• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

detayları okumadan burada yorum yapmayın kadıncağız çocuğuna anne olarak tanıtılan bir metresle mücadele ediyor. babasıymış.. iskele babası..

Konu sahibinden neden bu kadar acırcasına bahsediyorsunuz acaba? Neden bir kadın diğer kadına "kadıncağız" der ki?? Ben yanlış birşey söylemedim, ortada bir ihanet var, ortada bir çocuk var. Bir kadın neden kendini bu kadar acınası hale getirir ki? Erkek nasıl hayatına bakıyorsa, kadında baksın diyorum. Çalışsın, dimdik ayakları üzerinde dursun evladına baksın. Sırası gelince çok atıp tutuyoruz "annelik zor, anne olacağına taş ol, annelik şöyle annelik böyle" diye. Zor zamanda annelik işte, sarılacak evladına, hayatına bakacak. Bunu söylediğim için neden tepki alıyorum anlamadım.

Ayrıca evet siz kabul etseniz de etmeseniz de o kişi o çocuğun babasıdır. Mahkemede "ikimizin ortak çocuğu bakımı için nafaka "demesini biliyorsa bir kişi, yada çocuğun masraflarına ortak olacak tabi , babası değil mi deniyorsa o zaman bunu da kabul edecekseniz. Ayrıca hiç bir çocukta, kendi annesinin varlığının bilincindeyken, kalkıp başka kadına anne demez. Olayı dramatize etmeyin bence. Daha 3 günlük bebek annesinin kokusunu tanırken, hiç bir çocuk başka kadına anne demez.

Yanlis anlama ama konuyu gercekten okuyarak mi yazdin? Yada oyle gelisi guzel mi? Benim yazdiklarimin neresinden cikardin o adama sirtimi dayadigimi? Ben suan da nafaka yada kendi ailemin katkisi olmadan yasiyorum. Nasil, ne sartlarda yasadigimi biliyor musun? Yada beraber mi zorluklara gogus gerdik? Nasil bu kadar kolay ahkam kesebiliyorsun? Lutfen konuyu dikkatli oku. Ben psikolojik cokusumun ustesinden nasil gelmem gerektigi hakkinda yardim almak istiyorum.

Kimse kimsenin ne şartlarda yaşadığını bilemez, ne hissettiğini de bilemez. Konu sayfalarca olmuş tabi ki hepsini okuma gibi bir şansım olmadı. Ben sadece kızıyorum biz kadınlara, erkek hayatına bakarken, bizler arkada hep gözü yaşlı oluyoruz. Onlar nasıl yeni hayatlarına hemen dönebiliyorken bizler neden dönemiyoruz. Neden hep korunmaya muhtaçmış profili geliyor insanların aklına "kadın" deyince. Aslında siz beni yanlış anladınız. Psikolojik olarak yaşadığınız şeyleri atlatabilirsiniz, siz bir kadınsınız, güçlüsünüz, annesiniz. herşeye "lanet olsun" diyerek, arkanızı dönüp, evladınızla bambaşka bir hayat kurabilirsiniz. Kısacası ben sadece, ağlayan kadın görmek istemiyorum artık, güçlü kadınlar görmek istiyorum. Ve inanın bana, siz güçlü bir annesiniz ve çocuğunuz siz varken asla bir başka kadına anne demez. Korkmayın ve evladınıza sarılın. Kimseye de muhtaç değilsiniz, namusunuzla, şerefinizle , başınız dik çalışır çocuğunuzda bakarsınız. kendinize güvenin gerisi eminim sizin için çok daha güzel olacaktır.

Asla kırmak, incitmek adına yazmadım bazı şeyleri. Sözlerim amacını aştıysa, affedin.

Konu sahibinden neden bu kadar acırcasına bahsediyorsunuz acaba? Neden bir kadın diğer kadına "kadıncağız" der ki?? Ben yanlış birşey söylemedim, ortada bir ihanet var, ortada bir çocuk var. Bir kadın neden kendini bu kadar acınası hale getirir ki? Erkek nasıl hayatına bakıyorsa, kadında baksın diyorum. Çalışsın, dimdik ayakları üzerinde dursun evladına baksın. Sırası gelince çok atıp tutuyoruz "annelik zor, anne olacağına taş ol, annelik şöyle annelik böyle" diye. Zor zamanda annelik işte, sarılacak evladına, hayatına bakacak. Bunu söylediğim için neden tepki alıyorum anlamadım.

Ayrıca evet siz kabul etseniz de etmeseniz de o kişi o çocuğun babasıdır. Mahkemede "ikimizin ortak çocuğu bakımı için nafaka "demesini biliyorsa bir kişi, yada çocuğun masraflarına ortak olacak tabi , babası değil mi deniyorsa o zaman bunu da kabul edecekseniz. Ayrıca hiç bir çocukta, kendi annesinin varlığının bilincindeyken, kalkıp başka kadına anne demez. Olayı dramatize etmeyin bence. Daha 3 günlük bebek annesinin kokusunu tanırken, hiç bir çocuk başka kadına anne demez.

evet malesef acınası hale düşürülmüş ne eski eşi vefa göstermiş ne karşıdaki kadın Allahtan korkmuş ne eşinin ailesi ne de kendi ailesi zerre adım atmamış.. yapayalnız kalmış iş bile bulamamış adam yüzünden..okudun mu sen bunları? çocuğuna anne dedirtmeye çalışmışlar metrese.. bunlar eziklik değil, zalimlik.. bu koşullarda zulme uğrayan birine de elbette üzülürüm ve acırım.. bu gayet normal..
o da zaten dikkat edersen özel sektörde kocası olacak adam yüzünden iş bulamadığı için kpssye başvurmuş kamuda şansını arıyor.. acaba aramızda bunları yaşayıp hala çıkış yolu arayacak kaç insan olurdu?
öncelikle aralarda yaptığı yorumları okusaydın böyle bir mesaj yazmazdın, hala diretiyorsun.. mesajlarını yine okumamışsın bak ben de yukarda dedim ki o çocuk büyüyünce annesinin kim olduğunu bilir olayı anlar.. ama sanırım fanus içerisinde yaşıyorsun ki annesini çocuğa düşman eden babalar babaanneler üvey anneler var bunları hiç duymuyor görmüyorsun... bunlarla hep mücadele edecek.. acaba anne misin çok merak ettim dramatize falan.?
öyle havadan atmak güçlü ol demek çok kolay canım... daha alçaklardan uçmanı tavsiye ederim..

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?

ilacı zaman..ilacı onlardan uzak durmak..ilacı mümkünse semt,il değştirmek..ortak arkadaş eş dosttan uzak durmak..
ama gececek emin olun..sizde mutlu olacaksınız..acınızı unutacaksınız..Allaha sığının dua edin..neden ben demeyi bırakın.
hayatta herşey bizim için..Allah sabrınızı arttırsın.

ilacı zaman..ilacı onlardan uzak durmak..ilacı mümkünse semt,il değştirmek..ortak arkadaş eş dosttan uzak durmak..
ama gececek emin olun..sizde mutlu olacaksınız..acınızı unutacaksınız..Allaha sığının dua edin..neden ben demeyi bırakın.
hayatta herşey bizim için..Allah sabrınızı arttırsın.
Gerekcelerim var simdilik yerimden kipirdayamam. Zaman cok yavas akiyor:(

Benim yeni hayatim cocugum demek istedim. Tek onceligim onun hayatini duzene sokmam lazim
Tamam ondan sonra yapacağın şey hayatına birini sokmak olsun,
Çünkü gerçekten senin yaralarını saracak biri olucak hayatında bunu engelleyemezsin..
Bence babannesiyle görüşmesede olur hiç zorlama.
Ne kadar uzak olursanız okadar iyi...

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?

neden mutlu olamıyorum diye sormuşsun
ÇÜNKİ HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞSIN
bunu bu yaşanaları kimse kabullenmez ki
üstelik gözünün önünde mutluluğu yaşayanların arkasındaki enkazda yaşıyorsan
:(
gerçekten çok üzüldüm
neyseki evladın var
bazen insan en kötü anlarında bile tutanacak birşeyler aralarlar
bak bu konu da şanslısın
senin tutnacağın harika bir nedenin var

ayrıca lütfen şunu düşün
henüz cicim zamanları
bakalım gelecek kime ne göstericek
ümitlerini kaybetme
ve dilerim
sen çok daha mutlu bir birliktelik yaşarsın ilerde

neden mutlu olamıyorum diye sormuşsun
ÇÜNKİ HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞSIN
bunu bu yaşanaları kimse kabullenmez ki
üstelik gözünün önünde mutluluğu yaşayanların arkasındaki enkazda yaşıyorsan
:KK43:
gerçekten çok üzüldüm
neyseki evladın var
bazen insan en kötü anlarında bile tutanacak birşeyler aralarlar
bak bu konu da şanslısın
senin tutnacağın harika bir nedenin var

ayrıca lütfen şunu düşün
henüz cicim zamanları
bakalım gelecek kime ne göstericek
ümitlerini kaybetme
ve dilerim
sen çok daha mutlu bir birliktelik yaşarsın ilerde
Dogru. Zaman ne gosterecek bakalim

Çocuğu zorla görüyorsa görmesin bence, sevgilisine de anne dedirtmeye kalkışıyormuş birde. Ne kadar ayıp..

Umursamayın onların mutluluğunu, siz kendi evladınız ile meşgul olun. Onun sevgisini yaşayın...

canım gerçekten ne söyleyeceğimi bilemedim umarım en kısa zamanda atlatırsın..zamanında aldatılmış biri olarak hislerini çok iyi anlıyorum ,çocuğunu kayınvalidene falan gönderme yarın ayrıldığınızda yine seni suçlu görecekler oğulları kıymetli olacak görmek isteyen evine gelsin görsün çocuğu..aynı şey kocan içinde geçerli,zorluk çıkaracak olursa da tavrını koy onun 1 tane annesi var öyle kalacak dersin..ayrıca sessiz sedasız boşanmayı kabul etme bence bir sürü kanıtın var ikisine de tazminat davası aç bence...

canım gerçekten ne söyleyeceğimi bilemedim umarım en kısa zamanda atlatırsın..zamanında aldatılmış biri olarak hislerini çok iyi anlıyorum ,çocuğunu kayınvalidene falan gönderme yarın ayrıldığınızda yine seni suçlu görecekler oğulları kıymetli olacak görmek isteyen evine gelsin görsün çocuğu..aynı şey kocan içinde geçerli,zorluk çıkaracak olursa da tavrını koy onun 1 tane annesi var öyle kalacak dersin..ayrıca sessiz sedasız boşanmayı kabul etme bence bir sürü kanıtın var ikisine de tazminat davası aç bence...
Cok uzun zamandir suruyor dava. O kadar bunaldim ki. Bitse de kurtulsam:(

Cok uzun zamandir suruyor dava. O kadar bunaldim ki. Bitse de kurtulsam:KK43:

senin ahın yerde kalmayacak inan bana,çevremde o kadar çok örnek var ki böyle...hep böyle gitmeyecek emin ol karşıdaki insanda kocasının ahını alıyor, 2 yıkılan yuva üstüne kuracaklar birşeyleri sen kalbini ferah tut geçecek,sadece sabret ,çocuğuna sarıl ben fırsat buldukça dua okuyordum mesela bana iyi hissettiriyordu

sana en iyi gelecek şey psikoloj,k yardım.
benim bir tanıdığımda aynen senin gibi yoğun duygusallık içinde ağlayıp sızlıyordu sürekli.
boşandığı hafta ancak ikna olup dr.gitti.
hem de devlet hastanesinde.
hafif ilaç verdi dr.
öyle rahatlayabilirsin.

sanırım ailesiyle beraber oturmanız evliliğinizi çok yıpratmış.
hem onların etkisinde hem aranızda ki sorunlar bitirmiş.

bundan sonra tek bir amacın ayakta kalmak olmalı ki başka seçeneğin yok.

bir süre sonra olaylara daha objektif baktığında ne kadar değersiz olduğunu kabul edeceksin.

ben de bu rahatlıgı anlamıyorum canım hem adamı karısından alıyo (hırsız),hem de mal sahıbı gıbı davranıyolar bu ne rahatlıktır ya ona da davanı ac bence..merak etme bızler mutsuzken onlar nasıl mutluysa,ılerde bız mutluyken de onlar mutsuz olacak..

Rabb'im görüyor. Yavrumla düzenim olsun istiyorum. Şuan yatagımda bile eğreti yatıyorum. Çok dua ettim bugün. Allah'ım beni de görecektir..

İnsallah arkadasim

Sabret sabredene rabbimin hediyesi buyuk olur

Gun gelecek oyle mutlu olacaksin ki sen bile inanamayacaksin bu mutluluga

Sabret herkes hayat sinavinda

Back
X