- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.957
- 448
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
evet canım .....
........ Aile mahkemesi sayın hakimliğine
dosya no ......
davacı......
konu : mazeret dilekçesidir
ilgili mahkemeniz dosyasının ...... tarihli duruşmasına katılamayacağım. mazeretimin kabulu ile ekli posta pulu gereğince duruşma gununun tarafıma tebliğ edilemsini saygılarımla talep ederim.
imzalayıp 7 tllik posta pulu vereceksin .duruşmadan birgun once yada birhafta once git ver.
umraım yardımcı olabilmişimdir
Canım, babanla annen konuşsun önce. İlk etapta köpürür ama durup düşününce yumuşar..
Eşin sana bir kez daha gelsin bakalım, ondan sonra babana konuyu açın, yoksa eşinden bi daha ses seda çıkmazsa babana ne dersiniz.. Biraz bekle yani, babanla konuşmanız için..
Eşin, seni ikna ettiğini sanmasın.. Ne kadar zor ikna olursan pişmanlığı o kadar çok olur..Zaten gerçektende hemen karar verme, mahkeme gününü ertelet, bekle bakalım ne yapacak, ikna turları devam edecekmi..
Rahat ol, yüreğini ferah tut, gayet sakin ol ki sağlıklı karar verebilesin canım, tamam?
Ne olursa olsun, hakkında hayırlısı olsun..
annenizi tebrik ederim ço güzel konuşmuş sizinle... tam bir anne gibi umarım hakkınızda en hayırlısı olur..Canım eşim iş çıkışımda beni görmek için sürekli geliyor zaten.. Dün anneme açıkladım konuyu çarşıya götürdüm annemi oturduk anlattım dedim anne böyle böyle annem kızım madem böyle birşey düşünüyorsun bende bi kaç birşey söylemek istiyorum dedi " sen de çok kaprislisin belki bu sebepten Ozan(eşim) dışarı kendini atmış olabilir dedi ben senin yanında olduğumuz için birşey dememiştim ama çok sıkıyorsun eşini böyle olmaz bir kadındır yuvayı tutan sen bence bunu yapamadın dedi, eğer ki dönmeye niyetin varsa sen de kendi hatalarını düzeltip gitmelisin dedi. Babanı da bir kaç gün sonra alalım karşımıza konuşalım dedi bir şans daha verelim bir daha denesinler diyelim dedi sonra o da gelir babanın elini öper ve bu işi çözeriz dedi. ama gidersen de en ufak birşeyde kalkıp ben boşanıyorum ben geliyorum deme dedi bizim sana kapımız her zaman açık ama sana da gel diyemeyiz dersek zaten geçimin olmaz dedi" şimdilik annemle bu şekilde konuştuk eşimlede biraz daha zaman geçsin hala dönmicekmişim gibi davranıyorum beni kaybettiğini iyice anlaması için... Ben önce kendim konuşmalıyım babamla onu yumuşatmalıyım çünkü yoksa babam çok sert çıkabilir
annenizi tebrik ederim ço güzel konuşmuş sizinle... tam bir anne gibi umarım hakkınızda en hayırlısı olur..
evet aynen öyle.. Bende bu konuşmadan sonra sarıldım dedimki annecim annelik böyle birşeymi boşanıcam diyorum yanındayım diyorsun barışıcam diyorum yanındayım diyorsun.. Ve benim hatalarımı da söyleyerek beni kendime getiriyorsun.. Sadece eşim suçlu demiyor onda var ama sen tetikledin diyor bana bende babana aynısını yaparsam durmazdı diyor.. Haklı mı ne
ewet maalesef haklı... Bende ewliliğimin başlarında çok kaprisliydim çok tartışmalarımız oluyordu.. Ama maalesef erkekler çok sıkıntıya gelemiyor canım... Hemen dışarı veriyolar kendilerini.. Onlar bizim gibi değiller biz sıkılsak hepten eve bağımlı oluyoruz...
eski konunda bir kere değil bi kaç kişiyle aldattı beni demiştin
o lafından dolayı bu aşamaya kadar geldiysen dönme derim
Canım şimdi bi kaç kişiyle dedim evet halada dönmüş değilim ama şüpheydi sadece açıkçası ne gördüm ne yakaladım.. sadece eve geç geliyordu ve arabada saç tokası bulmuştum sonrada bütün ipleri kopartmıştım.. şüpheliydim ama o şüphe bile yetmişti bana kaldıramadım.. halada kaldırıyorum denilemez.. sadece acaba mı diyorum gerçekten aldatmadı da ben mi bir anda yaktım gemileri ??
Biraz fazla şımarık ve nazlı büyümüşsün gibi geldi
Sen bulunduğun ilişkinin ciddiyetinin farkında değilsin sanırım
Evlilik dediğin kavram bi saç tokasıyla koştur koştur mahkemeye gidilecek bir şey değil.
tamam hadi evi terkedersin diyelim mahkemeye başvuracak kadar ne şüphesi bu
hemde bi kaç kez diyecek kadar
başka sebepler olabilir altında
neredeyse eşinin bu yaptıklarından dolayı kendini suçlayacak hale gelmişsin nasıl konuştuysa senle
hakkında hayırlısı olsun
Hakkında hayırlı olan olsun arkadaşım inşallah.
İçinde bir tek acaba varsa acele karar verme ve anladığım kadarıyla dönüş yolundasın. Dön ki içinde kalmasın derim ben.
Ancak bilmem beni ne kadar kaale alırsın ama nolur korun,bebe sahibi olmayın.
Bir kadın boşanmaya karar verdiyse çok şey bitmiştir. Yeniden toparlanmanız için çok sabır gerek o aşamada bir masumun günahına girmeyin. Önce bir ikiniz mutlu olmayı deneyin ve görün.
Çok çok mutlu olun inşallah!
pişmanlık duyup özür dileyen bi insan son bi şansı hakedebilir BAZI durumlarda...
kafan karışıksa biraz bile inanıyorsan eşine son bi şans vermen taraftarıyım ben..
toka olayı belki söylediği gibidir...
belki aldatmamıştır..
belki gerçekten pişmandır..
belki aklı başına gelmiştir...
belki belki belki belki.....
sonu yok belkilerin....
aklında hiçbi belki kalmamalı giderken...
sonradan pişman olma....
denemeden bi şans vermeden silinmez aklından bu belkiler...
tabi hayat senin..
kolay değil yuva kurmak hele hele yıkmak hiç kolay değil...
iyi düşün derim..
allah yardımcın olsun...
Amin canım.. evet herşey belki belki.. ama işte birde boşanıp pişman olmak keşkeler var o zamanda..
evet canım bilmiyorum bakalım zaman göstericek artık... amcam babamla konuşmuş az önce burdaydı.. Gidersen silerim demişsin kıza demiş dönmeyi düşünüyor demiş.. hayır yok öyle birşey gitsin istiyorsa neden sileyim demiş.. ben akşam konuşurum onunla demiş.. ozan (eşim) gelsin özürünü dilesin elini öpsün demiş hayır gelmesin istemiyorum çok kızgınım ben ona demiş gelirse çok fena konuşurum hatta dövebilirim bile demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?