Ben 2.5 yıla yakın evliyim arkadaşlar ve benim bunun 1yil 8 aya yakını vajinismusla geçti biz bunu ailelerle paylasmadk ve tedavimizi olduk çok şükür neyse evliliğimin o sürecinde bı tane görümcem var kendisi de 5 yıllık evliydi bebeği olmadı infertilite nedeni yok yani bana sürekli sizinde mi olmuyor sizde de mı problem var işte bn doktora gittim şunu dedi bunu dedi eşiyle bni arayıp korunuyor musunuz dedi acaba doktor genetik mi diyor hep böyleydi bende sabrettim açıkçası ben ilişkiye girememisim çocuğum olmuyor muamelesi yaptı yuttum kötü olmayalım diye geçen aylarda iyileşince herhangi bi sorun varmı acaba diye hormon testi yaptırdım prolaktin 33 çıktı eşimde gitmiş ailesine yetiştirmiş hemen oda bugün gelmiş ee bidaha baktır benim arkadaşımda yüksek çıktı doktora gittim suanlik bı tedaviye gerek yok dedio ısrarla hamile kalamzsin bu şekilde diyor kendi annesiyle benim annemin yanında bıktım artık eşimde işi gereği şehir dışında iyileştim ama şimdide eşim yok yanımda bnde sinirlendim neyi yapıp yapmayacagima bn karar veririm dedim ama bıktım artık kızla mesafe koyuyorum anlamıyor aramıyorum sormuyorum anlamıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım