• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben gercekten cok kotuyum :(

Adamın istediği bu zaten senin korktuğunu anladı, böyle korkutup seni göndermeyecek. Bildiğin esir hayatı seninki. Korkma bence hiçbirşey yapamaz. Dediğim gibi insan canına zarar veremez kolay kolay. Senin dik durman lazım karşısında ve çekip gitmen lazım.
ya zaten diyorum ya 2 yil boyunca nerdeyse beni hapsetmis ve ben bunu goremememisim kendime daha cok kiziyorum bazen

Eşiniz iç güveysi gelmiş gibi. Ne desem bilemiyorum. Bebeğinizle birlikte uzun bir süre altından kalktıysanız tekrar kalkarsınız kötü olmanıza ya da korkmanıza gerek yok. İnsanların aklı var beyni var, intihar mı edecekmiş? Bırakın etsin kendi iradesi. Bunun için korkmayın. Ki intihar etmek öyle çok kolay birşey değil,saçmalıyor. Hakkınızda hayırlısını diliyorum
cok tesekkur ederim. yarin evlilik yildonumumuz adam ortalarda yok. bu kadar da ilgili bir adam iste. sanirim sonumuz iyice belli oldu.

Back