- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.130
- 798
Onuncu konunuz bu eş ailesi hakkında. Tek hayatınız onlar mı? Kitap okuyun bir işe girin unutun şu insanları artıkEşimi aradı iftara gelin demiş ben çağıracamda mı geleceksiniz demiş beni arayacakmışta yanlışlık olmuş
Kitap okuyun deme beğenmedim atıyorlar onaOnuncu konunuz bu eş ailesi hakkında. Tek hayatınız onlar mı? Kitap okuyun bir işe girin unutun şu insanları artık
Beğenmedimlere alışığımKitap okuyun deme beğenmedim atıyorlar ona
Senin benim gibilere yasak.Yeni Zelanda maskesiz günlere dönmüş.Bizim insanımızda bu kafa olduktan sonra değil 50000 vaka 100000 i de göreceğiz bu gidişle.Bu yasak bir bana mı :/
Ben Cumhur başkanı başbakanınızım. Ankara ayağını denk alsınYalnız iftara gitmekte çağırmakta yasak diye biliyorumYoksa C.başkanın koyduğu kurallar size işlemiyor mu? Kv yi kafaya takmadan önce kendinize bunu bi sorun??
Araba var bir desizin konularınız hep aynı. kaynanam beni istemiyor, istemiyor diye gitmiyorum, diğerleri hep orada.
kadın hep çağırsa bu sefer de kaynanam bizi sürekli çağırıyor, hiç rahat bırakmıyor.. vs vs olur eminim.
yani çağırılınca gidin, çağırılmayınca gitmeyin. çağırmak istiyorsanız çağırın, istemiyorsanız çağırmayın
bu kadar büyütüp, stratejiye gerek yok ki.
ha sizi aramış ha eşinizi aramış, kendi anneniz sizi çağırırken eşinizi mi arıyor ki? ne olmuş annesi oğlunu aramışsa.
bu kadar boş şeylere kafa yorup küçük hesaplar yapmayın artık rica ediyorum
Sus kızBen Cumhur başkanı başbakanınızım. Ankara ayağını denk alsın
+aile apartmanında oturmuyor, başka yerden ev almışlar borç ödüyor.Araba var bir de
Ama kv yardım etmiyor+aile apartmanında oturmuyor, başka yerden ev almışlar borç ödüyor.
Muhteşem bir açıklama , keşke tüm erkekler bunu beynine kazısaEşlerden birinin, kendi ailesiyle görüşmeye zorlaması kusurdur ve boşanma sebebidir.
Yargıtay, eşini annesiyle görüşmeye zorlayan kocayı ağır kusurlu buldu. ( google haberlerden gayet kolay ulaşılacak bir bilgi)
Aynı şekilde kadın da erkeği ailesiyle görüşmeye zorlarsa kusurdur.
Ha olur mu canım öyle diyenler olacaktır.
Fakat zorlanarak yapılan herşey içe atılır ve daha sonra psikolojik rahatsızlık yapar
Yani en ufak istenmeden yapılan yada içe atılan nir söz yıllarca içe atılıp
Sonucunda sindirememeye sebep olduğu için ayrılığa sebep olur.
Ayrılmamak için boyun eğmek değik aksine istenmeyen herşeye yok istemiyorum demeniz gerekir yoksa 1 dakikalık reddemediğiniz olay yıllar sonra çığ gibi içinizde büyüyerek size geri döner.
Kesin geline yardım etmeyip evine koltuk almıştır. Aldıysa çekeceği çilesi çok daha. Dilinden kurtulamazAma kv yardım etmiyor
Taze gelin varken KV düşer mi koltuk takımı almak. Resmen kıskançlıkKesin geline yardım etmeyip evine koltuk almıştır. Aldıysa çekeceği çilesi çok daha. Dilinden kurtulamaz
En çok yanında durup 7/24 hizmet eden, düşüncesiz kocası yüzünden 5 çocuk doğuran gelinini seviyormuş, ona çok vericiymiş. Bu da var.Kesin geline yardım etmeyip evine koltuk almıştır. Aldıysa çekeceği çilesi çok daha. Dilinden kurtulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?