- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
ben de hariç herkes hamile:)artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
aaa olur mu senin elindeMaşallah millet şıp diye hamile kalıyor biz uğraş uğraş hep negatif ahahah tanıdık yolda gördü laf sokusturdu millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor bir sen beceremedin bir taneyi bile diye saf saf yüzünü bakmıştım kadının sanki benim elimde
artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
bizi bizden başka kimse anlamaz canım insanlar can acıtmaya bayılır hem de en hassas yerindenMaşallah millet şıp diye hamile kalıyor biz uğraş uğraş hep negatif ahahah tanıdık yolda gördü laf sokusturdu millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor bir sen beceremedin bir taneyi bile diye saf saf yüzünü bakmıştım kadının sanki benim elimde
DengesizMaşallah millet şıp diye hamile kalıyor biz uğraş uğraş hep negatif ahahah tanıdık yolda gördü laf sokusturdu millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor bir sen beceremedin bir taneyi bile diye saf saf yüzünü bakmıştım kadının sanki benim elimde
Ahahahhajaha 3 yıldır bende hiç korunmadim bende kadın dimdirek yüzüme söyledi yaaa manyak mı ne gözünü karart bir kere korunma ne demek yaaa vallahi bıktım insanlardanaaa olur mu senin elinde
bir kere korunmayı bırak bak nasıl hamile kalırsın :)
bana da öyle diyorlar
gözunu karart bır kere korunma dıyorlar
bilmiyorlar kı 3 bucuk senedır hıc korunmadım :)
aminnnnn:) yazını okuyunca ağladım nedense hamile kıyafeti baktım da sabah karnın çıkacak diyince duygulandım..Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.
Kiz sende gorursun boyle karnin cikacak ellerin hep karninda olacak. Gor bak annelik duygusunu sende tadacaksin. Bol dua et. Rabbimin bir bildigi vardir ..
Asilamada pozitiflik olayi az bile gozuksede kalan insanlar var. Rabbim hayirli evlat versin.
boşver yaAhahahhajaha 3 yıldır bende hiç korunmadim bende kadın dimdirek yüzüme söyledi yaaa manyak mı ne gözünü karart bir kere korunma ne demek yaaa vallahi bıktım insanlardan
Aynen öyle bak bazı insanlar var yaralamamak için sormuyor bile bazisida yokmu neden yok olmuyor mu Aaaaa neden acaba doktora gittinmi yarabbim sabır diyorum bu kadar cahil mi görünüyorum karşıdan acababizi bizden başka kimse anlamaz canım insanlar can acıtmaya bayılır hem de en hassas yerinden
Kız insan kendinden şüphe ediyor valla yapmayı mi beceremiyoruz ki biz diyorum bazen ahahahahhaha kafayı mı yedin ne diyorum sonra manyak oldun iyiceDengesizVursaydın kafasına bi tane.
aminn inşallahAllah hayırlısıyla size de anneliği tattırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?