- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.957
- 448
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
kızlar biliyorsunuz konumu 16 temmuzda boşanıyorum eşim aldattı demiştim size ama acelemi karar verdim şimdi bilemedim dün akşam geldi konuşmak istedi konuşacak birşeyimiz yok dedim neyse sonunda tamam dedim 10 dk ama dedim geldi ve beni kesinlikle aldatmadığını çok acele karar verdiğimi söyledi ben arabada saç tokası bulmuştum ve bundan sonra zaten aldatıyosun demiştim. O gün arabayı arkadaşıma verdim onlardan kalmış dedi sabah arabaya bakmadım bile dedi inanmıyorum sana dedim ona tamam peki ya babama söylediklerin dedim babamlada kavga ettiler alkollü geldi babam ona küfür etti o ona etti filan tabi ortalık karıştı ben dedim babamın basını önüne eğip gelemem sana dedim gelip babamı ikna edersen özür diler yalvarırsan olur ama ben kendiliğimden gelemem dedim geliceksin ben ettim siz etmeyin diceksin dedim diyemem dedi ettiği küfür aklımdan çıkmıyor dedi iyi de dedim seninde bana söylediklerin benim aklımdan çıkmıyor istemiyorum dedin bana ben bunu 1 ay dinledim sonrasında zaten bu kararı verdim dedim çok değiştiğini söylüyor 15 gün içersinde nasıl değiştin böyle dedim inanmıyorum bir insan 15 günde değişemez dedim yaşayıp görelim o zaman izin ver dedi bak dedim şurda davamıza az bir süre kaldı bu süre içersinde zaten anlayamam ama dönersem sana da tekrar yaşayacaklarımdan korkuyorum bir daha aynı şey olursa ne yapıcam ben ? Ve olay çok büyüdü artık herkes senden boşanacağımı seni istemediğimi biliyor insanlara ne derim ben ne söylerim ?
duruşma yaklaştıkça kaybedecekleri şeyler -ki bunlar manevi şeyler değil- akıllarına gelip ne hikmetse değişiyor bu erkeklerin hepsi
bizzat arkadaşımın başına geldi
çocuğu da olan evli adam gidip başkasıyla bildiğin davullu zurnalı nişan yapan adam duruşmaya 1 ay kala karısını konuşacaz sadece diye kandırıp otele götürüp sonunda kandırıp beraber olup bir ay sonraki mahkemeye de o otelin faturasını verdi delil olarak
ve bu adamı kızın ailesi evine aldı iş kurdu araba aldı çocuğunu özel kreşlere gönderdi her türlü masrafını karşıladı
ama yaramadı
yaramaz çünkü erkeklere
çok uç bir erkek moralini bozmak istemem ama her ihtimali düşünmelisin
canım gel gıtler yaşaman cok normal kolaymı bınbır emekle kurup bır cırpıda dagıtmak,
arkadaslarla aynı fıkırdeyım bıraz zaman ver duşun ıyıce
nasıl degışmıs 15 gun ıcınde onuda anlamadımya neyse..
böyle bosanırsan ıcınde hep acaba bı daha deneseydım mutlu olabılrdık belkıler vs ler dolancak
duruşma yaklaştıkça kaybedecekleri şeyler -ki bunlar manevi şeyler değil- akıllarına gelip ne hikmetse değişiyor bu erkeklerin hepsi
bizzat arkadaşımın başına geldi
çocuğu da olan evli adam gidip başkasıyla bildiğin davullu zurnalı nişan yapan adam duruşmaya 1 ay kala karısını konuşacaz sadece diye kandırıp otele götürüp sonunda kandırıp beraber olup bir ay sonraki mahkemeye de o otelin faturasını verdi delil olarak
ve bu adamı kızın ailesi evine aldı iş kurdu araba aldı çocuğunu özel kreşlere gönderdi her türlü masrafını karşıladı
ama yaramadı
yaramaz çünkü erkeklere
çok uç bir erkek moralini bozmak istemem ama her ihtimali düşünmelisin
canım gel gıtler yaşaman cok normal kolaymı bınbır emekle kurup bır cırpıda dagıtmak,
arkadaslarla aynı fıkırdeyım bıraz zaman ver duşun ıyıce
nasıl degışmıs 15 gun ıcınde onuda anlamadımya neyse..
böyle bosanırsan ıcınde hep acaba bı daha deneseydım mutlu olabılrdık belkıler vs ler dolancak
Bence hiç muhattap olmayarak, seni etkilemesine izin verme.
Bir süre kendi iç sesini dinle.
Onu özleyecek misin?
Hala sevdigine emin olacak mısın?
Yoksa sana yaşattıklarından dolayı nefret mi edeceksin?
Eşin ve babanın seni yönlendirmesinden ziyade, senin bu konudaki düşüncelerin önemli.
yok canım gitmem zaten tatile.. O barışalım gidelim diyor zaten.. acele ettim sanırım en azından 1 celse de olsa uzatmak galiba davayı.. mazaret dilekçesini nereye vermem gerekiyor peki aile mahkemesine mi yine ?
bir kağıda elle de yazabilirsin. mahkemenin başlığını at. örnek yazayım sana bak
.... AİLE MAHKEMESİNEESASNO:2012/ ....
Yukarıda esas numarasını belirttiğim davanın davacısıyım. ... tarihli duruşmaya mazeretim sebebi ile katılamayacağım. Mazeretimin kabulünü ve bir sonraki duruşma tarihinin tarafıma tebliğini arz ederim.TARİH AT MUTLAKA
ad soyad imza
bunu mahkeme kalemine götür. sana yardımcı olurlar zaten
sadece bır toka gorerek mı aldattıgını dusundun yoksa genel oalrak suphe ettıgın seyler oldumu,ne bılıyım telefonuna sıfre koyar,eve gec gelır fılan?
bır de esın yapmadıysa neden anlasmalı bosanmayı ılk basta kabul etmıs?
sen esının yaptıgından emın degılsen,bıraz daha dusun ama ayrıca esın senı evmedıgını soylemıs sana.onları neden soylemıs?
bence bosanma tarıhı ertelenıyormu bılmıyorum,adlı tatılden sonraya cekın bosanma tarıhını ve donem ıcınde kafanızı dınleyın arkadasım,konusmanız gerekıyorsa konusun taslar oturur yerıne sorunlar cozulur ama esının aldattıgına tam emın degılsen sonradan uzulme derım arkadasım.
Evet söyledikleri beni etkilemedi desem yalan olur benim onunla anlaşamadığım çok fazla bir konu yok sadece aldattığını düşünüp hemen açtım davamı yoksa ben ufak sorunlardan evliliğini bitirecek biri değilim ama aldatmayıda asla kaldıracak biri değilim.. söylediğine göre aldatmadım diyor ağlıyor.. evde çoraplarını unutmuşsun deyip cebinden çorabımı çıkartıyor:) bilemiyorum kafam öyle dolukii güvenmek istiyorum sonuna kadar ona... ve tabi sonrasındaki sorunda babam.. çook sinirli ona karşı öyle bir nefret varki içinde boşanacaksın diyorda baska birşey demiyor sakın gelip seni ikna etmeyekalkar gitmiceksin demişti bana.. ama tabi benim sözlerimde önemli baba gidermiyim sen ne diyosun sen beni silsende gitmicem diyordum bende ona..
Bilmiyorumki canım inşallah öyledir... babam beni üzdüğü için böyle zaten yoksa çok severdi o eşimi seni üzdüya hırsımı alamıyorum diyor öldüresim geliyor onu diyor.. ama halamlarada o bana bir adım gelse ben iki adım giderim demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?