Ben fenamıyım acaba ? :)

Ciddi ciddi inanamıyorum yorumlara. Kocasından tokat yiyen kadına boşan diyenler şimdi çocuklar dayak yedi diye alkış tutmuşlar.

Bu çocukları yetiştiren bir anne baba var. Yaptıkları kesinlikle onların değil ebeveynlerinin suçu.

Çok rahatsızsanız kalkar gidersiniz. Benimde iki küçük Çocuğum var. Robot gibi durmaları imkansız. Koşuyorlar,bağırıyorlar,oynuyorlar avaz avaz ağlıyorlar yeri geldiğinde. Rahatsız olan varsa gelmesin.

Biri benim çocuğuma el kaldıracak var ya gösteririm dünya kaç bucakmış. Ama görümce saldım çayıra durumunda olduğundan umursamamış.

Peki kaç gündür bitliktesiniz elbet görmüşsünüzdür,bu çocuklar anne babadan şiddet Görüyor mu?

Iste bu yüzden onlara çocuk deniyor : )
Hic bir yere bulastirmadan kirmadan dökmeden oynayacak düzeye gelseler artik büyümüsler demektir. Haliyi batirmalari cok normal yani onu söylemek istiyorum. Siz ona göre tedbir almalisiniz. Yerlere gazete musamba bir seyler serip önlem alacaksiniz.
Cocuklar duygularini gösterirken bazen dozunu ayarlayamiyoar. Simarip kudirmalari da bu yüzden.
Eger sıkılmayacaksanız kendi yasadigim bir durumu örnek vereyim.
Ben ögretmenim, bundan iki sene önce bir anasifinda ögretmenlik yaptim. Bir gün grup halinde calisma yapacaktik. Kendi payima düsen 5 cocugu etrafima topladim tam derse baslayacakken cocuklardan biri konusurken agzindan ufak bir tukuruk sicradi. Baktim cocuk bi anda tedirgin oldu diger cocuklar da ona baktilar ayiplar gibi. Ben de cocuk kendisini kötü hissetmesin diye saka yollu "ayy yagmur yagiyor galiba" dedim. Cocuklarin hepsi bi anda kahkaha attilar, derken o 5 cocugun 5i birden suratima tükürdüler ayni anda. "Ögretmenim bakin coook yagmur yagiyor" dediler. Mutluydular yani kendilerince espiri yaptilar ve benim de cok mutlu oldugumu dusunduler :) hatirladikca gulerim. O an donup kalmistim ama cocuk akli boyle bir sey iste. Ayari bilemiyorlar. Anlatarak konusarak o ayari yetiskinler ögretmeli cocuklara.

Sizden ilgi beklerken kafaniza bardak tuzluk falan atmislar ama burda cocuklara degil gorumcenize karsi cikacaktiniz cocuklari sakinlestir diye.
Cok uzun yazmisim kusura bakmayin :)

Simdi o cocuklarin yaptigi ile sizin yaptiginizin arasindaki fark ne?
Siddet ile mi siddet'in kötü oldugunu ögreteceksiniz?

Arada görümcem vurur ama bu onun rahatlıgından kaynaklanıyo hiç uyarıp durdurmadıgı için şimdilik 4 gündr birlikteyz . Kalkıp gidemiyrm evim başka şehirde.

yok canım konuma ilgi gösterim yazmışsın hoşumada gitti hikaye :) hak veriyorum sana kesinlikle eşyaları önemsemem ama insanlara yaptıkları hoş degil buda annesiyle alakalı dedign gibi. Söz kesinlikle dinletemyo kimse o yüzdn tutamadım kendimi sanırım :/

Bir o kadar da saflar iste! Onlara her şey oyun.

Tabiki ayarı verecek kişi de anneleri olmali konu Sahibi. Görümcenin le konusabilirsiniz

Arada görümcem vurur ama bu onun rahatlıgından kaynaklanıyo hiç uyarıp durdurmadıgı için şimdilik 4 gündr birlikteyz . Kalkıp gidemiyrm evim başka şehirde.
Çok bunaldığınızda Çıkın gezin,hava alın. Ben böyle çocuklara üzülüyorum. Demekki eksik bırakılan bir Şeyler var çocuklarda.
Bir de kendi çocuklarımdan biliyorum yapma etme dedikçe inada bindiriyorlar. Yapma demek yerine onlara göre ortam hazırlamalıyız. Sulu boya yapılacaksa veya hamur ile oynanacaksa bir örtü her şeyi halleder.
Anne Baba'yı silkelemek Lazım Güzelce ama elden bir şey gelmiyor malesef.

söyledikleriniz şaka olsun lütfen. kafasına bardak atılan eşiniz bişey yapmıyorda siz ne hakla vuruyorsunuz. görümceniz yine iyiymiş çocuğum çılgında olsa böyle bir şeye izin vermez ve size ne yapardım bilmiyorum

biri 5 diger 2 tanesi 7 ikizler. Ben surat yaptım ona bile aldırış etmedi çocuk telefonumu alıp balkona çıkmış ay telefonunu atcak diye gülüp bana sesleniyo elinden bile almaya yeltenmedi yani
O zaman iyi yapmışsın boşver, aslında biz hep çocuk psikolojisini düşünerek eğitim alıyoruz ama Allah için şimdi hakeden çocuklar çok fazla valla, ben olsam azarlardım önce ama.

Tokat atma saç çekme fln yaştaşsanız o çocuklarla haklısın iyi yapmışsınız.
Yaştaş değilseniz sözlü uyarı deneyin.

Yok artık onlar çocuk değil canavarmış, valla heralde bende dayanamazdım vururdum sinirden ama bir kerecik olmuş bir daha yapmazsınız az da olsa haketmişler sanki boşverin.

Alınır diye bişey diyemedim normalde azerbeycanda yaşıyo yılda bi iki geliyo idare edeyim kırmayaym diyorum. Kendim kontrol etmeye çalışcam artık olmadı kayınvalideme şikayet edicem.☺
Kırılacak bir durum yok ki ortada.Düzgün bir şekilde söyle çocuklarına dikkat etsin.Bu şekilde şımarık olmaları hiç iyi değil,böyle rahat davranırsa ilerde önünü alamaz o çocukların.Bak telefonumu balkondan atacaktı diyorsun,olacak şey mi bu? Kimse onun çocuklarının şımarıklıklarını çekmek,verdiği hasarların bedelini ödemek zorunda değil.Doğurmayı biliyorsa sahip çıkacak.Şımardıkları zaman uyaracak,yapmaması gereken şeyleri söyleyecek.Senin de vurman yanlış olmuş,bundan sonra öyle yapma ama mutlaka görümcenle konuş yani.Tamam çocuk bunlar mutlaka yaramazlıkları olacak elbet ama insanların saçını başını yolmak,kafalarına bir şeyler fırlatmak,telefonlarını balkondan atmak bu nedir yahu? Her durumda da çocuktur yapar demeyi ben yanlış buluyorum.Ne çocuklar var daha küçücük olup,izin almadan kimsenin eşyasına dokunmayan,büyüklerine saygı gösteren.Madem çocukları zıvanadan çıkmış,onlara terbiye verecek olanda görümcen.

Dayak taraftarı bi insan değilim hele ki küçük çocuklara yaptığı yaramazliktan dolayi vuran kisilere tepki gösteririm. Ama kardeşim bunlar çocuk değil bildiğin eziyet çok iyi yapmışsın bir değil iki vursaydin ne umursamaz anneleri varmış pess

Eşiniz rahatsız olmuyormuş. Başkasının çocuğuna bçvurma hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…