Ben gerizekalı mıyım ? Onursuz muyum az bakın

İçinde bulunduğunuz boşluğu aileniz veya yakın arkadaslarınızla giderin derim . Acele hareket etmek insanı yanlışa iter.

Onursuzlukla alakasi yok.Gerzekali da elbette degilsin.Ama cokca yazildigi gibi,fazlaca cesur ve temkinsiz gibisiniz.Fiziksel saldiriya ugrasaniz arabada,altindan kalkmaniz cok zor olurdu.Hem oglunuzun,hem kendinizin tekrar kurmaya calistiginiz hayatiniz,psikolojiniz mahvolurdu.Şansliyim deyin onünuze bakin bence.Bir de ,sanaldan tanisilan kisiler icin sehir degistirip yanina gitmek vs. cogu zaman hüsran olmustur.Engelleyin bu adami.Rutininize dönün.

Anlamadım fakat !....
Yine de hiç doğru hareketler degil siz hala resmi evlisiniz bu davayı tehlikeye sokar farkında mısınız?

hem boşluk, hem yalnızlık hissi o kadar zor ki.. ama bence bunu erkeklerde ya da başkasında arama ailende bile.
daldan dala sürüklenir yine sen huzursuz olursun.

Ablacım birinden kurtulmaya çalışırken başka bir dengesize yelken açmak neden...
Senin çocuğun var tanımadığın adamla seyahat etmek falan nasıl bir risk öldürüp atsa bir yerlere kim nerden bulacak seni çocuğuna kim bakacak
Az sakin ol internette okey oynayacaksan tek oyna niye sohbet Muhabbet olayına giriyorsun
Adamda hazır seni engellemişken niye illa belaya bulaşacağım diye kendini paralıyorsun
Kendin için değilse bile çocuğun için bir dur bir rahatla kendine aşk dışında başka bir meşgale bul ve şu adamı şutla

Okey denen oyunu hiç oynamadım, oradan nasıl tanisiliyor bilmiyorum ama adam daha ilk firsatta yakinlasmaya calismis ve ayrica çok saygisiz biri. Evli olabilir, katil, it, uğursuz olabilir, neler okuyoruz. kaldi ki davaniz sonuclanana kadar hala evlisiniz. Herseyi gectim, eşiniz uyanık bir adamsa bir şeyleri belgeler ve cocugunuzun velayetinden bile olabilirsiniz. Bir erkek için değer mi?

Ne garip konularınız var.daha boşanma yok çocuğunuz var ama hayatınıza birini sokma acelesi niye? Siz bir annesiniz ve bin kere düşünmeniz gerekiyor birşeyler yasamaya başlamadan.ama çok vurdumduymaz ,öngörüsüz davranıyorsunuz. Inş çok büyük sonucları olan yanlışlar yapmadan farkına varırsınız yaptıklarınızın.

Inşallah bence de babası alır.

Taşlayın diye açmadım hanımlar sakin ... beni reelde tanıyor musunuz? Çok abartmayın neyi ben çok görsem gelir başıma hepimiz için geçerli
Ben yeni yorum yapıyorum, taşlayan olduysa onlardan değilim ama, söylemeden duramadım; onursuz muyum gerizekalı mıyım diye soran sensin başlıkta?

Yapmayin sutten diliniz yanmiski bosanmaya karar vermissin.Dur bir dinlen kendine gel,neyin boslugunu yasiyorsun?ben esimle bosanacak raddede sorun yasarsam,erkek cinsini gormeye tahammulum olmaz eminim.Kafani toparla,planini yap,cocuguna nasil bir duzen kuracaksin onu dusun.zaman gecsin,duzenini kur mental olarak da yeni bir iliskiye hazirsan dusunursun sonrasini.sende henuz esinden bosanmamis bir kadinin iki gun de tanistigi bir adamla ten uyumunu sorgulamasini yadirgarsin eminim.

Ya tamam oyundan tanistin halka acik alanda bulustun bunlar olabilir de. Arabasina sabahlara kadar oturmak falan. Iyi cesaret adam sana zorla sahip olsa ne yapabileceksin? Kesip atsa?
Yapmayin arkadaslar boyle seyler. Caniniza yazik.

Işte gelip burada kocam şöyle yaptı, böyle etti diye yazıyorsunuz inanıyoruz biz de, ne yapalım? Ama adam bence sizden kurtuluyor. Daha ne oldun ya hemen 1 ay olmamış. Bir de bu " bosluktayim" lafına hastayım.
Insan su konuyu açmaya utanır. Bir de pohpohlanma mi bekliyorsunuz üyelerden konu açıp? Teselli mi istiyorsunuz?

Çocuğun velayetini babasına verin. Bu forumda sarimanolyam ve sizden gerekiyorsa devlet o çocukları almalı.

Bazıları bu forumu onay görme, pohpohlanma yeri olarak görüyor. Utanma falan da yok. Kadınım ben , nasıl olsa beni pispislarlar diyor.

Ben yeni yorum yapıyorum, taşlayan olduysa onlardan değilim ama, söylemeden duramadım; onursuz muyum gerizekalı mıyım diye soran sensin başlıkta?
Işte onu usulen yazmış. Pispislanmak istiyor. Pohpohlayip teselli edeceğiz, adamı taslayacagiz. Konu sahibi de arınıp bir sonraki adamla randevusuna/yazismasina geçecek huzur içinde.

Muhtemelen adam ıstedıgı sona ulasamadıgı ıcın kızgın.

Sana gelınce dava surecınde ılıskılerın olabılır, bu senı yasal olarak zorda bırakmaz. Dava acıldıgı surecte ıkı tarafında özel hayatı olusur. Ama bu yasadıgın sekılde olmasına gerek var mı dersen, bence yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…