Ben güçlüydüm ne olduuu :(

evet canım .....
........ Aile mahkemesi sayın hakimliğine
dosya no ......
davacı......
konu : mazeret dilekçesidir

ilgili mahkemeniz dosyasının ...... tarihli duruşmasına katılamayacağım. mazeretimin kabulu ile ekli posta pulu gereğince duruşma gununun tarafıma tebliğ edilemsini saygılarımla talep ederim.

imzalayıp 7 tllik posta pulu vereceksin .duruşmadan birgun once yada birhafta once git ver.
umraım yardımcı olabilmişimdir

oldun canım tşk ediyorum

Canım, babanla annen konuşsun önce. İlk etapta köpürür ama durup düşününce yumuşar..
Eşin sana bir kez daha gelsin bakalım, ondan sonra babana konuyu açın, yoksa eşinden bi daha ses seda çıkmazsa babana ne dersiniz.. Biraz bekle yani, babanla konuşmanız için..
Eşin, seni ikna ettiğini sanmasın.. Ne kadar zor ikna olursan pişmanlığı o kadar çok olur..Zaten gerçektende hemen karar verme, mahkeme gününü ertelet, bekle bakalım ne yapacak, ikna turları devam edecekmi..

Rahat ol, yüreğini ferah tut, gayet sakin ol ki sağlıklı karar verebilesin canım, tamam?

Ne olursa olsun, hakkında hayırlısı olsun..

Canım eşim iş çıkışımda beni görmek için sürekli geliyor zaten.. Dün anneme açıkladım konuyu çarşıya götürdüm annemi oturduk anlattım dedim anne böyle böyle annem kızım madem böyle birşey düşünüyorsun bende bi kaç birşey söylemek istiyorum dedi " sen de çok kaprislisin belki bu sebepten Ozan(eşim) dışarı kendini atmış olabilir dedi ben senin yanında olduğumuz için birşey dememiştim ama çok sıkıyorsun eşini böyle olmaz bir kadındır yuvayı tutan sen bence bunu yapamadın dedi, eğer ki dönmeye niyetin varsa sen de kendi hatalarını düzeltip gitmelisin dedi. Babanı da bir kaç gün sonra alalım karşımıza konuşalım dedi bir şans daha verelim bir daha denesinler diyelim dedi sonra o da gelir babanın elini öper ve bu işi çözeriz dedi. ama gidersen de en ufak birşeyde kalkıp ben boşanıyorum ben geliyorum deme dedi bizim sana kapımız her zaman açık ama sana da gel diyemeyiz dersek zaten geçimin olmaz dedi" şimdilik annemle bu şekilde konuştuk eşimlede biraz daha zaman geçsin hala dönmicekmişim gibi davranıyorum beni kaybettiğini iyice anlaması için... Ben önce kendim konuşmalıyım babamla onu yumuşatmalıyım çünkü yoksa babam çok sert çıkabilir

annenizi tebrik ederim ço güzel konuşmuş sizinle... tam bir anne gibi umarım hakkınızda en hayırlısı olur..

annenizi tebrik ederim ço güzel konuşmuş sizinle... tam bir anne gibi umarım hakkınızda en hayırlısı olur..

evet aynen öyle.. bende bu konuşmadan sonra sarıldım dedimki annecim annelik böyle birşeymi boşanıcam diyorum yanındayım diyorsun barışıcam diyorum yanındayım diyorsun.. Ve benim hatalarımı da söyleyerek beni kendime getiriyorsun.. sadece eşim suçlu demiyor onda var ama sen tetikledin diyor bana bende babana aynısını yaparsam durmazdı diyor.. haklı mı ne

ewet maalesef haklı... Bende ewliliğimin başlarında çok kaprisliydim çok tartışmalarımız oluyordu.. Ama maalesef erkekler çok sıkıntıya gelemiyor canım... Hemen dışarı veriyolar kendilerini.. Onlar bizim gibi değiller biz sıkılsak hepten eve bağımlı oluyoruz...

yani evet ama olsun sonuçta onunda içinde varmışki yaptı.. En ufak şeyde böyle kacacaksa o zaman mum gibi mi olucaz... o kadar da değil.. Yani eskiden söyledğim sözleri söylemem belki biraz daha dikkat ederim ama olsun bu onu haklı çıkartmıyor bana göre

eski konunda bir kere değil bi kaç kişiyle aldattı beni demiştin

o lafından dolayı bu aşamaya kadar geldiysen dönme derim

eski konunda bir kere değil bi kaç kişiyle aldattı beni demiştin

o lafından dolayı bu aşamaya kadar geldiysen dönme derim

Canım şimdi bi kaç kişiyle dedim evet halada dönmüş değilim ama şüpheydi sadece açıkçası ne gördüm ne yakaladım.. sadece eve geç geliyordu ve arabada saç tokası bulmuştum sonrada bütün ipleri kopartmıştım.. şüpheliydim ama o şüphe bile yetmişti bana kaldıramadım.. halada kaldırıyorum denilemez.. sadece acaba mı diyorum gerçekten aldatmadı da ben mi bir anda yaktım gemileri ??

Biraz fazla şımarık ve nazlı büyümüşsün gibi geldi
Sen bulunduğun ilişkinin ciddiyetinin farkında değilsin sanırım
Evlilik dediğin kavram bi saç tokasıyla koştur koştur mahkemeye gidilecek bir şey değil.

tamam hadi evi terkedersin diyelim mahkemeye başvuracak kadar ne şüphesi bu

hemde bi kaç kez diyecek kadar

başka sebepler olabilir altında

neredeyse eşinin bu yaptıklarından dolayı kendini suçlayacak hale gelmişsin nasıl konuştuysa senle

hakkında hayırlısı olsun

Hakkında hayırlı olan olsun arkadaşım inşallah.
İçinde bir tek acaba varsa acele karar verme ve anladığım kadarıyla dönüş yolundasın. Dön ki içinde kalmasın derim ben.
Ancak bilmem beni ne kadar kaale alırsın ama nolur korun,bebe sahibi olmayın.
Bir kadın boşanmaya karar verdiyse çok şey bitmiştir. Yeniden toparlanmanız için çok sabır gerek o aşamada bir masumun günahına girmeyin. Önce bir ikiniz mutlu olmayı deneyin ve görün.
Çok çok mutlu olun inşallah!

Bunu çokda inkar edecek değilim.. evin tek çocuğuyum.. Evet öyle büyüdüm ama işte biraz kavgalar oluyordu her evde olduğu gibi onuda görünce dayanamadım yani hem kavga hemde sen beni aldatırsın deyip onu bensiz bırakmak istedim..
canım benim kendimi suçlu görecek hiç birşey demedi o kendinden baska suçlu yok ona gre çünkü ben öyle konuştum onunla ama gerçek hissettiklerim bunlar sizlere söylüyorum o bunları bilmiyor bilmeyecekte.. annem bana böyle söyledi annem dedi sen böyle yapıyordun diye

amin canım.. bir sans daha verebilirim belki bir kez daha diyebilirim.. evet emeklerim var bir buçuk sene askerliğini bekledim ben onun

pişmanlık duyup özür dileyen bi insan son bi şansı hakedebilir BAZI durumlarda...
kafan karışıksa biraz bile inanıyorsan eşine son bi şans vermen taraftarıyım ben..
toka olayı belki söylediği gibidir...
belki aldatmamıştır..
belki gerçekten pişmandır..
belki aklı başına gelmiştir...
belki belki belki belki.....
sonu yok belkilerin....
aklında hiçbi belki kalmamalı giderken...
sonradan pişman olma....
denemeden bi şans vermeden silinmez aklından bu belkiler...
tabi hayat senin..
kolay değil yuva kurmak hele hele yıkmak hiç kolay değil...
iyi düşün derim..
allah yardımcın olsun...

pişmanlık duyup özür dileyen bi insan son bi şansı hakedebilir BAZI durumlarda...
kafan karışıksa biraz bile inanıyorsan eşine son bi şans vermen taraftarıyım ben..
toka olayı belki söylediği gibidir...
belki aldatmamıştır..
belki gerçekten pişmandır..
belki aklı başına gelmiştir...
belki belki belki belki.....
sonu yok belkilerin....
aklında hiçbi belki kalmamalı giderken...
sonradan pişman olma....
denemeden bi şans vermeden silinmez aklından bu belkiler...
tabi hayat senin..
kolay değil yuva kurmak hele hele yıkmak hiç kolay değil...
iyi düşün derim..
allah yardımcın olsun...

Amin canım.. evet herşey belki belki.. ama işte birde boşanıp pişman olmak keşkeler var o zamanda..

Amin canım.. evet herşey belki belki.. ama işte birde boşanıp pişman olmak keşkeler var o zamanda..

bu belkilerde boşandıktan sonra keşkeye dönüşecek ama...
keşke bi deneseydim...
keşke bi dinleseydim..
keşke bi şans daha verseydim vs vs vs...............
iki ucu pis bunun çok çok iyi anlıyorum....
ama dediğim gibi işte...
yaşamadan göremezsin...
cesur olmak lazım kararsız zamanlarda....

evet canım bilmiyorum bakalım zaman göstericek artık... amcam babamla konuşmuş az önce burdaydı.. Gidersen silerim demişsin kıza demiş dönmeyi düşünüyor demiş.. hayır yok öyle birşey gitsin istiyorsa neden sileyim demiş.. ben akşam konuşurum onunla demiş.. ozan (eşim) gelsin özürünü dilesin elini öpsün demiş hayır gelmesin istemiyorum çok kızgınım ben ona demiş gelirse çok fena konuşurum hatta dövebilirim bile demiş..

valla cnm ailenin bukadar arkanda olması çok iyi
sende bişeylerden bıkmışsın,şüphe duymuşsunki eşinle ipleri koparmışsın,cesaretine hayranım
senin bukadar cesur davranman,ailenin senin onlar için çok değerli olduğunu eşine göstermesi neden olmuş onun böyle U dönüşüne
yoksa eşin ne dönerdi nede yalvarırdı,helal olsun sana ve ailene
şimdi dönmek istiyorsan,ona birazda olsa hala güveniyorsan dön eminimki birdaha böyle birşeye kalkışmaz
burnu sürtmüştür yeterince
tekrar ve tekrar babana BRAVOOOOOOOOO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…