Ben fenamıyım acaba ? :)

Tokat çok farklı birşey yapmanız yanlış insan sabırlı olamıyor ama dikkat edin ilerde bunu unutmazlar uyarın ceza uygulayın gerekirse odaya kapatın bu yollarla yoksa tokatla çocuk eğitilmez.

teşekkür ederim

Sizin çocuğunuz ölümden dönmüş.
Yaptığınız meşru müdafa zaten .
Kızına bir zarar gelsin istemiyorsan bir daha görüşme kesinlikle .
O çocuk öldürmeye meyilli . Ne demek boğazını sıkmak . Sen ayrınca da saçına yapışmış .Bu da içindeki öfkenin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor . Annesi canavar yetiştirmiş .
Şanslıymışsınız ki yetişmişsiniz.

Yoo adeta kanatsız bir meleksiniz. Hem dayak da cennetten çıkma derler
Şaka mısınız siz ya? Onlar kötü yetiştirilmişler evet, anneleri yapmamaları gerektiğini öğretmemiş de sizin yaptığınız ne?
Kocaman kadının bunun peşine düşüp, sinsice köşelerde çocuk dövmesi nedir? Yaş kaç?
Eşin müdahale edebilirdi, kocaman adam sonuçta, yapmayın evladım deyip, kız kardeşine al şunları diyebilirdi.
Senin öç almana hiç gerek yokmuş yani

çocuğa şiddete kesinlikle karşıyım ama bir çocuk diğerini boğmaya kalkışması ne demek?
ben de olsa çarpardım ağzına bir tane ama görümceyi de döverdim o sinirle.
kv nin evi olsa da çocuğun tehlikede, alma görümceni eve.
manyak önce anne olsun, sonra anasının evine gelsin.

Son düzenleme:

Yüze vurmak gurur kırıcı.
Benim de bir çocuk yüzüme bardak attı . Çok da tehlikeli bir durum olduğu için çok sinirlendim . Çocuğu kolundan tutup dışarı attım . (Kendi evi de yan taraftaydı. )
Sinirinizi anlıyorum tabi ki.

Yaşım 20
Bekarım ama benim çocuğumda olsa anime erkek kardeşime o denli vurmalarina izin vermem en azından bi uyaririm.
Abimi falanda uyaririm..
Kız şuna yüz bulmasın ! Diye..
Senin yaptiginda iyi bence..

kesinlikle çocuğun psikolojisi daha da bozuluyo çünkü çocuk ailesinden nasıl tepki veya ilgi gördüyse çevresindende aynısını bekliyo ama çevresindekiler ailesinden farklı davranıncada bu çocuk için üzüntü veya çöküntüye dönüşüyor

Aklıma bizden hiç gitmek bilmeyen mıymıy komşu kızı geldi bize ffenalık geçirtirdi annesi almaya gelirdi gitmezdi bende annen çağırıyor hadi canım diye seviyor gibisinden sarsardım kızı azıcıkBende çocuktum tabi o zamanlar ama insan çocukta olsa uyuz oluyor tabi tokat atmak hoşuma gitmedi ama koluna bacağına popişine vursan tamam da neyse olan olmuş annesin de bütün suç şu rahat annelerden illallah geldi şuanda tanıdığım hep çocuklar %80 şımarık kimse kusura bakmasın devir mi aileler mi yapıyor bilmiyorum

Eğer herkesin içinde yapsaydınız bunu derdim ki evet yine de hoş değil ama kadın çileden çıkmış, kendine hakim olamamış. Siz bilenip bilenip çocukları köşede sıkıştırmışsınız, bu korkaklıktır. Koskoca adam kendini savunur merak etmeyin.

Kusura bakmayın ama çocukla çocuk olmuşsunuz. 5 ve 7 yaşındaki çocuk laftan anlar. Eşinizin bir dayı olarak, bu şekilde yapmamaları gerektiğini, canının acıdığını ve üzüldüğünü söylemesi gerekirdi. Söyleseydi çocuk yapmazdı. Dayısıyla farklı bir iletişime geçerdi. Gidip çocuklara tokat atmışsınız. Bence doğru davranış sergilememişsiniz.
Bu arada da konu başlığınıza cevap olarak, evet çok fenasınız.. Resmen 5 ve 7 yaşındaki çocuklarla aranda güç savaşı geçmiş...

Son düzenleme:
İnsanin kinadigi basina gelirmis ama insallah benim cocugum boyle olmaz tovbe tovbe. Ben olsam vurmazdimda kosede sıkıstirip benim babam polis hapse atar sizi diye cocukca kandirmaya calisirdim onlari herhalde

Çocuklar fena da siz daha fenasınız bence,nasıl olurda vurursunuz görümcenizde sizin çocugunuza vursa hoşunuza gidermi.uyarıp ikaz edebilirsinizde şiddet nedir.insanin kınadıgı başına gelmeden ölmezmiş.sizin çocugunuzun ondan daha yaramaz olmayacagınin garantisi varmı?o zaman gelen giden vurduğunda sizde üzülmeyin.

Çocuk kaç kg lık vuracak ki? Yetişkin biri ile bir çocugun gücü aynı mı? Çok abartıyorsunuz
Ay yok canım çocuk gibi vursa zaten umursamam bi degişik yani. Bugün olanı anlataym sana günü var k.v şuan milleti rahatsz ediyo diye çektim yanıma öptüm kucama yattı biraz sonra kalktı gitti yine yanıma geldi sevmek için elimi uzattm meger arkasında tuzlugu saklıyomuş kafama indirdi tuzlugu normalmi yani?

Bu ne ya ? Çocuk resmen şiddet uyguluyor , çocuk olması masumlaştırmıyor 3 yaşında değil ayrıca.

Oh iyi yapmissin diyen degisik insanlara soruyorum ki cocuklari doven bi insana bunu nasil soylersiniz?! Sorun cocuklarda degil gorumcede hadi onu dovsun konu sahibi de gorelim

Çocuklar çok yaramaz,anneleride ilgisizmiş amaaa sizde çocukla çocuk olmuşsunuz. Eşinize yapmıslar ne yapmışlarsa ,eşiniz birşey dememiş ama siz tenhada kıstirıp hırpalamışsınız. Bu doğru gelmedi bana. Annelerine söyleyebilirdiniz,çocukları orada uyarabilirdiniz ama gizlice hırpalamak doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…