• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

Bendr hamile kalamadığım dönemde hep hamilelere olağanüstü insanlar gözüyle bakardım. Ama bunlr algıda seçicilik çok istediğin için çok hamile görüyorsun. Bende hiç anne olamayacağım sanmıştım ama bi gün "OL" dedi ve oldu hamdolsun. Senin de olur inşallah. Vardır bir vakti zamanı umudunu kaybedip isyana düşne sakın. Unutma insan en çok istediğiyle sınanır... Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etain inşallah canım

Maşallah millet şıp diye hamile kalıyor biz uğraş uğraş hep negatif ahahah tanıdık yolda gördü laf sokusturdu millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor bir sen beceremedin bir taneyi bile diye saf saf yüzünü bakmıştım kadının sanki benim elimde:işsiz:
Ben öyle diyen bir densize " biz nasıl yapılacağını bilmiyoruz, gelelim de göster bi gün bize" demistim :)

artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz

Canım hiç öyle düşünme tek sen değilsin bebek bekleyipte olmayan çok kişi var bende senin gibiyim bebeğim olmuyo herşeyin en doğrusunu en iyisini Allah bilir biz ne kadar uğraşsakta çabalasakta elimizden birşey gelmiyo bekleyeceğiz sabredeceğiz her zorluktan sonra Rabbim bi kolaylık veriyo inşallah en kısa sürede olur bebeğin bol bol dua et Allahtan hayırlısını iste

Bendr hamile kalamadığım dönemde hep hamilelere olağanüstü insanlar gözüyle bakardım. Ama bunlr algıda seçicilik çok istediğin için çok hamile görüyorsun. Bende hiç anne olamayacağım sanmıştım ama bi gün "OL" dedi ve oldu hamdolsun. Senin de olur inşallah. Vardır bir vakti zamanı umudunu kaybedip isyana düşne sakın. Unutma insan en çok istediğiyle sınanır... Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etain inşallah canım
aynen öyle cnm olağanüstü bi durum gbi geliyor ve bu duyguyu tadamayacağım gibi hissediyorum bi yerlerde hata yapmış ve cezalandrılmış gibi hissediyorum garip bir durum:( asla isyan etmiyorum tabi

Arkadaşım üzülme 2 buçuk sene ağladım tüpten başka çaremiz yoktu. Neler çektiğimi ben bilirim bi de işte benim yaşadıklarımı yaşayanlar. Tüp bebeğe başladık ve sanırım ilk seferde pozitifi gördük. Sanırım diyorum çünkü o kadar üzüldüm ki temkinli yaklaşıyorum. Ama ben inanıyorum Rabbimin izniyle evlat(lar)ım benimle. İkiz olma ihtimali var:halay:. Hiç üzülme bana bi arkadaşımın hemşire ablası demişti ki tıp o kadar ilerledi ki taşı bile doğurtacaklar neredeyse diye. Az kaldı sabret dua et. Herşey çok güzel olacak.:KK54:

Rabbim size sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah :KK200: Canını sıkma eminim sende bir gün çok mutlu ve güzel bi anne olup dünyaya güzel bi evlat getireceksin. Umudunu asla kaybetme.. Dualarım seninle :KK200:

aynen öyle cnm olağanüstü bi durum gbi geliyor ve bu duyguyu tadamayacağım gibi hissediyorum bi yerlerde hata yapmış ve cezalandrılmış gibi hissediyorum garip bir durum:KK43: asla isyan etmiyorum tabi

aynı his bende de var. sanki hiç olmayacak gibi geliyor. çok zor bir süreç yaşamayan anlamaz ki :( ben de aşılama yaptıracağım bu ay.

En çok kadınlarda yok.Kadın kadının kurdudur derler.Hiç iyi birşey söyleyen olmuyor hep problem mi var diye muhabbete geliyorlar.Hep kötü örnekler anlatıyorlar.
Akıl ve ruh sağlığınız için lütfen kulaklarınızı tıkayın varlar bu dünyada ne yazık ki oksijen israflari

O kadar cokkkkk var ki anlatamam vallahi alıştım artık bende ama şuan o çok olan çevreden uzaklaştım buradaki kimse öyle yapmıyor herkes ekstra özenli sorarken bile sesi titriyor görgü çok önemli
Kesinlikle haklısınız iyi olmus uzaklaşmanız bazen insanlardan nefret ediyorum keşke herkes aile terbiyesi görgüsü almış olsa kendini yetistirse dünya ne yaşanılası olurdu o zaman

Allah
artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Allah gönlüne göre versin rabbim kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin minik mucizeni

Kesinlikle haklısınız iyi olmus uzaklaşmanız bazen insanlardan nefret ediyorum keşke herkes aile terbiyesi görgüsü almış olsa kendini yetistirse dünya ne yaşanılası olurdu o zaman
Malesef biraz geç oldu benim için ama uzaklaştım sonunda dedikodu fitne fucur kaynıyordu şuan olduğum yerde kimse kimseye yan gözle bakmıyor Meraba Meraba ohhh hayat varmış gerçekten kör cahil insanlar uğraşmak gerçekten zor

bence hiç bir şey kolay değil. herkesin bi sorunu oluyor. çevremde tedavi gören o kadar çok insan var ki. benim de 3 tane düşüğüm var mesela.

umarım bir gün sizde sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz. üzülmeyin.

Bir oglum var iki yasinda:KK66: hamileligim cok rahat gecti ama o zaten kisa bir sure. Dogum sonrasinda cok zorlandim. Oglum cok hareketli,bana cok duskun, benden baska bakabilecek veya yardimci olabilecek kimsem yok,bakiciya guvenip birakamiyorum. Kres deseniz 2,5 yasindan once uygun bulmuyorum mecburiyet yoksa. Cok zor geldi bana annelik. O yuzden bir daha asla diyorum mesela. Elimi ayagimi bagladi oturuyoruz beraber :KK66: kariyerim meslegim hersey hayal oldu. Geri illa ki donecegim ama ne zaman iste? Hep ikilemdeyim. Bunlari dusunmek de zor en azindan hamile kalamamak kadar. Herkes cektigini biliyor gordugunuz gibi :KK66: hamile gorunce ayyyy allah sabir versin,allah yardimcisi olsun dememin sebebi iste bunlar
Sizi en iyi ben anlarım bu konuda kızımda o kadar zor bir hamilelik geçirdim ki artık ağlıyordum ne zaman doğurucam diye zor bir doğum yaptim neyse dışarı çıkıyordum hamile görünce kulaklarim uguldamaya başlıyor midem bulanıyordu çok şükür geçirdim o günleri de zor geçirdim 5 yaşına geldi ama hala zorlu bi çocuk çok yordu beni ruhen her an bana yapışık birde oğlum var 16 aylık Allah isteyen herkese versin aynen bende şimdi bi hamile görsem kaç ay nasıl gecicek diye onun yerine düşünüyorum:deli:

Canim süper güçle alakasi yok hepsi allahin takdiri sadece sabır et ve ınan bi bakmissin 6 7 ay sonra ay çok midem yaniyo diye sikayet etmeye baslamissin :) bende 1 buçuk hafta önce bebegimi dusurdum asla karamsarlık yapmadım ne yani onlarsüper gulu anneyse biz ne oluyoruz bu durumda :) allah hepimizin gonlune gore versin rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın... 3 ay sonra çalışmalara devam :rolleyes:

Sizi en iyi ben anlarım bu konuda kızımda o kadar zor bir hamilelik geçirdim ki artık ağlıyordum ne zaman doğurucam diye zor bir doğum yaptim neyse dışarı çıkıyordum hamile görünce kulaklarim uguldamaya başlıyor midem bulanıyordu çok şükür geçirdim o günleri de zor geçirdim 5 yaşına geldi ama hala zorlu bi çocuk çok yordu beni ruhen her an bana yapışık birde oğlum var 16 aylık Allah isteyen herkese versin aynen bende şimdi bi hamile görsem kaç ay nasıl gecicek diye onun yerine düşünüyorum:deli:
Yalniz degilmisim demek ki cok tesekkur ederim :) allah bagislasin miniklerinizi. Allah isteyen herkese saglikli mutlu bebisler versin insallah

Akıl ve ruh sağlığınız için lütfen kulaklarınızı tıkayın varlar bu dünyada ne yazık ki oksijen israflari
Allah'a inancım tam Elhamdülillah.Uzun Zaman çalıştığım uzmanlık sınavımı kazandığımı öğrendiğim vakit komşum yakın arkadaşlarım,sen hamile olsan eşin daha çok sevinirdi ama olsun gezdiğiniz yeter artık işe başlamadan çocuk yapın yeter artık gibi sözler söylediler çok üzüldüm çünkü olmuyordu biliyorlar da ve sınav sonucunu ögrendim Agladım Agladım üzüntüme dua ettim namazımı kıldım isyan etmicem razıyım herşeye diye 3 gün sonra da hamile olduğumu ögrendim şükürler olsun.Kulakları tıkayıp bildiğimizden,dogru yoldan şaşmamamız lazım.Vakti var sadece :)

Herşeyin hayırlısını iste bu yolda yalnız degilsin emin ol hiç bir sebep yokken hemde 9yaşında kızım var 3yıl önce 4aylık düşük ve geçen ay dış gebelik geçirdim ölümden döndüm iç kanama geçirdim tüpüm patladı sag tüpüm alındı o yüzden herşeyin hayırlısını iste canım önce saglık gerisi Allah büyüktür Bizede nasip eder inş vardır bundada bi hayır mutlaka

Back
X