Eşimi aradıSizi mi aradı oğlunu mu? Sizi aradiysa gidin sonra ben adım attım sorun onda der koz geçer eline.
Senide cagirdiysa gitAz önce kaynanam aradı eşimi iftara çağırdı ben gitmesem olur mu aramız iyi değil
Eee gitme zorunda misin . Eşinle konuşun anlaşın . Tek gidince onuda doldurmasınlar bu ihtimalde var bak ?Az önce kaynanam aradı eşimi iftara çağırdı ben gitmesem olur mu aramız iyi değil
Eşimi aradı iftara gelin demiş ben çağıracamda mı geleceksiniz demiş beni arayacakmışta yanlışlık olmuşEşini mi çağırdı
Sadece onu çağırdıysa gitme zaten
Giderdim o zamanEşimi aradı iftara gelin demiş ben çağıracamda mı geleceksiniz demiş beni arayacakmışta yanlışlık olmuş
Eşimi aradı sesleri duydum iftara gelin dedi işte adım geçti beni arayacakmışta yanlış aramış sonra dediki çağıracamda mı geleceksiniz dediOğluna
İftara Gelin mi dedi
İftara Gel mi dedi
Hangisi
Eşimde gitmemi istiyorGit mesafeli dur gel bence . Eşinizde kötü hissedebilir .
Gidin benceEşimi aradı sesleri duydum iftara gelin dedi işte adım geçti beni arayacakmışta yanlış aramış sonra dediki çağıracamda mı geleceksiniz dedi
Herkes dışardaSizin orada çıkma yasağı yok mu? Aynı apartmanda mısınız?
Değiliz zaten oraya gittiğimde yok hiç yasak var aynen bunu bahane etsinSizin orada çıkma yasağı yok mu? Aynı apartmanda mısınız?
İftara Gelin demişZaten eşini çağırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?