Y
yasemen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yasemen
-
bu gidişle çocuk yapamıcam ben.eşim çok istiyor ben çok korkuyorum bi de hep işlerim aksıcakmış gibi gelio çocuk olunca ayağıma bağ olcakmış gibi... nasihatlerinize ihtiyacım var kıslar...:enbuyukkk:
bence bu arkadaş gösteriş için yazmış burda okadar anne olmak isteyen arkadaş varken bu yazılırmıııııııııııılmaz: madem istemiyordun yapmasaydın saçmalıkk buuuu
haddinizi bilin lütfen gösteriş için falan.ben burda sorunumu paylaşıyorum nasıl konuşuyorsunuz siz öyle.gösteriş içinse ndn yazıyosunuz
Buna benzer duyguları ben de taşıyordum ancak çocuk olduktan sonra hayatının yeni düzenine de bir süre sonra alışıyorsun ve önceki hayatının nasıl olduğunu unutuyorsun. Tabii ki ilk 1-2 yıl zor tarafları var ama bir süre sonra yavaş yavaş her şey kolaylaşmaya başlıyor ve bir rutine giriyor. Kesinlikle bu korkularını at ve fazla da ertelemeden bunun niyetine gir. Allah onun da kolaylığını verir merak etme sakın. Fazla erteleme benden sana tavsiye.
bence korkularının olması normal kızılacak ayıplanacak birşey değil bu
hepimiz yeni bir işe yeni bir hayta başlarken korkmazmıyız ki
hayata yeni bir insan geliyo cnm bu açıkcası benide korkuytuyo nasıl olucak neler yaşanacak
ama şunu düşün bu bir evlat senin bebeğin anneliğin yüceliğine ulaşıyosun
allah herkese nasip etsin.bence bol bol dua et rabbim gönlünü ferahlatsın cnm
eğer aşamadığın korkuların varsa bir destek alman en iyisi
ya canım birazda çevreden çok korkuttular onunda etkisi var sanırım genelde hamileliği zor geçen insanlarla karşılaşıyorum gözüm acaip korktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?