BEN EVLILIGI BÖYLE HAYAL ETMEMISTIM..:(

hangi şehirdesiniz?

Seni elde etmiş canım artık onu evde tutmanın bir yolu olmalı? Çocugunuz var mı ?? çosuk düşünebilirsiniz.O ara naz yaparsın oda bırakamaz seni

ya da evliliği bırazcık hareketlendireceksin

CAnım merhaba benim bir erkek arkadasm var evliligi dusunuyoruz.ama simdiden senin soyledigin gibi davraniyor.bende onun memleketinde calisiyorum arkadasm cok az onun icin burdaym atamami istemiyorum ama o cogublukla arkadaslaryla oluyor bu aralar.ben kizinca benimle ilgileniyorama sonra yine ayni seyler.elinden tlefon dusmez face manyagidir.amabeni cok seviyor laftaben de ilerisinin boyle olmasindan korkuorum.am bence en iyisi sen d bi sosyal aktiviteye katil.bu bir kurs olabilir.kendini gelistirebilirsin muzik kursu enstruman kursu folklor falan

Sırf bu nedenlerle eşimin memleketinden kaçtık.
Az insan çok huzur.

Eşinde de hata var.
Evliliğin ne olduğunu idrak edememiş.

Brn de istiyorum misilleme yapmayi ancak esim hep ajsam cikar

Ben de İstiyorum misilleme ywpmayi ancak hep aksam cikiyor ben i saatte nereye gideyim.? Ailemle ayni sehirde otursam annene ablama skrabslarima giderim buradaki arkadaslarim hep is arkadasi ve milletin esi isten geliyor tek basina misafirlik olmuyor. Bazen is arkadaş larimla sadece vayanlar aksam oturmasi yaparuz esim hic karusmaz arabayla goturur gel beni al derim gelir alir. Ama cok sık olmuyor tabii esimin yaptigi gbi biktirnak istiyorum onu ... azucik da bana zaman ayir dedirtmek istiyorum ama neredeeeee buara halisahayi gece yapıyorlar hep

Aslinda yazildim kursa baslayacagim inşallah. .

Sanki ben yazmisim gibi geldi bunlari tek farkla ben korktugum için giriş katinda ve küçük kizin olduğu için disariya cikamiyor öyle çok ama eskiden agzimin içine bakan yapmadigi kalmayan iki buçuk sene onca ettiğine rağmen peşinden kosan adam simdi hic orali bile değil. Bende çare aradim ama bulamadim canim hatta bi keresinde çok kizdim söyledim içindekileri ama bana dediği ozaman seni ikna etmeye calisiyodum tabiki yapicaktim herşey bi imzayla son bulmuş gibi... Hayal kiriklarimizla oturcaz evinizde bi basimiza onların memleketinde onların arkadaşları senin yine akraba ziyaretleri varmis bizimki inada gitmez ben on gündür ilk defa bugün doktor için disari ciktim.. Eğer bi cozum bulursan banada ilet ama ben umudunu kaybettin

Evlenmeden öncede sevgiliyken de böyleymiş eşiniz. Keşke o dönemlerde konuşup , çözüme kavuştursaydınız. Nasıl başlıyorsa öyle gidiyor gibi geliyor bana. Evli arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar tabi.
İnşallah düzeltir biraz kendini.

bendede ayni sorun vardi cnm yaa en son hayattan bikmis inceldigi yerden kopsun havasina girdim ki gercekten o hale geldim yani simdi duzelmis gibi ins seninkide duzelir bide dusuk yapmisim 10 aylik bide kizim var tam o ana denk geldiydi cok kotuydum anliuom seni cnm ya ins duzelir hayatin esin mutlu ol ins

Allah yardımcımız olsun kiziniz kac aylik

Esiniz iletisime açık biri ise tavır yapmaktansa ona arkadaşları ve siz arasinda denge kurmasi gerektiğini söyleyebilirsiniz.
elbette hakkı ama her gün her aksam bağımlı bir sekilde arkadaşları ile olmak durumunda değil.. bunu güzelce anlatabilirseniz o da anlarsa ne mutlu :)

Esin seninlede disari cikiyormus ama, sinemaya gitmissiniz mesela.
Baska yerlerede gitmissiniz.
Eger her aksam her aksam cikmiyorsa arkadaslariyla dert etmeyin.
Onunda ihtiyaci var disari arkadaslari ile cikmaya, biraz serbest birakin.
Ama sürekli her aksam oluyorsa haklisiniz.

zor bi süreçten geçtigini, psikolojik olarak yiprandigini hissettigini ona uygun bir dille anlat...
sana bu aralar destek olmasini istedigini... bunun için birseyler yapmasini bekledigini anlat ona...
umarim duyarsiz kalmaz...

bu aralarda bizimkisi nazlı gelin hatta yüzüne de söylüyorum gülümseme ile karışık ne diyon bakışı atıyor.evde çocok gelin kaynana tribi eksikti onun sayesinde kapanıyor bu eksik.fakat benim sevme huyumda çok yani sürekli kafa koparan bi tavrım yok napiim böyleyim.öye manyak gibi davranışlar gösteremiyorum.bi seviyo bir sevmiyo gibi.zaten evlilikte de koşacaksak birbirimizin peşinden neden evlendik çocuk gibi oynamak için mi

evlenmeden önce belliymiş, evlilik sonrasında değişilmez genelde bu huylar artar bile. evlenmeden önce konuşmak lazım bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…