ben gurursuz pislik bir insanim utaniyorum kendimden !!!

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Evlilik marifet ya evlendim 20 yasinda aptal ben
Hatayi basta yaptm dimlemedim annemi ahhh salak kafam !!!
Seviyorum diye oldu bitti serefsiz bn sebmedm mi sevdm hem ne sevdim kahretsin daha da sevgm bitmedi
Bide cocuk yaptim iyi mi !
2 yilda neler yasadim en son olay sakin bir soruyla niye yalan attim diye sormam oldu tekme atti bacaklarima dovdu pislik git dedi
Ne mi yaptim saatlerce agladim caresizce bi yerim degil icim kalbim acidi yandi kavruldu.
Annemi arasam almaz miydi bni alirdi bida da vermezdi ona
Yapamadim gidemedm
Ya bide affedrrsem geri donersem ailemi uzdugumle kalirsam diye yapamadim
Xaten bu dunyada hic kendimi dusummedm ki
Kendimden nefret ediyorum
Bide sirf bni cildirtmak icin sakin tavirlariyla git annemin yanna cay koy cocuga bak cay icecem demleyeceksin yapacaksin diyo pislik bide ustune psikolojk sddet !
Yaptm mi yapmadm .
Bnm kadar aptal gurursuz bir insan daha yoktur
Insanin kendine yaptigini kimse kimseye yapamazms bn kndi hayatimi
Kendi ellerimle mahvettim !
Aptalim bn aptallllllllll !!!!

Gidemiyorum bida kavga edtesrk gidicem diyorum kemdme soz veriyorum yapamiyorum yapamiyorum !!!!!!

Hiçbirşey icin geç değil.. Ömrünün geri kalanini da boyle geçirmek ister misin? Ya çocuğunu boyle bir ortamda büyütmek? Çocuğunun aklı erince sormayacak mi sanıyorsun neden anne diye.. Kendinde o gücü bulabilirsin.. Lutfen hayatinin kuymetini bil.. Daha cok gencsin..

canim keşke yazında duraklamalara dikkat etseydin.çünkü okumakta anlamakta zorluk çektim biraz, ALLAH yardimcin olsun.

Gidemiyorum bida kavga edtesrk gidicem diyorum kemdme soz veriyorum yapamiyorum yapamiyorum !!!!!!

Tamam yapamiyorsunuz ama 3 hayati mahvediyorsunuz.
Sizi gectim cocuklariniz nasil buyuyor o evde?
Sinir hastasi olmussunuz su halinize bakin, timarhanede bi sonu mu kendinize layik goruyorsunuz?
Boyle yaptikca daha cok itileceksiniz.
Hatta yakinda tutup baska bi kadini getirir oyle yuze gelmis bu adam.
Cocuklarinizi dusunun.

genceciksin daha hayatının başında..
geç kalmış sayılmazsın . kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün ezik bir anne mi çocuğuna reva gördüğün.
hayatını dayak yiyerek geçireceğin belli ama sen seviyorum diyorsun e bak bakalım kaçıncı dayağa kadar sürecek sevgin.

Böyle ya barışırsak ya geri dönersem diye düşünerek gitme zaten
Gerçekten bitti dediğinde git gideceksen
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun
O yuzden gtmiyor.m buyukler girecek araya birlesin diyecek
Yapilan her kotulugu unutan bn yine unutucam geri doncem biliyorum kendme guvenemiyorum

Madem gidemiyorsun.
Al oklavayı vur Allah vur bir gün.
Öyle dövülmez böyle dövülür de.

Hadi onu da yapamıyorsun sessizce al darp raporunu herkese rezil etcem seni.
İnsan içine çıkacak yüzün kalmayacak diye korkut.

Huzurun yokken huzur verme.
Pişman et onu.

9 aylik cocugumdan simdiden utaniyorum nasl bi anneym nadl bi kadinm hayatimi mahvettm diyorum
Gencim bosanirsam ailem arkda olr biliyorum
Cok iyi yerlere gelirim en axindan koca kahrı cekecegime
Hayatinda bana bir fiske dahi vurmayan can babama kul kole olurum bin kat iyi ama gidemiyorum biliyorm bi gun bitecek ama gidemiyorum duzelir mi diye bekliyorm belki salak gibi ama gun gectikce daha kotu oluyo bi bakiyorum hersey cok guzel
Sonra en ufak bisey de darma dumsn oluyorum
Biktim kendime cektirfigim bi ezitetten biktim kendimden biktimmmm !

Dkkat edemeyecek kadar kotuyum agliyorum
Çok da anlaşılır yazmışsın ,kk nın en gıcığı benimdir yazım konusunda :)
Allah yardımcın olsun.
Farkındasın bazı şeylerin ve düzeltmen daha kolay olur.
Eşine höst deme ya da çekip gidecek gücü yakında bulursun,
Çünkü yediğin tekmelerin bugün acısını bacaklarında ,sonra kalbinde,yarın da inşallah beyninde hissedeceksin ve şoku atlatır atlatmaz,içine soğukluk girecek ona karşı.
Adam pişman bile değil,yanaşmaya bile kalkar ,sakın kendini aşağılatma daha fazla.

Uzerimde darp raporu alacak kadar iz yok ama inanin elini kolinu baglayip tokatlamak istiyorum onu
Seviyorum deyp ndn evlendn
Baska kiz mi yoktu
Neden benm hayatimi mahvettin
Bunun icn mi ailemi karsima aldim
Deyip deyip vurmak istiyorum
Degmezmis yaptigim hicbirseye
Simdiki aklim olsa sidddet goemesem dahi evlenmezdim
Hangi kafayla evlendim onu bile anlamiyorum anlayamiyorum gecmisime baktigmda asla yapamayacagim seyleri nasil yaptim anlamiyorum
Buyulenmis gibiymisim ask bu kadar kor eder mi bi insani anlamiyorum
Inanin anlamiyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…