim. Cocugumda yanlarindaydi. Cocugumun babasi (en dogrusu bu kelime galiba, eski esim bile demeye utaniyorum) sevgilisine hadi annesi sen sec senin begendigin guzel olur filan diyordu. Beynim o gunden beri yaniyor. Kisa kisa tatillere gidiyorum. Ama donup dolasip yine donuyorum mecbur.:KK43:

o orada annesi dediği anda ağzını burnunu dağıtırdım galiba ben olsaydım ama siz yapmayın tabii böyle bi şey.çocuklarım konusunda tüm anneler gibi çok hassasım.eski eşinize anlatın o çocuğun tek bir annesi var ona buna anne dedirterek çocuğunda kafasını allak bullak etmesin,ruh sağlığıyla oynamasın.kendisine eş almış,çocuğuna anne değil sonuçta.yazık günah ya.

Back
X