• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Geçen hafta bir arkadaşım eşinin ailesiyle iftarda buluştu.
O kadar söyledim toplanmayın, gitmeyin diye.
Sonuç o akşam toplanan 14 kişinin hepsi covid.
Görümce pozitifmiş farkında değil hepsine bulaştırdı.
Kp’in durumu ağır hastaneye kaldırıldı.

Biz iflah olmayız artık bundan eminim.
Vaka sayısı 60000’lerde, millet halâ iftar derdinde.
Sizin derdiniz de kv iftara çağırdı, gitsem mi?
Koşa koşa gidin aman geç kalmayın.

Halbuki siz görücü usulü evlenmiştiniz, kayınvalideniz beğenmişti sizi. Şimdi de böyle yapıyor Allah Allah çok ilginç. Anlattıklarınızdan yola çıkarak konuşuyoruz, sizin yalancınızız.
Kayınvalidem genel itibari ile değişik bir insan tamam bende dört dörtlük değilim ama nişanda sonra inanılmaz değişen bir kadın ve bunu herkes biliyor huyunu karakterini

Ayrılmamak istiyor zaten ama onu içine alan kim? Oğlu ayrı eve çıktı ayrı boy çekti diye tepkili o da oğluna. Konu sahibi kim? Oğlunun karısı. Soğuklar bana diyor da soğukluğun sebebi bu. Bunu ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.

O zaman şansını kaybetmiş, gitsin kocasına trip atsın. :D

Bu yasak bir bana mı :/
Aynısını yazacaktım siz zaten yazmışsınız.
Bir seneden fazladır anladım ki yasaklar sadece duyarlı olanlara var.
Polis aileleri, anaları babaları , çoluğu çocuğu tamamen dışarda, birbirlerine asla bir şey demiyorlar.
Polis komşum var, başka ilde çalışıyor ama haftasonları tenha oluyor diye burda aile boyu gezmeye çıkıyorlar.
Babasıyla 20 yıldır görüşmeyen arkadaşım sırf babası polis diye Ankarada fink atıyor.
Uyduruk yerel gazetelerde , radyolarda çalışanlar basın kartları olduğu için yine aile boyu gece gündüz dışarda. Bu serbest dolaşım hakkı sadece çalışanlara değil mi aileler nasıl dahil oluyor bu işe?
Ben de pazar günü yumurta bitmiş markete gitsem nasıl olur diye kara kara düşünüyorum.

Kayınvalidem genel itibari ile değişik bir insan tamam bende dört dörtlük değilim ama nişanda sonra inanılmaz değişen bir kadın ve bunu herkes biliyor huyunu karakterini
Anlatmadığınız birşeyler var. Bu kadın bayıla bayıla sizi seçip hopp yüzük takılınca soğumaz. Hayatın olağan akışına aykırı.

Anlatmadığınız birşeyler var. Bu kadın bayıla bayıla sizi seçip hopp yüzük takılınca soğumaz. Hayatın olağan akışına aykırı.
Gerçekten tamda böyle oldu biz bile şaşırdık hatta eşim benimle ilgilenmeye Başlayınca 180 derece döndü.. Ailem bile şaşırdı

Neden bu kadar önyargılısınız? Niye rol yapıyor diyorsunuz anlamadım yani aranızda ne yaşandı sorun ne yoksa sizin kuruntunuz mu? Aynı apartmanda oturduğu geliniyle kızıyla hergün yemek yiyor olmaları sizi neden rahatsız ediyor? Sizi de çağırmış tabii ki ama siz o kadar mesafeli arayıp sormuyor soğuksunuz eşinizi aramış sadece iftar daveti bu tek eşinizi yollamak olmaz ortada elle tutulur bir sorun da yok

Neden bu kadar önyargılısınız? Niye rol yapıyor diyorsunuz anlamadım yani aranızda ne yaşandı sorun ne yoksa sizin kuruntunuz mu? Aynı apartmanda oturduğu geliniyle kızıyla hergün yemek yiyor olmaları sizi neden rahatsız ediyor? Sizi de çağırmış tabii ki ama siz o kadar mesafeli arayıp sormuyor soğuksunuz eşinizi aramış sadece iftar daveti bu tek eşinizi yollamak olmaz ortada elle tutulur bir sorun da yok
Aslında çok şey var hiç bir zaman beni gelin yerine koymadı.. Herkes seviyor çevremde o istemiyor ve hissediyorum ama bu n eşimin hatrına gidicem

Polis aileleri, anaları babaları , çoluğu çocuğu tamamen dışarda, birbirlerine asla bir şey demiyorlar.
Polis komşum var, başka ilde çalışıyor ama haftasonları tenha oluyor diye burda aile boyu gezmeye çıkıyorlar.
Babasıyla 20 yıldır görüşmeyen arkadaşım sırf babası polis diye Ankarada fink atıyor.
Uyduruk yerel gazetelerde , radyolarda çalışanlar basın kartları olduğu için yine aile boyu gece gündüz dışarda. Bu serbest dolaşım hakkı sadece çalışanlara değil mi aileler nasıl dahil oluyor bu işe?
Ben de pazar günü yumurta bitmiş markete gitsem nasıl olur diye kara kara düşünüyorum.
Çok bunaldım gerçekten. Ya keşke bu covid dikkat edenlere bulasmasaydi. O zaman ne halleri varsa görsünler derdim. Cidden o kadar rahatlar ki, iftar daveti, şu bu.. bıktım ya hay sizin davetinize diye sayasim var artık. Dikkat etmedikçe süreç uzuyor, süreç uzadıkça bir sürü insan mağdur oluyor. Yasak var mı yok mu belli değil ki. Misafircilik oyanayanlar, ara sokakta dolaşanlar.. Olan benim/sizin gibi dikkat edenlere oluyor sadece.

Bence boş yere sorun çıkartmaya çalışıyorsunuz. Protokol kuralı mı davet ederken sizin aramanız.😁 Oğlunu aramasından daha doğal ne olabilir. Biz de gidip geleceğimize eşim ve annesi konuşup haber verirler. Eltiniz ve görümcenizin her gün orda yemek yemesini kıskandıysanız siz de gidin hergun. Kapidan kovacak hali yok oğlu ve gelini.. ama lütfen giderseniz çocukluk yapıp orda surat asıp insanların keyfini kaçırmayın.

Bazı gelinler kendi kendine bi triplere giriyor bazen.. Müge anlı harici önceki konularınızı bilmiyorum ama bana sanki sizde öyle gibisiniz geliyor..

Eşinizi aramış olması sadece onu davet ettiği anlamına gelmez.. Eğer öyle olsaydı "ben çağırınca mı geleceksiniz zaten" demezdi.. Çoğul yüklem kullanmazdı..

Sizin oralarda yasak ve korona yoksa gidin iftara..🥴 Neden gitmeyeceksiniz ki..

Ben niye görüşmek istemediğinizi anlamadım.
Bu kadar sert olmalı mısınız gerçekten.
Ayrıca davet edilmişsiniz, ayıp gitmemek, düşmanlık yok arada nihayetinde.

Bizim apartmanda da sağlıkçı aile yasaklar dahil misafirliğe gitmekte, misafir ağırlamakta.
Bu sefer ben de yasak önemsemiyorum yalnız.
Herkes dışarda denetleme kafalarına göre, yasak koyanlar ne kadarını evde tutsak kâr dediler demek ki.
Kimseyle görüşmüyoruz normalde, millet bu haldeyken haftasonu eve kapanmaya gerek görmüyorum, çocuklarla yürüyüş yapıyoruz.
Buna vicdan yapamayacağım.

Back
X