- 1 Aralık 2022
- 184
- 80
- 18
- 23
Öyle yap sende insansın bu kadar üstüne gelmemeleri gerekiyor takma kafana ve bu aradaKesinlikle onlar şimdi mışıl mışıl uyuyordur bn burda kendimi yiyorum söyleyip geçip gidicem bnde artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yap sende insansın bu kadar üstüne gelmemeleri gerekiyor takma kafana ve bu aradaKesinlikle onlar şimdi mışıl mışıl uyuyordur bn burda kendimi yiyorum söyleyip geçip gidicem bnde artık
Once esinizle konusun bu konuyu hatta cevabi o verirse sizin acinizdan aileyle tartismaya girme gibi bi durumunuzda olmaz bos yere gerginlik yasamazsiniz. Dedgnz gbi onlar uyurken siz niye onlari dusunup deliriyorsunuz ki inanin kimse degmez bu kadar gerilmeye yatin uyuyun :))Çok teşekkür ederim rahatladım biraz tekrar açılırsa bı sefer daha sert bir dille dediklerinizi söyleyeceğim![]()
Ah ya canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki vajinusmusla 4 yıl mücadele etmiş biri olarakBen 2.5 yıla yakın evliyim arkadaşlar ve benim bunun 1yil 8 aya yakını vajinismusla geçti biz bunu ailelerle paylasmadk ve tedavimizi olduk çok şükür neyse evliliğimin o sürecinde bı tane görümcem var kendisi de 5 yıllık evliydi bebeği olmadı infertilite nedeni yok yani bana sürekli sizinde mi olmuyor sizde de mı problem var işte bn doktora gittim şunu dedi bunu dedi eşiyle bni arayıp korunuyor musunuz dedi acaba doktor genetik mi diyor hep böyleydi bende sabrettim açıkçası ben ilişkiye girememisim çocuğum olmuyor muamelesi yaptı yuttum kötü olmayalım diye geçen aylarda iyileşince herhangi bi sorun varmı acaba diye hormon testi yaptırdım prolaktin 33 çıktı eşimde gitmiş ailesine yetiştirmiş hemen oda bugün gelmiş ee bidaha baktır benim arkadaşımda yüksek çıktı doktora gittim suanlik bı tedaviye gerek yok dedio ısrarla hamile kalamzsin bu şekilde diyor kendi annesiyle benim annemin yanında bıktım artık eşimde işi gereği şehir dışında iyileştim ama şimdide eşim yok yanımda bnde sinirlendim neyi yapıp yapmayacagima bn karar veririm dedim ama bıktım artık kızla mesafe koyuyorum anlamıyor aramıyorum sormuyorum anlamıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım
Baktım olmuyor eşim gelince alıp karşımıza istemiyoruz deyip sert bir dille kapatacağız yapacak başka bişi yok tamamdırOnce esinizle konusun bu konuyu hatta cevabi o verirse sizin acinizdan aileyle tartismaya girme gibi bi durumunuzda olmaz bos yere gerginlik yasamazsiniz. Dedgnz gbi onlar uyurken siz niye onlari dusunup deliriyorsunuz ki inanin kimse degmez bu kadar gerilmeye yatin uyuyun :))
Çok zor yaşayan bilir kendi derdimiz yetmez gibi bide saçma sapan açıklamalar yapmak zorundayz daha kendim bebeğimin olup olmayacağını bilmezken böyle yapınca insanlar kaldıramıyorum artık inanır mısın üzerimde öyle büyük yorgunluk varki uyuyorum uyuyorm hiç dinlemiyorumAh ya canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki vajinusmusla 4 yıl mücadele etmiş biri olarak5 yıllık evliyim ben de etraftan çocuk baskısı ne demek iyi bilirim. Sen daha eşinle ilişkiye girememişken insanların sana neden çocuk yapmıyosunuz diye arsızca sorular sorabilmesi
ben her zaman etrafımdakilerin çenesini biz henüz çocuk düşünmüyoruz çok istiyorsanız kendiniz yapın bakın deyip, içim kan ağlarken onlara dalga geçiyormuş gibi davranarak bertaraf ettim. Şimdi de 6 aydır çocuğum olsun istiyorum nasip kısmet. Hala soranlara da yavaş yavaş düşünmeye başladık bakalım hayırlısı diyorum
O yüzden napıyoruz kafamıza takmıyoruz, konuyu açarsa uygun Bi dille kapat, şu an bundan daha önemli sorunlarım var kocam yanımda yok deÇok zor yaşayan bilir kendi derdimiz yetmez gibi bide saçma sapan açıklamalar yapmak zorundayz daha kendim bebeğimin olup olmayacağını bilmezken böyle yapınca insanlar kaldıramıyorum artık inanır mısın üzerimde öyle büyük yorgunluk varki uyuyorum uyuyorm hiç dinlemiyorum
Tamam takmamaya çalışacağım Komik olanda kendisine bişi denince kaldıramıyor ama bana yaptıklarının farkında bile değil eşim konuşsa daha iyi olacak gibi ama bu seferde herşeyi yetiştirmiş gibi olmaz mıyımO yüzden napıyoruz kafamıza takmıyoruz, konuyu açarsa uygun Bi dille kapat, şu an bundan daha önemli sorunlarım var kocam yanımda yok deve aranızdaki mesafeyi eşinin koymasını sağla, unutma sen Bi şey söylersen kötü olursun, ama kocan onun kardeşi olduğu için ona kızsa da küsse de Bi şey olmaz. Sen burda kendi kendini yerken emin ol onun umrunda bile değildir çünkü kendinin iyi Bi şey yaptığını sanıyor
Eşini tembihle, görümcen eşinin yanında bu muhabbeti açtığında söylesin eşin, net Bi şekilde tepsikisini koysun kırmadanTamam takmamaya çalışacağım Komik olanda kendisine bişi denince kaldıramıyor ama bana yaptıklarının farkında bile değil eşim konuşsa daha iyi olacak gibi ama bu seferde herşeyi yetiştirmiş gibi olmaz mıyım
Yahu toplum olarak o kadar düşüncesiz ve saygısızız ki herşeye herkes burnunu sokuyor. Çocuk olunca sanki gelip kendileri bakacaklar büyütecekler. Herkesin aile planlaması ile bu erkek aileleri oluyor genellikle neden bu kadar ilgileniyor belki sağlık sorunu var yada hazır değil yada evliliklerini doya doya yaşamak istiyor herşeye karışmasalar olmaz!!Ah ya canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki vajinusmusla 4 yıl mücadele etmiş biri olarak5 yıllık evliyim ben de etraftan çocuk baskısı ne demek iyi bilirim. Sen daha eşinle ilişkiye girememişken insanların sana neden çocuk yapmıyosunuz diye arsızca sorular sorabilmesi
ben her zaman etrafımdakilerin çenesini biz henüz çocuk düşünmüyoruz çok istiyorsanız kendiniz yapın bakın deyip, içim kan ağlarken onlara dalga geçiyormuş gibi davranarak bertaraf ettim. Şimdi de 6 aydır çocuğum olsun istiyorum nasip kısmet. Hala soranlara da yavaş yavaş düşünmeye başladık bakalım hayırlısı diyorum
Canım kendin ayrı konu aç başkasının konusunu sabote etme benceMerhaba kızlar burda yeniyim kafam çok karışık yardım edebileceğinizi düşündüm ben en son 9 Ekim de regl oldum sonrasında adetim gecikti 12 Kasım da oldum ama bu reglimden önce kasik bel mide bulantısı ve göğüslerim sis uçları aciyo gerildi halada öyle 1 hafta boyunca çektim sonra 12 Kasım'da regl olunca 4 - 5 saat aralıklı kanamalar oldu 2 gün sürmedi bile sonrasın da 4 gün arayla pembe leke geldi 3 gün sonra kahve leke geldi ve 3 gün sonra tekrar aynı şekil ayaklarım ellerim hep üşüdü ve d30 Kasım'da kanamam yine başladı ve koyu kırmızı direk kuruyan akışkan bı kan geliyo ama kasıklarım ağrıyo belim ağrıyor göğüslerim hala aynı ve şuan sıcak basıyor normalde sancılı geçer ağrı kesici içmeden geçmez ağrım şuan öyle bı ağrım yok sadece kaşık bel sırt ağrım var ama arada sırtım hep agriyor kanamam durdu sanırım şuan test yaptım negatif kan verdim ilk 1.20 çıktı sonra tekrar gittim 2.0 kafam çok karışık ve ebe var eskilerden kasıklarıma baktı rahim damarlarin dolu hamilesin dedi çok karmaşık bı durum içindeyim bu değerlerde bundan 18 gün önceydi ultrasona giricem bugün inşallah güzel haberle döncem dua edin kızlar![]()
Herkes kendine başkasının hayatına burnunu sokmayı vazife edinmiş çünkü. Haddini bildirince de senden kötüsü olmaz. Bir de bunu iyi niyet adı altında yapmaları buna sığınmaları beni daha da deli ediyorYahu toplum olarak o kadar düşüncesiz ve saygısızız ki herşeye herkes burnunu sokuyor. Çocuk olunca sanki gelip kendileri bakacaklar büyütecekler. Herkesin aile planlaması ile bu erkek aileleri oluyor genellikle neden bu kadar ilgileniyor belki sağlık sorunu var yada hazır değil yada evliliklerini doya doya yaşamak istiyor herşeye karışmasalar olmaz!!
O o kadar uyanık ki eşimin yanında bu konuya parmak bastığını görmedim malesefEşini tembihle, görümcen eşinin yanında bu muhabbeti açtığında söylesin eşin, net Bi şekilde tepsikisini koysun kırmadan
Ayyy bi şey söyleyeyim mi benim de çok belalı fena bir görümcem var. Ama o bana hayatta çocuk baskısı yapmaz çünkü çocuğum olsun istemiyor!!! Tek torun onunki olsun ilgi onda kalsın istiyor. Nefret ettiğim başka yönlerini de sağolsın eşim sayesinde azalttı. En önemlisi insanın eşinin desteğiO o kadar uyanık ki eşimin yanında bu konuya parmak bastığını görmedim malesef
Artık ben açıcam abla geçen şöyle demiştin buyur bide eşim desin sana doktor ne demiş diye bana inanmadığın için o konuyu actin demkki diye burdan girmem lazım benciller böyle kardeşim olacağına olmasın daha iyi hep yönetmek istiyorlarAyyy bi şey söyleyeyim mi benim de çok belalı fena bir görümcem var. Ama o bana hayatta çocuk baskısı yapmaz çünkü çocuğum olsun istemiyor!!! Tek torun onunki olsun ilgi onda kalsın istiyor. Nefret ettiğim başka yönlerini de sağolsın eşim sayesinde azalttı. En önemlisi insanın eşinin desteği
Bana kalırsa umursamaz davran, eğer konuyu açar sana Bi şey derse benim bir problemim yok, hayatımız düzene girmeden eşim yanımda olmadan çocuk filan da istemiyorum deArtık ben açıcam abla geçen şöyle demiştin buyur bide eşim desin sana doktor ne demiş diye bana inanmadığın için o konuyu actin demkki diye burdan girmem lazım benciller böyle kardeşim olacağına olmasın daha iyi hep yönetmek istiyorlar
33 çok yüksek bir değer değil ki bundan kaynaklı olduğunu düşünmeyinBen 2.5 yıla yakın evliyim arkadaşlar ve benim bunun 1yil 8 aya yakını vajinismusla geçti biz bunu ailelerle paylasmadk ve tedavimizi olduk çok şükür neyse evliliğimin o sürecinde bı tane görümcem var kendisi de 5 yıllık evliydi bebeği olmadı infertilite nedeni yok yani bana sürekli sizinde mi olmuyor sizde de mı problem var işte bn doktora gittim şunu dedi bunu dedi eşiyle bni arayıp korunuyor musunuz dedi acaba doktor genetik mi diyor hep böyleydi bende sabrettim açıkçası ben ilişkiye girememisim çocuğum olmuyor muamelesi yaptı yuttum kötü olmayalım diye geçen aylarda iyileşince herhangi bi sorun varmı acaba diye hormon testi yaptırdım prolaktin 33 çıktı eşimde gitmiş ailesine yetiştirmiş hemen oda bugün gelmiş ee bidaha baktır benim arkadaşımda yüksek çıktı doktora gittim suanlik bı tedaviye gerek yok dedio ısrarla hamile kalamzsin bu şekilde diyor kendi annesiyle benim annemin yanında bıktım artık eşimde işi gereği şehir dışında iyileştim ama şimdide eşim yok yanımda bnde sinirlendim neyi yapıp yapmayacagima bn karar veririm dedim ama bıktım artık kızla mesafe koyuyorum anlamıyor aramıyorum sormuyorum anlamıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım