Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darışı başımıza aşılamada kaç yumurta oldu peki gonal f mi kullandın

Bunuda mı soyledi
söyledi evet
kocası her akşam içer eve geç gelir
adamla tek sohbeti yok

iki cocugu var suanda ıkısınden de sürekli şikayet eder ama doğrumus ya
onunla çok böbürlenır

gecen sabah da mesaj atmıs
canım eczaneye geldim
gece prezervatif yırtılmış ertesi gün hapı alacagım
yoksa kesın hamıle kalırım yazmıs

Yürü be kim tutar seni yazacaktım okudum yazmadım birşey :)

bende sorun oldugunu bılmıyor
ben ona cocuk ıstemıyorum dıyorum ama belkı de anlıyordur

ileri hareketlilik 0 mı yani sizin o şekilde hamile kalan çok duydum keçiboynuzu kürü fln dediğin gibi hepsi bahane allahım ol dese olucak bzizim de sınavımız bu sanırım bende hiç olmazsa çocuğum nolur ki diye alıştırıyorum çok mu zindan olur sanki mutlu olamazmıyım diye sorguluyorum..tam kafamdan atıyorum çevredee bi densiz laf ediyor anında modum iniyor aşağı

ne işe yarıyormuş c anım ilaç sen ne kadardır bekliyorsun
1 yildir bekliyorum ilacı dun verdi fakat dahiliye kontrolum var bugün ilaç verirse dahiliye bu ay kullanamam başka ilaçla kullanıl.asi yan etki ypabilirmis yurtaliklari güçlendirip hamile kalmayı hızlandırıyor kullanan herkes ertesi aya gebe

Her kadın sizin gibi görmüyor hamileliği. Siz de bu kadar ulaşılmaz görmeyin lütfen. O kadar zor olsa bu kadar hamile kadın olmaz. Algıda seçicilik sizinki. Ben o kadar görmüyorum mesela.

Rabbim size de verecektir İnşallah karamsar olmayın.

Ben de hariç, yalnız değilsin canım:) daha bu sabah salağın bir tanesi savunmasız yakaladı beni telefonda. Normalde bu densiz konuşmalara karşı gardımı almış olurum ama sabah sabah telefonda en son aklıma gelen şeydi yani. Aradı arkadaş, nasılsın iyi misin faslı, ay çok yoruluyorum, hep bir anne anne, kavga dövüş, sen rahatsın, oh yan gel yat diyor gerizakalı. Tüp bebek tedavilerimi de biliyor. O kadar rahatım ki, rahatlık batıyor, 3 yıldır hastanelerde dolaşıyorum sırf keyiften.

Ne düşüncesiz insanlar var ya bu kadar olmaz kesin hamile kalırmış bide lafa bakherşsyin iyisini allah bilir benim bebişimde tüp bebek zorlu süreçler yüce rabbim yüzünü güldürsün inşallah

YOK SIFIR DEĞİL
yüzde 14 hareket
eşimin denemediği şey kalmadı
takvıye olarak ama artmadı
zindan olacak birsey yok
eşinle mutluysan önemli olan o
çevreyı boşver
birinciyi doğursan bu sefer ıkıncı baskısı gelecek emin ol:)

Birde şu çocuk yapıp yapıp bakmaktan şikayet eden kitle yok mu

Ne düşüncesiz insanlar var ya bu kadar olmaz kesin hamile kalırmış bide lafa bakherşsyin iyisini allah bilir benim bebişimde tüp bebek zorlu süreçler yüce rabbim yüzünü güldürsün inşallah
amin canım çok sağol :)
senın de yavruna sağlık sıhhat versin allah .

İnsan isteyince ve olmayınca dah çok gözüne batıyor evet benimde öyleydi şimdi daha az takıyorum ama hemen olanlara da özeniyorum. 10 senelik evliyim yumurta takibi ile başladım ardından 2 aşılama ve 4 tüp bebek tedavisi. 5. deneme yapıld embriyolar donduruldu bu ay reglimde transfer olacak inşallah. İlk yaptırdığımda negatif olursa dayanamam diyordum ama dayanıyorsun Allah sabrını tevekkülünü veriyor sabret ve inan inşallah olur hayırlısı olsun hakkımızda.

Reactions: H M
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darışı başımıza aşılamada kaç yumurta oldu peki gonal f mi kullandın
Evet gonal f kullandim 5 gün, sonra ovitrelle. Adetin 10. günü aşılama yapıldı. 4-5 tane yumurta gördüm ama kaç tanesi catlayacak kadar büyümüştü onu söylemedi doktorum.

Ahahahahaja o kocadan 50 çocuk olsa ne olur diycem de tövbe yarabbim manyak mı ne resmen yatak odası anılarını anlatıyor pes bana ne senin yırtık prezervatifinden banane dogurganligindan pessss pessss

Süper güç kadın mı? ilahi...

Şu işin zerresinin zerresi bizim elimizde değilki? Mesela ben kendi elimle koymadım çocuğu oraya, olmayabilirdi de. İkisi de bizim elimizde değilki..

Lütfen böyle düşünüp kendinizi üzmeyin, mesela ben şu kocam ceket atsa hamile kalıyorum diyen kadınlara da acaip kıl oluyorum elimin tersiyle çarpıveresim geliyor ağızlarına. Toplumsal olarak birbirimizin üstünde bi şekilde baskı kuruyoruz, şunu dahi övünç haline getiriyoruz mesela.

Bir bebeğin saçının teline muktedir değiliz yaratamayız, zor bi süreç yaşıyorsunuz ne kendinize yüklenin ne de başkasına imrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…