Ben güçlüydüm ne olduuu :(

ayrıca keşke benim ailemde bukadar dik durabilseydi
belki benim çocuğum var diye hemen yıkılmasını istemediler ama ne olursa olsun en başından kızım böyle evini terkeden seni aldatan biri senin kocan olamaz ben seni ona bırakmam deseydi,bende güç alırdım onlardan
benim annem ve babam çok uğraştı eve dönsün eşim diye aklımı çok karıştırdılar,bana nekadar allah belasını versin onun deselerde onun en ufak bir yaklaşımından umutlandılar ben bunu hissettim
hatta babam sakın boşanma süründür onu,sen boşanınca hemen o kadınla evlenecek nikahını hemen verme,isteklerine hemen kavuşmasın diye baskı yapıyor
bende artık bukadar gururum ayaklar altına alındı dayanamıyorum dediğimde boşansan dahamı iyi olacaksın diyor napıyım eninde sonunda boşanacağız diyorum olsun sakın anlaşma mahkemeyi sürdür gittiği yere kadar ona özgürlüğünü hemen verme diyor
babamın maddi durumu çok kötü,çok borcu var obana bakamaz kendilerine bakamıyorlar eşim maddi olarak bişeyler veriyor ilerisi içinde iş bulabilirsem çalışırım
bunlarında acizliği var işte
keşke benim ailemde seninkiler kadar dik durabilseydi

Aldatan erkek 1 kere aldatsa da affedilmemeli. Affedersen bir daha yapar. Yine mi affettin? Bir kere daha yapar. Sen affettikçe devam eder. Artık karısından başka bir tene değmiş adam ölse iflah olmaz.

canım biliyorumki onlar benim hep arkamda hep benimle beraberler... ben buna güvenip çıktım zaten bu yola babam eşimi öyle çok severdiki önce ona sarıldı biz onlara gittiğimiz zaman alırdı koltuğunun altına sarılır otururdu... ama değilmiki benim kızıma acı çektirmiş beş fazlasını çektiricem dedi... yapmadımı yapttıda.. gene olsun gene yapar biliyorum..

Ailenizin arkanızda durması çok güzel.
Eşinize gelince onu en iyi siz tanıyorsunuz,değişti mi,pişman mı siz anlarsınız.
Hakkınızda hayırlısını diliyorum,gönlünüz nasıl olmasını istiyorsa öyle olsun her şey inşallah.

Son düzenleme:
diğer konularına bakmadım ama bence bi kere boşanma kararı almışşan sabrın taşmış demektir bundan sonra barışşan da zaten yürümez bence..hem babandan da özür dilemicekmiş ve sen barışşan yine ayrılmak istesen baban ne der nasıl bi duruma düşersin düşün

siz eşinizi seviyor, tüm yaşananları kabul ve affediyorsanız...
herşeyi silip yeniden bir başlangıç yapmayı yürekten istiyorsanız...
karşılıklı konuşup sorunlarınızı çözecek ve eşinizle beraber babanızın karşısına çıkacaksınız...
maalesef birlikte olmak istiyorsanız tükürdüğünüzü yalayacaksınız...
eğer tekrar aynı şeyi yaparsa ve bu sefer babam beni bir daha kabul etmez diye korkuyorsanız...
ve tüm sorumluluğu eşinize atıp siz olacak olanları tv seyreder gibi seyredeceksiniz bilinki bu sonuca eşinizle beraber siz geldiniz...
dolayısıyla bir güvensizliğiniz varsa eşinize o zaman affetmeyin gidip boşanın...
bir daha evlendiğinizde de babanızın küçük kızı olarak evlenmeyin...
büyüyün...
eşinizi asla babanıza şikayet etmeyin...
mümkünse sorunlarınızı birlikte çözün ve fevri davranmayın...
o ne büyük bir ego ya gelip ayaklarıma kapanacak falan...
Allah mı babanız?
kendi hiç üzmemiş mi birilerini?
bu sizin evliliğiniz ya bu kadar sert müdahale neden acaba?

Nasıl kalkıcam ben bu yükün altından Allahım bana doğru yolu göster nasıl karar vereceğim kalbnim ayrı söylüyor mantığım ayrı... ne zaman karar verebilirim bilmiyorum acaba diyorum bir özlemle o da benim gibi duygularına mı yenik düşüp geldi yoksa gerçekten değiştimi kafam darma dağınık inanın...

Eşimle konuştum bugün beni çok sevdiğini ama kafasından babamla aralarında geçenleri çıkartmadığını söyledi... bende mademki bu yola girdim geri dönmeyeceğimi boşanacağımı onun ne yaptığını bilmediğini bunun böyle devam etmeyeceğini daha 3. günden kafasının karıştığını söyledim 15 gün sonra davamız var bitirelim yollarımızı ayıralım yıpranmadan dedim

Kendinize zaman verin.. Boşanın ya da boşanmayın diyemeyiz; avukatınızla konuşun, duruşmayı ertelesin ya da o celsede boşanma olmaması için birşey yapsın AMA NE OLURSA OLSUN HEMEN BARIŞMAYIN.

Bakın siz 15 günde yelkenleri suya indirirseniz aynı durumları tekrar yaşarsınız..
Seni sitemiyorum deyip kovan bir adam karşınızdaki bunu unutmayın.

Babamı ikna edersen dönerim, yok herkes ayrılacağımızı biliyor onlara ne deriz sözler BEN DÜNDEN HAZIRIM onlar kabul ederse ya da şartları hazırlarsak demektir.

Bu da karşınızdakine hadsizlik verir.. Emin adımlarla hareket etmelisiniz.
Yaşadıklarınızı TEKRAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİN.

Hayat bu kadar ucuz değil. Boşverin elalemi, tekrar aynı durumları yaşarsanız bu defa enkaza dönersiniz.
İyi düşünün ve neye karar verirseniz verin hızlı adım atmayın .

Yukarıda yazdığım gibi, baktıki geri adım attınız hemen kendi duygularını düşüncelerini attıyor ortaya.

Hadsizliğe başlamış.

Son düzenleme:
Aynen öyle.. ama bunu şimdiden yapan bir adamla bir ömür nasıl geçer.. bizim ilişkimiz oldukça sallantıda sallantıda olan birşeyide kenarlarından tutup destek verip dikemeyiz mademki öyle yıkalım bunu haksızmıyım.. sonuç olarak sallantıda olan birşey yıkılmaya mahkumdur er ya da geç benim karşıma geçip konuştuğunda sanırım duygularımla hareket ettim zor bir dönem geçiriyorum bu dönemdede hiç görüşmemek en doğrusuydu

Kesinlikle görüşmeyin evet, en azından bundan sonra.

Boşanın ya da boşanmayın demek çok zor ama en azından defalarca düşünün diyebiliriz. Hemen kabul etmeyin.

Bir uzman desteği alın, ne bileyim öylesine kabul etmeyin..
ONUN KAFASI karışıksa sizinkide karışık ama siz bunu hissettirmemişsiniz, direkt olarak babanızı ve insanları söylemisşiniz derdiniz olarak. Dolayısıyla o da sizin duygularınızı hiç saymış.

Ayrıca barışmayı isteyen adam babanızda özür dilemeyi mi güç buluyor ?

Son düzenleme:
Bu konuna bişey yazmadım, yazamadım daha doğrusu, bilemedim ne yazacağımı. Nasılsın? Epeydir yazmamışsın, neler oldu? Kendini nasıl hissediyorsun? Ne zaman konuşmak dertleşmek istersen bizler burdayız unutma...

canım ıyı veya kötü bir karar vermişsin bence asla kararından vazgeçme
tipik erkek pişman numarası sendromu

yerınde olsam herseyı göze alıp ailemın yanına gelmısım neler neler yasamsıım
ne psikolojıler atlatmısım

ve sadece 15 güncükk bir sürede degıstıgını söyleyen adama ınanmazdımm...
ASLAAAA

bence asıl dönersen hatayı yapamış oluırsun

bır laf var "OK YAYDAN ÇIKTI BİR KERE"
....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…