Kalbim cok aciyo cokkkkkÇok da anlaşılır yazmışsın ,kk nın en gıcığı benimdir yazım konusunda :)
Allah yardımcın olsun.
Farkındasın bazı şeylerin ve düzeltmen daha kolay olur.
Eşine höst deme ya da çekip gidecek gücü yakında bulursun,
Çünkü yediğin tekmelerin bugün acısını bacaklarında ,sonra kalbinde,yarın da inşallah beyninde hissedeceksin ve şoku atlatır atlatmaz,içine soğukluk girecek ona karşı.
Adam pişman bile değil,yanaşmaya bile kalkar ,sakın kendini aşağılatma daha fazla.
Aynı evde mi yaşıyorsunuz kv ile?Kalbim cok aciyo cokkkkk
Cok sevdim ben onu niye boyle oluyo niyeeee hayati mutlu yasamak varken bunlar niyeee ;(
Ileride de bugün cekip gitmeyisini anlamayacaksin...sayak var iae bitmelidir. Bir kadin kendisini döven bir erkek ile bir daha sevişmemelidir. En azindan bu kadar gururu olmalıdır..yuva yıkmak bosanmak tabiiii ki de cok zor. Vaktiyle ben de düşünmüştüm bosanmak ama dayak olsaydı direkt bosanirdim. Bir gun kızınız buguyunce onun gozleri onunde mi dayak yemek istiyorsunuz.Uzerimde darp raporu alacak kadar iz yok ama inanin elini kolinu baglayip tokatlamak istiyorum onu
Seviyorum deyp ndn evlendn
Baska kiz mi yoktu
Neden benm hayatimi mahvettin
Bunun icn mi ailemi karsima aldim
Deyip deyip vurmak istiyorum
Degmezmis yaptigim hicbirseye
Simdiki aklim olsa sidddet goemesem dahi evlenmezdim
Hangi kafayla evlendim onu bile anlamiyorum anlayamiyorum gecmisime baktigmda asla yapamayacagim seyleri nasil yaptim anlamiyorum
Buyulenmis gibiymisim ask bu kadar kor eder mi bi insani anlamiyorum
Inanin anlamiyorum !
9 aylik cocugumdan simdiden utaniyorum nasl bi anneym nadl bi kadinm hayatimi mahvettm diyorum
Gencim bosanirsam ailem arkda olr biliyorum
Cok iyi yerlere gelirim en axindan koca kahrı cekecegime
Hayatinda bana bir fiske dahi vurmayan can babama kul kole olurum bin kat iyi ama gidemiyorum biliyorm bi gun bitecek ama gidemiyorum duzelir mi diye bekliyorm belki salak gibi ama gun gectikce daha kotu oluyo bi bakiyorum hersey cok guzel
Sonra en ufak bisey de darma dumsn oluyorum
Biktim kendime cektirfigim bi ezitetten biktim kendimden biktimmmm !
Kadınların çoğu koca delisi, adam dövse de sövse de ilgi bekliyor hala...o yüzden kendinize çok yüklenmeyin.
9 aylik cocugumdan simdiden utaniyorum nasl bi anneym nadl bi kadinm hayatimi mahvettm diyorum
Gencim bosanirsam ailem arkda olr biliyorum
Cok iyi yerlere gelirim en axindan koca kahrı cekecegime
Hayatinda bana bir fiske dahi vurmayan can babama kul kole olurum bin kat iyi ama gidemiyorum biliyorm bi gun bitecek ama gidemiyorum duzelir mi diye bekliyorm belki salak gibi ama gun gectikce daha kotu oluyo bi bakiyorum hersey cok guzel
Sonra en ufak bisey de darma dumsn oluyorum
Biktim kendime cektirfigim bi ezitetten biktim kendimden biktimmmm !
Xaten bu dunyada hic kendimi dusummedm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?