BEN EVLILIGI BÖYLE HAYAL ETMEMISTIM..:(

gurbetika

bugun Allah icin ne yaptin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
228
102
48
Forumu uzun zamandır takip ediyordum cok derdime care buldum artik ben de yazmaya karar verdim.okadar yalnizim ki konuşacak kimsem yok diyebilirim. Esimle ogrenciyken tanıştık. Tabiri caizse ben kactikca o kovaladı.evlilik fikrini o soktu kafama.resmen agzimin icine bakardi mutlu etmek icin cabalardi.oyleki bigun bana senin köpeğin oldum demisti.sonra evlendik sirf onun is bulmasi sorun olmasin diye onun memleketine gelin geldim. Adam daha ilk aylarda basladi arkadaslariyla gec saatlere kadar gezmeye aslinda baslamadi zaten öyleydi ama ozaman bekardi .bisure evlendiginin farkina varamadi sanırım.ben evde yalniz kaldim. Kafese konmus kus gbi hissettim. Sehir yabanci insanlar yabancı... ailesi benim aileme gore cok farkli .kafa dengi kimse yok arkadasim yok.gezelim derim adam beni anca cay icmeye götürür ki ben cay icmeyi sevmezdim.akrabalarina gideriz bi demlik bitene kadar caycaycay..en sonunda alistim.beyfendi okadar sosyalki herkesin aradigi adam bigun cocukluk arkadasi arar bigun lise bigun is arkadasi .. bigun halisahaya gider derken aksamlari ben yalniz. Hatta az once benim zorumla gittigimiz sinemadan donerken aradilar beni eve bıraktı oraya gitti ben surat yapsam da takmiyor gitmese olmazmis zaten mac varmış.Aman mac varsa dokunmayin beyfendiye yatili misafirinin gitmek istedigi gun maca denk gelince ogun gitme sonra git ben gara birakamam diyen bi adam. Hatta annemlerin yanindan gelecegim gun maca bilet almis sonra veya once gel diyen biri.ensonunda bileti baskasina satti ama basta verdigi tepki kırdı beni bikere.biktim artik! eskiden onun ÖNCELIGI sadece bendim neden boyle oldu nedennn

Cok anlayisiz bir esin varmis , sadece kendine ve arkadaslarina zaman ayiriyor..

Senin yerinde olsam bir yomhnu bulur sehir degistirirdim ..
Yoksa boyle devam etmez ..

Onceden onceligi sendin sana ulasamiyor , sindi elindesin isfedigi zaman ulasiyor onub icinde oncelikleri degisti..

Ne kadardır evlisiniz?
3,5 sene
Ikinci bebegim oldu suan 3 aylik calisiyordum bi de isi biraktim bebegim icin. Iyice bunalima girdim. Yalnizlik daha dogrusu arkadassizlik aryi disari cikamiyorum komşular gicik büyük oglan asabi.kucuk oglan suan hasta kafayi yemem an meselesi

Ben hala ona eskisi gibi asigim hala ona bakarken icim pirpir eder eski gunlerdeki gbi. O da oyle olsun istiyorum. Gormek istiyorum o heyecani o cabayi onda . Ve devamli olsun hep simartsin hep onceligi ben (biz) olalim. Bizim icin eksin arkadaslarini bizim icin gitmesin mac izlemeye gitmesin ve bunlari da benim dirdirimla degil kendi istegiyle yüzü düşmeden yapsin.

Arkadaş ve bir ciddi uğraş ya da iş bulmanız mümkün mü?
Calisiyordum yeni dogum yaptim busene calismiyorum. Is arkadasi okul veya cicukluk arkadasi gbi olmuyorki herseyi paylasamiyorsun ya da is yogunlugundan cok gorusemiyorsun. Kim kimin nazini cekiyorki .. bi isarkadasim var onun derdi de benden beter kv sini cekistirmesinden ben de biktim artik daha cok ben dinliyorum bide birlikte bisey yapamiyoruz onunla. Cicugu birakamiyor kvsine ta da gelip gidemiyor kolay kolay ida benim gbi gurbette

Bende esimin oldugu sehre geldim canim ve ilk baslarda esimde senin esin gibi yapiyordu , hafta sonlari arkadaslariyla birlikte cikardi gubduzleri ayni sekilde bir kac kere guzelikle soyledim baktim degismiyor ..
Birgun disardan geldiginden kiyameti kopardim ve ben gidiyorum dedim.
Ben bu eve senle evlendim sirf yalniz kalmak icin degil dedim neler hissetigimi soyledim ama bagirarak boyle , ogun bugundur disari cikmaz ciksada benle cikar yoksa evde oturur ..
Sende bence aynen boyle yap , neler hissetigini anlat soyle , anlamazsa blöf yap.
Ben hatta esyalarimi bile toplamistim..
Ise yaradi.

Eski haline nasil donerki bu adam? Arada patliyorum ozamn kendine geliyor ama cok sürmüyor bigun gec geldigi bi gun ustelik hamileydim agladim agladim tabi bundan haberi yok kagitlara icimi doktum okuyabilecegi bi yere koydum en sonunda bigun okudu etkisi biraz surdu. Bi ay olmadi yine patladim bu sefer gezmesine degil ilgisizligine.. evliligimi sorgular olmustum okadar yani. al kagidi dedim yazalim ayni anda evlilikten ve benden beklentilerin. Ben yazmisim "cok gezmesen ihmal etmesen bizi" . O da yazmiski" ayda yilda bi disari cikiyorum hergun cikiyormus gbi sorun ediyorsun" ben daha ne diyeyim jafasina vura vura soylesem de hala ayni dusuncede hep ben abartiyorum.

Ins yarin bi aksilik cikmazsa spora yazilacagim. Surekli yaninda telle uğraşıyorum meraklansin kendimi cekecegim bira yeter artık. Ben burada yavrularim ve onun icin hem fizigimden hem isimden hem ailemden hem sosyal hayatimdan kusaca kendimden olmusum beyimiz babaligi ve kicaligi sadece eve ekmek parasi getirmekten ibaret saniyor .. benim psikolojimi hic dusunmuyor cunku isine gelmiyor. Bizim karnimiz doyunca hersey tamam mi hic mi gezmeye ihtiyacimiz yok simartilmaya...

Ona kalsa bizi gezdiriyor ajrabasina falan götürüyor ya beyfendi icerde arkadaslariyla okey oynar sigara esliginde ben de dengim olmayan arkadas hanimlariyla oturur cocuklarla bogusurum o orda okey oynasin sigaradan dolayi yanina da gonderemem çocuğu ben içerde bebelerle boğuşayim iste bunu gezdirmek sayar kendisi

Sanki yeni evlisiniz gibi bir izlenim oldu yazdıklarınızı okuyunca.
Eşinizin, özellikle çocuklardan sonra kendini törpülemesi gerekirdi.
Çok zor bir durum. Ancak yinede daraltmayın içinizi. İki evladınız var. Bu sizin için ciddi bir hazine. Hem imtihandır evlat hem hazinedir.
Biliyorum demesi kolay gibi ama içten yazdım.
..
Sizin sosyal yaşamınızı canlandırmanız şart. Oyle ya da böyle yolunu bulmalısınız. Bu eşinizide sizide olumlu yönde etkiler.

Aslinda benzer bisey yaşadık daha ilk ayimizdi annesinde iftar yaptik ayni apt da oturuyoruz. Arkadasi aradi sehir disindan gelmis hem cay ucip gelirim dedi gozum icine bakiyor gideyim diye ama gitmesini istemefigimi bilebile gitti.saat 23:00 oldu daha yok beyimiz kv kayin baba esnemeye basladi gözleri kayiyo resmen insanlarin uykudan aksi gbi anahtarim da yok okadar kotu oldum ki. Kayin baba yedek anahtar varmus beni eve birakti. Sinirden agladim agladim buna ders vermek lazim dedim daha once de bunun kavgasini etmistik seni terkedrim demistim ama o saatte nasil giderim bilemedim .evimiZ dubleks ust kata saklandim sanirim 24:00 gbi geldi tam hatırlamıyorum zili caldi cvp yok eve girdi seslendi cvp alamadikca sesi titremeye basladi tabi ben zevkten dort kose babasini aradi telaala yok yook diye bi feryadi vardi hala gulerim.. cikti babasina gitti herhalde. Beb de indim balkona oturdum ailemi ararlar uzatmayayim dedim sonra geldi buldu beni iste ben de yine estim falan bidaha biyle olmaz gercekten giderim falan .. kisaca gittiginde brlli saatte donecegini ogrendi hatta maci bizde izlediler dusari gitmemek icin bu sefer de evim kahvehaneye döndü

Haklısınız.aslinda bu sorun evlendigimde baskadi ama benim us yogunlugum cicukla ugras falan derken ustu kapandiyAman bu sorun esliginde akti gitti. Arkadaslariyla tadinda bulusnayi ogrenmek yerine bana bunu resmen kabul ettirdi gitneden once evi yoplayip Süpürmeler bulasik yikamalar falan itiraz etmeyeyim diye bunları yapti benim de isime geldi galiba cunku gitmesi kacinilmazdi en azindan is yüküm hafifledi. Bir de asil sorun ajsam gitmesi ben herzaman diyorum gunduz bulus aksam yemeginden yatmaya kadar olan surede yanimizda olmamasi beni rahatsuz eden . Gecen sene ben cok doluydum onun gunduz bosluklari vardi yine aksam bulusurlardi.ben nekadar sosyallessem de bayan kismi onun gezdigi vakitte dışarıda olamiyor. Mesela havuza gitse yine aksam gidiliyor. Maca desen oyle. Gunduz gez toz aksam bey olmayinca olmuyor çocuk da beni cok bunaltiyor gunduz desarj oldumsa o aksam daha beter oluyorum tek basima bu çocuğumla.. Allah saglik afiyet versin ama biraz mizmiz da oglusum. . Su terketme nlofunu denerim cok bunalirsam aIcik kendime geleyim suan cok acizim bebek küçük ...

Aslinda benzer bisey yaşadık daha ilk ayimizdi annesinde iftar yaptik ayni apt da oturuyoruz. Arkadasi aradi sehir disindan gelmis hem cay ucip gelirim dedi gozum icine bakiyor gideyim diye ama gitmesini istemefigimi bilebile gitti.saat 23:00 oldu daha yok beyimiz kv kayin baba esnemeye basladi gözleri kayiyo resmen insanlarin uykudan aksi gbi anahtarim da yok okadar kotu oldum ki. Kayin baba yedek anahtar varmus beni eve birakti. Sinirden agladim agladim buna ders vermek lazim dedim daha once de bunun kavgasini etmistik seni terkedrim demistim ama o saatte nasil giderim bilemedim .evimiZ dubleks ust kata saklandim sanirim 24:00 gbi geldi tam hatırlamıyorum zili caldi cvp yok eve girdi seslendi cvp alamadikca sesi titremeye basladi tabi ben zevkten dort kose babasini aradi telaala yok yook diye bi feryadi vardi hala gulerim.. cikti babasina gitti herhalde. Beb de indim balkona oturdum ailemi ararlar uzatmayayim dedim sonra geldi buldu beni iste ben de yine estim falan bidaha biyle olmaz gercekten giderim falan .. kisaca gittiginde brlli saatte donecegini ogrendi hatta maci bizde izlediler dusari gitmemek icin bu sefer de evim

Haha iyi yapmissin ..
Iste bunu gerceg cevirmenin vakti gelmis , yoksa senin esin degismeyecek canim.
Olanda sana olucak!!
Gercekten gidebilecegini ona gister taki anlayabilsin hayir ciksin tabiki arkadaslariyla 24 saat evde oturmasin ama haftada birkere ciksa yeter .

Arkadaşları da evliyse siz kadınları tanıştırsınlar , beraber takılın. Onlar maça gitsin siz birinizde sohbet edin.evli degilse arkadaşları problem ama eninde sonunda onlar da evlenecek sonuçta..

Suan eskisi gbi gidemiyor cok yogun calistigi icin. Biraz bebek buyusun o arada havalar da isinir bakarsin uine zivanadan cikarsa beyimiz ben de didigin gbi yapabilirim. Aslinda beni kiran kendisinin dusunememesi .. bizsiz yapamasin bizsiz gezmeden tat alamasin istiyorum belki de... ya da ben hic bi yasanmisligim olmayan bu sehirde ailemden arkdaslarimdan uzakken onun bukadar yogun programlari gununu gun etmesi bana batıyor olabilir. Bu evlilik te tek fefakar benim sanki. Bu sehre gelerek baslayan fedakarlık ailemiz genisledin diye devam ederken onun geze geze baba olmasi gicik ediyor beni. Dua ediyorum Rabbime ins ataniriz hayirlisiyla. ..

Haklisin canim , Seni Cok iyi anliyorum.
Erkekler malesef bizim kadar ince dusunmuyor , ne guzel ailesiyle gezse ne olucak sanki .
Aslinda sen ailenin arkadaslarinin oldugu sehirde olsaydin bukadar gozune batmayacakti ama yalniz oldugun icin daha cok.bunaliyosun hakli olarak.
Ne diyeyim allah sabir versin canim ..
Sen yinede SIKMA canini , konusmaya devam et esinle belki duzelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…