sevdiğiniz adam değişmiyor.En ufak şeyde bağırma pozisyonuna geçiyor benim sevdiğim adam değişiyor mu?
Bence bu kısım büyük problem, karar vermiştik dediğinize göre önce kabul edilmiş nişanlı tarafından sonra ailesi istemedi diye vazgeçilmiş, doğru mudur?nişanlımla kirada oturmayalım deyip benim dairemde oturmaya karar vermiştik ev alana kadar, fakat daha sonra ailesi karşı çıktığını söyledi bu süreçte tabi ki tartışmalar meydana geldi kiraya çıkın bir kısmını biz karşılayacağız dediler.
O evde oturup kira verin atıyorum 900 tl ise kira 500 verin
Ev varken neden kiraya çıkıyor anlamadım ne güzel fırsat biriktir kendi evini al mis gibi...
Adam şimdiden dönek. 2 kere düşünün
Sizin daireniz değil mi?
Nolur ki otursanız?
Dominant bir aile bir kez daha düşünün vakit varken..
Ayrılın demiyorum...
Herşeye evet derseniz taviz verirsiniz..
Yönteme gerek yok. Önce kabul edip sonra vazgeçen insana güvenim yok. Bir süre gidişatı bakıp biraz daha tanımak istiyorum,malum nişanlılık anlaşma sürecidir de.Nikahıma 2 ay kaldı uzatmak istiyorum gerçekten ama bunu söylemenin yöntemini bulamadım
Yani ev varken kiraya çıkmanın bir mantığı varsa sana ve ailenize izah etseMalesef ben bunu ne ailesine ne kendısıne anlatamıyorum anlamıyorlar ailesine tersmiş delireceğim artık ben
Bence bu kısım büyük problem, karar vermiştik dediğinize göre önce kabul edilmiş nişanlı tarafından sonra ailesi istemedi diye vazgeçilmiş, doğru mudur?
Hazır ev varken niye biz karşılayacağız kiraya çıkın diye ısrar ediliyor, evlenince size rahat müdahale edebilmek için. Nişanlınız da ailesinin ağzına çok bakıyor demek ki kabul ettiğine göre, iyi düşünün.
Madem sizin evinizi istemiyorlar o zaman ev alsınlar oturun sizde. Kuru kuru konusmasinlar.
Kirayı kabul etsenizde onların kira yardımını kabul etmeyin kendiniz ödeyin bunu şart koşun, yoksa söz hakları olur evliliğinizde, bir ayakları sizin evinizde olur.Evet başta tamam hiçbir sorun yok dediler ama şimdi istemiyoruz dediler baya baskı yapmışlar nişanlım arada kaldım dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?