canim keşke yazında duraklamalara dikkat etseydin.çünkü okumakta anlamakta zorluk çektim biraz, ALLAH yardimcin olsun.Evlilik marifet ya evlendim 20 yasinda aptal ben
Hatayi basta yaptm dimlemedim annemi ahhh salak kafam !!!
Seviyorum diye oldu bitti serefsiz bn sebmedm mi sevdm hem ne sevdim kahretsin daha da sevgm bitmedi
Bide cocuk yaptim iyi mi !
2 yilda neler yasadim en son olay sakin bir soruyla niye yalan attim diye sormam oldu tekme atti bacaklarima dovdu pislik git dedi
Ne mi yaptim saatlerce agladim caresizce bi yerim degil icim kalbim acidi yandi kavruldu.
Annemi arasam almaz miydi bni alirdi bida da vermezdi ona
Yapamadim gidemedm
Ya bide affedrrsem geri donersem ailemi uzdugumle kalirsam diye yapamadim
Xaten bu dunyada hic kendimi dusummedm ki
Kendimden nefret ediyorum
Bide sirf bni cildirtmak icin sakin tavirlariyla git annemin yanna cay koy cocuga bak cay icecem demleyeceksin yapacaksin diyo pislik bide ustune psikolojk sddet !
Yaptm mi yapmadm .
Bnm kadar aptal gurursuz bir insan daha yoktur
Insanin kendine yaptigini kimse kimseye yapamazms bn kndi hayatimi
Kendi ellerimle mahvettim !
Aptalim bn aptallllllllll !!!!
Gidemiyorum bida kavga edtesrk gidicem diyorum kemdme soz veriyorum yapamiyorum yapamiyorum !!!!!!
Dkkat edemeyecek kadar kotuyum agliyorumcanim keşke yazında duraklamalara dikkat etseydin.çünkü okumakta anlamakta zorluk çektim biraz, ALLAH yardimcin olsun.
Evlilik marifet ya evlendim 20 yasinda aptal ben
Hatayi basta yaptm dimlemedim annemi ahhh salak kafam !!!
Seviyorum diye oldu bitti serefsiz bn sebmedm mi sevdm hem ne sevdim kahretsin daha da sevgm bitmedi
Bide cocuk yaptim iyi mi !
2 yilda neler yasadim en son olay sakin bir soruyla niye yalan attim diye sormam oldu tekme atti bacaklarima dovdu pislik git dedi
Ne mi yaptim saatlerce agladim caresizce bi yerim degil icim kalbim acidi yandi kavruldu.
Annemi arasam almaz miydi bni alirdi bida da vermezdi ona
Yapamadim gidemedm
Ya bide affedrrsem geri donersem ailemi uzdugumle kalirsam diye yapamadim
Xaten bu dunyada hic kendimi dusummedm ki
Kendimden nefret ediyorum
Bide sirf bni cildirtmak icin sakin tavirlariyla git annemin yanna cay koy cocuga bak cay icecem demleyeceksin yapacaksin diyo pislik bide ustune psikolojk sddet !
Yaptm mi yapmadm .
Bnm kadar aptal gurursuz bir insan daha yoktur
Insanin kendine yaptigini kimse kimseye yapamazms bn kndi hayatimi
Kendi ellerimle mahvettim !
Aptalim bn aptallllllllll !!!!
O yuzden gtmiyor.m buyukler girecek araya birlesin diyecekBöyle ya barışırsak ya geri dönersem diye düşünerek gitme zaten
Gerçekten bitti dediğinde git gideceksen
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun
Aynen oyle ;(Gün gelir canına tak eder gidersin de işte o gün gençlik güzellik hayat sevinci her şey de elden gitmiş olur...
9 aylik cocugumdan simdiden utaniyorum nasl bi anneym nadl bi kadinm hayatimi mahvettm diyorumHiçbirşey icin geç değil.. Ömrünün geri kalanini da boyle geçirmek ister misin? Ya çocuğunu boyle bir ortamda büyütmek? Çocuğunun aklı erince sormayacak mi sanıyorsun neden anne diye.. Kendinde o gücü bulabilirsin.. Lutfen hayatinin kuymetini bil.. Daha cok gencsin..
Çok da anlaşılır yazmışsın ,kk nın en gıcığı benimdir yazım konusunda :)Dkkat edemeyecek kadar kotuyum agliyorum
Uzerimde darp raporu alacak kadar iz yok ama inanin elini kolinu baglayip tokatlamak istiyorum onuMadem gidemiyorsun.
Al oklavayı vur Allah vur bir gün.
Öyle dövülmez böyle dövülür de.
Hadi onu da yapamıyorsun sessizce al darp raporunu herkese rezil etcem seni.
İnsan içine çıkacak yüzün kalmayacak diye korkut.
Huzurun yokken huzur verme.
Pişman et onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?