Ben fenamıyım acaba ? :)

4 gündür oda bende k.v de kalıyorz farklı şehirdeyim bende. Tahammül edemedim ama içime oturdu valla keşke tutsaydım kendimi

4 gündür oda bende k.v de kalıyorz farklı şehirdeyim bende. Tahammül edemedim ama içime oturdu valla keşke tutsaydım kendimi

ya ben sinirle yaptığınız davranış için bir şey diyemem, insan bazen kendini tanıyamayacak kadar kontrolü yitirebiliyor, doğrudur.
Sadece bu olayı savunmak ya da bahane uydurmak doğru değil diyorum bu konuda. Yoksa olan olmuş, sizi suçlamak da aklamak da bir şey kazandırmayacak.
Ama bir daha aynı durumda kalırsanız, ki akrabasınız kalacaksınız, ya siz ortamı terk edin, ya da asıl suçlulardan yani yetişkinlerden çıkarın hıncınızı. Eğer mümkünse kısa süreler için içinde tutmak daha iyidir.

Çocuklar konusabilecek kadar büyük. Sizin vurdugunuzu muhakkak annelerine soylemislerdir. Yani gorumceniz bunu bildiği halde size yansitmamissa aşırı ama aşırı sabırlı bir gorumceniz var demektir..
Ayrıca çok Üzgün olsaydınız böyle gulucuklerle koni acmazdiniz...

Benim abimin hanımı benim cocuguna vuracak ve hersey normal devam edecek!!!!
Ayy düşündükçe olmayan geline bilendim haa

Keşke yapmasaydınız gerçekten. Neden mi? En basidinden o çocuklar sizi otorite olarak görmeyecek asla,en fazla vurur diyecekler ve daha arsızca davranacaklar. Belki inadınıza yapacaklar fazlasını artık. Birde o çocuklar ağlayarak 'anne bize vurdu,saçımizı çekti'diyerek eşinizin ve diğerlerinin olduğu odaya dalsalardı ne yapacaktınız. Kimse sizi haklı bulmazdı emin olun,çok kötü bir duruma düşerdiniz.

Bende sinirli bi insanım canım insan çocuk gibi göremiyo bazen bide sen sürekli birliktesin işin çok zor delirtir insanı ben bikaçgün zor dayandım ufaktn vurdum dayanamadım yani çocuk evet ama yaptıkları hareketler çocuk gibi degil

Görümcen yine iyiymiş bir şey dememiş. Benim canımdan canıma biri vuracak da,saçını çekecek. ...benim bile buna hakkım yokken başkası evladıma vuracak! bütün kibarligimi kenara fırlatıp saçlarına yapışırdim.sac çekmek böyle olur! diye diye.
Ya insanlar artık zorla çocuk sahibi oluyor.o cocuklar tabiki kiymetli.allahin emaneti.ne demek vurmak!konuyu dine baglamak degilde namazda bile basina cikiyor cocuk. Ona bile izin verilmis.evet çocuklar simartilmamali.ama bu onları dovelim demek değil.
Annelerine sinirlenip çocuklarını dovmussunuz resmen .Ne ayıp. Evet çok fenasiniz ve davranisiniz o 5 yaşındaki çocuk kadar.

O çocuklar sizden sevgi ilgi istemişler.amcalari ya.esimin yegenleri saçını da çekerler üstüne atlarlar. Yerde done done kudururlar bazen.hiii işi olup da böyle davrandılar zaman annelerine söyler eşim. Hı hala dinlemezlerse yine oyuna döker başka şeylere yönlendirir. Ama tokat ne ya.lutfen bir daha yapmayın. Onlar da çocuk olsalar dahi birer bireyler.vurup onların gururlarini kırmayın lütfen.

Sabırlı degil geniş demeli rahat bi kadın. Üzgünlügümü bilekleri kesiyorum diyemi ifade edeyim içime dert oldu işte başına gelirse böle sakın kalamıcana eminim.

evet ya haklısın zaten sözümü dinlemiyolardı hala dinlemiyolar onda bi degişim yok ama bn çocuk gibi davrandım sinirle . :/

Çocukları dövene kadar Kalkıp gitseydiniz. Sen dövdün diye akıllandılar mı şimdi? Herkeste desteklemiş. Şımarık Çocuktan nefret ederim ama Çözümü şiddet midir? Hemde sizin olmayan çocuğa.

Zamane çocuklar şimdi böyle ellerindede tablet , anne babada işte sokakta oynama yok bütün gün içerde , top oynama , ağaca tırmanma yok
Çocuklar sinir bozucu,görümce ayrı bir sinir bozucu.Ne kadar ayıp bir şey ya.İnsan kalkar bir uyarır çocuklarını,yapmayın der.Kaç yaşında bu çocuklar?

Bida yapmak istemiyorum asla zaten ama bugün yine zor durdum severken arkasında tuzluk saklıyomuş kafama indirdi beynim durdu sinirdn bunu ilginin karşılıgı iyi bişey olarak görüyo heralde gülüyo yaptktan sonra anlayamadm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…