• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Ha onlar hala sevgili evlenmediler öyle mi

Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açsam anlatmak zorunda kalıyorum.

Biliyorsunuz boşandım. Boşanmayı temyiz etmedikleri için bugün gittim kimliğimi aldım. Vukuatlı nufüs kayıt örneği aldım, evlendiğim ve boşandığım gün aynı:)) aradaki 5 yıl hariç.

Ama söylemek istediğim bu deil. Kimliği aldım, tatlı acı değişik bir heyecan içindeyim. Ağlasam mı gülsem mi bir garip duygudayım. Apartmanın yakınında inşaat var, arabayı baya uzağa park ettim, evime baka baka yürüyorum. Birden dondum kaldım benim eski kayınvalidenin evini boşaltıyorlar(halen aynı apartmanda oturuyorduk) ben eşimle kavga edince önüme valizi atıp sen bu eve layık olamadın defolup gideceksin diyen kadın gidiyor. Önüne gelen herkese benim mahremimi anlatan, beni evden nasıl çıkaracağı hakkında konuşan kadın gidiyor. Ama ben sevinemedim, eve geldim saatlerce ağladım. O kadar canımı yaktı ki yine de sevinemedim. Eski eşimin bir arkadaşını aradım, n'oluyor dedim nereye gidiyorlar. İflastan sonra hiç benim bulunduğum şehre gelmediklerini öğrendim. Eşyalarının ve evlerinin icrayla satıldığını öğrendim. Olmadı hiç yakışmadı öyle bir aileye bunlar. Bu yaşadıklarım halen hayalmiş gibi.
üzülme üzülme sakın
senın gozunden dusen bır tek damlaya bıle degmıyorlar.
dusunuyorum benım basıma gelseydı asla uzulmezdım hatta bana bunu yapan ınsanlara karsı tavrım sokaktakı ınsana duydugum merhametın yuzde biri bıle olamazdı.
yazmıyım ama bır arkadasım forumdan yıne eskı esının vefat haberını verdı bana pazartesı. durdum dusundum ben olsam napardım.
cenazeye bıle gıtmem banane ! Banane yanı
kendımı korumayı ogrendım

eskı esım ıcın aglamayalıı ohoooo !coook onun bana yaptıkları ıcın aglmayalıda ooohooo coook!
ben sadece evladım ıcın uzuluyorum pamuk gıbı evladım ve okula basladı 5.5 yasında ve nasıl nasıl guzel seyler duyuyorum onun ıcın hah ıste o evladımın ben bır gıdım bu gecmısten dolayı uzulmesıne malesef razı gelemeyecegım.

o yuzden o arkadas bana dedıkı 1.5 senedır duzenlı goruyordu oglumuzu onun adına uzuldum dedı, neden o cocugun babası ya? neden benım bıyolojık sperm tedarıkcım olmuyorda o ? tovbe tovbe estafurullahhhh

Kimde para varsa onunla görüşmek istiyor. Yine evli olması fark etmiyor:). Bulunduğum şehirde herkes benim o kadın yüzünden boşandığımı biliyor. Akrabama ben sana aşık oldum diye mesaj atmış, o da bana gönderdi bak aranıyor diye.
Ayy buna cok guldum canim ya.Ama oh olsun o eski kocan ne ugruna yuvasini yiktigini gorse anlasa keske.Ben olsam o mesaji yollarim exe bak iste karinin marifeti derim tam sana layuk bir kadin derdim.

Ayy buna cok guldum canim ya.Ama oh olsun o eski kocan ne ugruna yuvasini yiktigini gorse anlasa keske.Ben olsam o mesaji yollarim exe bak iste karinin marifeti derim tam sana layuk bir kadin derdim.
Yapmadığım iş diil, bilgisayarla ben biraz haşır neşirim benim bilgisayar ortamında yaptığımı söylüyor.

1 haftadır gidip geliyorum nufüs müdürlüğüne bildirilmemişti boşandığımız, bugün düşmüştü ekrana nihayet, aldım kimliğimi. Yani halen benle evliydi, bugünden sonra evlensinler:)

A evet pardon o detayı atladım ama evlenmezler o adamda sana geri döner bak gör

Ama senderin aldatildigi kadin yine sarisin falan guzelmis kukusunun altin olma ihtimali varda ya benimkinin boyle olma ihtimali sifir ya kadin simsiyah zenci olsa olsa komurdendir onunki
Sarışın diil Can'ım o kızıl bildiğin çingene kızılı:). Ben kumralım ama:)

Allah o günü göstermesin Can'ım, ben bugün eşyaları giderken bu kadar üzülüp etkilendiysem Allah bi daha karşıma çıkarmasın iyi ya da kötü.

Yok kız göstersin, sende o anda bir kağıt bul külah yap koy sehpanın üstüne de ki buna anlat

Back
X