Teşekkür ederim. Ilgin ve cvplarin icin ...Haklisin canim , Seni Cok iyi anliyorum.
Erkekler malesef bizim kadar ince dusunmuyor , ne guzel ailesiyle gezse ne olucak sanki .
Aslinda sen ailenin arkadaslarinin oldugu sehirde olsaydin bukadar gozune batmayacakti ama yalniz oldugun icin daha cok.bunaliyosun hakli olarak.
Ne diyeyim allah sabir versin canim ..
Sen yinede SIKMA canini , konusmaya devam et esinle belki duzelir ..
Oyle eşli oturma da yapıyoruz bazen ama diyorum ya o bayanlar cok kafa dengi olmayabiliyr arti esim ve bazi arkadaşlari sigara ictigi icin cocukla misafirlik boyunca ben ilgileniyorum babasinin yanina gitmek istiyor ben ugrasiyorum yine aynı tas ayni hamam ben iyi vakit gecirmis olmuyorum ayrıca kendisi benim is arkadaslarimla esli oturma yapmak istemiyor .. ya tamam yapmasin gezsin de ana beniiilgiye doyursun ben ozaman bukadar rahatsiz olmam bana prenses gbi davranan adam geri gelsin istiyorum ayruca Allahin izniyle ona iki evlat verdim degerim artmali degil miydi daha cok gözümün icine bakmali degilmiydi. Ilk hamileligimde cok ilgiliydi ikinci de hic oyle olmadi bu da sinir ediyor beni. Genclik gidiyor elden ve ben evde tikilmis çocuk ev isi cocuk evisi ömür tuketiyorum yaslaninca ilgilense anlami kalir mi bu duygularim tazeligini korur muArkadaşları da evliyse siz kadınları tanıştırsınlar , beraber takılın. Onlar maça gitsin siz birinizde sohbet edin.evli degilse arkadaşları problem ama eninde sonunda onlar da evlenecek sonuçta..
yok öyle olsa en önemli neden o olurdu konunun açılmasında. yazmamış öyle bir şeyOkumadım ki genelde öyle oluyor da? Merak ettim. Kendi başıma geldi de. Dedimki acaba öyle bir şey var mı?
yok öyle olsa en önemli neden o olurdu konunun açılmasında. yazmamış öyle bir şey
Forumu uzun zamandır takip ediyordum cok derdime care buldum artik ben de yazmaya karar verdim.okadar yalnizim ki konuşacak kimsem yok diyebilirim. Esimle ogrenciyken tanıştık. Tabiri caizse ben kactikca o kovaladı.evlilik fikrini o soktu kafama.resmen agzimin icine bakardi mutlu etmek icin cabalardi.oyleki bigun bana senin köpeğin oldum demisti.sonra evlendik sirf onun is bulmasi sorun olmasin diye onun memleketine gelin geldim. Adam daha ilk aylarda basladi arkadaslariyla gec saatlere kadar gezmeye aslinda baslamadi zaten öyleydi ama ozaman bekardi .bisure evlendiginin farkina varamadi sanırım.ben evde yalniz kaldim. Kafese konmus kus gbi hissettim. Sehir yabanci insanlar yabancı... ailesi benim aileme gore cok farkli .kafa dengi kimse yok arkadasim yok.gezelim derim adam beni anca cay icmeye götürür ki ben cay icmeyi sevmezdim.akrabalarina gideriz bi demlik bitene kadar caycaycay..en sonunda alistim.beyfendi okadar sosyalki herkesin aradigi adam bigun cocukluk arkadasi arar bigun lise bigun is arkadasi .. bigun halisahaya gider derken aksamlari ben yalniz. Hatta az once benim zorumla gittigimiz sinemadan donerken aradilar beni eve bıraktı oraya gitti ben surat yapsam da takmiyor gitmese olmazmis zaten mac varmış.Aman mac varsa dokunmayin beyfendiye yatili misafirinin gitmek istedigi gun maca denk gelince ogun gitme sonra git ben gara birakamam diyen bi adam. Hatta annemlerin yanindan gelecegim gun maca bilet almis sonra veya once gel diyen biri.ensonunda bileti baskasina satti ama basta verdigi tepki kırdı beni bikere.biktim artik! eskiden onun ÖNCELIGI sadece bendim neden boyle oldu nedennn
sen arkadaşlarınla çık ben arakadaşlarımla çıkayım beni alırsın fikri benimde aklıma geldi ama çocukları varmış...ben de eşim de nisanlıyken bir karar aldık.. Şöyle ki;
ne ben ne de esim tek basına kesinlikle bir yere gitmez o nereye ben oraya ben nereye o oraya..
ilk basslarda sıkıcı gibi görünebilir ama aslında esinden hem maç arkadası hem baska tüm sosyal faaliyetler süper oluyor herseyi beraber yapmak çok güzel bisi
eğer ki esim bana deseki sen arkadaslarında görüsemezsin evlenince bensiz ama ben görüsürüm derse ben kabul etmezdim hersey esit ben nasıl ona uyum sağlıyorsam o da bana uyum sağlayacak .. sen de esin maça mı gidiyo pesinden git istemiyor mu seni ozaman bende arkadaslarımla buluscam maç çıkısı alırsın de mesela..sadece bir fikir karar senin.
sen ona uy o da sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?