- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.379
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..
Sizin aileniz çağırırken eşinizi mi arayıp çağırıyor?Gerçekten bahane değil oğlunu değilde beni arasa ne olurdu biliyor kırılacağımı
Halbuki borçlarını ödemelerinde kv yardım ediyor işe bak ayrımcılık yapıyorBorç ödemenizle konunun ne alakası var anlayamadım ?
kadın sizin gelmenizi istemiyor, siz de hala düşünüyorsunuz gitsem mi gitmesem mi diye.15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için..
harika yere parmak bastınız vallahi!Sizin orada çıkma yasağı yok mu? Aynı apartmanda mısınız?
Kayınvalidelere bilenmek için bir sebep daha mı diyorsunuzBence vakalar kv ler yüzünden azalmazille darlayacaklar gelin diye..
Borçlarını ödemelerine aksine kadın yardım ediyor.Kadın gelin demiş , daha ne diyecekti ??? Miray kızım ayakların ağrımazsa , etin erimezse , adımın inci dökmezse gelir misin bizim eve ? Ben size yemek yapayım beraber yiyelim mi deseydi?
Ben eskiden arkadaşımı iftara davet ederken gelin diyordum ve ailecek geliyorlardı . Yalnız buradaki ayrıntıyı farkedenler kimler bakayım
Muhtemelen size borç öderken yardım etmiyorlar diye trip atıyorsunuz ya da az yardım ettiler diye ama yanlış tavrınız . Hem bir geliniyle anlaşıyorsa çok zor bir kişilikte değildir diye düşünüyorum. İlişkileri güçlendiren şey paylaşımlardır , Yaşanmışlıklardır.
Uzak duruyorsanız gönülden de Irak olmayı kabulleneceksiniz .
valla hiç kusura bakmayın ama gitmek istememenizin sebebi kesinlikle yasak veya pandemi değil.Değiliz zaten oraya gittiğimde yok hiç yasak var aynen bunu bahane etsin
Çalışma işini askıya almış herhalde biraz zaman sonra yine başlar, iş arıyorum kayınvalidem çocuğuma bakar mı diye sormaya.Borçlarını ödemelerine aksine kadın yardım ediyor.
Ayrılmamak istiyor zaten ama onu içine alan kim? Oğlu ayrı eve çıktı ayrı boy çekti diye tepkili o da oğluna. Konu sahibi kim? Oğlunun karısı. Soğuklar bana diyor da soğukluğun sebebi bu. Bunu ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.Haseki sultanın gözdesi olmak istiyorsanız, totosundan ayrılmayın.
Gelinin böylesi makbuldur.
Bende yanlış cümleye takıldım.Cagiricamda mi geleceksiniz değil ben çağırınca mi geleceksiniz doğrusu....Her mesajda görünce gözüme battı düzeltmek istedim.Cagirdiysa gidin tabi iftara.Eşimi aradı sesleri duydum iftara gelin dedi işte adım geçti beni arayacakmışta yanlış aramış sonra dediki çağıracamda mı geleceksiniz dedi
Bı zahmet çalışsın borçlarımız var dıyıp yakınıp üstüne daha fazlasını bekliyordu halbuki eşine yardım etmek kv den önce kendine düşüyor. Çalışmayıp aksine kadın onların borçlarına yardım ederken üstüne oturmadığı evin kirasınıda istiyordu. Hem gidip gelmek istemiyor sevmiyor hemde ayırıyorlar çağırmıyorlar diyor. Ben bu kafaları çözemiyorum kadın kızıyla akrabasına gıdıyor benı nıye götürmediler oluyor. Yahu niye götürsün her yere çanta mısın? Ama normal konu sahibi sağ olsun komşusu kendine selam verdi diye çocuğunun doğum gününe davet bekledi edilmeyince kendisine takan biriydiÇalışma işini askıya almış herhalde biraz zaman sonrası yine baslar, iş arıyorum kayıvalidem çocuğuma bakar mı diye sormaya.