Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kucuk bir sehirde yasiyorum. Cocugumun babasi taninmis bir adam. Bir kac gun calisiyorum sonra kapiyi gosteriyorlar. Bu yuzden devlet isi olmasi icin cabaliyorum.
AminnnnNe aci bir durum ya, resmen ekmeginle oynuyor adam.
Allah senin yardimcin olsun canim,tum istediklerin gercek olsun, cocugunla birlikte cok mutlu bir sekilde yasa insallah bundan sonra..
Tasinacak maddi gucum yok maalesef
Altli üstlümü oturuyorsunuz?
Tasinin hemen ordan...
Cok tesekkur ederim.iyi bile sabrediyosunuz..
Allah yardımcınız olsun...
Avukatının varmış, açabileceğiniz tüm tazminat ve nafaka davalarını açın. Orası başka. Sizin öncelikle hayallerini yıktmışlar, onurunu incitmişler. Bu bir intikam değil devletin verdiği hak. Kullanın lütfen. Ama öncelikle maddi durumunuza el veriyorsa, altlı üstlü oturmaktan kurtulun. Kpss ye çalışıyorum demişsiniz, birde onları görme eziyetine girmeyin.Gercekten okumamis. Kayinvalideye ben yalvariyorum cocugu gorsunler diye. Cocugu kullanmamin yanlisligini filan yazmis
kendi ailen nerde ...Tasinacak maddi gucum yok maalesefsinava kadar para biriktirip sinavdan sonra tasinmayi planliyorum
Tasinacak maddi gucum yok maalesefsinava kadar para biriktirip sinavdan sonra tasinmayi planliyorum
Gelinen noktada esit kusurluyuz. Bunlar cok konusuldu mahkemelerde. Artik biraktim benOzaman resim cekin, delil toplayin, biseyler yapin, burnunuzun Ucundamislar, kayit falan yapin, daha resmen evliyken iki tarafta birlikte yasiyorlar, bunlari sunun mahkemeye.... Ayyy tüglerim diken diken oldu, kafayi yerdim vallah... Sizin aileniz yokmu size destek olamazlarmi bu sürecte?
Baska sehirdeler onlar.kendi ailen nerde ...
Ayyy o mahkemeninnnn.......Gelinen noktada esit kusurluyuz. Bunlar cok konusuldu mahkemelerde. Artik biraktim ben
sen anlattın mı onlar ne diyolar.. bence bi umut hala bekliyosun gibime geliyor.. yapma bunu kendine git ailenin yanına eğer kabul ediyolarsa...Baska sehirdeler onlar.
Bambaska olaylar yasadim gitmemin yolu yok.sen anlattın mı onlar ne diyolar.. bence bi umut hala bekliyosun gibime geliyor.. yapma bunu kendine git ailenin yanına eğer kabul ediyolarsa...
Tabiki ayni apartmanda yasamayacagim. Ama suan burdan cikabilmek icin maddi durumum uygun deil.peki boşandığınızda yine aynı apartmanda mı yaşayacaksınız? vallahi aklım almıyor bunu,sizin ruh sağlığınz ve çocuğunuz için o apartmandan taşınmanız lazım.
Dava suruyor. Mahkeme gecici velayeti bana verdi.ya siz boşanmadınız mı
çocugun velayeti sizde ama boşanmadınız mı
kafam karıştı