Ben gitmesem..

Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..

Gitmek istemiyorsan gitme, eşinle aranda problem olmazsa eğer

Haseki sultanın gözdesi olmak istiyorsanız, totosundan ayrılmayın.
Gelinin böylesi makbuldur.

Seni arayıp gel demedigi icin gitmek istemiyorsun yani doğru mu anladim?
Oğlunu aramayıp seni arasa kesin gidecektin yani

15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için..
kadın sizin gelmenizi istemiyor, siz de hala düşünüyorsunuz gitsem mi gitmesem mi diye.

yani inanılmazsınız,oraya gitmemenizin sebebi sizin rahatsız olup gitmek istemeyişiniz değil de,kayınvalidenin sizi istememesi resmen.

bana böyle yarım ağız konuşup burun kıvıran birine asla ama asla gitmezdim. net.

Sizin orada çıkma yasağı yok mu? Aynı apartmanda mısınız?
harika yere parmak bastınız vallahi!

gerçekten bu sıralar kafam bozuk zaten sabrımın sınırlarındayım, açık adresi bilsem gerçekten ihbar ederdim!

bu konu vesilesiyle genele seslenmek istiyorum : ''artık bıktık,yasak var,evinizde oturun,iftara gitmeyin,evde kalın,evde kalın,evde kalın!! biz bu haldeyken hala ev ziyareti yapıp gezen kimseye hakkımı helal etmiyorum, diğer sağlıkçı arkadaşlarımın da edeceğini hiç zannetmiyorum!'' ne olur biraz insaf edin artık!

Bence vakalar kv ler yüzünden azalmaz 😅 ille darlayacaklar gelin diye..
Kayınvalidelere bilenmek için bir sebep daha mı diyorsunuz 😂

Şaka bir yana belli bir yaş üstüne bazı şeyleri anlatmak daha zordur, çocuklar gidip gelmeyecek. Biz öyle yapıyoruz en azından.

Kadın gelin demiş , daha ne diyecekti ??? Miray kızım ayakların ağrımazsa , etin erimezse , adımın inci dökmezse gelir misin bizim eve ? Ben size yemek yapayım beraber yiyelim mi deseydi?
Ben eskiden arkadaşımı iftara davet ederken gelin diyordum ve ailecek geliyorlardı . Yalnız buradaki ayrıntıyı farkedenler kimler bakayım 😘
Muhtemelen size borç öderken yardım etmiyorlar diye trip atıyorsunuz ya da az yardım ettiler diye ama yanlış tavrınız . Hem bir geliniyle anlaşıyorsa çok zor bir kişilikte değildir diye düşünüyorum. İlişkileri güçlendiren şey paylaşımlardır , Yaşanmışlıklardır.
Uzak duruyorsanız gönülden de Irak olmayı kabulleneceksiniz .

Kadın gelin demiş , daha ne diyecekti ??? Miray kızım ayakların ağrımazsa , etin erimezse , adımın inci dökmezse gelir misin bizim eve ? Ben size yemek yapayım beraber yiyelim mi deseydi?
Ben eskiden arkadaşımı iftara davet ederken gelin diyordum ve ailecek geliyorlardı . Yalnız buradaki ayrıntıyı farkedenler kimler bakayım 😘
Muhtemelen size borç öderken yardım etmiyorlar diye trip atıyorsunuz ya da az yardım ettiler diye ama yanlış tavrınız . Hem bir geliniyle anlaşıyorsa çok zor bir kişilikte değildir diye düşünüyorum. İlişkileri güçlendiren şey paylaşımlardır , Yaşanmışlıklardır.
Uzak duruyorsanız gönülden de Irak olmayı kabulleneceksiniz .
Borçlarını ödemelerine aksine kadın yardım ediyor.

Değiliz zaten oraya gittiğimde yok hiç yasak var aynen bunu bahane etsin
valla hiç kusura bakmayın ama gitmek istememenizin sebebi kesinlikle yasak veya pandemi değil.

hala yasakları bahane etsin diyorsunuz.

gitmeyin hanımefendi,YASAK VAR diye gitmeyin, virüs var diye gitmeyin. bahane etmenize gerek yok, durum ortada zaten.

salgın hastalık var,daha ötesi var mı???

Haseki sultanın gözdesi olmak istiyorsanız, totosundan ayrılmayın.
Gelinin böylesi makbuldur.
Ayrılmamak istiyor zaten ama onu içine alan kim? Oğlu ayrı eve çıktı ayrı boy çekti diye tepkili o da oğluna. Konu sahibi kim? Oğlunun karısı. Soğuklar bana diyor da soğukluğun sebebi bu. Bunu ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.

Eşimi aradı sesleri duydum iftara gelin dedi işte adım geçti beni arayacakmışta yanlış aramış sonra dediki çağıracamda mı geleceksiniz dedi
Bende yanlış cümleye takıldım.Cagiricamda mi geleceksiniz değil ben çağırınca mi geleceksiniz doğrusu....Her mesajda görünce gözüme battı düzeltmek istedim.Cagirdiysa gidin tabi iftara.

Çalışma işini askıya almış herhalde biraz zaman sonrası yine baslar, iş arıyorum kayıvalidem çocuğuma bakar mı diye sormaya.
Bı zahmet çalışsın borçlarımız var dıyıp yakınıp üstüne daha fazlasını bekliyordu halbuki eşine yardım etmek kv den önce kendine düşüyor. Çalışmayıp aksine kadın onların borçlarına yardım ederken üstüne oturmadığı evin kirasınıda istiyordu. Hem gidip gelmek istemiyor sevmiyor hemde ayırıyorlar çağırmıyorlar diyor. Ben bu kafaları çözemiyorum kadın kızıyla akrabasına gıdıyor benı nıye götürmediler oluyor. Yahu niye götürsün her yere çanta mısın? Ama normal konu sahibi sağ olsun komşusu kendine selam verdi diye çocuğunun doğum gününe davet bekledi edilmeyince kendisine takan biriydi 🙄

Back
X