• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Allah ın laneti bu tür insanların üzerinde olsun inşallah...Yazıklar olsun öyle kadına da ,öyle adama da...İnşallah başlarına her kötü olay geldiklerinde seni hatırlarlar ve kolay kolay can veremezler ...Tüm kalbimle beddua ettim yemin ediyorum o kadını şu an verseler ellimle boğardım ...

Sen dava biter bitmez tasin.. O sehirde kalirsan olmaz bu is. Uzak bir sehre tasin ayrica, oyle istedikleri an gelemeyecekleri kadar uzak olursa iyi olur. Uzak tut cocugunu.. Gostermemek degil, gormek isterse gelsin haftasonu, ama her seferinde gelemeyecegi icin rahat edersin. Saglikli bir hayatiniz olur.

Allah ın laneti bu tür insanların üzerinde olsun inşallah...Yazıklar olsun öyle kadına da ,öyle adama da...İnşallah başlarına her kötü olay geldiklerinde seni hatırlarlar ve kolay kolay can veremezler ...Tüm kalbimle beddua ettim yemin ediyorum o kadını şu an verseler ellimle boğardım ...
ağzına sağlık ama ben beddua etmiyorum. kim yazdı hatırlamıyorum, çok hoşuma gitti. yeni duam olacak. Allah onun yüzünü unuttursun bana tek dileğim.

Sen dava biter bitmez tasin.. O sehirde kalirsan olmaz bu is. Uzak bir sehre tasin ayrica, oyle istedikleri an gelemeyecekleri kadar uzak olursa iyi olur. Uzak tut cocugunu.. Gostermemek degil, gormek isterse gelsin haftasonu, ama her seferinde gelemeyecegi icin rahat edersin. Saglikli bir hayatiniz olur.
bende öyle yapacağım ama kpss yi bekliyorum. şimdi iş yok güç yok. nafakayı zar zor ödüyor (maddi durumu çok iyi olduğu halde.). çocuga kıyafet alıp gönderiyor. artık onları oturup yeriz diyorum:). para isteyince aldıklarından düşüyor.

ağzına sağlık ama ben beddua etmiyorum. kim yazdı hatırlamıyorum, çok hoşuma gitti. yeni duam olacak. Allah onun yüzünü unuttursun bana tek dileğim.

Şeytan görsün onun yüzünü vallahi çok etkilendim ,içim bir garip oldu.Hangi anne başka bir annenin canını bu kadar yakar ,bunlar insanlıktan nasibini almamış mahluklar ne yazık ki ..Acıdım onlara neden biliyor musun 3 günlük dünya hiç bir şey için değmez bir başka insanın canını bu kadar yakmaya ..Ama belki de sizin için hayırlısı budur böyle karaktersiz böyle cibiliyetsiz bir adama eşlik edecek,aynı yastığa baş koyacaktınız ..Erkenden Allah göstermiş size yüzünü ..O kadında alsın turşusunu kursun o hıyarın..

E sizde orda oturmakla unutamazsiniz ki..ben olsam onun akrabalarinin icinde hayattta oturmazdim.ayrica akrabalari neden size beddua ediyor?

kayınvalidemlerle ve akrabalarıyla oturuyorum. kadın rahatlıkla girip çıkıyor görüyorum. ama onlar başka yerdeler. eşim beni evden tekme tokat çıkarmaya çalıştı gitmedim. gidecek varsa oydu defolup gitti. evden çıkmadım diye bütün akrabaları kapımın önünde bedduaları sıraladılar. boşanma olmadan çıkmayı planlamıyorum.
öyleyse sizinki gerçekten çekilmez bir durum.
ama benim asıl anlamadığım onlar nasıl anne baba
çocuklarının pisliğine göz yumup bir de o kadını eve alıyorlar.başka zaman olsa biz oğlumuza evlenip boşanmış kadın istemeyiz der dururlar.o evde durmakta çok zor.
aileniz yokmu onların yanına gidin.çıkmam diye inat ediyorsunuz ama onları görerek kendinize eziyet ediyorsunuz
çocuğunuzun ruh sağlığını bozuyorsunuz.

Cocugunuz bir o...uya anne demesin tabi, ne munasebet zaten, elin kadini niye annesi olsun?!

Bakin, annem de baska bir kadin yuzunden bosandi diyeyim. Babama da asik falan degildi ama ona cektirdikleri yuzunden babam surunsun, olsun bitsin istedi. Sevdiginden, ozlediginden degil, hirsindan. Siz de hirslisiniz, anliyorum. Su kadarini soyleyeyim, ilahi adalet mutlaka tecelli oluyor.

Simdi siz anladigim kadariyla seviyorsunuz ama size, cocugunuza bunu yapan adami sevmemelisiniz, nefret etmelisiniz. Adamin mayasi bozuk, boyle birini sevemezsiniz, ancak tiksinirsiniz.

Bence biraz kafanizi dinleyin, kendinize isinize, cocugunuza verin, bu herifi dusunmeyin. Sonra da baskasini sevip, hayatinizi kurun derim.

E sizde orda oturmakla unutamazsiniz ki..ben olsam onun akrabalarinin icinde hayattta oturmazdim.ayrica akrabalari neden size beddua ediyor?
evden taşınmamı istiyorlar. çünkü gelinleri o kadın olarak görüyorlar. onlar kirada ben kira vermeden oturuyorum çatlıyorlar bir nevi:)

Gülün onlara inat ,her zaman ohhhh iyi ki kurtuldum havası verin ,değiştirin kendinizi ,dış görünüş olarak ,sosyal olarak ..Çatlasınlar sizi görünce ,ezemeyeceklerini anlasınlar..Çok sürmez kokar onlar yakında dediydi dersin ...Allah sana çocuğunla sağlıklı güzel bir hayat versin inşallah..Bu pisliği hatırlama bile ..

Öncelikle çalışmanız lazım. Çalışan bir anneden bebeğini kolay kolay kimse alamaz, hele ki bir kadınla nikahı olmadan yaşayan bir babaya. Aileniz var mı? Yerinizde olsam ailemin yanına taşınırım. Çokça sabır diliyorum, çok zor ama güçlü kalmak zorundasınız. O kadına tazminat davası açmayı düşünür müsünüz? Bence hiç durmayın. Gerekirse yıllarca sürsün, gidin mahkemeye.

çocuklarının pisliğine göz yumup bir de o kadını eve alıyorlar.başka zaman olsa biz oğlumuza evlenip boşanmış kadın istemeyiz der dururlar.o evde durmakta çok zor.
aileniz yokmu onların yanına gidin.çıkmam diye inat ediyorsunuz ama onları görerek kendinize eziyet ediyorsunuz
ailemle çok daha farklı şeyler yaşadım. birazda 2 yıl oldu ben terk edileli ilgilenmediler kırgınım. bide ben gurbette gelinim, akrabalarımın lafları daha ağır geldiği için gitmiyorum şehrime.

evden taşınmamı istiyorlar. çünkü gelinleri o kadın olarak görüyorlar. onlar kirada ben kira vermeden oturuyorum çatlıyorlar bir nevi:)
Ev esinizin uzerine isesizinde bosanirken yarisina sahipsiniz.

ailemle çok daha farklı şeyler yaşadım. birazda 2 yıl oldu ben terk edileli ilgilenmediler kırgınım. bide ben gurbette gelinim, akrabalarımın lafları daha ağır geldiği için gitmiyorum şehrime.

oturduğunuz ev eğer eşinizin ise burayı satıp bana ev alırsanız boşanırım diye şart koşun.
böylelikle başka bir yerde oturmuş olursunuz.

Öncelikle çalışmanız lazım. Çalışan bir anneden bebeğini kolay kolay kimse alamaz, hele ki bir kadınla nikahı olmadan yaşayan bir babaya. Aileniz var mı? Yerinizde olsam ailemin yanına taşınırım. Çokça sabır diliyorum, çok zor ama güçlü kalmak zorundasınız. O kadına tazminat davası açmayı düşünür müsünüz? Bence hiç durmayın. Gerekirse yıllarca sürsün, gidin mahkemeye.
boşanma gerçekleştikten sonra açılacak o kadına dava. ben anlaşalım dedim. benim ailemin durumu iyi (bana bakarlar diye düşünmüştüm, yanılmışım). bebeğimden başka talebim olmadı. yeterki bitsin dedim. karşı taraf kabul etmedi. üste de nafaka bağlandı:)

Allah yardimcin olsun gercekten zor bir durum ama suan yapman gereken tek sey kanitlar toplayip cocugunu kurtarmak... sen bunlarla ugrasirken zaten bu duygudan kurtulmaya hazir konuma geleceksin zor bir surec olacsk ama cocugunu dusun senden baska birine anne demesini...

oturduğunuz ev eğer eşinizin ise burayı satıp bana ev alırsanız boşanırım diye şart koşun.
böylelikle başka bir yerde oturmuş olursunuz.
ben para pul istemediğim halde kabul etmedi. benim ona ve ailesine yaptığım saygısızlığı ortaya çıkaracakmış mahkemede:)

ben para pul istemediğim halde kabul etmedi. benim ona ve ailesine yaptığım saygısızlığı ortaya çıkaracakmış mahkemede:)
sizde şöyle geçmişe bakınca yani o kadından öncesine bakınca kendinizde hata buluyormusunuz.

Back
X