ben gurursuz pislik bir insanim utaniyorum kendimden !!!

Kalbim cok aciyo cokkkkk
Cok sevdim ben onu niye boyle oluyo niyeeee hayati mutlu yasamak varken bunlar niyeee ;(

Kalbim cok aciyo cokkkkk
Cok sevdim ben onu niye boyle oluyo niyeeee hayati mutlu yasamak varken bunlar niyeee ;(
Aynı evde mi yaşıyorsunuz kv ile?
Eşin kaç yaşında?
Daha önce böyle şiddet eğilimi olmuş muydu?
Sen ona karşı kibarca mı sordun sadece ,yoksa öfkene yenildin mi?
Bir çoğumuz bu tarz olayları yaşadık,
Ben fiziksel olmasa da psikolojik şiddeti yaşayanlardanım ve aştım.
Biraz daha anlatmak istersen daha çok yardımımız olur.

Ileride de bugün cekip gitmeyisini anlamayacaksin...sayak var iae bitmelidir. Bir kadin kendisini döven bir erkek ile bir daha sevişmemelidir. En azindan bu kadar gururu olmalıdır..yuva yıkmak bosanmak tabiiii ki de cok zor. Vaktiyle ben de düşünmüştüm bosanmak ama dayak olsaydı direkt bosanirdim. Bir gun kızınız buguyunce onun gozleri onunde mi dayak yemek istiyorsunuz.

Ne mutlu ki sana sahip çıkan bir ailen var....yaşında genç iş bul oku kendi ayağın üstünde dur

Canim Rabbine sığın. Namaz kil dua et yalvar. Evde bakara suresi dinle yuksek sesle. Madem gidemiyorsun. Anlat halini Yuce Mevlaya. Deki cok zordayim yuvami dagitmak istemiyorum esimin icine merhamet ver de. Sana baska kimse yardim edemez rabbimden baska.

Ee biliyorsun hata yaptığını, öyle bir evde öyle bir adamın elinde çocukların ne hale gelecek hiç düşündün mü?

Kendini geç artık sana olan olmuş ama çocuklarına yapma zararın neresinden dönersen kardır. Şiddet, üzerine birde psikolojik şiddet uyguluyor adi herif...

Ailenin yanına gitsen kimse sana neden geldin demez, ayaklarının üzerinde durana kadar idare et yapamıyorum deme bence yap...

Dayak yemeye goz yumma lutfen ya psikolojik siddetede ayni sekilde.
Geri geleceksen gitme zaten ama geri gelmemek uzere gitmeyi düşün. Icinde ki guzel duygularin sönmeden

Kadınların çoğu koca delisi, adam dövse de sövse de ilgi bekliyor hala...o yüzden kendinize çok yüklenmeyin.

Su anlattiklarinda kendimi gördüm sanki...

Allah yardimcin olsun
Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun insaAllah.

Kesin cok seviyorsundur da,
Bari o cocugu kurtar o hayattan, annene falan duzgun bakabilecek birine ver. Huzurlu bir ortamda buyumeyi her bebek hakeder.
Sonra kocanla istedigin gibi surunerek olebilirsin.

Arkana bakmadan kac git cocugunla o seni bakıcı hizmetçi olarak goruyo belli.ailem beni kabul etse ben arkama bile bakmam çocuğumu alıp giderim.

Boşanmalar neden artti biliyormusunuz ? Çunku artik kadinlar daha güçlüler. Artik kaderim deyip başlarina geleni çekmiyorlar...

Biz esimle iyi anlasiriz bir ara onu çileden cikarmamla tokat atmasi bir oldu. Tenim hassastir direk morardi.
Gittim hastaneye darp raporu aldim. Karakola gidip sikayet ettim mahkemeye ciktik.. eşim evden uzaklastirma aldi. Tabi ben affetmiştim ( tiroid problemim bende asiri sinir hali yapiyordu ve gozum donmustu )

Neyse şmdi bazen deniyorum kendisini kizdiriyorum degil tokat dokunamiyor bile..
Yasiniz daha kucuk.. gencsiniz bu hayati istemiyorsaniz çekmeyin. Bugun size yarin cocugunuza... goze aliyorsaniz evliliginize devam edin. Ailenizi uzmuşte olmassiniz siz hala annenizin minik kizisiniz...

Anneme gitmeyecem darp raporu alacam bi zahmet sen gideceksin diyeceksiniz .Alo 155 lütfen yeter demeyi ögrenin.

anne babana durumu açıklayıp bi daha dönmek ve barışmak istemediğini söyle, destek verip vermeyeceklerini tart
bu şekilde sen sen olmaktan çıkacaksın, başka bi karakter olacaksın, belki de olmuşsundur, şuan bile kendini tanıyamıyorken, 5 sene sonra hiç tanıyamayacaksın, bence gitmeyerek hata yapıyorsun, çocuğuna ezik, ürkek, dayak yiyen bir anneyi mi layık görüyorsun, o çocuğun hak ettiği anne bu mu, sen güçlü olacaksın ki çocuğunda güçlü yetişsin
şimdi okullarda rehberliğe önem veriyorlar, önüne böyle bi kağıt geldiğinde, babam annemi dövüyor mu yazsın mesela
ya da sen tüm bunları saklamak uğruna sürekli çocuğuna sakın kimseye söyleme demek zorunda mı kalacaksın, yalan söylemeye mi alışsın... bunları seni üzmek için asla yazmıyorum, geleceğini düşün, geleceğini hayal et, hak ettiğin hayat bu mu. silkelen kendine gel diye yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…