- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darışı başımıza aşılamada kaç yumurta oldu peki gonal f mi kullandınİki yıl korunmadim canım ilk yıl dünya umrumda değildi test nedir bilmiyordum. Sonra bı doktora gidiyim bari dedim. Hiçbir şeyde sorun çıkmadı. Ovulasyon testleri ile takip etmeye başladım. Gene olmadı. Sonra yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım yine yok. Bu arada hsg çekildi eşimin spermlerle bakıldı her şey temiz. Dr artık aşılama yapalım dedi henüz 25 yaşındayım ama ne kadar erken başlarsam tedavilere o kadar iyi olur dedim tamam yapalım dedim. Çok şükür ilki tuttu hem de iki kese göründü ama sonra biri gelismedi tek bebeğim olacak şimdi. Ben tüpe kadar yolum var diyordum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bazı insanlar çok densiz gerçekten senin doğurganlığın mı o allahın takdiri allah herkesi farklı şekilde sınıyorBunuda mı soyledi
söyledi evetBunuda mı soyledi
ileri hareketlilik 0 mı yani sizin o şekilde hamile kalan çok duydum keçiboynuzu kürü fln dediğin gibi hepsi bahane allahım ol dese olucak bzizim de sınavımız bu sanırım bende hiç olmazsa çocuğum nolur ki diye alıştırıyorum çok mu zindan olur sanki mutlu olamazmıyım diye sorguluyorum..tam kafamdan atıyorum çevredee bi densiz laf ediyor anında modum iniyor aşağıbizde sıkıntı var
eşimin sperm hareketı az
spermler ılerı gıtmıyormus
bende de pco varmıs onu da daha yenı öğrendım
ikimiz açısından da zor
ben artık belki hiç çocuğum olmaz a bıle alıstırdım kendımı
hepsı bahane
allah ısteyınce verıyor
denerim sansımı ama olmazsa da olmaz napalım
1 yildir bekliyorum ilacı dun verdi fakat dahiliye kontrolum var bugün ilaç verirse dahiliye bu ay kullanamam başka ilaçla kullanıl.asi yan etki ypabilirmis yurtaliklari güçlendirip hamile kalmayı hızlandırıyor kullanan herkes ertesi aya gebene işe yarıyormuş c anım ilaç sen ne kadardır bekliyorsun
Her kadın sizin gibi görmüyor hamileliği. Siz de bu kadar ulaşılmaz görmeyin lütfen. O kadar zor olsa bu kadar hamile kadın olmaz. Algıda seçicilik sizinki. Ben o kadar görmüyorum mesela.artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Ne düşüncesiz insanlar var ya bu kadar olmaz kesin hamile kalırmış bide lafa baksöyledi evet
kocası her akşam içer eve geç gelir
adamla tek sohbeti yok
iki cocugu var suanda ıkısınden de sürekli şikayet eder ama doğrumus ya
onunla çok böbürlenır
gecen sabah da mesaj atmıs
canım eczaneye geldim
gece prezervatif yırtılmış ertesi gün hapı alacagım
yoksa kesın hamıle kalırım yazmıs
Yürü be kim tutar seni yazacaktım okudum yazmadım birşey :)
bende sorun oldugunu bılmıyor
ben ona cocuk ıstemıyorum dıyorum ama belkı de anlıyordur
YOK SIFIR DEĞİLileri hareketlilik 0 mı yani sizin o şekilde hamile kalan çok duydum keçiboynuzu kürü fln dediğin gibi hepsi bahane allahım ol dese olucak bzizim de sınavımız bu sanırım bende hiç olmazsa çocuğum nolur ki diye alıştırıyorum çok mu zindan olur sanki mutlu olamazmıyım diye sorguluyorum..tam kafamdan atıyorum çevredee bi densiz laf ediyor anında modum iniyor aşağı
Birde şu çocuk yapıp yapıp bakmaktan şikayet eden kitle yok muBen de hariç, yalnız değilsin canım:) daha bu sabah salağın bir tanesi savunmasız yakaladı beni telefonda. Normalde bu densiz konuşmalara karşı gardımı almış olurum ama sabah sabah telefonda en son aklıma gelen şeydi yani. Aradı arkadaş, nasılsın iyi misin faslı, ay çok yoruluyorum, hep bir anne anne, kavga dövüş, sen rahatsın, oh yan gel yat diyor gerizakalı. Tüp bebek tedavilerimi de biliyor. O kadar rahatım ki, rahatlık batıyor, 3 yıldır hastanelerde dolaşıyorum sırf keyiften.
amin canım çok sağol :)Ne düşüncesiz insanlar var ya bu kadar olmaz kesin hamile kalırmış bide lafa bakherşsyin iyisini allah bilir benim bebişimde tüp bebek zorlu süreçler yüce rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Anlamıyor ki dengesiz iştebazı insanlar çok densiz gerçekten senin doğurganlığın mı o allahın takdiri allah herkesi farklı şekilde sınıyor
Evet gonal f kullandim 5 gün, sonra ovitrelle. Adetin 10. günü aşılama yapıldı. 4-5 tane yumurta gördüm ama kaç tanesi catlayacak kadar büyümüştü onu söylemedi doktorum.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darışı başımıza aşılamada kaç yumurta oldu peki gonal f mi kullandın
Ahahahahaja o kocadan 50 çocuk olsa ne olur diycem de tövbe yarabbim manyak mı ne resmen yatak odası anılarını anlatıyor pes bana ne senin yırtık prezervatifinden banane dogurganligindan pessss pesssssöyledi evet
kocası her akşam içer eve geç gelir
adamla tek sohbeti yok
iki cocugu var suanda ıkısınden de sürekli şikayet eder ama doğrumus ya
onunla çok böbürlenır
gecen sabah da mesaj atmıs
canım eczaneye geldim
gece prezervatif yırtılmış ertesi gün hapı alacagım
yoksa kesın hamıle kalırım yazmıs
Yürü be kim tutar seni yazacaktım okudum yazmadım birşey :)
bende sorun oldugunu bılmıyor
ben ona cocuk ıstemıyorum dıyorum ama belkı de anlıyordur
artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Evet malesef öyleAhahahahaja o kocadan 50 çocuk olsa ne olur diycem de tövbe yarabbim manyak mı ne resmen yatak odası anılarını anlatıyor pes bana ne senin yırtık prezervatifinden banane dogurganligindan pessss pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?