Ben güçlüydüm ne olduuu :(

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.069
5.238
723
Kızlar biliyorsunuz konumu 16 temmuzda boşanıyorum eşim aldattı demiştim size ama acelemi karar verdim şimdi bilemedim dün akşam geldi konuşmak istedi konuşacak birşeyimiz yok dedim neyse sonunda tamam dedim 10 dk ama dedim geldi ve beni kesinlikle aldatmadığını çok acele karar verdiğimi söyledi ben arabada saç tokası bulmuştum ve bundan sonra zaten aldatıyosun demiştim. o gün arabayı arkadaşıma verdim onlardan kalmış dedi sabah arabaya bakmadım bile dedi inanmıyorum sana dedim ona tamam peki ya babama söylediklerin dedim babamlada kavga ettiler alkollü geldi babam ona küfür etti o ona etti filan tabi ortalık karıştı ben dedim babamın basını önüne eğip gelemem sana dedim gelip babamı ikna edersen özür diler yalvarırsan olur ama ben kendiliğimden gelemem dedim geliceksin ben ettim siz etmeyin diceksin dedim diyemem dedi ettiği küfür aklımdan çıkmıyor dedi iyi de dedim seninde bana söylediklerin benim aklımdan çıkmıyor istemiyorum dedin bana ben bunu 1 ay dinledim sonrasında zaten bu kararı verdim dedim çok değiştiğini söylüyor 15 gün içersinde nasıl değiştin böyle dedim inanmıyorum bir insan 15 günde değişemez dedim yaşayıp görelim o zaman izin ver dedi bak dedim şurda davamıza az bir süre kaldı bu süre içersinde zaten anlayamam ama dönersem sana da tekrar yaşayacaklarımdan korkuyorum bir daha aynı şey olursa ne yapıcam ben ? ve olay çok büyüdü artık herkes senden boşanacağımı seni istemediğimi biliyor insanlara ne derim ben ne söylerim ?

önceki konuna da baktım da biraz birkaç kez aldattığından bahsetmişsin emin bir şekilde bir de "seni istemiyorum seni sevmiyorum dediği halde 1 ay mücadele ettim kimseye birşey söylemedim.. ama tabiki herkesin bir sabrı bir sınırı var en sonunda dayanamayıp herşeyimi alıp gittim annemlere" demişsinn. Aldatmak konusu arabada toka bulman sanırım ve emin değilsin anladığım kadarıyla

Daha önce neden kendisini bu kadar ısrarlı bir şekilde müdafa etmemiş?
Neden şimdi? Neden boşanma arifesindeyken?

Küfür etmesi zaten affedilemez.Onbeş gün içinde aklı başına geldiyse değişmiş olabilir.Ama sizi kazanmak için yalan söylüyor da olabilir.Eşinizi siz tanıyorsunuz sonuçta.

Daha öncesinde de görüşmek istedi ama ben kabul etmedim telefon hattımı da değiştirdim karşıma çıkmamasını onu istemediğimi söyledim dün iş yerime gelip söyleyince artık bende dayanamadım heralde bilmiyorumki kızlar alt üst oldum şuanda nerdee istemiyorum diyen mervee nerde şimdiki mervee... evet çokda emin değildim yani şöyleki nerden gelicek o saç tokası elbet arabaya kız bindi ve aldattı beni diyerek gittim annemlere de kesin kararlı olduğumu kafamda bitirdiğimi söyledim annem gelirsen dönme kızım ama beklicem sabredicem dersende bekle ben sana bişey diyemem dedi hayır anne bitti dedim şimdi tekrar gidipte asla ben vazgeçtim diyemem ki ailemle de kavgalı sadece benimle olsa neyse benim kalbim dayanmaz affederim ama ya ailem ? bana istemiyorum dediğini bildikleri halde gönderirlermi kıyabilirlermi kızlarına onlarada hak veriyorum aslında görüşesiye kadar hiç birşey yoktu çokda mutluydum..

canım boşan yada boşanma diyemem ama şunu söyleyebilirim. duruşma gunune avukatın varsa avukatın yoksa sen mazeret bildirip katılma. araya adli tatil gireceğinden buyuk ihtimalle duruşma eylül sonuna kalır. o gune kadar bi ölç biç tart bakalım nasıl gidiyor. baktın olmuyo davaya devam edersin

madem emin değildin neden bu kadar acele ettin..

eğer emin olmadığın..basit bir toka yüzünden yuvanızı bozduysan...aslında söylenecek pek bir sözde yok..

ama işin bide eşin tarafından olan kısmı var..o kısımdan bakıldığı zaman, gerçekten hatalı olmasa o kadar hakarete

maruz kalıp bidaha geri adım atması inan şaşırtıcı.

demekki hatası var ve geri dönüp günah çıkarmak istiyor...

Bir tek seni değil kimseyi gözüm görmüyodu benim ne haldeydim bilmiyorum diyor çoğu yaşadıklarımızı inan hatırlamıyorum bile dedi.. bundan 1 ay önce pişman olsaydın şimdi evimizde olurduk dedim bende.. biliyorum ama kalbimden gelerek söylemedim arkadaş çevrem beni bitirdi dedi onların itmesiyle ben böyle oldum dedi hepsini hayatımdan çıkarttım herşeye sil baştan başlamak istiyorum dedi barışalım seninle tatile gidelim dedi babamla konuşmadan gelemem dedim onunla konuşmalısın dedim benim babamda çok sinirlidir karşısına geçince eminim çok ağır konuşacak.. şuan o cesareti bulamıyorum ama konuşucam dedi bi kaç gün bekle lütfen dedi baban bana birşey dediğinde ona cevap vrmekten korkarım onun için gelemiyrum dedi beni istiyorsan gelirsin dedim bende.. ya ben nasıl böyle bir anda değiştim anlayamıyorum kendimi tanıyamıyorum

bazen sinir anında söylenen gerçeği yansıtmaz aslında böyle de düşünebilirsin. ama aldatma meselesi muallakta kalmış sanırım. 15 günde nasıl değişir diyorsun da işin ciddiye bindiğini anladığından kafasına son anda da dank etmiş olabilir. senin yerinde olsam biraz zaman veririm kendime. insanın yuvasından vazgeçmesi kolay değil bu senin güçsüz bir kadın olduğunu göstermez. içine nasıl siniyorsa öyle yap, eğer içinde en ufak bir endişe eksiklik bile hissediyosan ne eşinin ne eşinin ailesinin ne de kendi ailenin seni etkilemesine izin verme.

Evet en iyisi öyle yapmak sanırım duruşmaya katılmamak.. Avukatım yok onu çağırdım ben adliyeye anlaşmalı dilekçe verdim. Ahh babamm barışırsan sil beni dedi bana o duruşmanın olduğu gün ben yeniden doğucam dedi... ne yapıcam şimdi ben nasıl gitmiyorum diycem o adama

babanın bu kadar tepkili olmasının sebebi nedir gördüğü bildiği birşeyler mi var ? anladığım kadsrıyla baban eşine küfür etmiş eşin babana değil. öyle mi ?

tabi babanızı mutlaka yumuşatmalısınız. çünkü çirkin şeyler yaşanmış malesef
bu arada duruşmaya mazaret dilekçesi vermeden katılmamazlık etmeyin sakın dava düşer ona göre

babanın bu kadar tepkili olmasının sebebi nedir gördüğü bildiği birşeyler mi var ? anladığım kadsrıyla baban eşine küfür etmiş eşin babana değil. öyle mi ?

Evet ilk önce babam eşime küfüt etti.. işte kızıma sen bunları nasıl yaşatırsın diye nasıl benim kızımı üzdün onu nasıl aldattın diye ama eşimde aşağı kalmadı o da aynısını babama yaptı..
tabi babanızı mutlaka yumuşatmalısınız. çünkü çirkin şeyler yaşanmış malesef
bu arada duruşmaya mazaret dilekçesi vermeden katılmamazlık etmeyin sakın dava düşer ona göre

Nasıl yumuşar bilmiyorum öyle sinirlidirki çünkü... nasıl yani mazaret dilekçesi vermezsem ilk duruşma ama neden düşsünki..

hmm bunu okumamışım sanırım. sinirler çok gergin şu anda sen bir süre zaman ver kendine de evliliğine de madem aldatılma olayından emin falan değilsin. baban da seni koruma içgüdüsüyle ters davranmıştır çok şanslısın sana böyle sahip çıkan bir baban olduğu için. bu yüzden babanı da kırmadan düşüncelerini anlatırsın ama önce kendin karar vermen lazım bunun için de acele etme biraz zaman ver kendine, bir yatışsın ortalık hem de salim kafayla düşünmüş olursun hem de eşin öyle bir iki çağırmayla geri dönecek kadar herşeyi sildiğini affettiğini falan sanmaz böylece.

sibele katılıyorum.duruşmaya katılmayın,ertelensin,koca bir yaz var önünüzde.o arada bir yandan babayı yumuşatın,eşinize de düşüneceğim deyin ki iyice burnu sürtsün bu arada ailenizin evinde kalın tabi.aileniz yumuşayınca eşinizde de bir ışık görürseniz dönersiniz.

Eğer birkaç defa bu aldatma durumu ile karşı karşıya kaldıysanız bence bunun sonu yok gibi duruyor siz affettikçe yine aynı şeyleri yapacak. Bilmiyorum ama babanızda sizin arkanızdayken iyi düşünün bu durumu. eğer eşinizle barışırsanız babanız beni sil demiş galiba eğer bir daha eşinizle böyle bi durumunuz olursa bu sefer babnız da yanınızda olmayabilir.

canım davayı açan sensen duruşmanın olduğu gün gitmezsen davan düşer. mahkemeye birgun once dilekçe yazıp ver "mazeretimden dolayı yarınki duruşmaya katılamayacağım duruşma gununun tarafıma tebliğ edilemsini talep ederim" yaz. posta pulu ver yeni duruşma gununu sana tebliğ etsinler. bunu yapmazsan yani mazaret bildirmeden duruşmaya katılmazsan dosyan kapanır sonra bide yenilemekle uğraşmak zorunda kalırsın.

Canım anlaşmalı olarak açıldı dava.. biraz beklemek heralde davayıda ileri tarihe atmak.. en azından pişman olacağım birşey olmasın boşanacaksam yine boşanayım ama erkenmi oldu diyorum işte.. annemle konuştum ona anlattım hepimiz evimizde sorunlar yaşıyoruz aldatmadğına inanıyorsan eğer konuşuruz babanla ama o da gelicek dedi.. eşime bunu söylediğim zaman şuan hazır değilim baban çok ters konusacak biliyorum buna dayanamayabilirim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…