Dua ediyorum atanalim diye ancak oyle degisir sehirşehir değiştirin !
3,5 seneNe kadardır evlisiniz?
Ben hala ona eskisi gibi asigim hala ona bakarken icim pirpir eder eski gunlerdeki gbi. O da oyle olsun istiyorum. Gormek istiyorum o heyecani o cabayi onda . Ve devamli olsun hep simartsin hep onceligi ben (biz) olalim. Bizim icin eksin arkadaslarini bizim icin gitmesin mac izlemeye gitmesin ve bunlari da benim dirdirimla degil kendi istegiyle yüzü düşmeden yapsin.Cok anlayisiz bir esin varmis , sadece kendine ve arkadaslarina zaman ayiriyor..
Senin yerinde olsam bir yomhnu bulur sehir degistirirdim ..
Yoksa boyle devam etmez ..
Onceden onceligi sendin sana ulasamiyor , sindi elindesin isfedigi zaman ulasiyor onub icinde oncelikleri degisti..
Calisiyordum yeni dogum yaptim busene calismiyorum. Is arkadasi okul veya cicukluk arkadasi gbi olmuyorki herseyi paylasamiyorsun ya da is yogunlugundan cok gorusemiyorsun. Kim kimin nazini cekiyorki .. bi isarkadasim var onun derdi de benden beter kv sini cekistirmesinden ben de biktim artik daha cok ben dinliyorum bide birlikte bisey yapamiyoruz onunla. Cicugu birakamiyor kvsine ta da gelip gidemiyor kolay kolay ida benim gbi gurbetteArkadaş ve bir ciddi uğraş ya da iş bulmanız mümkün mü?
Ben hala ona eskisi gibi asigim hala ona bakarken icim pirpir eder eski gunlerdeki gbi. O da oyle olsun istiyorum. Gormek istiyorum o heyecani o cabayi onda . Ve devamli olsun hep simartsin hep onceligi ben (biz) olalim. Bizim icin eksin arkadaslarini bizim icin gitmesin mac izlemeye gitmesin ve bunlari da benim dirdirimla degil kendi istegiyle yüzü düşmeden yapsin.
3,5 sene
Ikinci bebegim oldu suan 3 aylik calisiyordum bi de isi biraktim bebegim icin. Iyice bunalima girdim. Yalnizlik daha dogrusu arkadassizlik aryi disari cikamiyorum komşular gicik büyük oglan asabi.kucuk oglan suan hasta kafayi yemem an meselesi
Sanki yeni evlisiniz gibi bir izlenim oldu yazdıklarınızı okuyunca.
Eşinizin, özellikle çocuklardan sonra kendini törpülemesi gerekirdi.
Çok zor bir durum. Ancak yinede daraltmayın içinizi. İki evladınız var. Bu sizin için ciddi bir hazine. Hem imtihandır evlat hem hazinedir.
Biliyorum demesi kolay gibi ama içten yazdım.
..
Sizin sosyal yaşamınızı canlandırmanız şart. Oyle ya da böyle yolunu bulmalısınız. Bu eşinizide sizide olumlu yönde etkiler.
Aslinda benzer bisey yaşadık daha ilk ayimizdi annesinde iftar yaptik ayni apt da oturuyoruz. Arkadasi aradi sehir disindan gelmis hem cay ucip gelirim dedi gozum icine bakiyor gideyim diye ama gitmesini istemefigimi bilebile gitti.saat 23:00 oldu daha yok beyimiz kv kayin baba esnemeye basladi gözleri kayiyo resmen insanlarin uykudan aksi gbi anahtarim da yok okadar kotu oldum ki. Kayin baba yedek anahtar varmus beni eve birakti. Sinirden agladim agladim buna ders vermek lazim dedim daha once de bunun kavgasini etmistik seni terkedrim demistim ama o saatte nasil giderim bilemedim .evimiZ dubleks ust kata saklandim sanirim 24:00 gbi geldi tam hatırlamıyorum zili caldi cvp yok eve girdi seslendi cvp alamadikca sesi titremeye basladi tabi ben zevkten dort koseBende esimin oldugu sehre geldim canim ve ilk baslarda esimde senin esin gibi yapiyordu , hafta sonlari arkadaslariyla birlikte cikardi gubduzleri ayni sekilde bir kac kere guzelikle soyledim baktim degismiyor ..
Birgun disardan geldiginden kiyameti kopardim ve ben gidiyorum dedim.
Ben bu eve senle evlendim sirf yalniz kalmak icin degil dedim neler hissetigimi soyledim ama bagirarak boyle , ogun bugundur disari cikmaz ciksada benle cikar yoksa evde oturur ..
Sende bence aynen boyle yap , neler hissetigini anlat soyle , anlamazsa blöf yap.
Ben hatta esyalarimi bile toplamistim..
Ise yaradi.
Aslinda benzer bisey yaşadık daha ilk ayimizdi annesinde iftar yaptik ayni apt da oturuyoruz. Arkadasi aradi sehir disindan gelmis hem cay ucip gelirim dedi gozum icine bakiyor gideyim diye ama gitmesini istemefigimi bilebile gitti.saat 23:00 oldu daha yok beyimiz kv kayin baba esnemeye basladi gözleri kayiyo resmen insanlarin uykudan aksi gbi anahtarim da yok okadar kotu oldum ki. Kayin baba yedek anahtar varmus beni eve birakti. Sinirden agladim agladim buna ders vermek lazim dedim daha once de bunun kavgasini etmistik seni terkedrim demistim ama o saatte nasil giderim bilemedim .evimiZ dubleks ust kata saklandim sanirim 24:00 gbi geldi tam hatırlamıyorum zili caldi cvp yok eve girdi seslendi cvp alamadikca sesi titremeye basladi tabi ben zevkten dort kosebabasini aradi telaala yok yook diye bi feryadi vardi hala gulerim.. cikti babasina gitti herhalde. Beb de indim balkona oturdum ailemi ararlar uzatmayayim dedim sonra geldi buldu beni iste ben de yine estim falan bidaha biyle olmaz gercekten giderim falan .. kisaca gittiginde brlli saatte donecegini ogrendi hatta maci bizde izlediler dusari gitmemek icin bu sefer de evim
Suan eskisi gbi gidemiyor cok yogun calistigi icin. Biraz bebek buyusun o arada havalar da isinir bakarsin uine zivanadan cikarsa beyimiz ben de didigin gbi yapabilirim. Aslinda beni kiran kendisinin dusunememesi .. bizsiz yapamasin bizsiz gezmeden tat alamasin istiyorum belki de... ya da ben hic bi yasanmisligim olmayan bu sehirde ailemden arkdaslarimdan uzakken onun bukadar yogun programlari gununu gun etmesi bana batıyor olabilir. Bu evlilik te tek fefakar benim sanki. Bu sehre gelerek baslayan fedakarlık ailemiz genisledin diye devam ederken onun geze geze baba olmasi gicik ediyor beni. Dua ediyorum Rabbime ins ataniriz hayirlisiyla. ..Haha iyi yapmissin ..
Iste bunu gerceg cevirmenin vakti gelmis , yoksa senin esin degismeyecek canim.
Olanda sana olucak!!
Gercekten gidebilecegini ona gister taki anlayabilsin hayir ciksin tabiki arkadaslariyla 24 saat evde oturmasin ama haftada birkere ciksa yeter .
Suan eskisi gbi gidemiyor cok yogun calistigi icin. Biraz bebek buyusun o arada havalar da isinir bakarsin uine zivanadan cikarsa beyimiz ben de didigin gbi yapabilirim. Aslinda beni kiran kendisinin dusunememesi .. bizsiz yapamasin bizsiz gezmeden tat alamasin istiyorum belki de... ya da ben hic bi yasanmisligim olmayan bu sehirde ailemden arkdaslarimdan uzakken onun bukadar yogun programlari gununu gun etmesi bana batıyor olabilir. Bu evlilik te tek fefakar benim sanki. Bu sehre gelerek baslayan fedakarlık ailemiz genisledin diye devam ederken onun geze geze baba olmasi gicik ediyor beni. Dua ediyorum Rabbime ins ataniriz hayirlisiyla. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?