3,5 sene
Ikinci bebegim oldu suan 3 aylik calisiyordum bi de isi biraktim bebegim icin. Iyice bunalima girdim. Yalnizlik daha dogrusu arkadassizlik aryi disari cikamiyorum komşular gicik büyük oglan asabi.kucuk oglan suan hasta kafayi yemem an meselesi
CAnım merhaba benim bir erkek arkadasm var evliligi dusunuyoruz.ama simdiden senin soyledigin gibi davraniyor.bende onun memleketinde calisiyorum arkadasm cok az onun icin burdaym atamami istemiyorum ama o cogublukla arkadaslaryla oluyor bu aralar.ben kizinca benimle ilgileniyorama sonra yine ayni seyler.elinden tlefon dusmez face manyagidir.amabeni cok seviyor laftaben de ilerisinin boyle olmasindan korkuorum.am bence en iyisi sen d bi sosyal aktiviteye katil.bu bir kurs olabilir.kendini gelistirebilirsin muzik kursu enstruman kursu folklor falanForumu uzun zamandır takip ediyordum cok derdime care buldum artik ben de yazmaya karar verdim.okadar yalnizim ki konuşacak kimsem yok diyebilirim. Esimle ogrenciyken tanıştık. Tabiri caizse ben kactikca o kovaladı.evlilik fikrini o soktu kafama.resmen agzimin icine bakardi mutlu etmek icin cabalardi.oyleki bigun bana senin köpeğin oldum demisti.sonra evlendik sirf onun is bulmasi sorun olmasin diye onun memleketine gelin geldim. Adam daha ilk aylarda basladi arkadaslariyla gec saatlere kadar gezmeye aslinda baslamadi zaten öyleydi ama ozaman bekardi .bisure evlendiginin farkina varamadi sanırım.ben evde yalniz kaldim. Kafese konmus kus gbi hissettim. Sehir yabanci insanlar yabancı... ailesi benim aileme gore cok farkli .kafa dengi kimse yok arkadasim yok.gezelim derim adam beni anca cay icmeye götürür ki ben cay icmeyi sevmezdim.akrabalarina gideriz bi demlik bitene kadar caycaycay..en sonunda alistim.beyfendi okadar sosyalki herkesin aradigi adam bigun cocukluk arkadasi arar bigun lise bigun is arkadasi .. bigun halisahaya gider derken aksamlari ben yalniz. Hatta az once benim zorumla gittigimiz sinemadan donerken aradilar beni eve bıraktı oraya gitti ben surat yapsam da takmiyor gitmese olmazmis zaten mac varmış.Aman mac varsa dokunmayin beyfendiye yatili misafirinin gitmek istedigi gun maca denk gelince ogun gitme sonra git ben gara birakamam diyen bi adam. Hatta annemlerin yanindan gelecegim gun maca bilet almis sonra veya once gel diyen biri.ensonunda bileti baskasina satti ama basta verdigi tepki kırdı beni bikere.biktim artik! eskiden onun ÖNCELIGI sadece bendim neden boyle oldu nedennn
ben de eşim de nisanlıyken bir karar aldık.. Şöyle ki;
ne ben ne de esim tek basına kesinlikle bir yere gitmez o nereye ben oraya ben nereye o oraya..
ilk basslarda sıkıcı gibi görünebilir ama aslında esinden hem maç arkadası hem baska tüm sosyal faaliyetler süper oluyor herseyi beraber yapmak çok güzel bisi
eğer ki esim bana deseki sen arkadaslarında görüsemezsin evlenince bensiz ama ben görüsürüm derse ben kabul etmezdim hersey esit ben nasıl ona uyum sağlıyorsam o da bana uyum sağlayacak .. sen de esin maça mı gidiyo pesinden git istemiyor mu seni ozaman bende arkadaslarımla buluscam maç çıkısı alırsın de mesela..sadece bir fikir karar senin.
sen ona uy o da sana ...
ben de eşim de nisanlıyken bir karar aldık.. Şöyle ki;
ne ben ne de esim tek basına kesinlikle bir yere gitmez o nereye ben oraya ben nereye o oraya..
ilk basslarda sıkıcı gibi görünebilir ama aslında esinden hem maç arkadası hem baska tüm sosyal faaliyetler süper oluyor herseyi beraber yapmak çok güzel bisi
eğer ki esim bana deseki sen arkadaslarında görüsemezsin evlenince bensiz ama ben görüsürüm derse ben kabul etmezdim hersey esit ben nasıl ona uyum sağlıyorsam o da bana uyum sağlayacak .. sen de esin maça mı gidiyo pesinden git istemiyor mu seni ozaman bende arkadaslarımla buluscam maç çıkısı alırsın de mesela..sadece bir fikir karar senin.
sen ona uy o da sana ...
CAnım merhaba benim bir erkek arkadasm var evliligi dusunuyoruz.ama simdiden senin soyledigin gibi davraniyor.bende onun memleketinde calisiyorum arkadasm cok az onun icin burdaym atamami istemiyorum ama o cogublukla arkadaslaryla oluyor bu aralar.ben kizinca benimle ilgileniyorama sonra yine ayni seyler.elinden tlefon dusmez face manyagidir.amabeni cok seviyor laftaben de ilerisinin boyle olmasindan korkuorum.am bence en iyisi sen d bi sosyal aktiviteye katil.bu bir kurs olabilir.kendini gelistirebilirsin muzik kursu enstruman kursu folklor falan
Sanki ben yazmisim gibi geldi bunlari tek farkla ben korktugum için giriş katinda ve küçük kizin olduğu için disariya cikamiyor öyle çok ama eskiden agzimin içine bakan yapmadigi kalmayan iki buçuk sene onca ettiğine rağmen peşinden kosan adam simdi hic orali bile değil. Bende çare aradim ama bulamadim canim hatta bi keresinde çok kizdim söyledim içindekileri ama bana dediği ozaman seni ikna etmeye calisiyodum tabiki yapicaktim herşey bi imzayla son bulmuş gibi... Hayal kiriklarimizla oturcaz evinizde bi basimiza onların memleketinde onların arkadaşlarıForumu uzun zamandır takip ediyordum cok derdime care buldum artik ben de yazmaya karar verdim.okadar yalnizim ki konuşacak kimsem yok diyebilirim. Esimle ogrenciyken tanıştık. Tabiri caizse ben kactikca o kovaladı.evlilik fikrini o soktu kafama.resmen agzimin icine bakardi mutlu etmek icin cabalardi.oyleki bigun bana senin köpeğin oldum demisti.sonra evlendik sirf onun is bulmasi sorun olmasin diye onun memleketine gelin geldim. Adam daha ilk aylarda basladi arkadaslariyla gec saatlere kadar gezmeye aslinda baslamadi zaten öyleydi ama ozaman bekardi .bisure evlendiginin farkina varamadi sanırım.ben evde yalniz kaldim. Kafese konmus kus gbi hissettim. Sehir yabanci insanlar yabancı... ailesi benim aileme gore cok farkli .kafa dengi kimse yok arkadasim yok.gezelim derim adam beni anca cay icmeye götürür ki ben cay icmeyi sevmezdim.akrabalarina gideriz bi demlik bitene kadar caycaycay..en sonunda alistim.beyfendi okadar sosyalki herkesin aradigi adam bigun cocukluk arkadasi arar bigun lise bigun is arkadasi .. bigun halisahaya gider derken aksamlari ben yalniz. Hatta az once benim zorumla gittigimiz sinemadan donerken aradilar beni eve bıraktı oraya gitti ben surat yapsam da takmiyor gitmese olmazmis zaten mac varmış.Aman mac varsa dokunmayin beyfendiye yatili misafirinin gitmek istedigi gun maca denk gelince ogun gitme sonra git ben gara birakamam diyen bi adam. Hatta annemlerin yanindan gelecegim gun maca bilet almis sonra veya once gel diyen biri.ensonunda bileti baskasina satti ama basta verdigi tepki kırdı beni bikere.biktim artik! eskiden onun ÖNCELIGI sadece bendim neden boyle oldu nedennn
bendede ayni sorun vardi cnm yaa en son hayattan bikmis inceldigi yerden kopsun havasina girdim ki gercekten o hale geldim yani simdi duzelmis gibi ins seninkide duzelir bide dusuk yapmisim 10 aylik bide kizim var tam o ana denk geldiydi cok kotuydum anliuom seni cnm ya ins duzelir hayatin esin mutlu ol insForumu uzun zamandır takip ediyordum cok derdime care buldum artik ben de yazmaya karar verdim.okadar yalnizim ki konuşacak kimsem yok diyebilirim. Esimle ogrenciyken tanıştık. Tabiri caizse ben kactikca o kovaladı.evlilik fikrini o soktu kafama.resmen agzimin icine bakardi mutlu etmek icin cabalardi.oyleki bigun bana senin köpeğin oldum demisti.sonra evlendik sirf onun is bulmasi sorun olmasin diye onun memleketine gelin geldim. Adam daha ilk aylarda basladi arkadaslariyla gec saatlere kadar gezmeye aslinda baslamadi zaten öyleydi ama ozaman bekardi .bisure evlendiginin farkina varamadi sanırım.ben evde yalniz kaldim. Kafese konmus kus gbi hissettim. Sehir yabanci insanlar yabancı... ailesi benim aileme gore cok farkli .kafa dengi kimse yok arkadasim yok.gezelim derim adam beni anca cay icmeye götürür ki ben cay icmeyi sevmezdim.akrabalarina gideriz bi demlik bitene kadar caycaycay..en sonunda alistim.beyfendi okadar sosyalki herkesin aradigi adam bigun cocukluk arkadasi arar bigun lise bigun is arkadasi .. bigun halisahaya gider derken aksamlari ben yalniz. Hatta az once benim zorumla gittigimiz sinemadan donerken aradilar beni eve bıraktı oraya gitti ben surat yapsam da takmiyor gitmese olmazmis zaten mac varmış.Aman mac varsa dokunmayin beyfendiye yatili misafirinin gitmek istedigi gun maca denk gelince ogun gitme sonra git ben gara birakamam diyen bi adam. Hatta annemlerin yanindan gelecegim gun maca bilet almis sonra veya once gel diyen biri.ensonunda bileti baskasina satti ama basta verdigi tepki kırdı beni bikere.biktim artik! eskiden onun ÖNCELIGI sadece bendim neden boyle oldu nedennn
Allah yardımcımız olsun kiziniz kac aylikSanki ben yazmisim gibi geldi bunlari tek farkla ben korktugum için giriş katinda ve küçük kizin olduğu için disariya cikamiyor öyle çok ama eskiden agzimin içine bakan yapmadigi kalmayan iki buçuk sene onca ettiğine rağmen peşinden kosan adam simdi hic orali bile değil. Bende çare aradim ama bulamadim canim hatta bi keresinde çok kizdim söyledim içindekileri ama bana dediği ozaman seni ikna etmeye calisiyodum tabiki yapicaktim herşey bi imzayla son bulmuş gibi... Hayal kiriklarimizla oturcaz evinizde bi basimiza onların memleketinde onların arkadaşlarısenin yine akraba ziyaretleri varmis bizimki inada gitmez ben on gündür ilk defa bugün doktor için disari ciktim.. Eğer bi cozum bulursan banada ilet ama ben umudunu kaybettin
Kizin daha alti aylik oyuzden isede gidemiyorum hepten yalniz kaldimAllah yardımcımız olsun kiziniz kac aylik
Birbirimize destek olabiliriz benim bebegim 3 aylikKizin daha alti aylik oyuzden isede gidemiyorum hepten yalniz kaldim
Ayy minik kuzum benim. Olalim destek valla biz bide sun 6. Ay asidini yaptirdik tüm gece uyumadi uyutmadi.. Eşinin ailesiyle aran nasilBirbirimize destek olabiliriz benim bebegim 3 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?