- 2 Şubat 2013
- 2.772
- 545
- 323
- 29
Arkadaşlar selam şimdi 28 Temmuz nikahım oldu 30 Ağustos düğün neyse balayı gidip geldik 5 gün ama hala yeni evli sayılırız eşim ve ailesi izmirde bende Sakarya’dan geldim aslen Mardinli onlar şimdi şöyle bir sorun var arada yeni evli olarak yalnız kalmak vakit geçirmek istiyorum eşimle ama ısrarla kaynanam arıyor bu arada Türkçe fazla bilmiyor Kürtçe konuşuyor aslında normalde seviyordum onu ama biz gelmeyeceğiz bugün dediğinde eşime kızıyor ses tonu anlıyorum ama eşim kırılmayım diye sürekli Kürtler yüksek sesle konuşuyor ondan sana öyle geliyor diye ortamı yumuşatmak istiyor ama gelmiyoruz diyoruz akşama kaynanam kayınbabamla eve geliyor defalarca eşimle konuşuyorum oda söylüyor ona ama kaynanam niye böyle yapıyor anlamıyorum tamam bizi yalnız bırakmak istemiyor olabilir ama fazla ilgi insanı bir süre sonra sıkıyor birde yeni evliyiz dünde Avm de gezdik yemeğe çağırdılar gitmedik akşam eve geldik 5 dk geçmedi zil çaldı eşim duşa girdi üzerimi değişiyordum eşim yarı sabunlu çıktı kapıda bağırıyor eşime sinir oldum ben normalde inat biri değilim dışarda kendi ailem değil sonuçta kırılır diye üzülürüm ama ona karşı inat başladı herşeye karışıyor gibi hissediyorum eve internet bağlattım başvuru için Türk Telekom’dan geldiler Kürtçe bişeyler diyor eşime başvuru yapan adama dik dik bakıyor sonuna Türkçe olarak bana bakarak iyi sen bilirsin kızım dedi mutfağıma karışıyor ve bir gün sabah damladılar yatak odası topluyorum içeri dalıyor kırmamaya Özen gösteriyorum asla bağırmıyorum eşime söylüyorum annesi ile konuşsun diye yatak odası şeyine eşim de kızdı özel yer belki özel bişey var görmesini istemediğimiz ne diye kızdı kendi annesi ama bana arayı yapmaya çalışıyor ama annesine kızıyor belli oluyor ben ne yapacağımı bilmiyorum eşim ile birbirimizi çok seviyoruz ama güzel özel vakit geçiremiyoruz kayınbabam da sürekli evler ayrı ama siz bizden ayrı değilsiniz diyor herşeye karıştırıyor kaynanam çaresiz kaldım bunalım geçiriyorum içten resmen